- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
hepsı boyle ınanınKeşke bu söylediğiniz kadar kolay olsa. Ben daha nişanlıyken kendimi o kadar doğru ve açık ifade ettim ki.ev oturmalarına gitmeyi hiç sevmem dedim olsun olsun benim çocuklarım da zaten gitmez şimdi ki gençler hep öyle dedi. Ben yalnız olmayı seviyorum bazen tek başıma evde olmak ya da tek başıma bir yerlere gitmek hoşuma gidiyor dediğimde şaşırmıştı falan. Şimdi tam tersi sürekli ev oturması istiyor. Gel birlikte bir yerde çay içelim o zaman diyorum e yok dışarda ne yapıcaz diyor. O zaman aman gençler ev oturması sevmez diyordu şimdi hep aynı yerde durmak olmaz gel biraz benim çevremde gezelim diyor. Anlamıyor. Gerçekten ne desem anlamıyor. İstemiyorum ve hayır kelimelerini asla kabul etmiyor.
Kötü biri değildir evet ama bazı şeyleri ayağına yer etmek için yapıyor. Ben zaten art niyetli biri değilim. Bana bunlarla geldiği için soğuyorum ve cidden kaçmak istiyorum her şeyden. Rahat bıraksa belki de daha çok sevicem ya biraz huzur.
yapacak bırsey yok agzı olan konusur
tum kayınvalıdelerın hayalı gelınle gezıp tozmak
madalya takıyorlar sankı gezene
bu takılacak bu kadar bunalmanıza sebep olacak bırsey degıl
konusacak baska bırseyı yok kı
orneklerde verır su gelın bunu yaparmıs su arkadasım gelınıyle buraya gıdermıs dıye
dunyası o kadar kadının çapı o kadar napsın sızınle oturup dunyanın 7. harıkasını mı konussun ,ınsan genetıgı uzerıne klon calısıyorlar onu mu konussun marsda nasıl yasam kolonılerı olusturuluyor onu mu konussun borek kek konusur gelın kaynana gezmesı konusur :)
sıze soguk mesafelı desınler oyle dusunsunler bosverın ıcınızden uzak durmak gelıyorsa mesafeyı sevıyorum tavrınızda ısrar edın soyler soyler elbet bırgun vazgecer evlılıgınızın 30. yılında da gezmek ıcın ısrar edecek degıl sonucta :)