Eşim tarafından yumruklandım :(((

merhaba kızlar.daha önce sizlere eşimle beraber çalıştıgımızı önceki konumda söylemiştim.neyse konuya gireyim hemen.eşimle anlaşmıştık ramazan boyunca ben sabah dükkanı açıcam saat 4,30 gibide eve gidecektim.neyse hemn hemen 4-5 gün böyle yaptık ikimiz içinde sorun yoktu.eşim gündüz 2 ye 3 e kadar uyudugu için akşamları sahura kadar oturuyor.bazende arkadaşlarının yanına gidiyor.neyse cuma gecesi canı sıkkın gibi geldi eve iftar yaptık beraber.ne oldu dedim canım sıkılıyo dedi.bende üzerine gitmedim.yemekte ben çıkıcam birazdan dedi bende nereye dedim.işim var dedi.gene sesimi çıkarmadım canı sıkkın belliki dedim.ama zaten beraber çalıştıgımız için o satte bi işinin olacagını sanmıyodum.neyse ben yattım onu beklemedim sahur vakti oldu.telefonun alarmı çaldı.baktım gelmemiş.nerdesin diye aradım dışardayım dedi.işim var dedi.bende kiminlesin sahura gelmiyomusun dedim.ben yiyorum burada.sen tanımazsın dedi.neyse kapttık telefonu.ben sahurdan sonra uyumadım bekledim onu nereye kiminle gittin diye soracaktım.arkadaşlarının hemen hemen hepsini tanıyorum zatemn.onlarla degildi biliyorumm.saat 4 de geldi eve.ben başdım nerdeydin kimleydin diye.tanımazsın deyip duruyo ben bagırmaya başladım hepsini tanıyorum arkadaşlarının ddim.oda sanane nerdeysem dedi.bende kafasının etini yedim ben bu satte eve gelsem sen sormicakmısın nerdeydin diye dedim.senle ben bir degiliz dedi.tabi buarada kavga ederek söylüyoruz bunları birbirimize.tamm o zaman madem bu satte geliyosun sabah dükkanı açarsın ben gidemem dedim.oda görürsün kim gidiyo dedi.zor da olsa uyuduk.sabah saat çaldı.ben bunu dürttüm kalk dükkana git diye.oda kalktı gitmiyomusun sen şimdi dedi bende gitmiyorum dedim.tuttu kolumdan sürükledi.ben dükkana gidicem sen burda yatacaksın öylemi dedi.bende nasıl yatıcam çocuk var dedim(buarada yaşında oglumuz var) zaten oglumda uyandı bagrışmalarımıza aglıyo garibim.bende gitmem diye aglıyorum.oda çabuk çocugu hazırla çıkıyoruz evden oglumu annesine bırakacakmış bende nereye gideceksem artık .hayır gitmicem diyorum hala beni tutup sürüklemeye çalışıyo.sonra gitmicekmisin dedi.yumruk atmaya başladı.bende annesini aradım oglunuz beni sokaga atmaya çalılşıyo dedim gelin dedim.kadın aldırış bile etmedi atmaz o.karı kocasınız dövüşürsünüzde barışırsınızda dedi.kapttı.ben aglıyorum yatagın üzerinde tamm gidicem dedim.hazırlandım hemen ekliyo tabi.çıktık arabya bindik.bende bindim hemen .oglumu benim anneme bırakma günüydü onu bıraktk.arabada dükkana dogru gidiyoruz.seni reziil edicem dükkanınm önünde dedim.görürsün dedim oda konuşuyo tabi.arabada koluma bi yumruk daha attı ben aglıyorum bu arada.sonra dükkanın önüne geldik.elini yüzünü düzeltmeden inme sakın arabadan dedi.bende o gidince indim hemen bi taksiye binip oglumu alıp eve geldim.yarım satt sonra aramaya başldı.ben açmıyorum telefonu.mesaj atmış.bak kızım babam rahatsızlanmış acil çıkmam gerek.çabuk gel nerdeysen başımı belaya sokma diye.bende hemen kayınvalidemi aradım.neoldu diye.onlarda gece hastaneye gitmiş gelmişler sasbah.ilaç almış uyuyomuş kayınpeder.bende mesaj attım eşime evdeymiş şimdi uyuyyomuş diye.tekrar aradı beni bende açtım.nerdesin sen dedi bende evdeyim dedim.gel çabuk gitmem lazım babama bakıcam dedi.bende akşam bakarsın gelemem dedim.gelmiyomusun bak daha fena yaparım ddi.bende kapttım telefonu.aradan 20 dk geçti zil çaldı.eve gelmiş.(dükkanda bi çırak var işi tam bilmiyo)eve girdi üzerime yürümeye başladı.ben yatagın üzerine çıktım yumruk atmaya başladı ben sana gel diyorum gelmiyosun falan.ben bagırıyorum yapmadiye falan.aglıyorum biyandanda ben neyaptım sana .nerdesin kimlesin diye sormıcakmıyım diye.neyse 5-6 yumruk attı ve çocugu hazırla çabuk götürcem dedi. aklı sıra beni oglumla cezalandırıcak.bende hazırladfım al götür beni öyle görmesin dedim oğlumuda aldı ve gitti.akşama geldi 10,30 gibi.ben tabi akşama kadar yattım bitik bi haldeydim.polise falan gitmedim ortada 1 yaşoında oglum var boşanamam diye.şuanda konuşmuyoruz.hatasını anlayıp bende özür diliyecegine hala ters ters konuşuyo.bana bi akıl verin neyapmam lazım.buarada şuanda sabah kalkıp işe geldim.oda evde uyuyo.darp raporu al polise git demeyin boşanmadıktan sonra saçma olacagını düşünüyorum.ama ona bi ders vermem lazım ama nasıl.buarada kollarım ve bacagımda morluklar var... ilk defa beni dövdü.

öncelikle geçmiş olsun çok kötü bi durum aynı yastığa başını koyduğun insanın seni dövüp tartaklaması. Ama çocuğum var diye göz yumduğun zaman emin ol aynı durum tekrar eder belkide artarak. bi defa yapan hep yaparmış çünkü. Allah yardımcın olsun. inşallah bir daha yapmaz diye ümit ediyorum ama zor sen sessiz kalıp boyun eğdikten sonra.

Acikcasi bu olay bana hic de ilk defa gibi gelmedi.
Ayrica gecenin o saatinde nereye gidip, nerden geldigini saklayan adam
bil ki sucludur ve dupeduz gunah cikarip,
sucunu ortbas etmeye calismis .

Sen en bastan bosanamam demissin ya esin de biliyor bosanmayacagini....
Bu da butun davranislarini belirleyen etken ...

Yapacagin sey aninda darp raporu almak olmaliydi .
En azindan belki bir kac ay evden uzaklastirilir.
2. defa da hapiste yatardi .
Ama yok kiyamazsin degil mi o biricik esine ?
O sana ve yavruna kiyiyor ama?
Boyle vicdansizlara pirim vermeyin lutfen esiniz de olsa vermeyin.
Kadin olarak ezdirmeyin kendinizi...

tamm kızlar karr verdim bugün 4-5 gibi dükkkandan çıkıp acile gidicem darp raporu alıcam ve şikayetçi olucam...

hadi bakalım kübla bi cesaret görelim seni
ve muhakkak daha sonra olanları bize yaz
raporunu al ve hemen annenlere git
sakın eve dönme bence..

Acikcasi bu olay bana hic de ilk defa gibi gelmedi.
Ayrica gecenin o saatinde nereye gidip, nerden geldigini saklayan adam
bil ki sucludur ve dupeduz gunah cikarip,
sucunu ortbas etmeye calismis .

Sen en bastan bosanamam demissin ya esin de biliyor bosanmayacagini....
Bu da butun davranislarini belirleyen etken ...

Yapacagin sey aninda darp raporu almak olmaliydi .
En azindan belki bir kac ay evden uzaklastirilir.
2. defa da hapiste yatardi .
Ama yok kiyamazsin degil mi o biricik esine ?
O sana ve yavruna kiyiyor ama?
Boyle vicdansizlara pirim vermeyin lutfen esiniz de olsa vermeyin.
Kadin olarak ezdirmeyin kendinizi...

cudana bakalım karar verdi 4 5 gibi gidicem sarp raporu alıcam diyo
inşallah dönmez kararından..

ŞUAN BU KARARI VERDİMYA KENDİME GÜVENİM GELDİ İNANANIN.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.evden uzaklaştırma kesin verirler dimi...bide ben şikayetçi olunca onu karakola götürüler dimi

10 yıl önce 20 yaşımdayım Amcam denilen şerefsiz Babamın ve kardeşimin evde olmadığı bir gece yarısı evimize haplanıp ve içkili bir şekilde yemek yemeye geldiğini söyledi o güne kdr can amcamdı tek amcamdı 3 amcamdan ayrı tutardım onu. Ama o gece eve almak istemedik onu içkiliydi ve haplanmıştı. Çok sinirlendi anneme küfürler yağdırdı çelik kapı onun tekmeleriyle yerinden oynuyordu.Dehşetti kabus gibiydi hayatımda babamdan annemden bir fiske yemeyen ben amcamı o şekilde görünce ne yapacağımı şaşırmıştım. Birden içeri girdi üstüme saldırdı gözüme başıma kulağıma yumruk atıp aynı anda karnıma tekme atıyordu. Sadece biz içeri almadık diye..Nasıl bir can havli bilmiyorum insanın gözü dönüyor Annem eline vazoyu geçirmekle bir anda kafasına indirdi ben ondan kuvvet aldım ve mahallemize bağlı polisi aradım o arada mutfaktaki bıçağı savururken hem kendi elimi hemde onun kolunu kesmiştim polis nezarette tuttu davacı oldum onca akraba baskısına rağmen vazgeçmedim süründürdüm onu şimdi bırak mahalleden aynı semtten geçemiyor..Bu senin durumunla aynı değil belki ama şiddet herşekilde şiddettir. yanıma kalan zararlar var tabi el bileğim hala çok iş yaptığım zmn yerinden çıkar. göbeğimde kocaman bir cam kesiği yara izi durur ve sağ kulağım %5 az işitir.Fakat eğer o gece sinseydik belki de ölmüş olacaktık. Lütfen sessiz kalma sende şissete başvur demiyorum ama en azından o sana şiddet gösterdiğinde elin ayağın boş durmasın Daha kötü izler bırakmasın sende..Sevgiler..

Kübla,o darp raporunu muhakkak al.
Görünen o ki yarın öbürgün canına tak ettiği noktada,evi terkedeceksin.
O zaman da eşin şimdiki gibi çocuğu vermeyecek.
Darp raporu,ileride mahkemede delil olur.
Yoksa mahkeme durduk yere evi terkeden anneye çocuğu vermeyebilir.

Insallah kararından donmezsın de o da ceker cezasınız :KK47:

hiçbişey yapıcanı sanmıyorum konu sahibinin :KK24:

valla ne yalan söliyim bana da öyle geldi
çünkü direk yazıp çıktı amaaaa inşallah gider
meleknaz yazmış bak yarın birgün boşanmaya niyetin olursa mahkeme elinde raporun olmadan çocuğu vermeyebilir...

sadist ve mazoşist aşk yaşamaya başlamış sonra bir oğulları olmuş o yavruya acımadan aşklarını yaşamaya devam etmişler.sonra o çocuk büyük adam olmuş evlenmiş oda ne gördüyse onu işlemiş karısını bi güzel yumruklamış.masal böylece devam etmiş :KK14:

valla ne yalan söliyim bana da öyle geldi
çünkü direk yazıp çıktı amaaaa inşallah gider
meleknaz yazmış bak yarın birgün boşanmaya niyetin olursa mahkeme elinde raporun olmadan çocuğu vermeyebilir...

valla bi daha yaparsa kesin giderim diyo yani ben korkarım o adam daha bana elinin kaldırırmı diye konu sahibi 2. dayak faslını bekliyo. ALlah akıl fikir versin ne diyelim..

Büyük konuşmuş olmayayım da bu işi nasıl düzelteceksiniz ki karşılıklı saygı yok olmuş.
Sihirli değnek falan mı bulacaksınız bitmiş işte zorlayın nereye kadar giderse.

suç sende çocuğun var annene bırakıp sabah işe koşturuyorsun koca evde uyuyor. yerinde olsam evimde oturur çocuğuma bakardım. işe de kendi gitsin bi zahmet fazla şımartmışsın onu.

Nasıl kıyabiliyor ya insan eşine? Nefret ediyorum böyle erkeklerden. Sadece gücü sana yeter. Başkasına olsa bir tarafı yemez.
Boşanamam ne demek? Hayatınız boyunca dayak mı yiyeceksiniz. Bir kere yaptıysa merak etmeyin devamı gelir. Gidin darp raporunuzu alın.
Biraz kendinize güvenin. İleride o çocuk büyüyecek. Siz ayrıyken mi daha çok yıpranır yoksa sizin kavgalarınızın arasında mı? İyi düşünün. Başka türlü cezalandıramazsınız o adamı bence. Çok sinirlendim ya hepimiz gelip yumruklasak şunu.:KK47:

suç sende çocuğun var annene bırakıp sabah işe koşturuyorsun koca evde uyuyor. yerinde olsam evimde oturur çocuğuma bakardım. işe de kendi gitsin bi zahmet fazla şımartmışsın onu.

bende öyle düşündüm canım tam yersi olmalıydı bence koca sabah gitmeli kadında evde işlerini halledip çocuğuylada ilgilrnir sonra yardıma gitmeliydi bir türk kadınlarının geninde var galiba kocaları şımartıyoruz istemedende olsa:KK19:

Hayır ben şunu anlamadım çocuk kimde kalıyor sıra annemdeydi demişsin annen ve kaynanan beraber mi bakıyorlar çocuk var bırakamam demişsin o gün öbür günler işe nasıl gidiyordun ayrıca bu adam evde yatıyor saat kaça kadar sen dükkan bekliyorsun neden? senin evinde işlerin var bebeğin var bu adam çalışmıyorsa sen neden çalışıyorsun Ramazansa Ramazan oruç tutuyor olabilir ama işine de sahip çıksın. Ayrıca kaynanamı aradım anlattım olur böyle şeyler dedi teli kapattı dediniz sonra kayınpeder rahatsızlanmış gece onun yanına gidecekmiş eşim dediniz kaynananız siz aradığınızda neden dememi bunu kayınbaban rahatsızlandı hastaneye götürdük diye. Bence artık dükkana gitmeyin çalışmak zorunda ne demek eşini gönderip yatmak. Dükkan için sizin çocuğunuza başkaları bakıyor. Bir daha olursa gidicem demişsiniz belli ki olacak. Olmaması için gece çıkmalarına ses çıkarmayacaksınız, dükkanda çalışmaya devam edeceksiniz o ne istiyorsa yapacaksınız neden dayak yememek için peki böyle hayat yürür mü her dediğine he deyip dayak yememek mutlu evlilik mi.

Bu nasıl bir konu! Her yeri ayrı saçmalık!!!! Adam evde yatıyor kadın sabahın köründe işe gidiyor. :KK53: Adam gece sabahlara kadar geziyor!Kim bilir ne işlerde!! Bir de sabah kalkıp işe gitmedi diye tekme tokat Allah ne verdiyse :KK53: Tövbe ya!! :KK47:

Bir de adam dayak atmış çocuğu hazırla götürecem diyor konu sahibi de hazırlıyor :KK37: Dayak yiyor nasılsa boşanmayacağım diye darp raporu bile almıyor.. İnsan alır bir kenarda durur!!

Böyle gider bu evlilik....Adam ilk defa dövmüş ama açılışı sağlam yapmış..Bundan sonra en hafif böyle olur :KK14:

Biraz onurlu gururlu ol.. böyle bir davranıza maruz kaldığın halde o adama karılık yapmaya devam etme derim..
al çocuğunu git babanın evine.. boşan demiyorum. ama bu yaptığının cezasını çeksin. çeksinki birdaha yapmasın..
ayrıca şunuda söylemeden edemeyeceğim. bence eşin seni aldatıyor.

Boşanmasanda mutlaka darp raporu al hastaneden, ileride ne olacağı belli olmaz, elinde raporun olur. Eşine de söyleme

X