eşim "sana bakarım işten çık" diyemedi :'(

burdaki kadınları anlamak çok tuhaf..
burda konu sahibinin kocasına demediğini bırakmayan kadınların çoğu söz konusu kadın erkek eşitliği olduğunda konularda en başlarda saf tutan arkadaşlardan bazıları...ama böyle bi konuda konu sahibini haklı bulabiliyorlar..hem de konu sahibinin çalışmaması için ortada bi sebep yokken

BU KISMI LÜTFEN İYİ OKUYUN..
üst düzey yönetimde çalışıyorum ve işlerimiz hükümetle iç içe.bakanlarla da toplantılara girdim müsteşarlarla da.bi kere şunu iyi bilin.müsteşar da bakana ezilir, bakan başbakana ezilir, genel müdür yardımıcısı olsanız da genel müdür ezer genel müdürü gelip yönetim kurulu başkanı ezer..
yani "en tepede" değilseniz her yerde ezilirsiniz..bu hiyerarşik düzen her yerde mevcuttur, eğer şansınız varsa egolarından arınmış müdür denk gelir, ama onun da yetkileri kısıtlı olur tabi.
o yüzden "eziliyorum" demenin bi anlamı yok ve bu işten çıkmak için geçerli bi sebep değil.hangimizin kolay bir iş hayatı var allah aşkına?hangimiz bir gün bile iş arkadaşlarımızla sorun yaşamadık?
konu sahibi bence sen işten çıkmak için bahane arıyorsun..kusura bakma da eşin sana bakmak zorunda değil sonuçta hasta değilsin elin kolun tutuyo, öyle birini arasa en başından çalışmayan biriyle evlenirdi bence..sen biraz yatmak, hazıra konmak istiyosun gibi geldi bana.çünkü bunu devamlı dile getirmişsin eşine karşı.ayrıca da paraya olan ihtiyaç hiçbi zaman bitmez..eminim eşiniz de evde yatıp dinlenmek ve bakılmak isterdi.aynı şeyi o yapsa ne derdiniz acaba?

of bende bilemedim :43::43:

Valla bilemedim bu biraz tamahkarlikla ilgili sanki benim esimde memurum ben isten ciksan diye alttan alttan gonderme yapiyo durmadan elime para veriyo...hani cok iyi kazanmiyorsa belki gecinemeyeceginizden korkuyorsur..iyice ogrenmek lazim.

gelinliğim yüzüklerim dahil herşeyi ben ödedim ve haklısın konuşmalıyım bu konuyu...

Annem calismiosun 25ine geldin diye soylenirken babam ben bakamiyormuyum ac degil acikta degil diyp durur..insan tabiki ayaklarinin ustunde durmali ama sorunlu bir iş durumu varsa eşindende hayatim ben sana bakarim 3 kurus icin milletin agiz kokusunu cektirtmem cik gerekirse badka is bakarsin diyip elinden tutmasi lazim

zaten o mesajlarından sonra vazgeçtim çıkmaktan.arkamda duramayan bi eşim varmış demekki

ne var yani abuk sabuk programları izlemeyi özledim resmen

ya ben de çok üzüldüm anlattıklarınıza hem önceden çıkarsın deyip sonradan ağız değiştirmek ne demek üstelik iş yeriyle tarıştığınız halde, eşiniz düşüncesizmiş biraz, hem yarın öbür gün hamile kalsanız bebeğiniz olsa ne olacak? burda evli hanımların yazdıklarını okudukça evlilik konusu beni gerçekten düşündürüyor, kendi ayaklarım üzerinde durabildiğim halde ben de evlenince çalışmayı hiç düşünmüyorum açıkcası.. erkekliğin fıtratı belli iş-ev yat hizmet bekle.. hem çalışacağım, hem çocuk yapacağım, hem temizlik, yemek, ütü, çmaşır bir de beyimin keyfini yapacağım hem kendi bakımıma zaman ayıracağım. e evlenmem o zaman, ben böyle daha rahatım niçin evleniyorum ki hayatı paylaşmak için değil mi? karısına bakamayacak adam hiç evlenmesin yahu. ben ailemden böyle görmedim. erkek arkadaşıma anlattım bunları da bozuldu bir de.. hiç kusura bakmasınlar ama.

zaten o mesajlarından sonra vazgeçtim çıkmaktan.arkamda duramayan bi eşim varmış demekki

Ne bekliyosun ki
Hayat bu tamam çık bakarım dese bile
Yarının ne getireceğini bilebilir misin ?
Hem kendin, hem çocuk istiyomuşsunuz çocuğun için çalış bence, çünkü hayat bu ayrılık olmasa bile ölüm var.
Bir ömür eşinin yanında olacağından nasıl bu kadar eminsin

daha rahat bir iş bulmayı denesen...
çalışan bir bayan eve geçtiğinde çok sıkılır diye düşünüyorum kendi adıma..
ayrıca hem borcumuz yok yazmışsın hem de elime geçen parayı sırf borca yatırıyorum yazmışsın anlayamadım:26:
bide kendisine güvenememiştir belki oturup mantıklı bir şekilde konuşursanız daha iyi olur mesaj atmak yerine arasaydın keşke..ve erkeklerden net cevaplar beklemek biraz boşuna oluyo...biz kafamızda bir kelimeye veya bir cümleye odaklanıyoruz duymayınca da üzülüyoruz malesef....

doğrudur dediklerin fakat ben artık çalışmak istemiyorum sorun orda.eşimle aynı anda evden çıkıyor aynı anda giriyoruz.ne özel bi gün ne özel bi yemek ne özel bi giysi.ne haltsa işte.abimle yaşıyor gibiyim artık anlatabildim mi...

Bu mesajla olacak birşey değil ki evine gidersin alırsın kocanı karşına artısını ,eksisini uzun uzadıya konuşursun.
aynı şeyi telde eşim bana yapsa çıkıyor musun haa çık kapının önüne hava al derdim

Borcun yok ama yarının ne getireceği belli mi? Eşinin sağlık sorunu olsa ya da o da özel sektörde ise birşey gelse başınıza ne olacak?

devir artık değişti. ekmek aslanın ağzında değil MİDESİNDE....

sizin yaptığınız biraz kaprise girmiş..

Ayrıca emin olun tek ezilen siz değilsiniz işyerinizde hayat da toz pembe değil.

Son düzenleme:

bence sen saçmalamayı bıraksan iyi olur arkadaşım.hazıra konmak ne demek biliyormusun sen ???? alyansımı gelinliğimi oturduğum mobilyadan çamaşırıma kadar ben aldım ben ödedim.ne hazıra konmasından bahsediyorsun sen ???? asıl kocam hazıra kondu eğer konu buysa...

canım teşekkr ederim konuşmalıyım galiba...

kızkardeşim bu yüzden evlenmiyo valla 2 eniştesini görüyo korkuyo kızcağız

Kesinlikle.

Valla şu konuya bir erkek girip okusa evlenmekten vazgeçerdi. Biliyorum tepki vereniniz çok olacak ama cidden çoğunuzun yorumu itici gözüküyo.
Lafa geldi mi eşitlik diye bağırıyosunuz bi'zorda da "bana bakar mısın".
Hasta değilsiniz bi'şey değilsiniz şu zamanda ev geçindirmek de kolay değil. Niyetiniz mutsuz olduğunuz işten çıkmak değil direk çalışmayıp evde oturmak. Özel sektör hep öyle. Ordan çıkarsınız başka yere girersiniz. Benim ablam aylardır işe mutsuz gidiyo parasını eve de vermediği halde babam hayır Temmuz'a kadar çıkmayacaksın her zorlukta pes edilmez mücadeleyi, sabrı nasıl öğreniceksin diyo.

Bi'de eşim zaten bana bakmak zorunda gibi bi'cümleniz vardı aralarda.
Adam zaten evlenmeden önce rengini belli etmiş. Ozaman evlenmeyip "ben eşimi çalıştırmam! Otur çocuklarımın anası ol!" kafasında biriyle evlenecektiniz.

Şu zamanda bir erkeğin çalışan bi'kadınla ömrünü geçirmek istemesi niye hemen erkekliğine, adamlığına bağlanılıyo. Sanki adamlar evlenmiyo da evlatlık alıyo gibi yazıyo çoğunuz. Benim erkek arkadaşım da hep söylüyo konu açıldığında "çalışan kadına benim saygım var en büyük örneğim annem iki çocuğu varken bile çalıştı bi'gün evde kendini ezdirdiğini görmedim, gurur duyuyorum onla" diye. Şimdi ben bu adamla bile bile evlenip ben çalışmak istemiyorum ya bana bakmak zorundasın dersem kim suçlu olur?

Zaten böyle konularda kadınlar kulübü birbirini desteklemeye bayılıyo. Çünkü erkek bakmak zorundaymış. Daha dine bağlanmadı konu hadi hayırlısı

Çocuk yok, hastalık yok. Eşler niye bakmak zorunda vallahi anlamadım. Babalar bile çalışın kızım derken kızlarımızın evlenince kocam bana baksın kafasına evet anlamıyorum, anlamıycam

Gençken, gücünüz ve sağlığınız yerindeyken çalışın, borcunuz yoksa bile yatırım yapın
Adamların dört dörtlük ev baktığı devirler rahmetli dedemin zamanındaydı
Bunda kırılacak bir şey yok
Adam evi baksın, karısını nazlasın,her şeyi taşısın ama gık demesin bu bana adil gelmiyor maalesef
Rahmetli annem derdi ki; adam her şeyi üstlenirse başına da kakar, ayakta duramadığın zamanda çekmeye mahkum olursun, buna inanıyorum
Hem nerede sevgi, paylaşmak, destek olmak....

eminim dedim mi :))) allah korusun öyle bi durumda girer çalışırım ama şu an başımda :)))

bende sabahları eşimle çıkıp akşamşarı eşimle giriyorum eve ve bir pazarım var.

evet ben de isterim eşime özenli süslü sofralar kurmayı ama bazen çamaşır telinde 1 hafta çamaşırların kaldığını bilirim yorgunluktan..Özel günlerinizi dışarıda da kutlayabilirsiniz. Ya da eşin bir odadayken mumlarla süsleme yapmak çok zor olamasa gerek.. Özel giysiler vs. biraz zaman istersen bulursun bence. Şahsen ben buluyorum içinden gelecek.. biraz özveri.. bunlar inan ki bahanelerin.