Eşim tarafından yumruklandım :(((

kızlar merhaba.cevap veremedim sizlere çünkü yapılan yorumlar agır geldi.uzun zamandır cevaplarınıza baktım.ama sadece baktım.düşündüm.neyse sonucu paylaşayım.eşimle barıştık.olaydan bi kaç gün sonra geldi benimle konuştuk.gerçekten ona kırıldıgımı anladı.bi daha yapmıyacagını söyledi ve özür diledi.mutluyum??? evet. unuttummu yapılanı??? hayır. inanıyorumki her evlilikte problemler olur.evet bana vurması dogru degildi.bi suçum yoktu. karşımdaki insanın iyi ve kötü yanlarını tarttım.bana göre iyi yönü daha fazlaydı.yavrum vardı.ama tabiki bu bidaha olursa tepkim aynı olmıyacak.o zaman sonucun nereye varacagını biliyorum.hakkımda hayırlısını istiyorum.buarada aranızda sürekli yorum yapan bi arkadaşınız var kendini bişey bildim sanan.lütfen dikkat edin. yaptıgınız yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum.hoşçakalın

Bu nedir böyle yaa ? şiddete başvuran erkekten ne kadar nefret ediyorsam, bu şiddete ses çıkarmayan hemcinsimden de o derece nefret ediyorum. Kendimden örnek vereyim ,umarım bundan bir ders çıkartabilirsiniz kendinize. 10 yıllık evliyim,5 yaşında bir oğlum var.eşim genel olarak sakin,iyi bir eştir.bunca zamana kadar en büyük kavgalarda birbirimize 2-3 kere söylediğimiz ''aptal,salak'' tan öteye gitmemiştir hakaret-şiddet boyutu.Ama bundan birkaç ay önce bir kavgamızda ki ben gerçekten onun sabrını çok zorlamıştım,beni kollarımdan tutup dışarıya çıkarmaya çalıştı, 5 dk kadar sürdü bu cebelleşme tabi benim kuvvetim yetmediği için kapının önünde buldum kendimi.''aç kapıyı,polisi ararım''dedim,''kimi ararsan ara'' dedi .aradım polisi ,ağlayarak eşimin beni zorla dışarı attığını,içeride oğlumun olduğunu,onu da vermediğini falan söyledim,adresi verdim. 5 dk sonra geldi polis aracı, tekrar olayı anlattım,kollarımda tuttuğu yerlerde oluşan parmak izlerini gösterdim (beyaz tenli olduğum için ,en ufak şeyde iz çıkar). polis çaldı kapıyı,açtı eşim, detaya girmemeyim,biraz laf söz vs den sonra bindirdiler bizi ekip otosuna,önce hastaneye,darp raporu aldık ki oraya gidene kadar kolumda hemen hemen iz bile kalmamıştı, buna rağmen verdiler raporu,sonrada karakola .ben şikayetçi olmadığımı,sadece evime girmek istediğimi,eşimin aslında iyi biri olduğunu,bunun ilk olduğunu ama bana bunu yapamayacağını bilmesi gerektiğini söyledim. poliste benimle gurur duyduğunu söyledi :) eşimi fazladan birkaç saat orada beklettiler, hem arabada hem karakolda polisler eşime bir dünya söylendiler,''eşine dua et,şikayetçi olsaydı alırdık içeri,bir daha tekrarı olursa,şikayetçi olmasa bile mahkemeye çıkarsın. sen kimsin,karına böyle davranamazsın,evden biri gidecekse bu sen olursun,bu ülkede kanunlar var'' vs vs. hatta bir ara o kadar yüklendiler ki resmen acıdım,adam beni sopayla dövmüş muamelesi gördü resmen. sonuç ne ? boşandım mı? hayır ! mutlu mesut yaşıyoruz,1 hafta küstü bana,gururu kırıldı gördüğü muameleden ama dersini de aldı ,bir daha tekrarlayabileceğini hiç sanmıyorum,tekrarlarsa polisi aramaya tereddüt etmeyeceğimi biliyor artık :KK66:

işte bu :KK9::KK9::KK9:

Bu nasıl bir iş Allah aşkına.. Beni öldüreceğini bilsem gene de durmam gene de kalmam.. Eskiden bi tanıdığımın bu şekilde bir olayına tanık olmuştum..o da boşanamam diyordu ama sonradan bunun acısını çk çekti yapmayın etmeyin...çok üzüldüm arkadaşım nolur katlanma böyle bi olaya...

inanamıyorum ya nasıl bir adam o öyle. seni anlıyorum çocuğum var babasız büyümesin istiyorsun ama canına yazık be kardeşim.
bu adam şimdi böyleyse ilerde dahada kötüleşir.
bence boşanmayı düşünmesende bir süre cezalandırmak adına evi terket annene git.
o çocuğada yazık. gözünün önünde annesinin dayak yediğini bilerek yaşaması dahamı iyi ?

Esiniz genel anlamda iyi bir insan iyi bir ev gecindirici sanirim. Ama sizinde sanirim yaptiginiz hatalardan dolayi size karsi saygisi cok deyil. Size istedigi gibi davraniyor gibi gorunuyor. Sinirlendiyse istedigi sekilde davraniyor, ya sozlu siddet uyguluyor yada isi ilerletip fiziki siddet uyguluyor. Ya siz gercektende sinirlenince ustune gitmiceksiniz yada sinirlendiriseniz bu tip seyler basiniza gelicek. Sonuc olarak hic bir sey mukemmel deyil. Hic kimsenin esi isi, mukemmel deyil. Ortak nokltada bulusmak cok onemli. Size tavsiyem, kendinizi o duruma hic dusurmeyin, esinizin kontrolden cikmasina sebep olmayin mumkunse, kontrolden cikiyorsada yolunun ustunde durmayin ki size satasip durmasin ve diyer memnun oldugunuz seylerin tadini cikarin.

Ama sanirim sizin yasiniz kucuk, yasiniz ilerledikce olgunlastiginiz zaman esinizi sanirim daha iyi yonlendirebilirsiniz.

Tabi bu yukarida yaziklarim esinizin yaptiklarini tasvip ediyorum demek deyil. Ama madem bosanmak istemiyorum cocugum var ve baska konularda cok mutluyorum diyorsunuz, biraz akilli olup fevri olmamanizda fayda var gibi geldi bana.

iyi yönleri daha fazla mı geldi?bize anlattığınız tabloya burdan bakınca hiç öyle görünmüyor.ramazan ayında siz de oruç tuttuğunuz ve bir anne olduğunuz halde, iş yerine sizi gönderip çalıştıran kendi de horul horul uyuyan bir kocanız var.üstelik sorumsuz,gece geç geliyor ve bir açıklamayı bile çok görüyor.üstüne sizi yumruklayarak dövüyor,üstüne kayınvalide ilgilenmiyor,yani ailesi de duyarsız.terazinin öbür kefesini neyle doldurdunuz acaba?ben insan sıfatına yakıştıramadım zira eşinizi.ve sizin için üzüldüm.

Siz bilirsiniz tabii. Ama keşke daha cesaretli olsaydınız. Adam sizi top gibi oynamış. Bi tokat falan değil ki özürle bitsin. Zorla çalışmaya falan götürmüş. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun

Ben konu sahibinin ilerde bu tarz başıklarını yine görebileceğimizi düşünüyorum.Sen yola devam ediyorsun ama bir şeyi düzeltmeden çözmeden.Beni kırdığını anladı ne demek arkadaş, burda hepimiz kızgınlıktan delirdik.Ben sizin hareketlerinizi de çok yanlış bulmuştum o da var.Garip yani...Güzel bir şeyler yazamayacağım maalesef, yazılanlar ağır geldi diyorsunuz bu sebeple çok da kötü şeyler yazmak istemiyorum.Çok anormal durumları, olayları normalleştirdiniz.Ben bilim adamlarının yalancısıyım; bir bebek gördüğü bir anlık sahneyle, duyduğu bir sesle ilerdeki yaşamında şu anda burada sıralayıp sizi üzmek istemeyeceğim bir sürü sıfata haiz bir birey olabiliyormuş.Yani ben en çok o minik adına şaşkınım.Şaşkınım yani...

siddetin arkası felakettir sen simdi en buyuk fedakarlıgı cocugun icin yapmalısın cocugunuda al annenın evine dön kesinlikle cocugunun pıskolıjısını bozulmasını ıstemıyorsan bunu yapmalısın...

Son düzenleme:
ya bi kere o bunu yaptı ve sen sessiz kaldın inşallah yanılırım ama tekrarı olucak kendini ezdirip ses çıkarmassan artarak devamı gelicektir bence kendine yazık etme tabi karar senin ama çocuğum var boşanamam diyosun da o çocuk sizi öyle görünce noluyo biliyo musun öyle yetişen bi çocuk ilerde nasıl olucak :KK50:

X