aslında yaptıgı her sey cırkın canım sırf bu geze için bana el bile kaldırdı..ne onemlı geziyniş meger...esıme dedımkı annemlere benı gonderırsen gelmem dedım annnemlerde esımde dıyorkı sen benı mı korkutuyormusun yanı ben cocuk degılım dedı
ne halin varsa gör umrumda değilsin de bak nasıl değişecek.umursanmamak deli eder erkekleri..
evet bak bende onu demek istiyorum bence cok dogru umursamadıgın zaman bak nasıl oluyo çünkü bende bu yöntemi deniyorum :) :dilcikar:
canım zaten annemleere gıtmeyecem..benı evınımdeyım o nereye gidiyorsa gitsinNereye gidiyorsa gitsin ama sende annene gitme .sen de al arkadaşlarını gez opuyorumnanaktan
canım dernek bahene arkadasler arabayla gıdecekler...esler gelmıyormus dıyor....esım cok ınatcı ben goturmez sabah ıse gıtmeden once ogle dogru elbıselerım ayarla ben gelıp alıp gıdecem dedı senınde annelere bırakacam...ben eve donmeyene kadar sen eve gelme dedı...boyle bı konusma tarzı var mı ya ooofff
büyük konuşmak yada akıl vermek istemiyorum ama eşim benimle evli olduğu sürece öyle bir geziye ne gidebilir ne de bana teklif edebilir
bensiz bir hafta eğlenmeye gidecek arkadaşlarıyla peeeh, yaşatır mıyım ben adamı be
izin verme tek gitmesine, konuşmaları davranışları çok çirkin, ne halt yemeye evde gül gibi karısı dururken bir hafta arkadaşlarıyla eğlenmeye gider ki bi adam
kafa dağıtmaksa sen varsın, eğlenmek dinlenmekse sen varsın
eğer bunlar için sana değilde arkadaşlarına ihtiyaç duyuyorsa sen neden varsın
yahu siz ne kadarlık evlisiniz
" ben eve dönmeyene kadar sen eve gelme" cümlesine takıldım kaldım..
ne alaka yani? belki evden alacağın birşey olacak? eve gitmeyecekmisin?
canım annenlerle sizin evinizin , yada işinle sizin evinizin arası ne kadar? mesafe ne? merak ettim açıkçası.. yoksa sizin evdemi kalacaklar, gidiyoruz deyipteCADIARZU
arkadaşlarının eşlerini tanıyormusun? onlar inanıyorlarmı acaba?
ya eski konularına şöyle bir baktımda daha 16 ay falan olmuş evleneli
zaten 9 ay önce falanda benimle ilgilenmiyor ,bişi diyorum cevap vermiyor ,umursamıyor beni flan demişsin..sanırım aynı olaylar hala devam etmekte ki ssana böyle davranıyor ve gitmek için bile senin kalbini kırıyor..tokat bile atma noktasına geliyor..
açık açık derdini sor,evlilik mi onu bunaltmış ,bekar hayatını mı özlemiş ki sen yokmuşsun gibi davranıyor...derdini sor bakalım..ama 9 ay önce yaşadığın sorunlar sonrasında şimdi olanlar beni şaşırtmadı
birde bu adam 1 hafta çalışmayacak mı yani..bu da kafama takıldı
yazdklarınıza bakılırsa eşiniz saygısızlığı iyice eline almış...ne derseniz diyin hiç bişi umurunda değil..kalp kırıcı olaylar
benim burnuma guzel kokular gelmedi pek.. bi gariplik var bu iste sanki.. ille de gitmen lazim degil ama sana olan tavri cok ama cok cirkin.. basibos birakmissin sanki bu adami canim ya ole elini kolunu sallaya sallaya gidiyorum deyip gidiyor yani.. hos bir durum degil..
şair olcak kızsın hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başlık sahibi arkadaşım ben senin yerinde olsam aynı tarihlere kendime bi tur ayarlarım, ooohhhh mis gibi gezerim, eşin düşünsün o zaman oturup karım bensiz napıyo acep diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3