- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
kızlar merhaba.merahab demeye bile utanıyorum çünkü çogunuz beni suçlayarak konuşuyosunuz.ben sizden bi nevi psikolojik destek almak için konu açmıştım.ama şuan daha beter haldeyin.buraya yazmayı bile canım istemiyo çünkü birazdan hepiniz gene bana kızcaksınız.kararımdan vazgeçtim ve gitmedim rapor falan almaya.dün olanlarıda yazım size.eşim saat 3,30 gibi geldi dükkana.sonra ben çıktım.evde yemeklerimiz kazırladım.geldi yemek yedik ama hiç konuşmuyoruz.sonra ben odama çekildim oda tv ye.bi kaç satt sonra çıktı.gitmeden arakadaşlarıyla konuştu.buluşalım diye.tanıyorum zaten onları.satt gece 1 de geldi.neyse 3 gibi sahur yaptık.satt 5 gibi bana dokunmaya başladı.ben söylemiştim size 2 gün sonra yanıma yklaşır diye.ben orucum napıyosun sen dedim delimisin.hala devem ediyo bana dokunmaya çalışıyo kalktım tam tersi ayak ucuna yattım.sonra gene devem etti bende kalktım.hiç utanmaeda yok sende dedim insan bi özür diler ama nerde dedim.sen özür diliceksin kızım dedi.bende aldım yastıgımı salona gittim yattım.kapımıda kapattım.10 dk sonra geldi.çocuk duymasın diyemi buraya geldin dedi.bende saçmalama dedim bu arada üzerime atladı yanıma yattı bana sarılıyo falan.ne kadar ayıp yaptıgın dedim gerçekten utanmıyosunda dedim kalktım ben hemen zorla.ben ne utanıcam sen utan dedi bende dedimki ne diye özür dilicem senden beni dövdün teşekkür ederim diyemi dedim ben sana bişey yapmadım kocama nerdeydin kiminleydim diye sordum sadece dedim.sonra kalktı ve gitti yataga.bende salonda uyudum sabaha kadar zaten sabah olmuştuya...
durum bu.şuan ondan nefret ediyorum.ama bizim böyle bi ilişkimiz yoktu.elinden geleni yapar bizim için.ben ne istesem alır.şuraya gidelim desem gideriz.benim canım gezme istemese bile götürür.aslında çogu yere beraber gideriz.eli boldur asla sıkmaz beni.ama üzerine gidince böyle olduşuan bana ters.çünkü ona yüzvermedigim için..ben inatmışım ona göre.bi susim alttan alim demiyomuşum bunları daha önceki tartışmamızda söylemişti. böyle işte.düzelecek elbet düzelecek ama nasıl.yani sürekli böyle şeyler yapan bi adam degil.sinirlenince her erkek gibi bagırıyo haklı çıkmaya çalışıyo bide sinirlenince kimseyi gözü görmez babası bile olsa...
rapor almadım çünkü böyle giden bi evliligim yoktu.o yüzden 2. bi şansı verdim anladınızmı beni kızlar....
Malesef anlamadık biz kızlar! Allah düşünme fikir yürütme aklını kullanma şansı versin ne diyelim biz