Eşim tarafından yumruklandım :(((

kızlar merhaba.merahab demeye bile utanıyorum çünkü çogunuz beni suçlayarak konuşuyosunuz.ben sizden bi nevi psikolojik destek almak için konu açmıştım.ama şuan daha beter haldeyin.buraya yazmayı bile canım istemiyo çünkü birazdan hepiniz gene bana kızcaksınız.kararımdan vazgeçtim ve gitmedim rapor falan almaya.dün olanlarıda yazım size.eşim saat 3,30 gibi geldi dükkana.sonra ben çıktım.evde yemeklerimiz kazırladım.geldi yemek yedik ama hiç konuşmuyoruz.sonra ben odama çekildim oda tv ye.bi kaç satt sonra çıktı.gitmeden arakadaşlarıyla konuştu.buluşalım diye.tanıyorum zaten onları.satt gece 1 de geldi.neyse 3 gibi sahur yaptık.satt 5 gibi bana dokunmaya başladı.ben söylemiştim size 2 gün sonra yanıma yklaşır diye.ben orucum napıyosun sen dedim delimisin.hala devem ediyo bana dokunmaya çalışıyo kalktım tam tersi ayak ucuna yattım.sonra gene devem etti bende kalktım.hiç utanmaeda yok sende dedim insan bi özür diler ama nerde dedim.sen özür diliceksin kızım dedi.bende aldım yastıgımı salona gittim yattım.kapımıda kapattım.10 dk sonra geldi.çocuk duymasın diyemi buraya geldin dedi.bende saçmalama dedim bu arada üzerime atladı yanıma yattı bana sarılıyo falan.ne kadar ayıp yaptıgın dedim gerçekten utanmıyosunda dedim kalktım ben hemen zorla.ben ne utanıcam sen utan dedi bende dedimki ne diye özür dilicem senden beni dövdün teşekkür ederim diyemi dedim ben sana bişey yapmadım kocama nerdeydin kiminleydim diye sordum sadece dedim.sonra kalktı ve gitti yataga.bende salonda uyudum sabaha kadar zaten sabah olmuştuya...

durum bu.şuan ondan nefret ediyorum.ama bizim böyle bi ilişkimiz yoktu.elinden geleni yapar bizim için.ben ne istesem alır.şuraya gidelim desem gideriz.benim canım gezme istemese bile götürür.aslında çogu yere beraber gideriz.eli boldur asla sıkmaz beni.ama üzerine gidince böyle olduşuan bana ters.çünkü ona yüzvermedigim için..ben inatmışım ona göre.bi susim alttan alim demiyomuşum bunları daha önceki tartışmamızda söylemişti. böyle işte.düzelecek elbet düzelecek ama nasıl.yani sürekli böyle şeyler yapan bi adam degil.sinirlenince her erkek gibi bagırıyo haklı çıkmaya çalışıyo bide sinirlenince kimseyi gözü görmez babası bile olsa...

rapor almadım çünkü böyle giden bi evliligim yoktu.o yüzden 2. bi şansı verdim anladınızmı beni kızlar....:KK50:

Malesef anlamadık biz kızlar! Allah düşünme fikir yürütme aklını kullanma şansı versin ne diyelim biz:KK53:

Bu konu bize cinselliğin silah olarak hicbir anlam ifade etmediğini kanıtladı en azından.

kızlar tamm kapatlım konuyu.sizden azar yiyecegime otururum kendim düşünürüm.sanki ben seviniyorum iyiki dayak yemişim diye.öyle konuşuyosunuz resmen....:KK43:

kızlar tamm kapatlım konuyu.sizden azar yiyecegime otururum kendim düşünürüm.sanki ben seviniyorum iyiki dayak yemişim diye.öyle konuşuyosunuz resmen....:KK43:

Biz sana değil çarenin icindeki çaresiz cırpınışlarına kızıyoruz. Gencecik kadınsın. Bir evi, bir dükkanı cevirebilecek güce sahipsin. Kocan olacak dangalaktan bir araba siddet görüyorsun ama hicbirsey yapmıyorsun. Hicbirsey ya. En azından bir darp raporu al, bir daha sana elini kaldırırsa gözüne sok dedik, boşan git yuvanı dağıt demedik. Ayrıca inan bizi hic ilgilendirmez. Biz sana üzülüyoruz, senin kocandan daha fazla hem de.

Yazdıklarınızı hayretle okudum,kaç defa yumrukladı sayamadım bile siz ise hala tıpış tıpış eve gelmişsiniz.En son cümleniz ilk kez beni dövdü bu ne demektir ya bunun ilki sonumu var.1 yaşında çocuğunuz var diye boşanamamak da ne demek anlamış değilim,bu kadar mı ona muhtaçsınız.Zaten çalışıyorsunuz yine annenize çocuğunuzu bırakıp çalışabilirsiniz önemli olan istemek güçlü durabilmek.Siz bu şekilde düşünerek yaşamaya devam ederseniz üzülerek söylüyorum ki daha çok dayak yersiniz.

rapor almadım çünkü böyle giden bi evliligim yoktu.o yüzden 2. bi şansı verdim anladınızmı beni kızlar....:KK50:

anladınız mı mı? yok canım anlamadık biz ne anlarız...

valla hiç k.bakma öyle bir yazıyosun ki ilk defa dayak yedim aslında dövmez beni gibi
adam zerre pişman değil sen halaaa.. tövbe tövbe yaa
sana hemen boşan demiyoruz ya darp raporu alacaktın ya da aileni üzerine salacaktın
adam seninle boks maçı yapıyor bi de oruçlu halinle yanaşmaya çalışıyor
bari yanına yatma hala diyosun ki ben neden yatağımdan kalkıyomuşum
sabah işe gitmiyecektin mesela..
neyse yaa kendin bilirsin artık....

Şu son haftada bu üç ya da dördüncü şiddet temalı konu bu. :KK31:

Diğer konulardan yalnızca birinde (kocası tarafından kafası yarılan hamile bir kadın) evi terk etme, rapor alma gibi eylemler var.

Bilemedim biz kendi değerimizi mi yitirdik?

Toplum mu kadını dağıtmayayım yuvamı fikrine itiyor yoksa kadın olarak sırtımızı birine dayamak kolay mı geliyor?

Yazık ya hale bak!

Bir insan ne ederse kendine eder arkedeş..

Kocasını yazısının sonunda aklamış paklamış...Adam gezdirince sorun bitiyor demek ki :KK53: Kübla sana birşey diyeyim mi ?

Bu ne ilk ne de son olacak !

Nasılsa adama verdin cesareti bak sana dokunmaya bile kalkmış arsızca..Yani senin kocan yazının sonunda anlattıgın gibi iyi bir baba iyi bir eş değil..Bildigin ÖKÜZ ! Hani su katılmamış cinsinden

İyi bir eş olaydı seni dövmez iyi bir baba olaydı çocugunu bu duruma şahit ettirmezdi...

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..Tamam biz konuyu kapatırız kapatırız da bizden yedigin azar kocanın attığı dayaktan daha mı fazla acıtıyor canını ?

Valla dayak yedigine sevinmediğin gibi umursamıyorsunda pek açıkçası nasılsa sana göre o öyle bir adam değildi yani sen kılıfı çoktan uydurdun güzelim...İşin aslı bize aslında b.... yemek düşüyor da işte elimizi çenemizi tutamıyoruz :KK14:

.merahab demeye bile utanıyorum çünkü çogunuz beni suçlayarak konuşuyosunuz.ben sizden bi nevi psikolojik destek almak için konu açmıştım.ama şuan daha beter haldeyin.buraya yazmayı bile canım istemiyo çünkü birazdan hepiniz gene bana kızcaksınız..

piskolojik destekten kastınız nedir ?bunu açıkca yazabilirmisiniz lütfen?canım haline çok üzüldüm( ki evet hepimiz gerçekten üzüldük) ama napcan atsan atılmaz satsan satılmaz, kol kırılır yel içinde kalır madem ilk defa oldu görmezden gel ..bu mu duymak istediğiniz? herkes size destek vermiş yol göstermiş boşan demek olmaz ama darp raporu alıp evden uzaklaştırmakta cinsellikle cezalandırmaktan daha etkilidir insanlar size bunu söylüyor,sizin ama hiç böyle değildi ,ilkkez oldu rapor alamam onu yapamam bunu yapamam demeniz birde neredeyse adamı haklıya çıkaracak olmanız insanları kızdırıyor kızdığımız siz değilsiniz aslında sizin nezninizde çaresi varken çaresizliği seçenlere , haklıyken haksız olmayı tercih edenlere .. yoksa kime ne sizin hayatınızdan ? eğer mümkünse piskolojik destek almaya ikna edin devlet hastanelerinde de artık piskologlar var diyeceğim ama eşinizin pişmanlık belirtisi yok ki o kendini haklı görüyor hala.. artık yorum yapmayacağım anladım ki yapılan yorumlara kırılıyorsunuz ,Allah yardımcınız olsun

Dun de yazdim bu olayin sizin ilk siddet olayiniz oldugunu sanmiyorum .
Ilk olsa ne sen bu kadar umursamaz olurdun, ne de esin...

Sayet ilkse ve durum bununla kapaniyorsa
zaten bir seyler bitmis demektir ...

Ayrica esindeki rahatliga bak.
Sahur yapip, niyetlenip yatiyorsunuz adam sana yanasmaya calisiyor
Inanilir gibi degil!

polise gitme ,1 yaşında oğlum var boşanamam de ye dayagını otur ağaşı o zaman ,arkadasım o cocugunun gözleri önünde dayak yemen hosunamı gidiyor o cocugun psikolojısını düşündün mü hiç?

o cocugun dayak olan huzursuz bir evde yetişmesindense babasından ayrı yetişsin daha iyi değil mi

Vallahi siz nasıl isterseniz öyle olsun ne haliniz varsa görün aman çokta tınnn dayak ye otur bize ne bizim derdimiz bize yeter dememiz gerekiyordu arkadaşlar.

Peki ya seni umursamayıp cevap yazmasaydık o zaman da ne kadar vicdansızsınız mı diyecektin.

Pes diyorum..Allah tüm aciz kullarına akıl fikir ihsan eylesin. O adamla aynı yatakta yattığını düşünmek benim bile midemi bulandırırken sen nasıl kayıtsız kaldın..Vallahi diyecek söz yok...Kol kırılır yel içinde kalır ama artık mümkün mertebe bizim haberimiz olmasın. Çünkü senin bu gidişatın kocanı haklı çıkarıp aramızı siz bozdunuz demeye kadar gider. araya girmiyoruz artık. Sağlıcakla..

Son düzenleme:
nasıl adammış bu böyle ya, sana sen yatıcan ben dükkana gidicem öylemi diyor birde, o yatarken sen gidiyordun ama, kusura bakma bence eşini sen bu hale getirmişsin senden yüz bulmuş.

kimsenin orucu beni ilgilendirmez
ama sahura kalkinca oruc tutmak icin kalkiliyo degilmi?
ve cinsel munasebet niyetliyken yasak
hatta benim bildigim oruclu insan kalp kirmaz hosgorulu olur
bizim millete ne oluyo asabilesiyo ramazan ayinda?
magandalasiyo
oruc tutanlarin cogu deli fisek gibi oluyorlar
bilincsizlik ve nefsine hakim olamamak degilmi bu valla bosuna ac kalmasinlar
ben sanmiyorum kufurle dayakla siddetle kalp kirmakla oruc kabul edilsin

Arkadaşım,iyiki evi falan terk etmemişsin..kocan seni ve bebğinizi çok seviyor bence:KK16:hem "seven erkek"döver,değilmi ama?? Gerçi sadece "yumruklamış"ama olsun.. şöyle ağzını burnunu bi kırsın,iyice bi sevgisini ve aşkını göstersin sana eminim herşey daha da yoluna girer...bu arada yatağa girerken morlukları fondötenle kapatki eşine kötü görünme arkadaşım..nasılım ama??tam istediğin gibi bi yorum değilmi?En Büyük KK

Çocuğunuz var boşanamazsınız? Eeee.. ne dememizi bekliyorsunuz? Herife bak nasılda dövmüş sizi ah ah vah vah mı ? Yoksa çocuğunuzun önünde kavga etmeyin, çıkın dışarıda mı? Yoksa sizi sallamayan kayınvalidenize mi laf söyleyelim..

Bence bu olaylarda tek suçlu var sizsiniz! Nedenini bi düşünün isterseniz? :)

sana yaptıklarından sonra zerre kadar pişmanlık duymayan, özür dilemeyen hatta senin özür dilemeni bekleyen bir kocan var.

çocuğunun önünde seni döven bir adam var.

ne sana ne oğluna saygısı ve sevgisi var.

sen hala bunların farkında değilsin sanırım.kendi dünyanda yaşıyosun. yazıkkkk

polise gitme ,1 yaşında oğlum var boşanamam de ye dayagını otur ağaşı o zaman ,arkadasım o cocugunun gözleri önünde dayak yemen hosunamı gidiyor o cocugun psikolojısını düşündün mü hiç?

o cocugun dayak olan huzursuz bir evde yetişmesindense babasından ayrı yetişsin daha iyi değil mi

buna tamamen katılıyorum. mutlu çocuklar mutlu ailelerden çıkar.. şiddet olan ailede yetişen çocuk ilk önce agrasif yapılı olur ileride de arkadaş ortamında direk karşısına çıkar. güvensiz olur çünkü korkuyla büyümüştür.
DNA larımızı nasıl değiştiremiyorsak, çocuklarımıza verdiklerimizi, yaşattıklarımızı da onların beyinleri kaydediyor ve değişmesi çok çok zor.

tamam arkadaşlar bence yorum yapmayalım arkadaşın eşi özür dilemiş ayaklarına kapanmış beni affet diye :KK14: oda ikinci şansı vermiş artık bize laf düşmez heee bide okadar çok seviyoki onu oruçlu olduğu hade salona kadar peşinden koşmuş beraber olmak için :KK47::KK47::KK47::KK47:

X