- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Onun kadar bende safım çok şükür aç gözlü olmadım öyle olsa tek altınımı o ev için vermezdim lütfen söylemlerinize dikkat edin bana hakaret ediyorsunuz ve buna hakkınız yok iyi günlerBence şunun için vermiştir ilerde açgözlü karım doymaz diye ve düşündüğü gibi de olmuş. ..eşiniz çok safmışız size hiç bahsedilmemesi gereken konuları anlatmis...bana eşim böyle baskı yapsa pisliğine onu sersefil eder aileme bacıma paşa gibi bakarım
Mesajlaşma sonunda kapattı bu benim için büyük birşey hiç yapmamıştı çünküTelefonu nerde kapatmış okudumda anlayamadım,
Ortada büyütecek aglayacak birşey yokki.
Senin derdin sanırım görümcene yapılanlar.
Ev dededen kaynatamdan değil yıllarca eşim çalışıp ailesine para vermiş hiç ihtiyaçları olmadıkları halde onlar nerde?
Görümceme hak yiyor demedim hakkı olan takıyı o almış ama biz alamadık bundan bahsettimKusura bakmayın ama size ne oluyor sız kimsiniz de kardeşler arasına girip hak yiyor diye ortalığı karıştırıyorsunuz eşiniz ses çıkarmazken size burada laf düşmez para da adam in çocuklar da adam in sız kocacıniz in kazandıklarından mesulsünuz ortalığı karıştırıp durmayın .eliniz var ayağınız var kimseye minnet etmeyin çalışın kendiniz yapın .
Görümcenin altınlarını kayınbabanların alması sacma olurdu ?Mesajlaşma sonunda kapattı bu benim için büyük birşey hiç yapmamıştı çünkü
Benim derdim haksızlık.
O zaman bile görümcenizle yarışa girmişsiniz. Siz bir birey değil misiniz? Kendi aklınıza göre hareket etseydinizBen nişanlıyken görümceme birşey yapılmadığını kaynanam söylediği için birşey talep etmemiş insanım o kadar salak yerine konulmuşum ki zoruma giden bu
Beni ilgilendirmeseydi eşim bundan bahsetmezdiSiz iyi misiniz konu sahibi ? Adamin eblenmeden onceki ailesine yaptigi harcamalar sizi ilgilendirmez.
Oğullarını görüyorlar görmeye devam edecekler nasip olursa torunlarına onları görecek tanıyacak kaynanam ve kaynatamın yaptığını yapmayacağım yaniBencede siz çok sansizsiniz yazık sze halbuki siz çok daha iyilerine layıksın ne o öle bi çeyrek takmayan adamdan kayinpeder mi olur kovala gitsin kız tut kollarından at hepsini gösterme oğullarını onlara dünyayı zindan et.....Ama bunları yaparken çocuğunda yanında olsun
Takı gelin ve damadındır görümcemin iki tarafta dokunmamış eşinin ailesi almamış bizden neden alındı salağız diye sanırım.Görümcenin altınlarını kayınbabanların alması sacma olurdu ?
Kendi eşinin ailesi almamışsa sizi baglamazki.
Ben değil kaynanam yaptı bunu hep o kıyas yaptı perdeden gelinliğime kadar.O zaman bile görümcenizle yarışa girmişsiniz. Siz bir birey değil misiniz? Kendi aklınıza göre hareket etseydiniz
Emin olun bende onun ailesine karşı çık sabırlıyım tek birgün kötü söz demedimHaklı mısınız haksız mısınız bilmiyorum ama eşiniz gerçekten çok sabırlı.
Beni ilgilendirmeseydi eşim bundan bahsetmezdi
Hala konuşmanızı değiştirmiyorsunuz klavye arkasında olmak mı size bu gücü veriyor herneyse polemik uzamasın.Ben olsam senin yerinde yarın gider boşanma davası açarım nasıl yapar tüm bunları bosan adam kurtulsun senden yeminle 7/24 dayak isteyen ama uslanmayan turdensiniz
Görümcenin anne babasının alma hakkı yok zaten.Takı gelin ve damadındır görümcemin iki tarafta dokunmamış eşinin ailesi almamış bizden neden alındı salağız diye sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?