Eşim tarafından yumruklandım :(((

boşanamam dıyorsun darp raporu alamam dıyorsun
bır adamın bu kadar dövmesı ıcın karsısındakınden nefret edıyor olması lazım
sabah yumruk yemıssın tekrar eve gıdıyorsun o adamın gelıp daha beter dövecegı belli
annenın evınden cıkmıcaktın gerekırse ortalıgı ayaga kaldırcaktın madem boşanmıcaksın o zaman sen de çirkef ol
dükkanı batsın
gıt madem ac dukkanı esın gıdınce gerı kapat
madem iş inada bindi gece vaktı kımın yanında olabılır de saklıyor ?
türk filmlerindeki pis adamlar gibi.
kac yıllık evlısınız?
boşan dükkan eşinin üstüne degıl mi sana nafaka baglanır bebegın kucuk velayetı sende olur

ehh be arkadaşım bir daha olursası var mı artık, bir kere yapan bir daha yapacaktır.. hele de böyle sessiz kalan bir eşi varsa daha da cesaretlenecektir. buralarda okuyoruz işi gücü olmayan, çocukları olan, ne şartlarda çaresizce yaşayan kadınlar boşandı sen mi yapamayacaksın. sana illa boşan da demiyorum ama sessiz kalırsan iyice yıpranırsın, kararlı ol, karşısında her şeyi yapabileceğini sandığı birinin olmadığını görsün. eli kırılsın ya çok, çok üzüldüm canım, geçmiş olsun..

Oruçlu oruçlu şu mübarek gün sana bunu yaptığı elleri kırılsın.
Nasıl sinir oldum nasıl gerildim....
Boşanamam boşanmam diyip söyleyeceklerimin önünü kapattın arkadaşım.
Allah yardımcın olsun demekten başka dicek lafım yok...

aklımdan geçenleri yazmışsınız..her türlü kabalığı yapan,ikindi vaktine kadar fosur fosur uyuyan

eşine saygı ve sevgi göstermeyen,kabalığın ve zorbalığın dibine vurmuş bir insan

oruç tutuyor..!! oruç yatmak,aç kalmaktan ve kabadayılıktan ibaret sanki....bu insanın zihniyetini

anlamak için bile bu çelişki yeterli...konu sahibi olayın gerçek çözümü yerine,

ona nasıl ders verebilirim gibi sığ bir konunun peşine düşmüş...suya sabuna dokunmadan

nasıl ders verilir ben bilmiyorum..aklınıza gelen tek çözüm yatakta grev yapmak....

ne de kalıcı bir ders yöntemi değil mi..sen eşinden önce kendine saygı duymaya başla...

bu onur kırıcı durumu hiçbir kadın haketmez...bu noktada kırmızı çizgilerini

kocan olacak adama kendinden emin bir şekilde öğretmekten başlayabilirsin...

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam kesinlikle sessiz kalmam herkesi ayağa kaldırırdım ve kesinlikle evi terk ederdim
çocuğum var diyorsunda o çocuğuda yazık
sizin o halinizi görmesi onuda nasıl etkilemişdir kim bilir
bu ne ya ben bile seni hiç tanımamama rağmen konuyu okuyunca çok üzüldüm senin adına
eşin denen adam bunu nasıl yapabiliyor aklım almıyor
ve pişman olmuyor seni o hale getirdiği için
sende hala boşan demeyin diyorsun
ama bu adam bu kadar küçük birşey için sana bunları yapıyorsa
daha neler yapar arkadaşım ya
boşanmayacaksan bile darp raporu al bari en azından elinde kalsın

En mantıklısı,darp raporu alman ve çocuğunu alıp evden gitmenmiş.
Fakat mantıklı düşünemediğin anlaşılıyor.

Eh be kızım,madem boşanmayı gözün yemiyor,madem tututanacak-güvenecek bir dalın yok...
Ne demeye adamın karşısına geçip meydan okursun ? Neyine güvenirsin ?

Bir de yatakta intikam planları yapıyorsun.Sanıyorsun ki gönlünü alır,özür diler.
Eşinde bunca şiddet varken ya seni zorlar veya kadınlığınla ilgili etmediği hakaret kalmaz.

Eşin bencil,kaba ve şiddet kullanan bir adam.
Bak iyi düşün,onunla bir ömür geçirebilecek misin ?
Geçiririm diyorsan,dilini tutmaya mecbursun.

hem ben en başta çocuğuma bunları yaşattığı için asla affetmezdim onu
minicik bir bebeğin karşısında annesini yumrukla
hangi vicdana sığar bu allah bildiği yapsın eşini ne diyeyim

bi kere yapan hep yapar duzelir sanma duzelmez sartlarin ne bilmiyoruz tabi ama mesela benimde gidecek bi yerim yok issizim ama ortaligi ayaga kaldiririm en korktugu kisiye bana vurdu deyin kuzenimin kocasi rahmetli bsbamdan cok korkardi kuzenimde geldi anlatti tabi babam solugu dukkaninda almis kocasinin bir iki patlatmis fena korkmus dersini almisti tabi babam hic pesini brakmadi olayin oyle biri varsa etrafinda ona git derim ben

evim için oğlum için o kadar emek verdim.hemen bırakıp gidemem.ama bi dahası olmıcak zaten...

Bir dahası olmayacak dediğiniz dayak mı?
Hiç sanmıyorum ama,diyelimki bir daha dövemedi sizi.
İlk mesajınızda anlattığınız hiçbir şey normal değilki.
Siz küçük bebeğiniz varken dükkana niye gidiyorsunuz?
Oturun evde çocuğunuza bakın,gitsin kocanız açsın dükkanı,akşama kadar da otursun bir zahmet.
Bu adam hiçbir işe yaramıyor farkında mısınız?
Siz küçük bebeğinizi bırakıp dükkan açmaya gidin,akşam 4 te eve gelin iftar hazırlayın,gece bebeğe kalkın,sahur hazırlamaya kalkın...
Oda 2 saat dükkanda oturup sabaha kadar arkadaşlarıyla dolaşsın.
Bide üstüne sizi dövsün.
Dövmesede tamamen anormal sizin evliliiniz.
Bu mu sizin kendinize layık gördüğünüz hayat,padişah torunu mu bu adam Allah aşkına?
Keyif onun keyfi valla ne diyeyim.

tamm kızlar karr verdim bugün 4-5 gibi dükkkandan çıkıp acile gidicem darp raporu alıcam ve şikayetçi olucam...

"Şiddet veya yeğinlik, temel dürtü ve varoluş gereği savunma veya karşı savunma harici daha çok insanlarda ve topluluk halinde yaşayan hayvanlarda grup içiotorite sağlamak için diğerinin varlığını tehdit unsuru görmek ve onu bu konuda denemek daha doğrusu sindirmek için karşı tarafa uygulanılan zarar vermeye yönelik psikolojik ve fiziksel davranış türüdür."

arkadaşım şiddet bir algı meselesidir. bu karşısındaki insanı tehdit olarak gören ilkel insanın fiziksel güce başvurmasıdır. üzgünüm ama bir adam "nerdeydin?" sorusuna şiddetle cevap veriyorsa bu onun kişiliğidir ve daha 2 senedir evliyim diyorsun gerçek yüzünü şimdi görmüş oldun. senin evlendiğin adam bu. yine en ufak bir soru ya da hareket karşısında buna başvurucak çünkü haklılığını ve üstünlüğünü ancak öyle sağlayabiliyor..

oğlunun da ilerde şiddet görmeyeceğini bilemezsin. bu bi algıdır, kişilktir, karakterdir. kişiye göre değildir. yani olay sen değilsin. oğlunun "dayak yiyen bi anne" ve bu olaylara şahit olması onun psikolojisi için çok ama çok yaralayıcıdır. hayatı boyunca üzerinden atamaz, ruhunu kişiliğini yaralar.

yapma arkadaşım, daha kötüsünü bekleme. eğer gerçekten oğlum için diyorsan bu adamdan kurtul. bekara boşamak kolay ama şiddet bi insanlık suçudur ve senin-oğlunun canı o hayvanın keyfinden çok çok daha önemlidir. hemen boşanamam diyorsan delil topla ve ilerde sana bu yaptıklarının karşılığını mahkeme yoluyla al ondan, perişan et, süründür, herşeyini elinden al onun.

yapacağın şey belli canım önce gideceksin darp raporunu alacaksın ordaki polisler tutanak tutacak zaten aile içi olay olduğu için.. sonra o evrak savcılığa gidecek savcılık uzaklaştırma kararı verilmesi için aile mahkemesine gönderecek. 6 ay bi evine giremesinde anlasın senin kolay lokma olmadığını.. anlamıyorum ya bu erkekler kadına vurma hakkını kimden alıyor.. ben savcılıkta çalışıyorum canım sakın bu konuyu sineye çekersen aynen devam eder. haddini bildir.

aynen canım ya hiçbirşey yapamazsam en azından bir teperdim gücümün yettiği kadar.. sonrada anında kapının önüne kordum kedi yavrusu gibi şuna bak ya deli oluyorum böyle adamları gördükçe benden habersiz gitsin bakim nereye gidiyor hemde sahura kadar gelmeyecek yok öyle yağma..

ŞUAN BU KARARI VERDİMYA KENDİME GÜVENİM GELDİ İNANANIN.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.evden uzaklaştırma kesin verirler dimi...bide ben şikayetçi olunca onu karakola götürüler dimi

Hayır o değil de burdaki yorumlara daha cok şaşırıyorum.Ne demek üstüne gitmeseydin,sen ertesi gun de devam ettirmişsin sinirliymiş bilmem ne..... Yahu adam gecenin bi vakti geliyo eve ne bi açıklaması var ne bi şey,ben olsam cevap vermediği anda atlardım üstüne adamın,kadının hiçbi suçu yok sadece sormuş...

Arkadaşım adamın karakterinde dayak var,potansiyelini gördün üzgünüm ama umutlanma kendini de kandırma ikinci kez olursa boşanıcam falan diye... Git şikayetçi ol ve o adamdan boşan,onurunla yaşa...

sen sonradan sikayeti ceksende kamu davasi olayi polis birakmiyo arada gelip kontrol ediyo sen biran once hastaneye git al raporunu

Sen bu akılla daha çok dayak yersin..Madem burada denilenleri kulak arkası edip kendi bildigini okuyacaksın niye konu açıp canımızı sıkıyorsun ki ?

Benim şahsen sıkıldı...Çocugunu düşündüm bir de senin dayak yerken ki halini ve işyerinde bütün çalışma potansiyelim suan öldü. !!

kadının iki büyük düşmanı: diğer kadınlar ve kendisi..
ilk kez dayak atan biri bodozlama yumruklamı saldırır ne bileyim bi tokat falan atsa bi nebze anlıcam, adam resmen erkek kavgası gibi yumruklarla girişmiş sana,çocuğunla tehdit etmiş seni, üstüne hiçbir pişmanlık emaresi göstermiyo, darp raporunu al bi kenarda dursun derim ben

adama bak ya sinir oldum valla şu mübarek günde yapılacak şeymş sen gez gez gündüzde uyu kadın gitsin dükkan açsın açmayıncada döv ohhh ne ala böyle erkekleri ne yapmalı bilmemmm canım rapor al git sesini çıkarmazsan devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…