Eşim tarafından yumruklandım :(((

Akşamki sahneyi öyle yazmışsın ki...
Sanki ufak bir kıskançlık tartışması yaşamışsınız,sen barışmamak için naz yapmışsın gibi...
Eşinin hakikaten umurunda değil.Sen de çok büyütmüyor gibisin.
İnşallah tekrar olmaz.Ama olursa bari burada önerilenlere kulak ver.

şuraya bi konu açıyosunuz adam gibi ilgilenin konunuzla
söylenecekler söylendi bundan sonra ne yaparsan sen kendine kendine yapmış olacaksın
insan ne ederse kendine eder...

eşim ilk defa beni dövdü diyorsun ama şiddete eğilimli olmayan bir erkek karısına defalarca yumruk atmaz hadi çok sinirlendi bir tokat attı diyelim sonrasında özür diler pişman olur senin eşinde pişmanlık emareside yok keşke darp rapor alsaydın kocana bir gözdağı verseydin yada ailenin yanına gitseydin yada onu eve almasaydın birşeyler yapıp cezalandırsaydın.sen tepkisiz kaldın kocan şimdi cesaretlenip bunu tekrarlayabilir.umarım tekrar bu kötü olayı yaşamazsın

Bosanmayin hadi anladik, darp raporu niye almiyorsunuz? Bakin simdiden cocukla tehdit ediyor sizi. Siddet gordugunuze dair elinizde bir rapor olmasi elinizi guclendirir. Bosan demeyin rapor al demeyin... ne diyelim peki? Adam arka arkaya yumruklari indirsin siz yine kalkin dukkani acmaya gidin. Isterse 10 tane cocugunuz olsun caninizi sokakta mi buldunuz? O yumruklari kafaniza atsa beyin kanamasi gecirebilirsiniz felc olabilirsiniz, hatta sizi sakatlayacak darbeler de gelebili. O zaman ne olacak cocugunuz? Kusura bakmayin ama bu adam tam bir cani. Cocugunuz biraz ele avuca gelsin ona da inecek o yumruklardan ve siz bunu da sineye cekip oturacaksiniz. Nasil olsa kadina siddet kadin cinayetleri cezasiz kaliyor. Basiniza gelene ve geleceklere karsi siz birsey yapmazsaniz biz ne dersek bos. Allah evladinizi ve sizi esirgesin korusun.

Kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum da neden boşanamıyorsunuz??? Zannediyor musunuz o yavrunuz sizin dayat yediğinizi gördüğü bir ortamda, anne-baba ayrı olan ortama gore daha az zarar görecek??? Dayağın hiç bir türlü savunması anlayışı hosgorusu olamaz olmamalı. Hiç utanmayacak mı eşiniz bri daha sizinle birlikte olmak istediğinde dayak attığı kadına el sürdüğünü düşünmeyecek mi yada hadi o düşünmüyor siz dayak yediğiniz adamla mı uyuyacaksınız??? Büyük konuşmak istemiyorum Rabbim kimselere vermesin böyle durumları ve dilerim size de yardımcı olsun ancak sanırım sizin yerinizde olsam aşkımdan olsem, herkes beni konuşsa yada anamın evindeki bir göz odada yaşamak durumunda kalsam bile o adamdan ayrılırdım...

biz kadınlar da bi tuhafız karşımızdakinin ne halt olduğunu bile bile hala kuyruğu indirmiyoruz.madem boşanmak niyetinde değilsin ne diye bu kadar kuyruğu dik tutarsın?alttan alsaydın.karşındaki adam sana vurmuş daha ne cesaret oğlunu geri alıp eve geliyosun böyle bi adamdan bi iki yumrukla kurtulduğuna şükret.

vay be adam etmediğini koymamış hala aynı evde kalıyorsun.büyük konuşmamak lazım ama ilk oldu deyip nasıl susar oturursun o hayvanın yanında?biz ne yorum yapalım onu da anlamadım ben

sen bunları hakettiğini düşünüyorsann o zaman otur bekle..bakalım birdahaki sefere kimbilir neler yapar bu hanzooo

canım kaç yıllık evlisinz??eşin kesnlkle özür dilemeli ama eğer özür dilemeyi bilmeyen biriyse boşa beklersn benden söylemesi inadı inatsa asla dilemez snde inat yaparsan aranız açıldıkça açılır.kayınvalidene anlat bunları canım bnce onunla konuş morlukları göster özür bile dilemiyo pişmanlık bile duymuyo siz olsanz napardınz de bnce annesi ikna edebilr akıl verir oda gelir sendn özür diler.

acıkcası kocanın istegine değilde senin istegine red cevabını vermene sasırdım.
ben o kısmı okuyunca sonunda bende mecbur beraber oldum demenizi bekliyordum.
yasının cok küçük oldugunu düşünüyorum.
birde böyle bir konu acıldıgında mantıgınıza basvurup yorumların ne sekilde geleceğini düşünmenizi tavsiye ediyorum.
kusura bakmayın kimse size alkış tutmazdı yada eşinizi savunacak birsey söyleyemezdi.

acıkcası eşinizin istegine değilde sizin red cevabını vermenize sasırdım.
ben o kısmı okuyunca sonunda mecbur beraber oldum yazacagınızı düşünmüştüm.
yasınızın küçük olduguna inanıyorum.
bu arada bir daha konu acarken insanların nasıl bir tepki nasıl yorumlar yapacagını
daha mantık cercevesinde oturup düşünmenizi tavsiye ederim.

nefret ediyorum böyle şiddet uygulayan insanlardan ne kadar acınacak durumdalar
canım allah yardımcın olsun ama ya devam ederse bu şekilde davranmaya sanada yazık değilmi?
allahtanda korkmadan mübarek ramazanda insan bunu başka bı ınsana ustelıkte esıne nasıl yapar aklım hafsalam almıyor

Allah dağına göre kar verir lafı bu duruma tam uyar mı bilmiyorum ama...

hem dayak yiyor,hem de hizmette kusur etmiyorsunuz ya,bravo!

eşim bağırdı diye buzluktan elime geçen ilk kütleyi suratına fırlatmış insanım,böyle bir şey olsa cinayetten hapse girerdim herhalde!

bu arada oruçlu insana sırnaşmak:26:gerçekten midem bulandı

valla kocanızı yatakla terbiye etmeyi bekliyosanız daha çok beklersiniz . dışarda gider bulur zaten o işi yapacak birini siz kocanızı saygıyla sevgiyle terbiye edin ki kıymetinizi bilsin .

Bu nedir böyle yaa ? şiddete başvuran erkekten ne kadar nefret ediyorsam, bu şiddete ses çıkarmayan hemcinsimden de o derece nefret ediyorum. Kendimden örnek vereyim ,umarım bundan bir ders çıkartabilirsiniz kendinize. 10 yıllık evliyim,5 yaşında bir oğlum var.eşim genel olarak sakin,iyi bir eştir.bunca zamana kadar en büyük kavgalarda birbirimize 2-3 kere söylediğimiz ''aptal,salak'' tan öteye gitmemiştir hakaret-şiddet boyutu.Ama bundan birkaç ay önce bir kavgamızda ki ben gerçekten onun sabrını çok zorlamıştım,beni kollarımdan tutup dışarıya çıkarmaya çalıştı, 5 dk kadar sürdü bu cebelleşme tabi benim kuvvetim yetmediği için kapının önünde buldum kendimi.''aç kapıyı,polisi ararım''dedim,''kimi ararsan ara'' dedi .aradım polisi ,ağlayarak eşimin beni zorla dışarı attığını,içeride oğlumun olduğunu,onu da vermediğini falan söyledim,adresi verdim. 5 dk sonra geldi polis aracı, tekrar olayı anlattım,kollarımda tuttuğu yerlerde oluşan parmak izlerini gösterdim (beyaz tenli olduğum için ,en ufak şeyde iz çıkar). polis çaldı kapıyı,açtı eşim, detaya girmemeyim,biraz laf söz vs den sonra bindirdiler bizi ekip otosuna,önce hastaneye,darp raporu aldık ki oraya gidene kadar kolumda hemen hemen iz bile kalmamıştı, buna rağmen verdiler raporu,sonrada karakola .ben şikayetçi olmadığımı,sadece evime girmek istediğimi,eşimin aslında iyi biri olduğunu,bunun ilk olduğunu ama bana bunu yapamayacağını bilmesi gerektiğini söyledim. poliste benimle gurur duyduğunu söyledi :) eşimi fazladan birkaç saat orada beklettiler, hem arabada hem karakolda polisler eşime bir dünya söylendiler,''eşine dua et,şikayetçi olsaydı alırdık içeri,bir daha tekrarı olursa,şikayetçi olmasa bile mahkemeye çıkarsın. sen kimsin,karına böyle davranamazsın,evden biri gidecekse bu sen olursun,bu ülkede kanunlar var'' vs vs. hatta bir ara o kadar yüklendiler ki resmen acıdım,adam beni sopayla dövmüş muamelesi gördü resmen. sonuç ne ? boşandım mı? hayır ! mutlu mesut yaşıyoruz,1 hafta küstü bana,gururu kırıldı gördüğü muameleden ama dersini de aldı ,bir daha tekrarlayabileceğini hiç sanmıyorum,tekrarlarsa polisi aramaya tereddüt etmeyeceğimi biliyor artık

Vayyy...:) Bi hemcinsin olarak bende seninle gurur duydum İyi yapmışsın tam benim kafadasın Allaha şükr bende 3 yıllık evliyim Bizde ses yükseltme dahi olmamıştır Çok şükür Ama bende bi tartışmamızda sinirden kumandayı fırlatmıştım Oda elini kaldırdı bana Bende dedimki o elin inerse ben giderim Oda mutfağa gitti 5 dk sonra geldi seni dinliyrm dedi Yani bende böyle şeyleri hazmedemem Oda bunu biliyo Ama düşünüyrm bi gün benimde başıma gelirse Polis benim arkamda olurmu Ben ş.urfada yaşıyorum Burdaki polislerde bu kadar duyarlı davranırlarmı acaba :44:

ilk defa dövdüğü için gitmezmiş...

adam seni ilk defa dövmemişki(kaldı ki ilk defada da affedilmez)

evde dövmüş, arabada dövmüş ve ertesi gün akşam evde bi daha dövmüş...

gelmiş gitmiş dövmüş yani... bir daha döverse 4. olacak...

taviz tavizi doğurur kardeşim... Allah sonunu hayır etsin.................

Son düzenleme:
boşanmayacaksan dayağınızı yiyip oturun ozaman geçmiş olsun bu ilkmiş daha ama son olmayacağı ap açık ortada.
2gün sonra kafası yine bişeye atacak yine gelip sizi dövecek ne olacak sonuç yine değişmeyecek dayağınızı yiyip oturacaksınız.ha bunların üstüne adam ne yapacak bir özür bile dilemeyecek sizden.gidin bari bi darp raporu alın siz böyle saf saf evde oturursanız daha çok dayak yersiniz.polise şikayet edin gözü korksun kadına el kaldırmak neymiş görsün.kusura bakmayın ama ben kadınlardada suç olduğunu düşünüyorum dayak yiyipte şikayet etmemek ne demek yaaa

kübla kedin konuştu bir daha bakmıyor şimdi konusuna kendi bilir artık yapılacak bişey yok maalesef.. kocası biraz olsun düzeldi mi acaba... bi sesin çıksa iyi olur küblacım.. yoksadaha kötü mü oldu herşey (Allah korusun). Yani inş. bir daha şiddete yönelmemiştir...

kübla kesin konuştu bir daha bakmıyor şimdi konusuna kendi bilir artık yapılacak bişey yok maalesef.. kocası biraz olsun düzeldi mi acaba... bi sesin çıksa iyi olur küblacım.. yoksadaha kötü mü oldu herşey (Allah korusun). Yani inş. bir daha şiddete yönelmemiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…