Bu nedir böyle yaa ? şiddete başvuran erkekten ne kadar nefret ediyorsam, bu şiddete ses çıkarmayan hemcinsimden de o derece nefret ediyorum. Kendimden örnek vereyim ,umarım bundan bir ders çıkartabilirsiniz kendinize. 10 yıllık evliyim,5 yaşında bir oğlum var.eşim genel olarak sakin,iyi bir eştir.bunca zamana kadar en büyük kavgalarda birbirimize 2-3 kere söylediğimiz ''aptal,salak'' tan öteye gitmemiştir hakaret-şiddet boyutu.Ama bundan birkaç ay önce bir kavgamızda ki ben gerçekten onun sabrını çok zorlamıştım,beni kollarımdan tutup dışarıya çıkarmaya çalıştı, 5 dk kadar sürdü bu cebelleşme tabi benim kuvvetim yetmediği için kapının önünde buldum kendimi.''aç kapıyı,polisi ararım''dedim,''kimi ararsan ara'' dedi .aradım polisi ,ağlayarak eşimin beni zorla dışarı attığını,içeride oğlumun olduğunu,onu da vermediğini falan söyledim,adresi verdim. 5 dk sonra geldi polis aracı, tekrar olayı anlattım,kollarımda tuttuğu yerlerde oluşan parmak izlerini gösterdim (beyaz tenli olduğum için ,en ufak şeyde iz çıkar). polis çaldı kapıyı,açtı eşim, detaya girmemeyim,biraz laf söz vs den sonra bindirdiler bizi ekip otosuna,önce hastaneye,darp raporu aldık ki oraya gidene kadar kolumda hemen hemen iz bile kalmamıştı, buna rağmen verdiler raporu,sonrada karakola .ben şikayetçi olmadığımı,sadece evime girmek istediğimi,eşimin aslında iyi biri olduğunu,bunun ilk olduğunu ama bana bunu yapamayacağını bilmesi gerektiğini söyledim. poliste benimle gurur duyduğunu söyledi :) eşimi fazladan birkaç saat orada beklettiler, hem arabada hem karakolda polisler eşime bir dünya söylendiler,''eşine dua et,şikayetçi olsaydı alırdık içeri,bir daha tekrarı olursa,şikayetçi olmasa bile mahkemeye çıkarsın. sen kimsin,karına böyle davranamazsın,evden biri gidecekse bu sen olursun,bu ülkede kanunlar var'' vs vs. hatta bir ara o kadar yüklendiler ki resmen acıdım,adam beni sopayla dövmüş muamelesi gördü resmen. sonuç ne ? boşandım mı? hayır ! mutlu mesut yaşıyoruz,1 hafta küstü bana,gururu kırıldı gördüğü muameleden ama dersini de aldı ,bir daha tekrarlayabileceğini hiç sanmıyorum,tekrarlarsa polisi aramaya tereddüt etmeyeceğimi biliyor artık