- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yaptırmasaydınız! Dinlemeseydiniz! Etkilenmeseydiniz! Sizin kendi aklınız yok mu?Ben değil kaynanam yaptı bunu hep o kıyas yaptı perdeden gelinliğime kadar.
Demek istediğim eşim ailesine para verdiği halde takıları aldılarSiz o zaman esinizin hayatinda degildiniz ki. Neyin hesabini soruyorsunuz?
Yav hala takıları aldılar diyosunuz.Demek istediğim eşim ailesine para verdiği halde takıları aldılar
Benim kimsenin birşeyine göz diktiğim yok kaynanam hep kıyas yapıp acıtasyon yaptı onu yaptılar ona bunu yapmadılar diye düğün oldu bitti baktım ki herşeyin en alası olmuş kandırılmışız yani eşim evi terketmedi şuan işte ailesinin benden nefret ettiğini sanmıyorum çünkü tekbir kötü davranışım sözüm olmadı onlara karşıTüm evlilere dediğim tek bir söz var kendi hayatınıza bütçenize bakmayıp daha da gözlerinizi elalem in altınlar ina yatlarına katlarına göz dikerseniz kıskançlık duyarsanız ne o evde huzur kalır nede Allah size birsey vermez öyle yiyip bitirirsiniz kendinizi . ona yapıldı bana yapılmadı yani geçmiş e millet e neden takılıyorsun ki olan olmus o zaman öyle olması gerek mis şimdi böyle şimdi böyle yapınca çok mu güzel oldu koçan evi terk etmiş aile si sana düşman çok mu hoş oldu değer mi üç kuruş için şu yuva yı huzursuz etmeye. Rabbim herkese huzur versin mal mülk hayırlısı ni versin de bak rabbim sana kat kat vermiyor mu.
Tülaaaay, tülay diye bağırasım geldi vallahi :))Yav hala takıları aldılar diyosunuz.
Ev vermedi mi bunun karşılığında bu insanlar ?
Benim ailem bana verileni zaten verdi eşimin tarafından takılanı ailesi almış bizim haberimiz olmadı görenler söyledi Eşim hala inanmaz ailem almadı derGörümcenin anne babasının alma hakkı yok zaten.
Kayınvalidesi gil almamıs demekki.
Sizde vermeseydiniz madem.
Basbayağı da dikmişsiniz gözünüzü, umarım kendinizi düzeltirsiniz.Benim kimsenin birşeyine göz diktiğim yok kaynanam hep kıyas yapıp acıtasyon yaptı onu yaptılar ona bunu yapmadılar diye düğün oldu bitti baktım ki herşeyin en alası olmuş kandırılmışız yani eşim evi terketmedi şuan işte ailesinin benden nefret ettiğini sanmıyorum çünkü tekbir kötü davranışım sözüm olmadı onlara karşı
Şiştim yeminleTülaaaay, tülay diye bağırasım geldi vallahi :))
Aldılar da aldılar, takılarımı aldılar
+1Tülaaaay, tülay diye bağırasım geldi vallahi :))
Aldılar da aldılar, takılarımı aldılar
Hayır ev dededen takıların mevzusu bile geçmediYav hala takıları aldılar diyosunuz.
Ev vermedi mi bunun karşılığında bu insanlar ?
Yuhhh ciddi misiniz?Mesaj tekrarı
Eski konularından birinde bahsetmişti.Yuhhh ciddi misiniz?
Eşimin tarafından görümceme takılanları almamışlar kaynanalarBence kimsenin altini alinmamali o ayri ama Görumcene tüm altınları senin kayınvaliden mi taktı ki altınları geri alsınlar? Onun altinlarini kendi kayınpederi-kayınvalidesi takmadi mi? Kiz tarafi genelde 2-3 parça birsey takar.
Elma ile armutu kiyasliyorsun sanki.
Bak kim ne derse desin sorun sende vermese idin vermezdin diyebilir din ben sizin kızınız değilim cem vermek istemiyorum herşeyim dört dörtlük olacak desen kimse kalkıp da birsey diyemezdi ya yaparlardı yada daha makul birşeyler bulmaya çalışırlar di . kabul eden sensin o dedi bu dedi diye ömür geçmez .geçmiş gitmiş görünce el kapısında kocasının durumu iyi almış araba yı vermiş altınını sen kendi hayatına bak mutlu olmak istiyorsan koçan ile arani iyi tut bundan sonra da kimse den birsey isteme ve kimseye de birsey verme. Ayrıca haberleri yok diye de kendine güvenme koçan aile sinin durumunu sana anlatıyor sa emın ol senin durumun t da annesine dertlesirken anlatıyor dur .Benim kimsenin birşeyine göz diktiğim yok kaynanam hep kıyas yapıp acıtasyon yaptı onu yaptılar ona bunu yapmadılar diye düğün oldu bitti baktım ki herşeyin en alası olmuş kandırılmışız yani eşim evi terketmedi şuan işte ailesinin benden nefret ettiğini sanmıyorum çünkü tekbir kötü davranışım sözüm olmadı onlara karşı
Eski konularından birinde bahsetmişti.Yuhhh ciddi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?