Eşim telefonunu kapattı...

ben onların yerınde olsam ne var ne yok kızın üstüne yapar
size karı koca bir kuruş koklatmam
kadın kapının ağzından oğluna veda edemiyor bir de yardım edeceklermiş
dedenin evi çok bile size
Eşimin dedeside zamanında aynını yapmış şimdi kaynatam olacak damadı yüzüne bakmıyor melek gibi adamın.

Gorumceyi kıskanma ihtimalin %kac

Anlamak istemiyorsun işte adam yapmak istemiyor demek ki haksızlık ya da değil bu önemli değil eşinde ona göre davranır. Bulun başka usta yaptırın , ya da bekleyin kayınpeder yapar.
Ya zaten benim deli olduğum eşimin sebebin ben olduğumu söylememesi onun yapmaması değil.

Nişanlılığım boyunca kaynanamdan görümcemle kıyaslamayı dinledim ondan bu kıyas olayı görümceminde evi var merak etmeyin

Hakkımı yiyenleri Allah'a havale ediyorum da ne demek? Kim yemiş hakkınızı? Adam yapmak istemiyorsa yapacak bi şey yok, ne bu çekememezlik ööööf
Takılan takıları diyorum yıllarca eşim ailesine para vermiş yazıklar olsun.

Gorumceyi kıskanma ihtimalin %kac
Nişanlılığım boyunca görümceme o yapılmamış bu yapılmamış bunu dinledim düğün oldu herşey meydana çıktı herşeyin en alası ona en dandiği bana olmuş bunu öğrendim yaşadığı hayata bakıp üzülüyorum ne öyle düğünüm oldu ne arabam eğer bunun adı kıskanmaktan evet kıskanıyorum.

Takılar evinize gitmiş, kendi ihtiyaçlarına harcamamışlar.
Ailesine bekarken verdiği paraların hesabını yapmak size mi kaldı?
Onlardan takılanları onlar aldı bizden takılanı ben eve verdim.Evet bana kaldı çünkü eşim bunu bana söyleyen söylemese nerden öğreneceğim başına gözünün sadakasına mı verdi onlara.

Ohooo işin zor Allah yardım etsin sana

Onlardan takılanları onlar aldı bizden takılanı ben eve verdim.Evet bana kaldı çünkü eşim bunu bana söyleyen söylemese nerden öğreneceğim başına gözünün sadakasına mı verdi onlara.
Evlerini kayınpederiniz mi aldı?
Hep çıkar ilişkisi hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…