- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Görümcemin evini kayınpederi vermiş bizimki dededen kaynatam sağolsun iç güveysidir ama dedenin yüzüne bakmayacak kadarda vefalıdır.Evlerini kayınpederiniz mi aldı?
Hep çıkar ilişkisi hep...
Umarım benim kadar enayi yerine konulup bu hale düşersiniz birgün birileride sizin üstünüzden bu kadar eğlenirler
Oldu iyi günler.Allah yardım etsin demenin neresi dalga ?kendine gel kıskançlıktan gözün dönmüş yorumları bile anlamiyorsun
İnsanları çok kafaya takıyorsunuz, kendi ailenize odaklanın...Görümcemin evini kayınpederi vermiş bizimki dededen kaynatam sağolsun iç güveysidir ama dedenin yüzüne bakmayacak kadarda vefalıdır.
Görümcemin evini kendi kayınpederi vermiş
Ben zaten kayınpederime yaptırmak istememiştim ki eşim tutturdu görümcemede o yapmış bende o evlat sen nesin dedim eşim yıllarca çalışıp para vermiş onlara paraya ihtiyaçları yokken hemde.Tereliye sen kocanla mutlu olmaya bak bırak elalem ne yaparsa yapsın
Kayınpederin niye dış cephe yapsın ver parasını yaptır birine niye minnet ediyorsun ki
Yapmamışlar etmemişler öyle etmişler böyle çevirmişler hep geçmişte mi yaşayacaksın
Ev dededen kaynatamdan değil yıllarca eşim çalışıp ailesine para vermiş hiç ihtiyaçları olmadıkları halde onlar nerde?O zaman haksızlık nerede
Siz de evi verecek babası olan Adam bulsaydınız
Duyan bu yazdıklarınızı babası kız a yaptı da size yani eşinize yapmadı sanacak oysa evi yapan yahut altınını almayan kendi babası değil eşinin babası yani kp i
Hoş kendi babası alsa da karışma hakkın yok
Takılan takıları diyorum yıllarca eşim ailesine para vermiş yazıklar olsun.
Yıllarca çalışıp para vermesine karışma evlendikten sonrasına bakBen zaten kayınpederime yaptırmak istememiştim ki eşim tutturdu görümcemede o yapmış bende o evlat sen nesin dedim eşim yıllarca çalışıp para vermiş onlara paraya ihtiyaçları yokken hemde.
Ev dededen kaynatamdan değil yıllarca eşim çalışıp ailesine para vermiş hiç ihtiyaçları olmadıkları halde onlar nerde?
Ben nişanlıyken görümceme birşey yapılmadığını kaynanam söylediği için birşey talep etmemiş insanım o kadar salak yerine konulmuşum ki zoruma giden buCanim boş ver.senin altınlar senin evine harcanmis.yalıtımida olmayiversin.şükret basini sokacak evin yuvan var..yapmasinlar bu kis isinma sorunu yaşanır ve fatura yükselince esin de mecburen yaptirir ya babasina ya baskasina..üsteleme.. herkesin hayati yaşantisi kendine.önemli olan sağlık huzur mutluluk..ahkam kesmek degil niyetim ama dügununu yapacak evini tutacak parasi olmayan çabalayan bir süru genç var.ne güzel evin var yuvan vat sagliklisin .eşine sarıl destek ol mutlu ol.her şey zamanla olur.kendini mutsuz etme.
Bunu eşim bana söylemese ben bilmezdim ne kadar nankör olduklarını göstermek istedi bence ihtiyaçları yokken vermiş o para biriktirilip düğünde harcanmalıydı ama çeyreğini görmedikAilesine heleki evlenmeden önce verdiği hiç bir şey sizi ilgilendirmez çok fesatsiniz ayy dedikoducu gelin...derhal bosanilasi bir kadinsiz
Eşim ihtiyaç yokken vermiş belliki annesi birikim yapsın düğünü onla yapsınlar diye ama çeyreğini harcamadılarOnları vermiş harcanmış gitmiş
Ada'mın bekarken ailesine verdiği paranın ardını sürmek sana düşmez
Yani ailemize harcadığımız her kuruşun listesini çıkaralım da bize iade mi etsinler
Yaklaşımın hatalı üzülen sen olursun
Bu tarz isteklerinle de paragöz olarak damgalanırsın
Ben nişanlıyken görümceme birşey yapılmadığını kaynanam söylediği için birşey talep etmemiş insanım o kadar salak yerine konulmuşum ki zoruma giden bu
Ya zaten yapmasın yapacak diye tutturanda eşim ben değildim kiBence adam yapmak istemiyor çok üstünde durmayın,eşinizde bunalmış demek ki,akışına bırakın herşey yoluna girer,sizde gereksiz yere kendinizi yıpratmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?