• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sosyal medyadan aldattı

melisslas

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
21
39
18
Merhaba 5 yıldır evliyim eşim imam 24 yaşımdayım bir tane 1.5 yaşında oğlum var eşimin kendi hesabı hariç fake bir hesabı olduğunu öğrendim kendi resimleri var ve ismi sahte burdan olgun kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini bir kaç kadınla görüntülü konuştuğunu öğrendim, kadınların tipine baksam tövbe çekeceğim o derece kötü ve kapalı 30-40 yaş üzeri abaza kadınlar, dünyam başıma yıkıldı meğer eşim bir bağımlıymış nerdeyse 3-4 yıldır o hesap varmış şimdi köpekler gibi pişman boşanacağım ama çocuğuma kıyamıyorum babasını çok seviyor ben çirkin bir kadında değilim çekiciyim, fiziğim olsun her şeyimle ona yettiğimi düşünüyordum ne yapmalıyım ikilemde kaldım..

Diyecek bir şey bulamadım.
Şarkı söyleyeyim bari.

Of yine kapalı tüm kapılar, sor beni en uzak meyhaneye.
Sor da al cevabı varmıymış başkası, sahibi olsun yüreğimin.
Hatam var elbet ama asla büyük aşk ezdirmez kendini ezilmez.

Affet ne olur bu saf deli yüreğimi,
Ağla, ağlaki sula kurak bedenimi.
Olmadım ki senden başkasıyla asla.
Kastın mı var söyle bu cana.

Olmadı mı kalamadım mı yanında,
Sensiz bir hiçmişim ben aslında,
Hadi gel, gel kurtar acından,
Sıcaklığın hep benimle yanımda.

Onada merak salıyodur belki, nedense böyle cibilliyetsiz adamlar hep çok iyi baba çıkıyor hiç şaşmaz 😄
Boşanmayacaksan bari kendini belli edip gurursuz duruma düşme, 6 ayda bir bulaşıcı hastalıklar testi yaptır, evliliğe devam et.
Daha ne denebilir ki.
Aldatmanında bi şeyi var ay ne bileyim ya elaleme cinsel mesajlar nedir sapık gibi, aldatacaksan dümdüz aldat şerefi bozuktu diyip geçelim.

Of sana ne diyelim ? Konuyu yazmışsın ama boşanmayacağın bariz ortada. Başlarda eş kötüleme sonlara doğru övmeye başlama klasik konu.

Onada merak salıyodur belki, nedense böyle cibilliyetsiz adamlar hep çok iyi baba çıkıyor hiç şaşmaz 😄
Boşanmayacaksan bari kendini belli edip gurursuz duruma düşme, 6 ayda bir bulaşıcı hastalıklar testi yaptır, evliliğe devam et.
Daha ne denebilir ki.
Aldatmanında bi şeyi var ay ne bileyim ya elaleme cinsel mesajlar nedir sapık gibi, aldatacaksan dümdüz aldat şerefi bozuktu diyip geçelim.
Hiç kimseyle bulaşmadığını öylesine sanaldan boşluktan yazdığını söylüyor ailemin evindeyim şuan babam en ufak bir hatanda seni öldürürüm katil olurum gibi şeyler söyledi sinirle, asla öyle bir şey olursa kendimi falezlerden atarım diye sızlandı baya

Hiç kimseyle bulaşmadığını öylesine sanaldan boşluktan yazdığını söylüyor ailemin evindeyim şuan babam en ufak bir hatanda seni öldürürüm katil olurum gibi şeyler söyledi sinirle, asla öyle bir şey olursa kendimi falezlerden atarım diye sızlandı baya
Ne diyim bacım evlilik senin evliliğin ben kendine haksızlık etmeni istemem. Mutlu olmanı isterim. Ama bir kere yapan hep yapar. Karar senin.

Boşanmazsan böyle devam eder gerçeğe de döner nasıl olsa hanım susuyor çocuğu bahane ediyor der. Siz ayrılsanız da babası ile görüşürüz yine neden kendinizi hiç düşünmüyorsunuz çekilir mi böyle hayat?
Tuşlu telefon kullanıcam istediğin arabayı alıcam aylık ne kadar istersen vericem bir sözünü ikiletmicem gibi şeyler söyledi ama benim içim yandı bir kere

Ay kiyamisuuu

Ne diyim bacım evlilik senin evliliğin ben kendine haksızlık etmeni istemem. Mutlu olmanı isterim. Ama bir kere yapan hep yapar. Karar senin.
Aslında hiç bir zaman tartışmamız olmaz tatile her yere götürür hiç beklemezdim. Ailemin evine bıraktığında beni oğlum baba diye ağladı sızlandı eşim de ağlarak gitti

Tuşlu telefon kullanıcam istediğin arabayı alıcam aylık ne kadar istersen vericem bir sözünü ikiletmicem gibi şeyler söyledi ama benim içim yandı bir kere
Afedersin ama buna inanan kadında enayidir🙃
Bir kere olan hep tekrarlanir şuan sizi alıştığı düzeni kaybetmemek için böyle söylüyor ilk boşlukta yine kaldığı yerden devam edicektir üzgünüm böyle anlarda tek çare boşanmaktır.

Ya bunlar hep dalavere bacım. Dünyaları alsa ne olur bir daha nasıl birlikte olucaksınız yemeğini içten yapıcaksın donunu yıkıcaksın afedersin ama hep tiksinti gelir aklında hep soru işareti nerede kiminle kim aradı kimden mesaj geldi böyle geçirmek ister misin hayatını???

Back
X