Eşim tarafından yumruklandım :(((

evet haklısınız galiba.en baştan gitmeliydim.oysa ben hala onun için çabalıyorum.şuan keşke bişeyler olsada gitsem gidiyorum...

böyle olacağına adım gibi emindim.hadi ropar almadın şikayet etmedin.belki bunları yapmak sana zor geldi.korktun belkide bana daha kötüsünü yapar yada tutuklarlarsa dükkan ne olacak diye.aynı yatağa nasıl girdin.en baştan yatağını ayırmalıydın.yatak ayırmaktan yana değilim kesinlikle ama bu adam için farz artık.en önemlisi o eve niye döndün.duramadınmı birkaç gün annende.kusura bakma seninde hoşuna gitmiş dayak yemekki gittin gene dibine sokuldun adamın.bu arada bravo gününü göstermiş oldun böyle dimi.artık o adam seni kesinlikle bir daha yumruklamaz eminsindir inş.

tövbe bismillah...bu nedir ya....hiç vakit kaybetme ister boşan ister boşanma darp raporunu al koy bir kenara....bu adam la olduğun müddetçe ne yazık ki günün birrinde lazım olacak sana....

ben neden kendi yatagımdan gidiyormuşum.oda asla yatagını terketmez zaten.ama bu gidişle zaten bu geceden sonra artık salonda yatıcam sanırım...of ya annemin evindede durmadım evet çünkü oğlum bile kendi yerini arıyor.uyumuyor başka yerde.

bende 3 kez dayak yedim hemde nişanlım tarafından hep bi dahakine düzelir diye bekledim ama emin ol hep devam ediyor ayrıl ya da ayrılma karar senin ilerde devam ederse çocuğunu o ortamda büyütme derim ben çocuğun için ayrılmıyosun ama o ortamda çocuk sağlıklı büyümez...hesap vermek istemeyen bi adam insanın ömrünü bitirir ayrıca...

pismanlik duymayan adama nasil ikinci sans verilir
"tavsan daga küstü dagin haberi olmadi" misali olmus

adam kirk yillik dayakci gibi umrunda degil sana vurmasi
canini acitmasi...

bilmiyorum mantigim almiyor
seni doven adama aksam yemek hazirlamak ayni sofraya oturmak tuhaf geliyor bana

o adamin ozellikle seni dovup yaptigin yemegi nasil yiyebilir bunuda anlamiyorum

valla sen sans verdim diye kendini kandiriyorsun o senden sans istemedi
pisman bile olmadi hatta senin ozur dilemen gerektigini soyleyerek ne kadar deger verdigini bir kez daha
kanitladi

kendine deger vermezsen kimse vermez bunu diyim kisaca

sen ayrildin degilmi nisanlindan?

herşeyi sen diyorsun arkadaş.madem kendi bildiğini okuyacaksın biz ne diye burda parmak yoruyoruz.hadi eyvallah.neden yatatağını o ayarıcakmışşş tövbe tövbe...

sen ayrildin degilmi nisanlindan?

ayrıldım ben en son üzerimde sopa kırdı hayvan halen bacağımda beze var vurduğu yerden kalan , ben salak gibi rapor filan almadım ama çok pişmanım keşke alsaydım arkadaşada onu sölemek istiyorum bi kere yapan hep yapıyor seni hayvan yerine koyuyor ya lafım yanlış anlaşılmasın,insan sevdiğini incitemez bence ben artık bu düşüncedeyim...

Bu ne aymazlık bu ne adilik bu ne mallıktır yaa kusura bakma kübla ama kocan tam bir odun ki odun bile yanında zarif ve asil kalır. Sen mi özür dileyeceksin birde utanmadan bunu söylüyor öyle mi adamına denk gelmiyor böyleleri sinirimden dişimi sıkıyorum o kadar hırslandım yanii..Ama sen kendine çok yazık ediyorsun çokk..Yapma etme gözünü seveyim.Seni gezdirmesi yedirmesi içirmesi kocalık vazifesi biz onlara hizmet ediyorsak ikramımızdan dolayıdır.Peygamber efendimiz şöyle buyurur ; ''Eyy Erkekler ve kadınlar Şunu bilmelisiniz hiçbir kadın ev işi ( bulaşık çamaşır yemek yapmak ) zorunda değildir eğer yapıyorsa bu kocasına ikramıdır ''.
Yani hayatta herşey müşterek be kardeşim senin gönlünü hoş tutmayıp insan yerine koymadıktan sonra neyleyim ben parayı pulu..İster yatağını ayır ister evini bu adamın nikahı altında olduktan sonra seni bir daha hiç insan yerine koymayacak. Boşanamam diyorsan da çek git bir süre bir yerlere. Ve emin ol bu da benim düşüncem bu adam başka birine ya aşık yüz bulamıyor ya da seni onunla bununla aldatıyor.

valla 2 yasinda kizim 9 aylik diger kizimla babamin evinde kaldim bir hafta dün döndük esimle
neler cektir cocuklar yerlerini yadirgadi burnumuzdan getirdi ama babami ziyarete gittik sonucta
disimizi siktik tutki mecburide gitmedik
"cocugum baska yerde yatmaz" bahane sadece
tamam o an sok gecirdin diyelim
ama sen anne baba evladi degilmisin?
arkadasim kocanda bir insan sende bir insansin!
onun senden fazla bir seyi yok !
senden fazla saygiyi hak etmiyor !
o erkek oldugu icin daha kaba durdugu icin seni sindirdi o kadar
ailen gordumu morluklarini demedilermi bir sey
yahu biraz asi olun
kocalarinizi buyutup kendinizi sadece kocalarinizin himayetinde yasayan kadinlar olarak gormekten vazgecin
kendinize insan muamelesi yapin
sana vurdugu zaman ve durmadigi zaman
sicar..m senin erkekligine sen kimsin lan bana vuruyorsun diyip telefonu alip polisi aramaliydin
cingar cikartmaliydin
kendini bir odaya kilitlemeliydin
sikayet etmeliydin
ama bolluk icinde yasatiyor sizi
gezmelere goturuyor
babaniz o sizin karsi gelemezsiniz hep "cocuk kadinlar" olarak kalacaksiniz kocalarinizin gozunde
hönk diyince sinip kalacak
kusura bakma ama sinirlendim cunku acini hissettim !!

yanlis haitrlamiyorsam konun vardi senin
iyi yapmissin ne olursa olsun kendini ezdirme
ahlaksiz adam bir gun mutlaka burnundan gelecek yaptiklari

tek söyleyeceğim şey çocuğunuzun iyiliğini düşünüyosanız ona göre davranırsınız. o çocuğun böyle bir ortamda büyümesi ne kadar mantıklı ve de sağlıklı ??!

işin kötüsü, arkadaşım, senden ikinci bi şans istememiş ki bile... keşke isteseydi, özür dileseydi de , sen de verseydin.....kusura bakma ama o kadar merhametsiz bi adammış ki, özür bile dilemiyor...

üstelik arkadaştan özür dilemesini istemiş pişkinliğin böylesi yani döv et kadını erkenden işe gönder kendin evde zıbarrr bide üste çıkkk sinir oldum yaaaa

Umarım bir daha olmaz kimse kimsenin ne çektiğini bilmez ama çok aksi bir kocan varmış, Allah yardımcın olsun tek kelime ile.......

..ama üzerine gidince böyle olduşuan bana ters.çünkü ona yüzvermedigim için..ben inatmışım ona göre.bi susim alttan alim demiyomuşum bunları daha önceki tartışmamızda söylemişti. böyle işte.düzelecek elbet düzelecek ama nasıl.yani sürekli böyle şeyler yapan bi adam degil.sinirlenince her erkek gibi bagırıyo haklı çıkmaya çalışıyo bide sinirlenince kimseyi gözü görmez babası bile olsa...

konu sahibi eşinin üzerine mi gittiğini düşünüyorsun? gece 4 de dingonun ahırına girer gibi eve gelen adama neredeydin demen üstüne gitmekmi?sinirlenince her erkek gibi bağırıyor.. bağırmak kadın erkek suç baştırmaktır ki evet bağırıyoruz ama her erkek karısına ringe çıkmış m.ali kley gibi yumruklarla nakavt etmiyor farkındasın dimi doğal değil yani, kol kırılır yel içinde kalırlık bi durum da değil..babası bile olsa...çok güzel maşallah ileride çocuk ağlar çocuğu bile olsa tanımaz diye konu açarsın yine haklı görürsün kendine gel arkadaş kendine ..ben size demedim mi yanasacak diye demişsin ,( töbe estagfurullah)yanaştıda noldu ? nerdeydin diye sordum suçmu dedin hayır değil haklısın mı dedi? tek kelime etmeden odaya dönmüş..bazı insanlar bazı şeylerin yanlış olduğunu biliyor doğasına aykırı olduğunu da biliyor ama yinede haklı çıkarmaya çalışıyor..arkadaşım madem bukadar memnundun üstüne gittiğini düşünüyorsun, babasını tanımaz diyorsun neden gelip burda yumruk attı diye konu açıyorsun? madalya taktı der gibi..
düzeltme: gelişme diye yazılanları okuyunca sinirlerime hakim olamadım boşan demiyorum bana düşmez zaten,ama kabullendiyseniz bari buraya napıyım sinirlenince gözü görmez ,üstüne gittim bende gibi olayı normalleştirmeye çalışmayın rica ederim. ben buna kızıyorum sadice!

Son düzenleme:
'Anladınız mı beni kızlar'

Maalesef anlamadık. Allah akıl fikir versin.

Şimdi madem darp raporu almayacaktın ne diye konu açıp yardım istedin ki ? Sana ah canım vah canım dememiz için mi kuzum ?

Valla eğer öyleyse sana gerçekten acıyorum !

Bin türlü bahane sunup yok çocugum yatagını aradı yok ben niye yataktan gidiyormuşum yok bir şans verdim..Sanırsın adam dizlerine kapanıp bir şans istedi..Teyy Allaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…