Arkadaşım ne sevişmesi ya, ne oturuyorsun orda kalk git hastaneye, darp raporunu al, eşinden şikayetci ol, adamın bir burnunu sürt sen sevişme derdindesin, sevişmemekle işler hallolsaydı bütün erkekler mum gibi olurdu.
Artık o karakterine kalmış. Ne haltlar karıştırdığı da belli değil.
bu seferde şikayetçi oldum diyelim.eve gelince ya daha beter olursa.bana düşman keslirse nolucak
ne yapıyorlarsa yapsınlar bunu ne yönden düşündün anlamadım.
Nereye takıldım biliyormusun ?
senin sabah 10 gibi(ıyı ıhtımalle) dukkanı acıp aksam 4.5 -5 kadar dukkanda kalıp oda o saattlerde sneı degıstırmeye gelıp ıftara kadar duruyor dukkanda evde ayı gıbı yatıyor aksamda halıyle dınc g.tü gezmek ıstıyor
Niye sabah gıdıyorsun sabah gıdıyorsan 2 de gelsın degıssın senı cıldırmıssın herhalde bırde cocugun var
yedıgın ve yasadıgın sıddet ıcın ıse hıc bırsey dıyemedım kaldım gozumde fılan canlandı
bosanmayacaksan raporda almayacaksın o zaman barı susmayı denede dayak yeme cunku kocan galıba kronun tekı hayvan gıbı o yuzden attıgın trıpler sana ozur olarak donmucektır onu pısman etmıcektır
en azından kendını korursun :S
canım yanlış anlamışsın.eşim o gece onların yanında degildi.sabah ögrendi oda babasının gece hastanede oldugunu.aradan 2 gün geçti.şimdi gitsem baba evine saçma olmazmı???*
ne yapim yani 2 gün sonra yatakta yanıma gelince hiçbişey olmamış gibi onunla sevişimmi
öerak ettim.onu tutarlarsa oralarda dükkan ne olur diye... of salagım ben ya hala onu düşünüyorum...
karşı koymaya çalıştım ama tabi erkek gücü...eevet sala unutmicam
niye saçma olsun ki morluklar var kan topladı felan diyosun. baya boks maçı gibi kavga olmuş. siz çocuğu annene bırakırken annen sormadı mı sana ne oldu böyle die??? Galiba sana pek destek olmayan bir ailen var!!!
niye saçma olsun ki morluklar var kan topladı felan diyosun. baya boks maçı gibi kavga olmuş. siz çocuğu annene bırakırken annen sormadı mı sana ne oldu böyle die??? Galiba sana pek destek olmayan bir ailen var!!!
Nasıl göstereceksiniz? Adamla birlikte olmazsanız o da gider mast yapar, bu bir cezalandırma yöntemi değildir.
sen sağlıklı düşünemiyorsun ne yatağı ne sevişmesi yani öyle bir ortam olmamalı bile adam seni yumruklayacak ağzını yüzünü morartacak sonra sana arılacak sende çek elini mi diyeceksin hayatınızı devammı ediceksiniz bu adam seni öldürebilir farkındamısın? oğlunada zarar verebilir asıl bunu farkındamısın? adam şiddet uygulayabilen biri her haltı yapar ayrıca eşinin bu tavrı normal değil başında büyük belalar olabilir git o evden yada onu sokma o eve en azından adamın başında ne bela olduğunu anlayana kadar
evim için oğlum için o kadar emek verdim.hemen bırakıp gidemem.ama bi dahası olmıcak zaten...
canım eşim kumar falan oynamaz başında bi, iş oldugu flan yokki.oğlunu çok seviyo ona asla zarar vermez...
evet kızlar bende susma kararı aldım zaten.konuşmuyorum.nasılsa 2 gün sonra yatakta yanıma yanaşacak.o zamnda ben göstericem gününü...
bu seferde şikayetçi oldum diyelim.eve gelince ya daha beter olursa.bana düşman keslirse nolucak
En güzel bu arkadaş demiş sanabu kadar olur pes yaa boşuna dil döküyoruz.canın ne istiyosa onu yap.hatta git ondan özür dile bence üstüne geldim sende beni yumrukladın sürükledin oğlumuzun yanında hem yoruldun hemde oğlumuza karşı seni küçük düşürdüm.sonra tut kolundan götür yatağa bir güzel şeviş,ondan sonrada sen dükkana git(aman tükan boş kalmasın.)oda bir güzel dinlensin.
sordular annem gitme dedi.ben yok evime g,d,cem dedim. ne bilim annenin evine git 1 hafta sonra da nasılsa geri dönücem mantıgı ile kalmadım...
canım eşim kumar falan oynamaz başında bi, iş oldugu flan yokki.oğlunu çok seviyo ona asla zarar vermez...