Eşim tarafından yumruklandım :(((

bu seferde şikayetçi oldum diyelim.eve gelince ya daha beter olursa.bana düşman keslirse nolucak

benim hala aklım ermiyor, bir sürü kadın sığınma evleri var, çocuğun her halükarda, baba sevgisiyle zaten büyüyemicek..annesini döven bi adamı mı seveceğini sanıyorsun, ona düşman büyüyecek..eşin, kusura bakma ama insan diyemiyorum...

hiçbir şekilde ders veremezsin, ve dayağın ilki sonu olmaz...ikinciyi bekleme derim..raporunu al..çocuğunla birlikte git bi süre sığınma evine..ayrıca senin ailen ne diyor bu duruma? dayak yediğini söylediğin takdirde, yine de boşanmanı istemezler mi? evlerine almazlar mı?

hoş, almasalar da, sırtını dayayabileceğin kadın sığınma evleri var, hiç düşünme bile...bi süre kalırsın, sonra sana güzel bir iş bulurlar, ekmeğini taştan çıkarırsın..öyle bir adamla ömür geçirmek, eziyetten başka birşey değil..

bu seferde şikayetçi oldum diyelim.eve gelince ya daha beter olursa.bana düşman keslirse nolucak

:) Neyse buraya son mesajım bu. Allah yardımcınız olsun, ben kolumdaki bacağımdaki morlara baktıkca evladımdan utanırdım, kocamın yerinde de utanırdım. ADAM olan el kaldırmaz.

Evet her kadın güclü olacak diye bir kural yok ama gücsüz olan da en azından burun sürtsün, yanına koymasın yaptığı pisliği.

İki gün küs, ücüncü gün işve cilve çözersin olayı. Yalnız sunu unutma, kalkan el bir daha inmez.

dovup sovup ustunede orucmu tutuyo gercekten?

kendinizi bu kadar caresiz birakan sizsiniz

o erkek oldugu icin var gucuyle size vurabilir ama siz kadin oldugunuz icin
basinizdaki erkegi kaybetme korkusuyla sikayet edip
cocugunuzu korkutan size vuran adami sikayet edemiyorsunuz
aciz olmayin cesaretli olun biraz

Konunun orasını bende fark ettim, hem deli gibi çalışıyor, hem çocuk bakıyor, hem şiddet görüyor, hemde siğneye çekiyor yapılan herşeyi, çocuğu alıp kendisini evden dışarı da atamıyor. Boşanmak istemediğini açık açık söyledi zaten, ama ders verme kısmını hala anlayamadım? Bu kadar alttan alıp, susup, kendini ezdirip nasıl ders verilebilir ki? Bari dediğiniz gibi konuşmayıp siğneye çek, unut olayı da tekrarlanmasın. Tekrarlıyorum, hiç bir şekilde kaybetme korkusu yaşamayan bir adam ders almaz..!

Son düzenleme:
canım yanlış anlamışsın.eşim o gece onların yanında degildi.sabah ögrendi oda babasının gece hastanede oldugunu.aradan 2 gün geçti.şimdi gitsem baba evine saçma olmazmı???*

niye saçma olsun ki morluklar var kan topladı felan diyosun. baya boks maçı gibi kavga olmuş. siz çocuğu annene bırakırken annen sormadı mı sana ne oldu böyle die??? Galiba sana pek destek olmayan bir ailen var!!!

ne yapim yani 2 gün sonra yatakta yanıma gelince hiçbişey olmamış gibi onunla sevişimmi

sen sağlıklı düşünemiyorsun ne yatağı ne sevişmesi yani öyle bir ortam olmamalı bile adam seni yumruklayacak ağzını yüzünü morartacak sonra sana arılacak sende çek elini mi diyeceksin hayatınızı devammı ediceksiniz bu adam seni öldürebilir farkındamısın? oğlunada zarar verebilir asıl bunu farkındamısın? adam şiddet uygulayabilen biri her haltı yapar ayrıca eşinin bu tavrı normal değil başında büyük belalar olabilir git o evden yada onu sokma o eve en azından adamın başında ne bela olduğunu anlayana kadar

öerak ettim.onu tutarlarsa oralarda dükkan ne olur diye... of salagım ben ya hala onu düşünüyorum...

bu kadar olur pes yaa boşuna dil döküyoruz.canın ne istiyosa onu yap.hatta git ondan özür dile bence üstüne geldim sende beni yumrukladın sürükledin oğlumuzun yanında hem yoruldun hemde oğlumuza karşı seni küçük düşürdüm.sonra tut kolundan götür yatağa bir güzel şeviş,ondan sonrada sen dükkana git(aman tükan boş kalmasın.)oda bir güzel dinlensin.

karşı koymaya çalıştım ama tabi erkek gücü...eevet sala unutmicam

Bana yumruklar atıcak iticek kakıcak adamın beyninden pekmezini akıtırım aha da büyük konuşmuyom eşimle hiç böyle birşey yaşamadım Allah kimseye de yaşatmasın.Ama zamanında yaşadığım bir olayda adamı hastanelik ettiğim olmuştur. O 10 vuruyorsa ben 5 vurdum ama vurdum..Unutmamalısın ki bu sayede güçlenmelisin.

niye saçma olsun ki morluklar var kan topladı felan diyosun. baya boks maçı gibi kavga olmuş. siz çocuğu annene bırakırken annen sormadı mı sana ne oldu böyle die??? Galiba sana pek destek olmayan bir ailen var!!!

sordular annem gitme dedi.ben yok evime g,d,cem dedim. ne bilim annenin evine git 1 hafta sonra da nasılsa geri dönücem mantıgı ile kalmadım...

kesinlikle yoksa ne o mahluk öyle davranırdı nede bu hala dükkanı düşünüyor olurdu.

canım eşim kumar falan oynamaz başında bi, iş oldugu flan yokki.oğlunu çok seviyo ona asla zarar vermez...

konu nerelere gelmiş yahu:)

önceşlikle çocuğunuz var diye 2 kat üzüldüm..
bence sevişme vs oralara girmek yerine çocuğunun varlığı ve kendi sağlığını düşünmelisin
ayrıca eşin evde yatacağına sen evde çocuğunla ilgilen akşam git işe madem........
sineye çekersen susup 2 gün sonrasını beklersen ne olur biliyor musun tekrar şiddete başvurur ve 2 gün sonra sen yine fiziksel olarakta şiddete uğrarsın yatağında..

böyle şeylerle ödül ceza olmaz akıllanmaz maalesef
çocuğunun yanında seni dövebilmesi çok çirkin

evim için oğlum için o kadar emek verdim.hemen bırakıp gidemem.ama bi dahası olmıcak zaten...

Tabi bosanan kadinlar zaten hic emek vermediler evlilikleri cocuklari icin.bu yuzden hemen birakip gittiler.biraz daha bekleyin sacinizdan surutulup kapi onune koyulursaniz belki gidersiniz.cocugunuza gercekten emek vermekten bahsediyorsaniz o cocugu o ortamdan cekip alin.anlattiklarinizi okurken o cocuk gozlerimin onundeydi resmen.esya gibi hazirlayip bi oraya bi buraya...
Tek cozumunuz bosanma girisimi.bakin girisim diyorum belki boyle dank eder esinize.etmezse de zaten dogru bi karar vermis oldugunuzu anlar kurtulursunuz bu adamdan.

evet kızlar bende susma kararı aldım zaten.konuşmuyorum.nasılsa 2 gün sonra yatakta yanıma yanaşacak.o zamnda ben göstericem gününü...

En güzel bu arkadaş demiş sana
sordular annem gitme dedi.ben yok evime g,d,cem dedim. ne bilim annenin evine git 1 hafta sonra da nasılsa geri dönücem mantıgı ile kalmadım...

Hayat senin hayatın Bu mantıkla devam et Kesin eşin düzelir Boşanmicaksam ne diye rapor alayım Eve geri döneceksem ne diye annemde kalayım Ya hakkaten çok mantıklı davranıyosun Kızlar bi şimdiye kadar nasıl mantıksız düşünüyomuşuz Görüyomusunuz Kadın eşi yatakta onu isteyince gününü gösterecekmiş Ayakta alkışlıyorum seni Bravoo

ayrıcahayret nasıl olduda bu saatte burdasın.tükan ne oldu.kim var tükanda.

canım eşim kumar falan oynamaz başında bi, iş oldugu flan yokki.oğlunu çok seviyo ona asla zarar vermez...

kübla sen ciddimisin sabah sabah kafamı buluyorsun?
1- adam oğlunu çok seviyorsa oğlu evdeyken oğlunu annesini neden yumrukluyor
2- adamın başında extra kötü bir olay yok ise 2 yıl dayak atmayan adama gecenin yarısı cin mi çarptıda seni dövdü?
3- morluklarla seni işe göderip evde kendisi yatıyor yada ne halt ediyor belli değil ve sen hala özür bekliyorsun bunları görmüyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…