Eşim tarafından yumruklandım :(((

Madem boşanma şikayet etme gibi bir durum olmayacak o zaman sesini çıkarmadan hayatına devam edeceksin. . .
Çocuğunda bu kötü ortamda büyüyecek. . Bir tokat atmış olsaydı bir ihtimal insan şans verebilir ama yumruk ne demek bir bayana !!
Kendini sağlama almaya çalış bu adam hep böyle davranırsa ömür geçmez. . Kenarda üç beş kuruş paran olsunki ileride seni evden dışarı attığında en azından güvencen olsun bi dönemlik

arkadaşım bence polise gideceksen şimdi gitmelisinki bir daha aynı şeyi yapmasın seviyesiz mahluk.neden ikinci kez yapmasını bekleyeceksin.ya sana sahip çıkabilecek bir büyüğüne söyle adam akıllı alsın ifadesini kimsen yoksa polise git.sana ilk defa bu kadar gaddarca vuran ikinci sefer sana şans bırakmayabilir.

bu adam başına çok çılgın bir bela almış olabilir, ya kumar borcu var ya kızın birini hamile bıraktı, ya birine kefil oldu, ya da delirdi yani 2 sene seni dövmeyen adam bir gecede seni paspas haline getiriyor hiç normal değil bence sen dayağa takılmak yerine bunları düşün adam seni öldürecekmiş az kalsın başında ne belalar var ayrıca bence bu durum geçinceye kadar oğlunu annene felan yolla yavruda arada kalmasın

evet kızlar bende susma kararı aldım zaten.konuşmuyorum.nasılsa 2 gün sonra yatakta yanıma yanaşacak.o zamnda ben göstericem gününü...

o adam asla pişman olmaz ahada birisi dedi dersin. darp raporunu git al aklını kullan yarın bu adam seni zorakida olsa boşar bari tazminat alırsın. elinin altında dursun darp raporu. bidaha vuruncada gitsin yatsın içerde 3 ay aklı başına gelsin

anlamadığım bi nokta var. kayınvalidemi aradım 'oğlunuz beni kovuyor'dedim diye yazmışsın. Sen mutlaka sorununuzu anlatabilmek namına 'gece gelmedi' demişsindir kayınvalidene. Madem babası rahatsızlanmış, eşin de onun yanındaymış, kayınvaliden niye oğlumuz yanımızdaydı demiyor sana. tuhaf değil mi???
bi de diğer arkadaşlara katılıyorum. ilk defa oldu diyorsun unutma herşeyin bir ilki vardır. senin davranışın da onun yaptığını pekiştirecek cinsten. çocuğunu alıp gitseydin annenlere. eşin sana yalvarırken deseydi 'bu ilkti çok gergindim, bi daha olmaz' diye. değerin olurdu en azından. eğer olay daha yeniyse git annenlere, eşine de 'denedim ama yaptığını unutamıyorum, sindiremiyorum' de. Yaptığı hatayı gözüne gözüne sok! Kendiliğinden anlayan anlardı, bazı erkekler öyle ince düşünceli değildir. Beklemeye devam edersen bu dediğimi ikinci kavganızda hatırlarsın.

Çok kaba bir tabir olacak ama eşiniz sizi erkek döver gibi dövmüş. Yazıklar olsun. Önünde tasıdığı organı kestirsin, erkeğim diye dolaşmasın ortalarda. Tabi ki hesap verecek, tabi ki gittiği yeri söyleyecek. Erkeklik kadın dövmeyle olsaydı delikanlı kavramı olmazdı.

Arkadaşım bu adamla bir ömür gecmez, bizim vereceğimiz taktiklerle de ders mers veremezsin. Adam insan olarak vicdana gelip özür bile dilememiş, neyin dersinden bahsediyorsun sen?

Git darp raporunu al şikayetci ol, boşanmayacaksan da göz dağı vermiş olursun.

Yazık ya yazık, sizi de anne baba yetiştirdi kaya kovugundan mı cıktığınızı düşünüyorlar?
sana katılıyorum canım yakın zamanda kuzenim eşini fena halde dövdü kadın çocuğunu aldı hastaneye gidip darp raporu aldı ailesinede eğer beni sahiplenmezseniz kadın sığınma evine giderim dedi..
2 hafta babasının evinde kaldı polisler falan kuzenimi sorgu için karakola falan götürdü..
kuzenime adam akıllı ders oldu hem itibarı sarsıldı hemde kadınsız çocuksuz kalınca aklı başına geldi şimdi kuzu gibi...
en azından göz dağı vermek için şikayetçi ol boşan deyip vebalini almak doğru değil kanımca
yuva yıkmak öyle kolay olmuyor helede çocuk varsa

peki ben rapor alıp şikayetçi olunca polisler napıyo ona.bilen varsa yardımcı olurmusunuz.bide aradan 2 gün geçti ama tabi mo yerler kan topladı.genede geçerli olurmu....

evet kızlar bende susma kararı aldım zaten.konuşmuyorum.nasılsa 2 gün sonra yatakta yanıma yanaşacak.o zamnda ben göstericem gününü...

kadınlığını bu şekilde kullanma bence.o zamanda değişen birşey olmayacak yine gününü görecek olana birisi varsa oda sen olacaksın.gör bak.bence ben kadınım bana nasıl vurursun deyip onu,ona haddi bildirecek birisine şikayet etmelisin.

Nasıl göstereceksiniz? Adamla birlikte olmazsanız o da gider mast yapar, bu bir cezalandırma yöntemi değildir.

peki ben rapor alıp şikayetçi olunca polisler napıyo ona.bilen varsa yardımcı olurmusunuz.bide aradan 2 gün geçti ama tabi mo yerler kan topladı.genede geçerli olurmu....

ne yapıyorlarsa yapsınlar bunu ne yönden düşündün anlamadım.

Eşinizden şiddet görmüşsünüz ve söylediğinize göre eşinizin hiçbir pişmanlık göstergesi yok. Bu yüzden ikinci bir şiddet olayına maruz kalacağınız gün gibi ortada aslında. Madem eşiniz dükkanı iftara yakın kapatıyor iftarda evde oluyorsa zaten gece yarısına kadar çalışıp uykusuz kalmıyor haliyle sabahta gidip dükkanını açabilir. Ya da en azından siz sabah gidip 1-2 saat durabilirsiniz. Bence eşiniz çok fazla rahata alışmış evde 4-5'e kadar yatacak zaten 4'ten sonra eşiniz dükkanda 4-4.5 saat kalmış oluyor oh ne ala. Eşinize destek olmanın bu kadarı da fazla bence. Bir de siz dükkanı açmayacaksınız diye sizi kolunuzdan çekip zorla sürüklüyor olacak iş değil. Zaten tüm bunlar normal bir durum değil. Benim küçük çocuğum olsa aynı şartlarda yani eşim gerekirse kendi uykusundan feragat eder ama beni zorlamazdı çok zor durumda kalmadığı sürece de senin gelmene gerek yok çocuk rahat etsin evde derdi. Sizinki ise sizi mecbur tutuyor. Bence tüm bunları bir kez daha gözden geçirin ve ona göre bir tavır alın.

Karakola cekiyolar, ifadesini alıyorlar, seni de cagırıyorlar, sen de bir daha yapmaz ise sikayetci olmayacağım dersin. En azından yanına kar kalmasın.

ne yapim yani 2 gün sonra yatakta yanıma gelince hiçbişey olmamış gibi onunla sevişimmi:KK19:

Arkadaşım ne sevişmesi ya, ne oturuyorsun orda kalk git hastaneye, darp raporunu al, eşinden şikayetci ol, adamın bir burnunu sürt sen sevişme derdindesin, sevişmemekle işler hallolsaydı bütün erkekler mum gibi olurdu.

mast yapsa iyi bence anında başka bir kadın bulur o adam.

Artık o karakterine kalmış. Ne haltlar karıştırdığı da belli değil.

anlamadığım bi nokta var. kayınvalidemi aradım 'oğlunuz beni kovuyor'dedim diye yazmışsın. Sen mutlaka sorununuzu anlatabilmek namına 'gece gelmedi' demişsindir kayınvalidene. Madem babası rahatsızlanmış, eşin de onun yanındaymış, kayınvaliden niye oğlumuz yanımızdaydı demiyor sana. tuhaf değil mi???
bi de diğer arkadaşlara katılıyorum. ilk defa oldu diyorsun unutma herşeyin bir ilki vardır. senin davranışın da onun yaptığını pekiştirecek cinsten. çocuğunu alıp gitseydin annenlere. eşin sana yalvarırken deseydi 'bu ilkti çok gergindim, bi daha olmaz' diye. değerin olurdu en azından. eğer olay daha yeniyse git annenlere, eşine de 'denedim ama yaptığını unutamıyorum, sindiremiyorum' de. Yaptığı hatayı gözüne gözüne sok! Kendiliğinden anlayan anlardı, bazı erkekler öyle ince düşünceli değildir. Beklemeye devam edersen bu dediğimi ikinci kavganızda hatırlarsın.

canım yanlış anlamışsın.eşim o gece onların yanında degildi.sabah ögrendi oda babasının gece hastanede oldugunu.aradan 2 gün geçti.şimdi gitsem baba evine saçma olmazmı???*

X