Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

bu nası iş benim aklım almadı
bi de düzenli olarak mı gidiyor, her ayın bir haftası gibi?
sen kendini bu kadar çekersen daha neler yapar bu adam allah korusun
mazallha ağzını açtırmıor sana

bu nası iş benim aklım almadı
bi de düzenli olarak mı gidiyor, her ayın bir haftası gibi?
sen kendini bu kadar çekersen daha neler yapar bu adam allah korusun
mazallha ağzını açtırmıor sana

yok canım duzenlı gıtmıyor bu ay boyle bı sey oldu...duzenlı gıtse bu kadar uzulmem ve daha aramadı ulastı gıttı mı nerde kalıyor ne yapıyor haberım yok kocam dan haberım yok boyle kotu bısey olabılır mı

meger askımı karsılıgı buymus...ben demek mutlulugu haketmıyorum...cok daraldım benı dınleyecek kımse yok sadece sıze ıcımı acıyorummm.ben esım cok sevıyorum o bende kopuyor ve uzaklasıyor bı hıcmısım gıbı davranıyor..benı bı kere bıle aramadı ya

inanaılmaz bi olay..eşinizin sadece gideceği ili biliyorsunuz kalacağı yeri size söylemiyor..bilmiyorsunuz..burnuma feci kötü kokular geliyorrrrrr

belki bana kızanlar olabilir ama.... yok yani.bu böyle çekilmez.size kendimi örnek gösterdim...eşime hiç bir şey olmadı hala aynı adam .yapar, eder, gelir hiç bişey olmamış gibi konuşur....ama ben eski ben değilim diyorum..nasıl ki o beni mutsuz ettiyse ben de onu mutsuz etmek için elimden ne geliyorsa yapıyorum....hangi konulardan rahatsız oluyor.,hangi olaylara kızıyorsa inadına onları yapıyor.ve hiç birşey olmamış gibi pişkince davranıyorum..

seviyorum diyorsunuz peki o sizi seviyor mu?sizi seven bir insan gibi davranıyor mu?bunları düşünün
ve gençliğinizin kıymetini bilin derim.

herkes mutluluğu hakeder.ama karısı evde ağlarken arkasını dönüp giden bi insan için mutsuz olmaya değer mi?önce buna karar verin.

esımde sevgınını S yok bence

sevgili evinam

su anda yapilacak tek bir sey var ve sen de onu biliyorsun.

Eger imkanin olmadigi icin yapamiyorsan da lutfen oturup seni birakip hem de bir haftaligina gezmeye giden bir adamin arkasindan ne seviyorum de, ne uzul, ne agla. bosveeerrr gitsin. deger mi canim...

sıkılırsın sen tek de sana eşlik etmek istıyorum de banada değişiklik olur de...
bensız eğlenemezsın de..
:)

canım dedım kı ben cok yoruluyorum bend e geleyım dedım kafamı dagılır bıraz
bana dedıkı nıye kafan mı toplu degıl mı dedı...

bu adamı ne arayın ne sorun diycem ama, giderken senin huzursuz olduğunu bildiği için aramasanda" bana kızdı, gidince gönlünü alırım" diye düşünür..

işte o zaman ipler senin eline geçecek..

eşini seviyorsun.. belki son raddeye kadar dayanmak istiyorsun anlıyorum seni..

şaşırt onu.. taktik değiştir canım..hatta seni ordayken ararsa ki kesin arayacak, sen aramayınca.. mutlu konuş.. gezmedeyim, dışardayım gibisinden.. tatlı tatlı.. hiçbirşey olmamış gibi.. ağlamaklı olma sakın..

eşin gelincede, onu ters düz edeceksin.. senin eşin şımarmış biraz.. verdiğin bu şımarıklığı geri alacaksın..

ilgini azaltacaksın.. ama ona tavır yaparak değilde, misal veriyorum ona sık sık seni seviyorum diyorsan demeyeceksin..onunla yine eskisi gibi ama, eski ilgi olmadan davranacaksın..kendine daha bir özen göstereceksin..saç rengini değiştir, daha bakımlı ol, daha sexy ol.. hep mutlu görünmeye çalış.. off layan puflayan kadın olma.. hayattan ne kadar zevk aldığını göstereceksin.. yani neşeli olacaksın..

akşamları evin içinde gecelikle dolaşıp, yatarken yanağına öpücük kondur, iyi geceler de uyu.. uyu diyorum başka birşey isteyecek olursa" çok yorgunum hayatım.. yarın" gibi cevap ver

emin ol , sen ona olan ilgini azalatınca,daha doğrusu hayatının onda ibaret olmadığını gösterince, kendine güvenen, o olmasada olur imajı yaratan bir kadın olunca, o senin peşine düşecektir..

unutma, ilgiye alışmış bir insandan bir anda ilgiyi çekersen, tabiri cazisse" eşekten düşmüşe döner"...

akıllı kadın, kavga etmeden istediğini elde eder ..opuyorumnanaktan

edemezsende, bu adamdan sana hayır gelmez canım..:1hug:

ben alıstım mutsuzluga benım kaderımde var sansım boyle esımde once nısanlandım ayrıldım sımdı esım artık kaybetmekten okadar cok korkuyorum kı...bıttı bıle dıyemıyorum aklım olmayacagını bılıyorum ama kalbıme aynı acıyı yasatmaktan cok korkuyorum

Evınam cok uzuldum gercekten
pekı bu saate kadar aradı mı?
Ne yapıyormuŞ beyefendı?

çoğu yazıları okudum ama bir arkadaş sürekli olarak evinam ne yapsın eşi el kaldırmıs döverde demiş bence çok yanlış konusmus ya bir erkek arkadaşlarıyla bir hafta ne halta gider bunda mutlaka bir pislik var kafa dağıtmayı kımlerle yapacaklar acaba.eşin gittimi bilmiyorum ama senin yerinde olsam göndermem asla orda başka seylerin olmayacağı ne malum tedbiri elden bırakmamak gerek.

Evınam cok uzuldum gercekten
pekı bu saate kadar aradı mı?
Ne yapıyormuŞ beyefendİ?

5 dk once aradı oteldeymıs...yorgunmus uyayacakmıs 1 dk konustuk,bende dedımkı yarın kredı kartını yatır alısverısı yapacam dedım neyse sonra konusuruz dedı ve kapattı..

Cnm ya neden boyle yapıyor
senı cok ozlemesı lazım
tas mı tasımıs
sakın uzulme
gelınce bıraz soguk davran bakalım
belkı anlar hatasını

canım bu yazın beni çok üzdü ama sorun neyki eşin senden uzaklaşıyo ilk evlendiğinde nişanlıykendemı böyleydi yoksa sonradanmı değişti.:teselli:

canım bu yazın beni çok üzdü ama sorun neyki eşin senden uzaklaşıyo ilk evlendiğinde nişanlıykendemı böyleydi yoksa sonradanmı değişti.:teselli:

yok canım eskıde boyle degıldı..sevıyordu en azında sevdıgıne ıananıyordum ama sımdı ınanacagım bısey kladım...9 ay once boyle donem gecırdım yıne aynı gunler benı beklıyor herhalde

Evınam ayrıca mutlulugu haketmıyorum dıye dusunme
emınım mutlulukların en buyugunu haakedıyorsun
sızın ıletısım problemınız var canım
bır aıle terapıstıne gıtsenız
gıtmeyı kabul etmez mı esın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…