Sorduğunuz soru biraz tuhaf olmuş. 2 gün önce iş yerimde kötü bir olay yaşadım. Ve ayrıldım. Eşimin sonra haberi oldu. Ben ağlaya ağlaya anlattım yaşadığım sorunu. Zaten mutlu değildim biliyordu. Ama hep çıkma dayan diyordu aynen sizinki gibi. çünkü benim için iyi bir adımdı burası..
Bana niye kendini sıkıyorsun aç değilsin açıkta değilsin ben çalışıyorum biraz tatil yap dedi. Ben karnım aç diye mi ağlıyorum. Amaç karın doyurmak ya da birinin bana bakması mı. Hala bunu anlayamadıysan yazıklar olsun dedim kapadım. Çok sinirlendim valla ben de.
Neyse muhtemelen sen de stresli olduğun için eşinden çıkardın biraz. Sorduğun soru itici bir soru. Ve erkekler kadınları anlayamıyor. Birinin kızdığı diğerinin hoşuna gidiyor. Sorun büyük :)
Öyle sormak yerine eşine yaşadığın tartışmayı ve işten ayrılma kararını mantıklı olarak doğrudan açıklasaydın daha güzel anlardı seni..
Bir eş evini geçindirmek zorunda olandır buna kesinlikle lafım yok ama 'bana bakar mısın' 'bakmak' 'bakılmak' kelimeleri hoş değil.
Neticede eve giren para eşlerin parasıdır. Ortaktır.
Senin param benim param olayına girmeniz bile hatta bunu hissettirmeniz bile erkekte farklı bir algıya yol açar.
İşten çıkmanıza eşinizin rızası yoksa borç parasını da ödeyemiyorsanız mecburen çalışacaksınız.
eşinize helal olsun diyorum gerçekten çok anlayışlıymış
Maaşınız nereye gidiyor? Eşiniz bu gibi durumlarda kararı size bırakmalı..
elmayracım haklısın ama eğer borç yoksa kadında çalışmak istemiyorsa erkek bunu anlamalı evine bakmalı yaniHangi devirde yaşıyoruz ya, ev gecindiremeyecekse evlenmesinmiş. Hani hayat şartları eşitti, hani eşler birbirine destek olmalıydı. Hayatın bütün yükünü adamların sırtına yüklüyorsunuz sonra da vay efendim beni sevmiyor vay efendim bana seni cok özledim demedi; sen adamın sırtına gecim derdini bindir sonra da bana gülüm desin de.
aynen katılıyorum canım sana
Hangi devirde yaşıyoruz ya, ev gecindiremeyecekse evlenmesinmiş. Hani hayat şartları eşitti, hani eşler birbirine destek olmalıydı. Hayatın bütün yükünü adamların sırtına yüklüyorsunuz sonra da vay efendim beni sevmiyor vay efendim bana seni cok özledim demedi; sen adamın sırtına gecim derdini bindir sonra da bana gülüm desin de.
Tüm cevapları okuyamadım arada neler yazıldı bilemiyorum ama, bayanlar sırtınızı kocalarınıza dayamaktan birilerinin size bakmasını ümit etmekten ve de sonrasında ağlamaktan sıkılmadınız mı????
Ne güzel çalışıyorsunuz, sosyal bir hayatın içindesiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz, daha rahat bir iş bakabilirsiniz. Hazır çalışıyorken, yeni bir iş bulmanız kolay olabilir.
Erkek olan o..zaten benmki salaklık sonuçta eş o erkek o bakmak geçindirmek zorunda olan o.ne diye sorduysam
Bende neden çalışmak istemediğinizi anlamadım.Bizim çok şükür maddi durmumuz iyi,eşimin maaşı gayet rahat yetiyor ki benim çalışma kararımı tamamen bana bırakmıştı.Ama ben asla evde oturamam.Tamamen kendi isteğimle çalışıyorum,maddi ihtiyacım çok şükür olmadığı halde.Bencede işinizi değiştirin.Ben bir kadının daima çalışması taraftarıyım.Yarınların ne getirceği belli olmaz.Kendi ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız.
elmayracım haklısın ama eğer borç yoksa kadında çalışmak istemiyorsa erkek bunu anlamalı evine bakmalı yani
Kadin calisinca hangi erkek kadina yardim ediyor ama tam anlamiyla hangi isler paylasiliyor..
Kadin hem istee aksama kadar calissin hemde evde hem cocuklarla ugrassin ohhh.
Esitlik bumu peki??
Eşiniz sizin arzunuzu çok iyi biliyor ama işine gelmiyor. Şu anda birikim yapabiliyor musunuz? Kirada mısınız? Belki ev falan almayı planlıyordur. Bunları hep yüzyüze konuşmanız lazım.
Evet sizin sorunuza 'ben eve bakarım sen çok bunaldıysan işten çık' diye cevap vermesi gerekirdi. En başında konuşulan buymuş çünkü. Akşam bunları sakin sakin konuşun. Niye istemediğini kaçamak cevaplar verdiğini öğrenin.
Çalışmak istemiyorsanız bu sizin hakkınız ama ileride eşiniz sizi bu konuda huzursuz edecek mi? Bunu da açık açık konuşun.
gülüm borç yokki :)
evet canım çok haklısın borç varsa beraber çalışıp ödenir.ben zaten cıkmasın demiyorum ama bunun da bir usulü var denizcim. Mesajla bana bakar mısın dersen o adam da sana ne oldu der. belli ki korkuyor adam. tüp bebekti bilmem neydi altından kalkamam diye düşünüyor. Bu yol uğruna insanlar evlerini arabalarını harcıyorlar.
Lafım meclisten dışarı ben "eşşek gibi çalışıp bakacak"çılara kızıyorum.
O da kadının sorunu demek ki eğitememiş, gak demiş su guk demiş yemek.
Çalışmayan kadın da yemek yerine akşam adamın beynini yiyor, benimle ilgilen erken uyuma vs vs. Karşılıklı anlayış ve hoşgörüdür esas olan
Erkek olan o..
Evi geçindirsin.
Beş kuruş birikim yapmayın.
Eşinizin başına bir şey gelmez zaten,garantiniz var.
Akşama kadar Müge Anlı,Esra Erol izleyin..
Can sıkıntısından eşinizle kavga edersiniz.
Çocuk olunca eğitim masrafları olacak vs.
Ben erkek olsam ben de çık demezdim!
ben zaten cıkmasın demiyorum ama bunun da bir usulü var denizcim. Mesajla bana bakar mısın dersen o adam da sana ne oldu der. belli ki korkuyor adam. tüp bebekti bilmem neydi altından kalkamam diye düşünüyor. Bu yol uğruna insanlar evlerini arabalarını harcıyorlar.
Lafım meclisten dışarı ben "eşşek gibi çalışıp bakacak"çılara kızıyorum.
O da kadının sorunu demek ki eğitememiş, gak demiş su guk demiş yemek.
Çalışmayan kadın da yemek yerine akşam adamın beynini yiyor, benimle ilgilen erken uyuma vs vs. Karşılıklı anlayış ve hoşgörüdür esas olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?