Eşim tarafından yumruklandım :(((

arkadaşım adam sana resmen işkence etmiş ardı ardına yumruk savurmak da nedir ? değil darp raporu almak işkence suçundan şikayet etmelisin bu adamı. gerçi bir ara haberlerde çıkmıştı artık işkence suçu sayılacak kadına şiddet, 6 yıla kadar hapis yolu da varmış ve ertelenmeyecekmiş ceza. aklını başına al, adam seni öldüresiye dövmüş ya o yumruklardan biri kafana isabet etseydi ya ölseydin beynine bişey olsaydı felç olsaydın ? o adam mı sana bakacaktı valla hastaneden bile gelip almazdı seni dakikasında da boşanma davasını açardı. bu erkekleri bu kadar şımartmayın nedir yani kim ki bunlar adam çok afedersin malak gibi yatacak sen dükkanın derdini çekeceksin niye ? yatak muhabbetini de geç sizinki seks evliliği mi ki herşeyi yatakta çözeceğini düşünüyorsun aklını başına topla

kübla nerdesin?

gel de şu konuyu iyice bir konuşalım. ilerde gazete sayfalarına manşet olma. ayrıca bu işler nasıldır biliyor musun?
hani sen ona bi soru sordun o da sen bunu nasıl sorarsın diye seni tekme tokat dövdü ya. işte ilk kez yaptığında sesini çıkarmaz ve sinersen, kendini adeta "tanrı" olarak görecek. sen de onun çalıştırıp dövebileceği zincirli kölesi. sen boşanma davası açsan bile seni yakalayıp cezanı vermek için bekleyecek.

gel şu işi enine boyuna konuşalım. bir yaşında çocuğun var, onu düşün. neler yapabiliriz, başvurabileceğin kurumlar, merak ettiğin konular... bir plan yapabiliriz bilinçli şekilde.

bi hırsla rapor aldığın, karakola gideceğini, evden uzaklaştıracağını veya boşayacağını filan söylersen -ki umarım yapmazsın- işler çok kötüye gider. kork bu adamdan, güvenme. ve düşünmeden adımını atma..

gelişmeleri yaz bize mutlaka.

mecburmusun bu adama dünyadaki tek erkek omu,cocuğun var diye kendini ona mecburmu görüyorsun...yada hala seviyorsun.bu adamlar düzelmez.bir kere vurdumu gerisi gelir,al cocuğunu git annenin evine,kendine kum torbası değil kadın aldığını anlasın stres topumusun sen sana gram saygısı yok.yakında aldatırda

merhaba kızlar.daha önce sizlere eşimle beraber çalıştıgımızı önceki konumda söylemiştim.neyse konuya gireyim hemen.eşimle anlaşmıştık ramazan boyunca ben sabah dükkanı açıcam saat 4,30 gibide eve gidecektim.neyse hemn hemen 4-5 gün böyle yaptık ikimiz içinde sorun yoktu.eşim gündüz 2 ye 3 e kadar uyudugu için akşamları sahura kadar oturuyor.bazende arkadaşlarının yanına gidiyor.neyse cuma gecesi canı sıkkın gibi geldi eve iftar yaptık beraber.ne oldu dedim canım sıkılıyo dedi.bende üzerine gitmedim.yemekte ben çıkıcam birazdan dedi bende nereye dedim.işim var dedi.gene sesimi çıkarmadım canı sıkkın belliki dedim.ama zaten beraber çalıştıgımız için o satte bi işinin olacagını sanmıyodum.neyse ben yattım onu beklemedim sahur vakti oldu.telefonun alarmı çaldı.baktım gelmemiş.nerdesin diye aradım dışardayım dedi.işim var dedi.bende kiminlesin sahura gelmiyomusun dedim.ben yiyorum burada.sen tanımazsın dedi.neyse kapttık telefonu.ben sahurdan sonra uyumadım bekledim onu nereye kiminle gittin diye soracaktım.arkadaşlarının hemen hemen hepsini tanıyorum zatemn.onlarla degildi biliyorumm.saat 4 de geldi eve.ben başdım nerdeydin kimleydin diye.tanımazsın deyip duruyo ben bagırmaya başladım hepsini tanıyorum arkadaşlarının ddim.oda sanane nerdeysem dedi.bende kafasının etini yedim ben bu satte eve gelsem sen sormicakmısın nerdeydin diye dedim.senle ben bir degiliz dedi.tabi buarada kavga ederek söylüyoruz bunları birbirimize.tamm o zaman madem bu satte geliyosun sabah dükkanı açarsın ben gidemem dedim.oda görürsün kim gidiyo dedi.zor da olsa uyuduk.sabah saat çaldı.ben bunu dürttüm kalk dükkana git diye.oda kalktı gitmiyomusun sen şimdi dedi bende gitmiyorum dedim.tuttu kolumdan sürükledi.ben dükkana gidicem sen burda yatacaksın öylemi dedi.bende nasıl yatıcam çocuk var dedim(buarada yaşında oglumuz var) zaten oglumda uyandı bagrışmalarımıza aglıyo garibim.bende gitmem diye aglıyorum.oda çabuk çocugu hazırla çıkıyoruz evden oglumu annesine bırakacakmış bende nereye gideceksem artık .hayır gitmicem diyorum hala beni tutup sürüklemeye çalışıyo.sonra gitmicekmisin dedi.yumruk atmaya başladı.bende annesini aradım oglunuz beni sokaga atmaya çalılşıyo dedim gelin dedim.kadın aldırış bile etmedi atmaz o.karı kocasınız dövüşürsünüzde barışırsınızda dedi.kapttı.ben aglıyorum yatagın üzerinde tamm gidicem dedim.hazırlandım hemen ekliyo tabi.çıktık arabya bindik.bende bindim hemen .oglumu benim anneme bırakma günüydü onu bıraktk.arabada dükkana dogru gidiyoruz.seni reziil edicem dükkanınm önünde dedim.görürsün dedim oda konuşuyo tabi.arabada koluma bi yumruk daha attı ben aglıyorum bu arada.sonra dükkanın önüne geldik.elini yüzünü düzeltmeden inme sakın arabadan dedi.bende o gidince indim hemen bi taksiye binip oglumu alıp eve geldim.yarım satt sonra aramaya başldı.ben açmıyorum telefonu.mesaj atmış.bak kızım babam rahatsızlanmış acil çıkmam gerek.çabuk gel nerdeysen başımı belaya sokma diye.bende hemen kayınvalidemi aradım.neoldu diye.onlarda gece hastaneye gitmiş gelmişler sasbah.ilaç almış uyuyomuş kayınpeder.bende mesaj attım eşime evdeymiş şimdi uyuyyomuş diye.tekrar aradı beni bende açtım.nerdesin sen dedi bende evdeyim dedim.gel çabuk gitmem lazım babama bakıcam dedi.bende akşam bakarsın gelemem dedim.gelmiyomusun bak daha fena yaparım ddi.bende kapttım telefonu.aradan 20 dk geçti zil çaldı.eve gelmiş.(dükkanda bi çırak var işi tam bilmiyo)eve girdi üzerime yürümeye başladı.ben yatagın üzerine çıktım yumruk atmaya başladı ben sana gel diyorum gelmiyosun falan.ben bagırıyorum yapmadiye falan.aglıyorum biyandanda ben neyaptım sana .nerdesin kimlesin diye sormıcakmıyım diye.neyse 5-6 yumruk attı ve çocugu hazırla çabuk götürcem dedi. aklı sıra beni oglumla cezalandırıcak.bende hazırladfım al götür beni öyle görmesin dedim oğlumuda aldı ve gitti.akşama geldi 10,30 gibi.ben tabi akşama kadar yattım bitik bi haldeydim.polise falan gitmedim ortada 1 yaşoında oglum var boşanamam diye.şuanda konuşmuyoruz.hatasını anlayıp bende özür diliyecegine hala ters ters konuşuyo.bana bi akıl verin neyapmam lazım.buarada şuanda sabah kalkıp işe geldim.oda evde uyuyo.darp raporu al polise git demeyin boşanmadıktan sonra saçma olacagını düşünüyorum.ama ona bi ders vermem lazım ama nasıl.buarada kollarım ve bacagımda morluklar var... ilk defa beni dövdü.

Arkadaşım kim sana ne desin? Hayatına KAST ETMİŞLER.MÜBAREK RAMAZAN DA AGZIN BURNUN DAGILMIŞ YUMRUK ÜSTÜNE YUMRUK YEMİŞSİN

Ölünce ne yapacak 1 yaşındaki oğlun? sen mezara kocan hapise...tabi atarlarsa...Kadın kısmına ölüm bedava bu devirde...

ANNESİNİ ARAMIŞSIN...TINMAMIŞ.KENDİ ANNEN BABAN YOKMU? SEN O EVDE NASIL YAŞAMAYA DEVAM EDİCEKSİN...

ŞU AN ŞOKTASIN...HEM ÇALIŞACAKSIN,HEM EVE GELMİYECEK HEM DAYAK YİYECEKSİN.HEM AİLESİ UMURSAMAYACAK ...

HAYATA 1 KEZ GELİP SADECE 1 KEZ ÖLÜYORSUN...SEN O EVDE HERGÜN

POLİS İSTEMİ,YORSUN...DARP RAPORU İSTEMİYORSUN.AİLENİ ÇAĞIR KALIP GELSİNLER ONLARA GÖSTER DİYECEGİZ...

BÜYÜK İHTİMALLE SAHTE BİR ÖZÜR DİLEMEYLE SEN AFFETMEK BARIŞMAK ZORUNDA KALACAGIN UYDURUK BİR SERAMONİ OLACAK...

VE HAYATA KALDIGIN YERDEN DEVAM EDECEKSİN...YUMURUKLAYA YUMRUKLAYA ÇOCUGUNUN ANNESİNİ DÖVEN ADAM TEDAVİLİKTİR.SÜREKLİ YAŞAYACAKSIN...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...ELİMDEN DUA HARİCİ BİR ŞEY GELMEZ...HER ŞEY SENİN ELİNDE...

çok inat ettin diyosun yani.ama gecenin bi yarısı geliyo sormiyimmi nerdeydin kimleydin diye...

Canim nedeyecemi bilemedim okuyorumda , tabiki dumek iyi deyil birde ramazan gunde senin sormaya hakkin var o da inatlasacayi yerde guzelce konusulsaydi ama hemen birkerede ayrilmayi dusunme rapor felanda alma , once ona soyle Af dilemelisin de bir daha boyle sopa yersem sonrasini sen dusun de belki bi ta yapmaz belki hayatta boyle seyler oluyor ama Keske olmasa , Canim Insallah bundan boyle anasirsiniz ....

Hem cok uzuldum hemde agzim acik kaldi...
Sizin kucuk bebeginiz var ona bakmak basit degil emek ister yorucu istir.
Dukkana niye gidiceksin ki?
Cocuk orda burda buyusun kocan evde dinlensin. Nasil bir mantik ki??

Hem tek tokat atmis olsa belki bir anlik birseydi denir ama adam resmen box maci yapmis.

Her yerin kan toplamis halde sen hala sevismeyle ceza vericem diyosun. Bunun cezasini agzinda kus tutsa odeyemez.
Ayrica bu kafadaki insana yatakta naz yapsan ustune dayak yer sevisirsin unutma..

boşanma tabii canımm kayınvalideninde dediği gbi dövüşün barışın sizi yumruklasın ne boşanması yaa:KK53:

Pilini pirtini topla oglunuda al annene git, sana vurmanin nedemek oldugunu ögrensin.
Bosanmicaksanda kapina gelip özür dileyene kadarda o evden cikma!
Cebinide kapat sana ulasamasin. Eger kapiniza gelip rezillik cikarirsada polis cagiririm
git burdan de. Özür dileyene kadar sürünsün ve seni üzmenin nelere yol actigini ögrensin.
Bitanede sen patlatamadin mi? Kafasina merdaneyle vursaydin :KK20:

Son düzenleme:
Ben bu bölümü bakınça 3 4 kendime gelemiyorum :KK53:
Yapılaçak tek şey var onuda sen yapmak istemiyorsun galiba

ben anlamıyorum ya zaten çalışan bir bayansınız anneme bıraktık çocğu dediğine göre ailende belli ki az çok ilgileniyo gir başka bir işe dayak yemek saçma sapan bi evliliği yürütmek daha mı kolay ya

konu sahibi arkadaşım bir yerde demişsin ki '' nasılsa 2 gün sonra gelcek yatağa yanıma o zaman göstericem'' öyle bir adamın buna tav olacağını mı sanıyorsun? gider başkasıyla olur.. ayrıca yumruk yiyip dükkana gidiyorsun çocuğu alıp neden eve geri dönüyosun? annendeymiş zaten çocuk sende kal orda açma teli.. hayret bişi yav doymadım gel az daha döv der gibi gerisin geri eve gidip sorunca da evdeyim demek .. tövbe yarabbim..

boşanam diyosan şöyle bi fikir vereyim belki işe yarar:

yumruklar gelirken kuzuları düşün böyle çitlerden atladıklarını falan, sonra da tepeye bakar kafanın üstünde dönen yıldızları sayarsın!!

ben boşanamam diyen birine anca böyle tavsiye verilir. o çocuğa acıdım ben annesini yumruklayan bi babası var!!! tek kelimeyle kor-kunç

kızlar merhaba.merahab demeye bile utanıyorum çünkü çogunuz beni suçlayarak konuşuyosunuz.ben sizden bi nevi psikolojik destek almak için konu açmıştım.ama şuan daha beter haldeyin.buraya yazmayı bile canım istemiyo çünkü birazdan hepiniz gene bana kızcaksınız.kararımdan vazgeçtim ve gitmedim rapor falan almaya.dün olanlarıda yazım size.eşim saat 3,30 gibi geldi dükkana.sonra ben çıktım.evde yemeklerimiz kazırladım.geldi yemek yedik ama hiç konuşmuyoruz.sonra ben odama çekildim oda tv ye.bi kaç satt sonra çıktı.gitmeden arakadaşlarıyla konuştu.buluşalım diye.tanıyorum zaten onları.satt gece 1 de geldi.neyse 3 gibi sahur yaptık.satt 5 gibi bana dokunmaya başladı.ben söylemiştim size 2 gün sonra yanıma yklaşır diye.ben orucum napıyosun sen dedim delimisin.hala devem ediyo bana dokunmaya çalışıyo kalktım tam tersi ayak ucuna yattım.sonra gene devem etti bende kalktım.hiç utanmaeda yok sende dedim insan bi özür diler ama nerde dedim.sen özür diliceksin kızım dedi.bende aldım yastıgımı salona gittim yattım.kapımıda kapattım.10 dk sonra geldi.çocuk duymasın diyemi buraya geldin dedi.bende saçmalama dedim bu arada üzerime atladı yanıma yattı bana sarılıyo falan.ne kadar ayıp yaptıgın dedim gerçekten utanmıyosunda dedim kalktım ben hemen zorla.ben ne utanıcam sen utan dedi bende dedimki ne diye özür dilicem senden beni dövdün teşekkür ederim diyemi dedim ben sana bişey yapmadım kocama nerdeydin kiminleydim diye sordum sadece dedim.sonra kalktı ve gitti yataga.bende salonda uyudum sabaha kadar zaten sabah olmuştuya...

durum bu.şuan ondan nefret ediyorum.ama bizim böyle bi ilişkimiz yoktu.elinden geleni yapar bizim için.ben ne istesem alır.şuraya gidelim desem gideriz.benim canım gezme istemese bile götürür.aslında çogu yere beraber gideriz.eli boldur asla sıkmaz beni.ama üzerine gidince böyle olduşuan bana ters.çünkü ona yüzvermedigim için..ben inatmışım ona göre.bi susim alttan alim demiyomuşum bunları daha önceki tartışmamızda söylemişti. böyle işte.düzelecek elbet düzelecek ama nasıl.yani sürekli böyle şeyler yapan bi adam degil.sinirlenince her erkek gibi bagırıyo haklı çıkmaya çalışıyo bide sinirlenince kimseyi gözü görmez babası bile olsa...

rapor almadım çünkü böyle giden bi evliligim yoktu.o yüzden 2. bi şansı verdim anladınızmı beni kızlar....:KK50:

pişman olacak bi yapısı olsa bi kere hala ters ters bakmaz bi adamın vicdanı kalmamışsa herşey bitmiştir..çocuğun için boşanmıyorsun ama o çocuğun bu şekilde psikolojisi ne hale geliyo düşünebiliyo musun:KK20:

hala bu şekilde konuşup "sen özür dileyeceksin gibi" sana değer vermiyorsa
2. şansı o istememiş sen zorluyorsun demektir..

maalesef boşanmak zor bir karar boşan da diyemez kimse sana
ama kadınlar hep kendine yapıyor, şansı haketmek lazım

kızlar merhaba.merahab demeye bile utanıyorum çünkü çogunuz beni suçlayarak konuşuyosunuz.ben sizden bi nevi psikolojik destek almak için konu açmıştım.ama şuan daha beter haldeyin.buraya yazmayı bile canım istemiyo çünkü birazdan hepiniz gene bana kızcaksınız.kararımdan vazgeçtim ve gitmedim rapor falan almaya.dün olanlarıda yazım size.eşim saat 3,30 gibi geldi dükkana.sonra ben çıktım.evde yemeklerimiz kazırladım.geldi yemek yedik ama hiç konuşmuyoruz.sonra ben odama çekildim oda tv ye.bi kaç satt sonra çıktı.gitmeden arakadaşlarıyla konuştu.buluşalım diye.tanıyorum zaten onları.satt gece 1 de geldi.neyse 3 gibi sahur yaptık.satt 5 gibi bana dokunmaya başladı.ben söylemiştim size 2 gün sonra yanıma yklaşır diye.ben orucum napıyosun sen dedim delimisin.hala devem ediyo bana dokunmaya çalışıyo kalktım tam tersi ayak ucuna yattım.sonra gene devem etti bende kalktım.hiç utanmaeda yok sende dedim insan bi özür diler ama nerde dedim.sen özür diliceksin kızım dedi.bende aldım yastıgımı salona gittim yattım.kapımıda kapattım.10 dk sonra geldi.çocuk duymasın diyemi buraya geldin dedi.bende saçmalama dedim bu arada üzerime atladı yanıma yattı bana sarılıyo falan.ne kadar ayıp yaptıgın dedim gerçekten utanmıyosunda dedim kalktım ben hemen zorla.ben ne utanıcam sen utan dedi bende dedimki ne diye özür dilicem senden beni dövdün teşekkür ederim diyemi dedim ben sana bişey yapmadım kocama nerdeydin kiminleydim diye sordum sadece dedim.sonra kalktı ve gitti yataga.bende salonda uyudum sabaha kadar zaten sabah olmuştuya...

durum bu.şuan ondan nefret ediyorum.ama bizim böyle bi ilişkimiz yoktu.elinden geleni yapar bizim için.ben ne istesem alır.şuraya gidelim desem gideriz.benim canım gezme istemese bile götürür.aslında çogu yere beraber gideriz.eli boldur asla sıkmaz beni.ama üzerine gidince böyle olduşuan bana ters.çünkü ona yüzvermedigim için..ben inatmışım ona göre.bi susim alttan alim demiyomuşum bunları daha önceki tartışmamızda söylemişti. böyle işte.düzelecek elbet düzelecek ama nasıl.yani sürekli böyle şeyler yapan bi adam degil.sinirlenince her erkek gibi bagırıyo haklı çıkmaya çalışıyo bide sinirlenince kimseyi gözü görmez babası bile olsa...

rapor almadım çünkü böyle giden bi evliligim yoktu.o yüzden 2. bi şansı verdim anladınızmı beni kızlar....:KK50:

ikinci paragrafı okudumda sanki bu yaptıklarında ona hak verir gibisin.. biz ne kadar müdahale etsekte sonuçta sen bu olayın içindesin yaşayan sensin. o senin kocan ve sana hesap vermek zorunda.. gezdirmek giydirmek marifet mi bunu erkekler yeni tanıdığı bi kadına bile çok rahat yapar.. ki sen karısısın çocuk var yapmak zorunda bunu marifet gibi görme sakın.. evlilik hayatı paylaşmaktır gece karını bebeğini bırakıp arkadaşlarla çıkmak neyin nesi ? evli bi adam sorumluluğunu bilme sen tanımıyosun diye bi cümle... sinirlennce kmseyi nasıl gözü görmez ii iki gün sonra bebeği de dövsün.. kimseyi görmezse gözü psikolojisi bozuk bu adamın bilmiyorum inan okuyunca gerildim..

işin kötüsü, arkadaşım, senden ikinci bi şans istememiş ki bile... keşke isteseydi, özür dileseydi de , sen de verseydin.....kusura bakma ama o kadar merhametsiz bi adammış ki, özür bile dilemiyor...

sen kendi kendine zorla çıkarmışsın 2. şansı
adam istememiş bile
neyse yaa boşa konuşmayalım kafanda bitirmişsin karar vermişsin zaten...
hakkında hayırlısı

Yanlış anlıyorsun canım..Amacımız ne seni suçlu çıkartmak ne de kızmak!! Kendi adıma ne seni tanırım ne eşini.. ama karısına bunları yapan birine insan demem ben.. Bir kere olursa daha fazla da olur bu en kesin kuraldır.

Sen yeni nişanlı sevgilisinin her şeyine düzelir diye bakan kızlar gibisin..Oysa sen evlisin..Yaşın kaç bilmiyorum ama çok büyük olduğunu düşünmüyorum.Üzerine gittim böyle oldu diyorsun.. Amam adam sabahlara kadar ne yapıyor sormak hakkın?? Adam gibi cevap verseydi o da! değil mi?

Yanaştı reddettin ee? Sonuçta ne düzeldi? Özür bile dilememiş..Üstüne senden beklemiş :KK37:

Evet eşin eli boldur,iyidir hoştur da...yüzünü gözünü mosmor yaptıktan sonra trilyonları serse ne olur? Darp raporu almalıydın.Rapor boşanma davası demek değil! Sadece ciddi uyarı demek! Bak ben senin ezeceğin kadın değilim! Haddini bil seni yakarım demektir!

O sinirliyim tripleri seni ezmek için..Üstünlük sağlama çabası.. Seni kaybetme korkusu yok..Yani demem o ki ben sinirliyim havaları sana nazı geçtiğinden.En kolay kıracağı sen olduğundan... :KK14: Yoksa gerçekten sinirli olduğundan değildir..

öncelikle yadırgamadım ve seni suçlamıyorum etrafımda berbat evlilikleri olan ama devam edenler cok kimse kimsenin içini konumunu bilemez her sey sana kalmış biz senin şartlarını bilmiyoruz..

yorumuma gelince eşinin ilk kez dövmesiyse seni büyük pişmanlık içine girerdi ne bileyim ağlama sızlama özürler olmalıydı diye mantık yürüttüm bu kadar rahat yatagına gelmiş yani seni ilk dövüşü değil gibi geldi bana alışmış sanki.

bi arkadasım var eşi ona vurur o da hep ona vurur ikisi de birbirini morartırlar ısırırlar kızları var 3 yasında hem d eonun yanında ama boşanmazlar barışırlar..alışmışlar bu onun evliliği tarzları bu karışmadım yorum da yapmadım hiç bugüne dek..

sen eşinin huyu buysa üstüne gitme o sinirliyken sus senin için en güzeli bu olur..

bir hatan var onu söylim o da kaynanaı aramak oğlunuz beni postalıyor demek hangi mantıkla yaptın bunu hangi kaynana üzülür ki cok gereksiz eşin buna da cıldırmıştır.

son olarak ben olsam ne yapardım pılını pırtını toplar adamı evden atardım eve almazdım dava acardım..çünkü ben döven birini sevemezdim..

şartlar farklı kişiler farklı o yüzden seçim senin inş.aynı olayı bi daha yasamazsın.

X