• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Size tamirat yapilmayacak dememis ki esiniz.babam bakacak usta falan demis.ister kp ister usta kim yaparsa yapar esiniz demek ki isin pesinde zaten.
Gorumcenizin takilari ne alaka bu olayla.babasi kizinin evini yapmak istemis yapmis.
Sizinkinde usta yapsin istemis ole yönlendirmiş.
Kizinin altinlarini neden alsin ayrica bir baba.sizinkide oturdugunuz eve harcanmis.
Neden bu kadar haince dusunuyorsunuz ki

İyi de olmuş bitmiş

Görümcene bir şey yapan yani ev veren de kocasının ailesi

Herkes farklı bütçesi görgüsü vs farklı

Kv bana bir bilezik taktı görümcem evlenirken iki bilezik taktı diye şimdi gidip kadından bilezikmiş isteyeyim

Şartlar farklı kişiler farklı
Ama sürekli görümcem beni kıyaslayan kaynanamdı ona o olmadı bu olmadı dedi bilezik taktı sadece kaynatası dedi adam ev vermiş böyle yalan olabilir mi

İyi de arkadaş kimse sana bişey almak yapmak zorunda değil kendin çalış kendin ye o zaman onu da beceremiyosun o versin bu versin ....bak bi atasözü baban fakirse suçlu değilsin ama kayinpederin fakise suçlu sensin eee madem o kadar tamahkarsin para para diye oluyon zengin birini bulacaktır şekerim yada kendin calsacaksin....bak biz çalışıp kimseden bişey beklemiyoruz

Size tamirat yapilmayacak dememis ki esiniz.babam bakacak usta falan demis.ister kp ister usta kim yaparsa yapar esiniz demek ki isin pesinde zaten.
Gorumcenizin takilari ne alaka bu olayla.babasi kizinin evini yapmak istemis yapmis.
Sizinkinde usta yapsin istemis ole yönlendirmiş.
Kizinin altinlarini neden alsin ayrica bir baba.sizinkide oturdugunuz eve harcanmis.
Neden bu kadar haince dusunuyorsunuz ki
Eşim direk babam yapacak yapmayı biliyor dedi hatta görümceminde evini onun yaptığını söyledi
Eşim yıllarca para vermiş ailesine ihtiyaçları yokken kızlarına gelen takıyı almazken eşime geleni almışlar lütfen taraflı düşünmeyin

Yapmak zorunda demedim en başında ben eşime başkası yapsın dedim o görümceminkinide yaptığını söyleyip işten anladığını belirtti bizim takımızı alıp onunkine dokunmaması evet benim üzerime vazife çünkü eşim yıllarca çalışıp maaşının büyük bir kısmını onlara vermiş görümcem hiç çalışmamış etmemiş nerden geliyor bu hak?
O evde oturmayı ben talep etmedim eşim girdi o eve ben en başından beri hiç oturmak istememiştim
Çok şükür fesat değilim hakkımı yiyenleri Allaha havale ediyorum.
İstediğiniz yere havale edebilirsiniz, sorun yok. Eşiniz para verdiyse de kendi rızasıyla kendi ailesine verdi. Bunun hesabını yapmak sizin üzerinize vazife değil!
Ben de her ay aileme para gönderiyorum. Ne yani şimdi ilerde eşim bu konuyla ilgili benim aileme hesap sormaya hak mi kazanacak?
Kayinpederinizin size yardım etme zorunluluğu yok. Ha eğer size göre varsa bu durumda bi zahmet kendi babanız etsin!

Koca Ada'm bu devirde her yer yatırım aracı biriktirseymiş parayı

O düğünde harcansın vs değil evin geliri bir olsun diye toplanmıştır
Mantık bu yani eve verdi o parayı alıp yiyelim düğünden gelende alırız zaten onun değil süper adalet anlayışınız

Keşke gorumceniz değilde siz gelin olsaydınız o kayinpedere şimdi sizi altınlara boğar yatlar katlar alırdı. ..kacirmissiniz..sizin gibi eşi benzeri olmayan bir kadın asla bunları haketmiyor. .

Eee sorun ne o zaman
Eşiniz bekarken kazandığı parayı isterse sokakta saçar isterse denize atar.Sizlik bi durum yok.
Çok ince hesapların peşindesiniz.
Sokağa atıp denize saçmak yerine ailesine vermiş acaba niye acaba bunu anlamak zor evet

Gözümde Fatmagül ün yengesi gibi bir kadın canlandı konuyu okurken nedense :) rahat bırakın şu yaşlı insanları ya. Herkes kendi cuzdaniyla ilgilensin lütfen. Kendi mantolamanizi da kendiniz yaptırın bir zahmet. Resmen çetele tutmussunuz kime ne yapılmış diye. Kendi yaginizla kavrulun huzurunuz da daha çok olsun. Ayağınızı kendi yorganiniza göre uzatin, kayınpederinkine göre değil...

Eşim direk babam yapacak yapmayı biliyor dedi hatta görümceminde evini onun yaptığını söyledi
Eşim yıllarca para vermiş ailesine ihtiyaçları yokken kızlarına gelen takıyı almazken eşime geleni almışlar lütfen taraflı düşünmeyin
Esiniz bekarken ailesine para vermistir .benim kardesimde bekar anneme oo ne paralar verir.bana ev aldi anneme aldi vs vs.simdi evlenecek ve gelin bizden onlari mi isteyecek.
Biraz mantikli olun.
Neyin kiskancligi bu icinizi saran kendinzi mutsuzluga surukluyorsunuz.
Kizinin evini yapar sizinkini yapmaz degisken durumlar bunlar.
Kizlarina gelen takiyi almayacaklar elbette babanizin sizin takilarinizi aldi mi?
Bir arkadas yazmis maddiyatla huzur esit saniyordunuz madem keske daha varlikli biri ile evlenseydiniz.

Nişanlılığım boyunca görümceme o yapılmamış bu yapılmamış bunu dinledim düğün oldu herşey meydana çıktı herşeyin en alası ona en dandiği bana olmuş bunu öğrendim yaşadığı hayata bakıp üzülüyorum ne öyle düğünüm oldu ne arabam eğer bunun adı kıskanmaktan evet kıskanıyorum.
Çok içinizde kaldıysa ve size göre aileler yapmaya mecbursa; kendi babanız yapsın bi zahmet. Sürekli kayınpederi eleştiriyorsunuz sizin ailenizin eli armut mu topluyor?

Mantık bu yani eve verdi o parayı alıp yiyelim düğünden gelende alırız zaten onun değil süper adalet anlayışınız

Bakın parasını biriktirmesi gereken eşiniz

Ailesinin böyle yükümlülüğü yok

Peki o para şimdi nerede

Bankada mı

Eve 2000 lira girerse 2000 liralık geçim olur 5000 girerse 5000 liralık

Oğulları çalışıp eve para vermiş hayat standartları artmıştır ayy gelin gelir de para ister diye düşünmemişlerdir

Ya da siz haklı olun o parayı vermeyip haksızlık etmiş olsunlar

Bu durumu kabullenin

Dünyayı dolar işaretleri ile görmeyi bırakın hayatta her şey para değil

Huzur daha pahalı

İstediğiniz yere havale edebilirsiniz, sorun yok. Eşiniz para verdiyse de kendi rızasıyla kendi ailesine verdi. Bunun hesabını yapmak sizin üzerinize vazife değil!
Ben de her ay aileme para gönderiyorum. Ne yani şimdi ilerde eşim bu konuyla ilgili benim aileme hesap sormaya hak mi kazanacak?
Kayinpederinizin size yardım etme zorunluluğu yok. Ha eğer size göre varsa bu durumda bi zahmet kendi babanız etsin!
Ben görücü usulü evlendim eşim değil onlar herşeyi yapacağını söyledi ama Allah biliyor ne yaptıklarını
Ölmüş babam birşey yapamazdı ama ailem çok şükür herşeyimi eksizsiz yaptı onlardan daha fazla harcadı mertçe çok şükür

Bence şunun için vermiştir ilerde açgözlü karım doymaz diye ve düşündüğü gibi de olmuş. ..eşiniz çok safmışız size hiç bahsedilmemesi gereken konuları anlatmis...bana eşim böyle baskı yapsa pisliğine onu sersefil eder aileme bacıma paşa gibi bakarım

Keşke gorumceniz değilde siz gelin olsaydınız o kayinpedere şimdi sizi altınlara boğar yatlar katlar alırdı. ..kacirmissiniz..sizin gibi eşi benzeri olmayan bir kadın asla bunları haketmiyor. .
Bence bayağı sanşlıymış maşallah kıyaslanamaz biri yokmuş bu büyük nimet çünkü ben nişanlılığım boyunca görümcemle kıyaslanmayı dinledim

Back