- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim ihtiyaç yokken vermiş belliki annesi birikim yapsın düğünü onla yapsınlar diye ama çeyreğini harcamadılar
Ama sürekli görümcem beni kıyaslayan kaynanamdı ona o olmadı bu olmadı dedi bilezik taktı sadece kaynatası dedi adam ev vermiş böyle yalan olabilir miİyi de olmuş bitmiş
Görümcene bir şey yapan yani ev veren de kocasının ailesi
Herkes farklı bütçesi görgüsü vs farklı
Kv bana bir bilezik taktı görümcem evlenirken iki bilezik taktı diye şimdi gidip kadından bilezikmiş isteyeyim
Şartlar farklı kişiler farklı
haklısın bu konuda.Ben nişanlıyken görümceme birşey yapılmadığını kaynanam söylediği için birşey talep etmemiş insanım o kadar salak yerine konulmuşum ki zoruma giden bu
Eee sorun ne o zamanGörümcemin evini kendi kayınpederi vermiş
Eşim direk babam yapacak yapmayı biliyor dedi hatta görümceminde evini onun yaptığını söylediSize tamirat yapilmayacak dememis ki esiniz.babam bakacak usta falan demis.ister kp ister usta kim yaparsa yapar esiniz demek ki isin pesinde zaten.
Gorumcenizin takilari ne alaka bu olayla.babasi kizinin evini yapmak istemis yapmis.
Sizinkinde usta yapsin istemis ole yönlendirmiş.
Kizinin altinlarini neden alsin ayrica bir baba.sizinkide oturdugunuz eve harcanmis.
Neden bu kadar haince dusunuyorsunuz ki
İstediğiniz yere havale edebilirsiniz, sorun yok. Eşiniz para verdiyse de kendi rızasıyla kendi ailesine verdi. Bunun hesabını yapmak sizin üzerinize vazife değil!Yapmak zorunda demedim en başında ben eşime başkası yapsın dedim o görümceminkinide yaptığını söyleyip işten anladığını belirtti bizim takımızı alıp onunkine dokunmaması evet benim üzerime vazife çünkü eşim yıllarca çalışıp maaşının büyük bir kısmını onlara vermiş görümcem hiç çalışmamış etmemiş nerden geliyor bu hak?
O evde oturmayı ben talep etmedim eşim girdi o eve ben en başından beri hiç oturmak istememiştim
Çok şükür fesat değilim hakkımı yiyenleri Allaha havale ediyorum.
Mantık bu yani eve verdi o parayı alıp yiyelim düğünden gelende alırız zaten onun değil süper adalet anlayışınızKoca Ada'm bu devirde her yer yatırım aracı biriktirseymiş parayı
O düğünde harcansın vs değil evin geliri bir olsun diye toplanmıştır
Sokağa atıp denize saçmak yerine ailesine vermiş acaba niye acaba bunu anlamak zor evetEee sorun ne o zaman
Eşiniz bekarken kazandığı parayı isterse sokakta saçar isterse denize atar.Sizlik bi durum yok.
Çok ince hesapların peşindesiniz.
Esiniz bekarken ailesine para vermistir .benim kardesimde bekar anneme oo ne paralar verir.bana ev aldi anneme aldi vs vs.simdi evlenecek ve gelin bizden onlari mi isteyecek.Eşim direk babam yapacak yapmayı biliyor dedi hatta görümceminde evini onun yaptığını söyledi
Eşim yıllarca para vermiş ailesine ihtiyaçları yokken kızlarına gelen takıyı almazken eşime geleni almışlar lütfen taraflı düşünmeyin
Evet anlamıyorsunuz işteSokağa atıp denize saçmak yerine ailesine vermiş acaba niye acaba bunu anlamak zor evet
Çok içinizde kaldıysa ve size göre aileler yapmaya mecbursa; kendi babanız yapsın bi zahmet. Sürekli kayınpederi eleştiriyorsunuz sizin ailenizin eli armut mu topluyor?Nişanlılığım boyunca görümceme o yapılmamış bu yapılmamış bunu dinledim düğün oldu herşey meydana çıktı herşeyin en alası ona en dandiği bana olmuş bunu öğrendim yaşadığı hayata bakıp üzülüyorum ne öyle düğünüm oldu ne arabam eğer bunun adı kıskanmaktan evet kıskanıyorum.
Mantık bu yani eve verdi o parayı alıp yiyelim düğünden gelende alırız zaten onun değil süper adalet anlayışınız
Ben görücü usulü evlendim eşim değil onlar herşeyi yapacağını söyledi ama Allah biliyor ne yaptıklarınıİstediğiniz yere havale edebilirsiniz, sorun yok. Eşiniz para verdiyse de kendi rızasıyla kendi ailesine verdi. Bunun hesabını yapmak sizin üzerinize vazife değil!
Ben de her ay aileme para gönderiyorum. Ne yani şimdi ilerde eşim bu konuyla ilgili benim aileme hesap sormaya hak mi kazanacak?
Kayinpederinizin size yardım etme zorunluluğu yok. Ha eğer size göre varsa bu durumda bi zahmet kendi babanız etsin!
Bence bayağı sanşlıymış maşallah kıyaslanamaz biri yokmuş bu büyük nimet çünkü ben nişanlılığım boyunca görümcemle kıyaslanmayı dinledimKeşke gorumceniz değilde siz gelin olsaydınız o kayinpedere şimdi sizi altınlara boğar yatlar katlar alırdı. ..kacirmissiniz..sizin gibi eşi benzeri olmayan bir kadın asla bunları haketmiyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?