Eşim telefonunu kapattı...

Tereliye sen kocanla mutlu olmaya bak bırak elalem ne yaparsa yapsın
Kayınpederin niye dış cephe yapsın ver parasını yaptır birine niye minnet ediyorsun ki
Yapmamışlar etmemişler öyle etmişler böyle çevirmişler hep geçmişte mi yaşayacaksın

Görümcemin evini kendi kayınpederi vermiş

O zaman haksızlık nerede

Siz de evi verecek babası olan Adam bulsaydınız

Duyan bu yazdıklarınızı babası kız a yaptı da size yani eşinize yapmadı sanacak oysa evi yapan yahut altınını almayan kendi babası değil eşinin babası yani kp i

Hoş kendi babası alsa da karışma hakkın yok

Ben zaten kayınpederime yaptırmak istememiştim ki eşim tutturdu görümcemede o yapmış bende o evlat sen nesin dedim eşim yıllarca çalışıp para vermiş onlara paraya ihtiyaçları yokken hemde.

Canim boş ver.senin altınlar senin evine harcanmis.yalıtımida olmayiversin.şükret basini sokacak evin yuvan var..yapmasinlar bu kis isinma sorunu yaşanır ve fatura yükselince esin de mecburen yaptirir ya babasina ya baskasina..üsteleme.. herkesin hayati yaşantisi kendine.önemli olan sağlık huzur mutluluk..ahkam kesmek degil niyetim ama dügununu yapacak evini tutacak parasi olmayan çabalayan bir süru genç var.ne güzel evin var yuvan vat sagliklisin .eşine sarıl destek ol mutlu ol.her şey zamanla olur.kendini mutsuz etme.

Ev dededen kaynatamdan değil yıllarca eşim çalışıp ailesine para vermiş hiç ihtiyaçları olmadıkları halde onlar nerde?

Ben zaten kayınpederime yaptırmak istememiştim ki eşim tutturdu görümcemede o yapmış bende o evlat sen nesin dedim eşim yıllarca çalışıp para vermiş onlara paraya ihtiyaçları yokken hemde.
Yıllarca çalışıp para vermesine karışma evlendikten sonrasına bak
Sağlık için zorluk için verdiğine de laf etme
Baba oğul arasına da girme
Hırsın öfken çok fazla bence para pul için kocanı kırma sonra yine sen pişman olursun

Bence adam yapmak istemiyor çok üstünde durmayın,eşinizde bunalmış demek ki,akışına bırakın herşey yoluna girer,sizde gereksiz yere kendinizi yıpratmayın

Ev dededen kaynatamdan değil yıllarca eşim çalışıp ailesine para vermiş hiç ihtiyaçları olmadıkları halde onlar nerde?

Onları vermiş harcanmış gitmiş

Ada'mın bekarken ailesine verdiği paranın ardını sürmek sana düşmez

Yani ailemize harcadığımız her kuruşun listesini çıkaralım da bize iade mi etsinler

Yaklaşımın hatalı üzülen sen olursun

Bu tarz isteklerinle de paragöz olarak damgalanırsın

Ben nişanlıyken görümceme birşey yapılmadığını kaynanam söylediği için birşey talep etmemiş insanım o kadar salak yerine konulmuşum ki zoruma giden bu

Ailesine heleki evlenmeden önce verdiği hiç bir şey sizi ilgilendirmez çok fesatsiniz ayy dedikoducu gelin...derhal bosanilasi bir kadinsiz
Bunu eşim bana söylemese ben bilmezdim ne kadar nankör olduklarını göstermek istedi bence ihtiyaçları yokken vermiş o para biriktirilip düğünde harcanmalıydı ama çeyreğini görmedik

Eşim ihtiyaç yokken vermiş belliki annesi birikim yapsın düğünü onla yapsınlar diye ama çeyreğini harcamadılar

Ben nişanlıyken görümceme birşey yapılmadığını kaynanam söylediği için birşey talep etmemiş insanım o kadar salak yerine konulmuşum ki zoruma giden bu

İyi de olmuş bitmiş

Görümcene bir şey yapan yani ev veren de kocasının ailesi

Herkes farklı bütçesi görgüsü vs farklı

Kv bana bir bilezik taktı görümcem evlenirken iki bilezik taktı diye şimdi gidip kadından bilezikmiş isteyeyim

Şartlar farklı kişiler farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…