- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
sana katılıyorum canım yakın zamanda kuzenim eşini fena halde dövdü kadın çocuğunu aldı hastaneye gidip darp raporu aldı ailesinede eğer beni sahiplenmezseniz kadın sığınma evine giderim dedi..Çok kaba bir tabir olacak ama eşiniz sizi erkek döver gibi dövmüş. Yazıklar olsun. Önünde tasıdığı organı kestirsin, erkeğim diye dolaşmasın ortalarda. Tabi ki hesap verecek, tabi ki gittiği yeri söyleyecek. Erkeklik kadın dövmeyle olsaydı delikanlı kavramı olmazdı.
Arkadaşım bu adamla bir ömür gecmez, bizim vereceğimiz taktiklerle de ders mers veremezsin. Adam insan olarak vicdana gelip özür bile dilememiş, neyin dersinden bahsediyorsun sen?
Git darp raporunu al şikayetci ol, boşanmayacaksan da göz dağı vermiş olursun.
Yazık ya yazık, sizi de anne baba yetiştirdi kaya kovugundan mı cıktığınızı düşünüyorlar?
evet kızlar bende susma kararı aldım zaten.konuşmuyorum.nasılsa 2 gün sonra yatakta yanıma yanaşacak.o zamnda ben göstericem gününü...
evet kızlar bende susma kararı aldım zaten.konuşmuyorum.nasılsa 2 gün sonra yatakta yanıma yanaşacak.o zamnda ben göstericem gününü...
nasılgöstericeksin gününü çok merak ettim
peki ben rapor alıp şikayetçi olunca polisler napıyo ona.bilen varsa yardımcı olurmusunuz.bide aradan 2 gün geçti ama tabi mo yerler kan topladı.genede geçerli olurmu....
Nasıl göstereceksiniz? Adamla birlikte olmazsanız o da gider mast yapar, bu bir cezalandırma yöntemi değildir.
peki ben rapor alıp şikayetçi olunca polisler napıyo ona.bilen varsa yardımcı olurmusunuz.bide aradan 2 gün geçti ama tabi mo yerler kan topladı.genede geçerli olurmu....
ne yapim yani 2 gün sonra yatakta yanıma gelince hiçbişey olmamış gibi onunla sevişimmi
mast yapsa iyi bence anında başka bir kadın bulur o adam.
anlamadığım bi nokta var. kayınvalidemi aradım 'oğlunuz beni kovuyor'dedim diye yazmışsın. Sen mutlaka sorununuzu anlatabilmek namına 'gece gelmedi' demişsindir kayınvalidene. Madem babası rahatsızlanmış, eşin de onun yanındaymış, kayınvaliden niye oğlumuz yanımızdaydı demiyor sana. tuhaf değil mi???
bi de diğer arkadaşlara katılıyorum. ilk defa oldu diyorsun unutma herşeyin bir ilki vardır. senin davranışın da onun yaptığını pekiştirecek cinsten. çocuğunu alıp gitseydin annenlere. eşin sana yalvarırken deseydi 'bu ilkti çok gergindim, bi daha olmaz' diye. değerin olurdu en azından. eğer olay daha yeniyse git annenlere, eşine de 'denedim ama yaptığını unutamıyorum, sindiremiyorum' de. Yaptığı hatayı gözüne gözüne sok! Kendiliğinden anlayan anlardı, bazı erkekler öyle ince düşünceli değildir. Beklemeye devam edersen bu dediğimi ikinci kavganızda hatırlarsın.