Yanlış anlıyorsun canım..Amacımız ne seni suçlu çıkartmak ne de kızmak!! Kendi adıma ne seni tanırım ne eşini.. ama karısına bunları yapan birine insan demem ben.. Bir kere olursa daha fazla da olur bu en kesin kuraldır.
Sen yeni nişanlı sevgilisinin her şeyine düzelir diye bakan kızlar gibisin..Oysa sen evlisin..Yaşın kaç bilmiyorum ama çok büyük olduğunu düşünmüyorum.Üzerine gittim böyle oldu diyorsun.. Amam adam sabahlara kadar ne yapıyor sormak hakkın?? Adam gibi cevap verseydi o da! değil mi?
Yanaştı reddettin ee? Sonuçta ne düzeldi? Özür bile dilememiş..Üstüne senden beklemiş
Evet eşin eli boldur,iyidir hoştur da...yüzünü gözünü mosmor yaptıktan sonra trilyonları serse ne olur? Darp raporu almalıydın.Rapor boşanma davası demek değil! Sadece ciddi uyarı demek! Bak ben senin ezeceğin kadın değilim! Haddini bil seni yakarım demektir!
O sinirliyim tripleri seni ezmek için..Üstünlük sağlama çabası.. Seni kaybetme korkusu yok..Yani demem o ki ben sinirliyim havaları sana nazı geçtiğinden.En kolay kıracağı sen olduğundan...Yoksa gerçekten sinirli olduğundan değildir..
böyle olacağına adım gibi emindim.hadi ropar almadın şikayet etmedin.belki bunları yapmak sana zor geldi.korktun belkide bana daha kötüsünü yapar yada tutuklarlarsa dükkan ne olacak diye.aynı yatağa nasıl girdin.en baştan yatağını ayırmalıydın.yatak ayırmaktan yana değilim kesinlikle ama bu adam için farz artık.en önemlisi o eve niye döndün.duramadınmı birkaç gün annende.kusura bakma seninde hoşuna gitmiş dayak yemekki gittin gene dibine sokuldun adamın.bu arada bravo gününü göstermiş oldun böyle dimi.artık o adam seni kesinlikle bir daha yumruklamaz eminsindir inş.
bende 3 kez dayak yedim hemde nişanlım tarafından hep bi dahakine düzelir diye bekledim ama emin ol hep devam ediyor ayrıl ya da ayrılma karar senin ilerde devam ederse çocuğunu o ortamda büyütme derim ben çocuğun için ayrılmıyosun ama o ortamda çocuk sağlıklı büyümez...hesap vermek istemeyen bi adam insanın ömrünü bitirir ayrıca...
ben neden kendi yatagımdan gidiyormuşum.oda asla yatagını terketmez zaten.ama bu gidişle zaten bu geceden sonra artık salonda yatıcam sanırım...of yaannemin evindede durmadım evet çünkü oğlum bile kendi yerini arıyor.uyumuyor başka yerde.
sen ayrildin degilmi nisanlindan?
ayrıldım ben en son üzerimde sopa kırdı hayvan halen bacağımda beze var vurduğu yerden kalan , ben salak gibi rapor filan almadım ama çok pişmanım keşke alsaydım arkadaşada onu sölemek istiyorum bi kere yapan hep yapıyor seni hayvan yerine koyuyor ya lafım yanlış anlaşılmasın,insan sevdiğini incitemez bence ben artık bu düşüncedeyim...
yanlis haitrlamiyorsam konun vardi senin
iyi yapmissin ne olursa olsun kendini ezdirme
ahlaksiz adam bir gun mutlaka burnundan gelecek yaptiklari
işin kötüsü, arkadaşım, senden ikinci bi şans istememiş ki bile... keşke isteseydi, özür dileseydi de , sen de verseydin.....kusura bakma ama o kadar merhametsiz bi adammış ki, özür bile dilemiyor...