• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Yok hep böyleyim ben neden rahatsız oldunuz boşanın işte size kocaman bi sebep nasıl telefonu kapatır dava dosyanıza gorumcenizin altınlarını yazdırın buraya yazdıklarınızı yazdırın hakim size bide tazminat ödetsin doğruları duymaya tahammülünüz kalmayacak kadar gözünüzü para hırsı bürümüş yazık acınacak haldesiniz

Evlilikler bu yüzden biter işte babasının evinde birini bulamayan koca evinde bin bulur ama doymaz doyuramazsiniz annemin bununla ilgili çok güzel bir sözü var ama yazmayacağım

Tüm evlilere dediğim tek bir söz var kendi hayatınıza bütçenize bakmayıp daha da gözlerinizi elalem in altınlar ina yatlarına katlarına göz dikerseniz kıskançlık duyarsanız ne o evde huzur kalır nede Allah size birsey vermez öyle yiyip bitirirsiniz kendinizi . ona yapıldı bana yapılmadı yani geçmiş e millet e neden takılıyorsun ki olan olmus o zaman öyle olması gerek mis şimdi böyle şimdi böyle yapınca çok mu güzel oldu koçan evi terk etmiş aile si sana düşman çok mu hoş oldu değer mi üç kuruş için şu yuva yı huzursuz etmeye. Rabbim herkese huzur versin mal mülk hayırlısı ni versin de bak rabbim sana kat kat vermiyor mu.
Benim kimsenin birşeyine göz diktiğim yok kaynanam hep kıyas yapıp acıtasyon yaptı onu yaptılar ona bunu yapmadılar diye düğün oldu bitti baktım ki herşeyin en alası olmuş kandırılmışız yani eşim evi terketmedi şuan işte ailesinin benden nefret ettiğini sanmıyorum çünkü tekbir kötü davranışım sözüm olmadı onlara karşı

Bence kimsenin altini alinmamali o ayri ama Görumcene tüm altınları senin kayınvaliden mi taktı ki altınları geri alsınlar? Onun altinlarini kendi kayınpederi-kayınvalidesi takmadi mi? Kiz tarafi genelde 2-3 parça birsey takar.
Elma ile armutu kiyasliyorsun sanki.

Görümcenin anne babasının alma hakkı yok zaten.
Kayınvalidesi gil almamıs demekki.
Sizde vermeseydiniz madem.
Benim ailem bana verileni zaten verdi eşimin tarafından takılanı ailesi almış bizim haberimiz olmadı görenler söyledi Eşim hala inanmaz ailem almadı der

Görümcenizin altınları arabaya, çocuğuna gitmişse sizin de kendi evinize gitmiş. Herkesin şartları aynı olmak zorunda değil. Kıyaslamayı bırakın. Görümcenizin evlenmeden önce çalışıp çalışmaması da sizi ilgilendirmez sanırım. O zaman siz çalışmadıysanız sizin altınlarda sizin aileye gitseydi? Saçmalıyorsunuz resmen.

Benim kimsenin birşeyine göz diktiğim yok kaynanam hep kıyas yapıp acıtasyon yaptı onu yaptılar ona bunu yapmadılar diye düğün oldu bitti baktım ki herşeyin en alası olmuş kandırılmışız yani eşim evi terketmedi şuan işte ailesinin benden nefret ettiğini sanmıyorum çünkü tekbir kötü davranışım sözüm olmadı onlara karşı
Basbayağı da dikmişsiniz gözünüzü, umarım kendinizi düzeltirsiniz.

Bu arada konu sahibi yanlış hatırlıyorsam düzeltin
Eşiniz zaten maaşını size veriyordu düzenli
Sizde evde masraf olmasın diye annenizde kalıyordunuz ?

Bence kimsenin altini alinmamali o ayri ama Görumcene tüm altınları senin kayınvaliden mi taktı ki altınları geri alsınlar? Onun altinlarini kendi kayınpederi-kayınvalidesi takmadi mi? Kiz tarafi genelde 2-3 parça birsey takar.
Elma ile armutu kiyasliyorsun sanki.
Eşimin tarafından görümceme takılanları almamışlar kaynanalar
Benim akrabalarım karabalık para +altın 80 grama yakın takıldı bana 3-5 değildi onlardan birsürü tanıdık geldi hep kaynanama verilmiş

Bak kim ne derse desin sorun sende vermese idin vermezdin diyebilir din ben sizin kızınız değilim cem vermek istemiyorum herşeyim dört dörtlük olacak desen kimse kalkıp da birsey diyemezdi ya yaparlardı yada daha makul birşeyler bulmaya çalışırlar di . kabul eden sensin o dedi bu dedi diye ömür geçmez .geçmiş gitmiş görünce el kapısında kocasının durumu iyi almış araba yı vermiş altınını sen kendi hayatına bak mutlu olmak istiyorsan koçan ile arani iyi tut bundan sonra da kimse den birsey isteme ve kimseye de birsey verme. Ayrıca haberleri yok diye de kendine güvenme koçan aile sinin durumunu sana anlatıyor sa emın ol senin durumun t da annesine dertlesirken anlatıyor dur .

Back
X