- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşimin dedeside zamanında aynını yapmış şimdi kaynatam olacak damadı yüzüne bakmıyor melek gibi adamın.ben onların yerınde olsam ne var ne yok kızın üstüne yapar
size karı koca bir kuruş koklatmam
kadın kapının ağzından oğluna veda edemiyor bir de yardım edeceklermiş
dedenin evi çok bile size
Yapmak zorunda demedim en başında ben eşime başkası yapsın dedim o görümceminkinide yaptığını söyleyip işten anladığını belirtti bizim takımızı alıp onunkine dokunmaması evet benim üzerime vazife çünkü eşim yıllarca çalışıp maaşının büyük bir kısmını onlara vermiş görümcem hiç çalışmamış etmemiş nerden geliyor bu hak?
O evde oturmayı ben talep etmedim eşim girdi o eve ben en başından beri hiç oturmak istememiştim
Çok şükür fesat değilim hakkımı yiyenleri Allaha havale ediyorum.
Ya zaten benim deli olduğum eşimin sebebin ben olduğumu söylememesi onun yapmaması değil.Anlamak istemiyorsun işte adam yapmak istemiyor demek ki haksızlık ya da değil bu önemli değil eşinde ona göre davranır. Bulun başka usta yaptırın , ya da bekleyin kayınpeder yapar.
Hakkımı yiyenleri Allah'a havale ediyorum da ne demek? Kim yemiş hakkınızı? Adam yapmak istemiyorsa yapacak bi şey yok, ne bu çekememezlik ööööf
Nişanlılığım boyunca kaynanamdan görümcemle kıyaslamayı dinledim ondan bu kıyas olayı görümceminde evi var merak etmeyinGörümceyle aşık atmak nedir ya
Hani elti bi nebzede görümce evlenmiş evi ayrı onun eşi karısına araba almayı uygun görmüş.
Senin eşinde ev almış.
Eşin hayatındaki en doğru kararı vermiş telefonu kapatmakla
Takılan takıları diyorum yıllarca eşim ailesine para vermiş yazıklar olsun.Hakkımı yiyenleri Allah'a havale ediyorum da ne demek? Kim yemiş hakkınızı? Adam yapmak istemiyorsa yapacak bi şey yok, ne bu çekememezlik ööööf
Görümcenin evini kp mi verdi ?Nişanlılığım boyunca kaynanamdan görümcemle kıyaslamayı dinledim ondan bu kıyas olayı görümceminde evi var merak etmeyin
Ona yapar, buna yapmak istemez, ne var bunda? Dilerim ironi yapmışsınızdır :)Görünceye yapmışlar ama :) :) :)
Takılar evinize gitmiş, kendi ihtiyaçlarına harcamamışlar.Takılan takıları diyorum yıllarca eşim ailesine para vermiş yazıklar olsun.
Ona yapar, buna yapmak istemez, ne var bunda? Dilerim ironi yapmışsınızdır :)
Nişanlılığım boyunca görümceme o yapılmamış bu yapılmamış bunu dinledim düğün oldu herşey meydana çıktı herşeyin en alası ona en dandiği bana olmuş bunu öğrendim yaşadığı hayata bakıp üzülüyorum ne öyle düğünüm oldu ne arabam eğer bunun adı kıskanmaktan evet kıskanıyorum.Gorumceyi kıskanma ihtimalin %kac
AynenTabi ki ironi off sanal olunca anlaşılmıyor bazen mimikte yapamıyoruz :)
Onlardan takılanları onlar aldı bizden takılanı ben eve verdim.Evet bana kaldı çünkü eşim bunu bana söyleyen söylemese nerden öğreneceğim başına gözünün sadakasına mı verdi onlara.Takılar evinize gitmiş, kendi ihtiyaçlarına harcamamışlar.
Ailesine bekarken verdiği paraların hesabını yapmak size mi kaldı?
Nişanlılığım boyunca görümceme o yapılmamış bu yapılmamış bunu dinledim düğün oldu herşey meydana çıktı herşeyin en alası ona en dandiği bana olmuş bunu öğrendim yaşadığı hayata bakıp üzülüyorum ne öyle düğünüm oldu ne arabam eğer bunun adı kıskanmaktan evet kıskanıyorum.
Görümcemin evini kendi kayınpederi vermişGörümcenin evini kp mi verdi ?
Ya da eşin mi aldı ?
Evlerini kayınpederiniz mi aldı?Onlardan takılanları onlar aldı bizden takılanı ben eve verdim.Evet bana kaldı çünkü eşim bunu bana söyleyen söylemese nerden öğreneceğim başına gözünün sadakasına mı verdi onlara.
Umarım benim kadar enayi yerine konulup bu hale düşersiniz birgün birileride sizin üstünüzden bu kadar eğlenirlerOhooo işin zor Allah yardım etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?