eşim "sana bakarım işten çık" diyemedi :'(

evet sinirden bende ona patlamış oldum açıkçası..ama yinede üzüldüm çık artık hatice ne bu ya...diyemedi işte

gülüm borç yokki :)

eşinize helal olsun diyorum gerçekten çok anlayışlıymış

vallahi ben herşeyin karşılıklı olduğuna inanırım ben işe girdim o ayrıldı her Allahın günü ben şimdi ona destek veriyorum
ve inanın 2 ayı geçti kendi işini kurdu hala bir getiri olmadı ama sabırlı olmamız lazım herşey zamanla diye kendini sakinleştiriyorum.

hayat ortak ,ilişki ortak ,erkek getirsin ben yiyeyim zamanı kalmadı.

artık bugünün yarını var ölüm var zor zaman var herşey insanlar için o yüzden sırtını dayaman değil sırt sırta verip birlikte mücadele etme vaktidir.

Maaşınız nereye gidiyor? Eşiniz bu gibi durumlarda kararı size bırakmalı..

bugüne kadar maaşımı aldığım gibi borçlara yatırıyordum.bu ay ilk defa borcumuz yok ve ben geleceğimz için biriktirecektim.yani yine çocuk olana kadar çalışacağım burası olmasada.

bence hatalısınız, bugünlük düşünmüceksiniz olayı... Allah korusun eşinizin başına bişey geldi diyelim ozaman napcaksınız. bide tüp bebek düşünüyomuşsun. doğumdan önce ve sonra evde kalcaksın zaten. o bebeğin geleceği ne olcak. bende şuan çok zor bir patronla çalışıyorum. ve evlendikten sonra şehir değiştircem işten ayrılcam. nişanlım ilkte evde otur çalışma benim maaşım yeter derdi. şuan böyle düşünmüyor çünkü hayat pahalı durumun ne kadar iyi olursa olsun geleceğini garanti altına almalısın. daha evlenmeden gitceğim şehirden iş aramaya başladık nişanlımla. ozaman bende nişanlıma kızayım daha gelmeden iş bakmaya başladın diye.

bence eşinizin gönlünü alın. işten ayrılın, 1 ay evde oturun ondan sonra iş bakmaya başlayın. yoksa o bebişin geleceğini kuramazsınız

Hangi devirde yaşıyoruz ya, ev gecindiremeyecekse evlenmesinmiş. Hani hayat şartları eşitti, hani eşler birbirine destek olmalıydı. Hayatın bütün yükünü adamların sırtına yüklüyorsunuz sonra da vay efendim beni sevmiyor vay efendim bana seni cok özledim demedi; sen adamın sırtına gecim derdini bindir sonra da bana gülüm desin de.

elmayracım haklısın ama eğer borç yoksa kadında çalışmak istemiyorsa erkek bunu anlamalı evine bakmalı yani

aynen katılıyorum canım sana

Kadin calisinca hangi erkek kadina yardim ediyor ama tam anlamiyla hangi isler paylasiliyor..
Kadin hem istee aksama kadar calissin hemde evde hem cocuklarla ugrassin ohhh.
Esitlik bumu peki??

Yorumları pek okumadım ama , eşiniz sorun yaşadğınızı bildiği halde size destek olmayıp çalışmanız konusunda baskı yapması hiç hoş değil
Biraz kafanızı dinler yeni bir iş arardınız bende olsam 'bakmak' değilde 'madem bu kadar üzülüyorsun bu iş yerinde ayrıl ordan daha sonra sen istersen başka bir iş bakarsın ' demesini beklerdim eşimin

Tüm cevapları okuyamadım arada neler yazıldı bilemiyorum ama, bayanlar sırtınızı kocalarınıza dayamaktan birilerinin size bakmasını ümit etmekten ve de sonrasında ağlamaktan sıkılmadınız mı????

Ne güzel çalışıyorsunuz, sosyal bir hayatın içindesiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz, daha rahat bir iş bakabilirsiniz. Hazır çalışıyorken, yeni bir iş bulmanız kolay olabilir.

bende harfıyen katılıyorum

zaten benmki salaklık sonuçta eş o erkek o bakmak geçindirmek zorunda olan o.ne diye sorduysam
Erkek olan o..
Evi geçindirsin.
Beş kuruş birikim yapmayın.
Eşinizin başına bir şey gelmez zaten,garantiniz var.
Akşama kadar Müge Anlı,Esra Erol izleyin..
Can sıkıntısından eşinizle kavga edersiniz.
Çocuk olunca eğitim masrafları olacak vs.
Ben erkek olsam ben de çık demezdim!

akşam 20:40 ta evdeyim haftanın 6 günü çalışıyorum 4 yıldır böyle yaşıyorum.bu yüzden artık dinlenmek istiyorum

elmayracım haklısın ama eğer borç yoksa kadında çalışmak istemiyorsa erkek bunu anlamalı evine bakmalı yani

ben zaten cıkmasın demiyorum ama bunun da bir usulü var denizcim. Mesajla bana bakar mısın dersen o adam da sana ne oldu der. belli ki korkuyor adam. tüp bebekti bilmem neydi altından kalkamam diye düşünüyor. Bu yol uğruna insanlar evlerini arabalarını harcıyorlar.

Lafım meclisten dışarı ben "eşşek gibi çalışıp bakacak"çılara kızıyorum.

Kadin calisinca hangi erkek kadina yardim ediyor ama tam anlamiyla hangi isler paylasiliyor..
Kadin hem istee aksama kadar calissin hemde evde hem cocuklarla ugrassin ohhh.
Esitlik bumu peki??

O da kadının sorunu demek ki eğitememiş, gak demiş su guk demiş yemek.

Çalışmayan kadın da yemek yerine akşam adamın beynini yiyor, benimle ilgilen erken uyuma vs vs. Karşılıklı anlayış ve hoşgörüdür esas olan

canım çok olumlusun konuşacağım muhakkak teşekkr ederim

evet canım çok haklısın borç varsa beraber çalışıp ödenir.
Ama kadın çalışmak istemiyorsa eşide anlayışla karşılamalı

tv izledinmi zaten psikoloji bozuluyor...

çalışmayan evde oturan bayanlar anlayışsız mı oldu şimdieşimin hiçte başının etini yemiyorum çok şükür....o karakter meselesidir....çalışan bayan eşinin beynini yemez çalışmayan bayan yer bu düşünceniz yanlış kusura bakmayın ama

yarın bi gün evinizde sıkıntınız olduğunda ekonomik özgürlüğüm yok ağzımı açıp bişe diyemiyorum, katlanmak zorundayım dememek için lütfen çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…