yok canım duzenlı gıtmıyor bu ay boyle bı sey oldu...duzenlı gıtse bu kadar uzulmem ve daha aramadı ulastı gıttı mı nerde kalıyor ne yapıyor haberım yok kocam dan haberım yok boyle kotu bısey olabılır mı
bu adamı ne arayın ne sorun diycem ama, giderken senin huzursuz olduğunu bildiği için aramasanda" bana kızdı, gidince gönlünü alırım" diye düşünür..
işte o zaman ipler senin eline geçecek..
eşini seviyorsun.. belki son raddeye kadar dayanmak istiyorsun anlıyorum seni..
şaşırt onu.. taktik değiştir canım..hatta seni ordayken ararsa ki kesin arayacak, sen aramayınca.. mutlu konuş.. gezmedeyim, dışardayım gibisinden.. tatlı tatlı.. hiçbirşey olmamış gibi.. ağlamaklı olma sakın..
eşin gelincede, onu ters düz edeceksin.. senin eşin şımarmış biraz.. verdiğin bu şımarıklığı geri alacaksın..
ilgini azaltacaksın.. ama ona tavır yaparak değilde, misal veriyorum ona sık sık seni seviyorum diyorsan demeyeceksin..onunla yine eskisi gibi ama, eski ilgi olmadan davranacaksın..kendine daha bir özen göstereceksin..saç rengini değiştir, daha bakımlı ol, daha sexy ol.. hep mutlu görünmeye çalış.. off layan puflayan kadın olma.. hayattan ne kadar zevk aldığını göstereceksin.. yani neşeli olacaksın..
akşamları evin içinde gecelikle dolaşıp, yatarken yanağına öpücük kondur, iyi geceler de uyu.. uyu diyorum başka birşey isteyecek olursa" çok yorgunum hayatım.. yarın" gibi cevap ver
emin ol , sen ona olan ilgini azalatınca,daha doğrusu hayatının onda ibaret olmadığını gösterince, kendine güvenen, o olmasada olur imajı yaratan bir kadın olunca, o senin peşine düşecektir..
unutma, ilgiye alışmış bir insandan bir anda ilgiyi çekersen, tabiri cazisse" eşekten düşmüşe döner"...
akıllı kadın, kavga etmeden istediğini elde eder ..opuyorumnanaktan
edemezsende, bu adamdan sana hayır gelmez canım..:1hug: