Biz kadınlar kulübünün geneli olarak kendimizi mucize gibi tanımlayıp, erkekleri köle gibi gördüğümüz için ilerde süper kaynanalar olarak tekrar gün yüzüne çıkıyoruz işte. Ben kadın bebeğini emzirmek zorunda da değil yazanı da gördüm. Sanırım değerimin farkında değilim
canım kuzum balım islam dini katı kuralı olan din değil mi? islam dinine göre namusunla çalışmak nedir? hani senın bahs ettıgın?
islam dini bi baktıgın erkeğe bir daha donup bakmayı zına saymış.1 tek saç telını yedı erkekle zına günahı saymış?
müşteriyi karşılamıyoz mu tokalaşmıyoz mu? erkeklerle aynı ofisi paylaşmıyoz mu?
kadın sesinin parfum kokusunun ayakkabı topugunun sesine kadar ilgi çeken herşey HARAM iken sen hangi namuslu işten bahs ediyon.
böyle bi fetva mı var.çalışın ama içininz temızse sorun yok diye bişey mi var.
islam dini net kesin ve katı
bunu kastediyorum.uygularız uygulamayız o bizim tercihimiz poff
Hayati tv izlemekten cocuk emzirmekten ibaret goren kadınlara aciyorum...
Bir insanın kendini kucultmesi ne kadar cirkin...
toplum olarak yanlış öğretilmiş bizlere maalesef bazı şeyler yazdıklarınızın tümüne katılıyorum ama erkek bütün geçimi sağlayacak kadar çalışıp kazanmalı diye DÜŞÜNMEYEN kadınlar, dışarda çalışan eve ekmek getiren kadınlar evde de mesaiye devam ediyor istisnalar elbette vardır ama erkeklerin çoğuna bu bilinç yerleştirilmemiş benim ablam eniştemden daha ağır çalışır çocuğu da var ama eve gelip sofraya kurar,kaldırır ,çocukla ilgilenir eniştemin bu yapılanlara hiç bi katkısı olmaz çok denedi bazı şeylere alıştırmaya ama olmadı olmazda zaten bu saatten sonra biz ancak kendi çocuklarımızı doğru yetiştirmeye çalışabiliriz.Bazı kadınlar cidden evde oturup yemeğin, işin gücün tamamını yapmayı hakediyormuş onu gördüm ben sonunda. 30 yıllık feministim (evet doğduğumdan beri) pankartlar açıp erkek hakları için sokağa dökülücem nerdeyse. Erkek bütün geçimi sağlayacak kadar çalışıp kazanmak zorundadır diye düşünen kadınlar varsa, yemek yapmak kadının eline yakışır, erkek halimle ev işi mi yapıcam diyen erkek olur tabi. Evde işleri kim yarı yarıya bölüşüyor ki denmiş. Bunun çaresi kadının çalışmaması değil erkeklerin daha da bilinçlendirilmesi. Ama o bilinçli erkekleri kim yetiştirecek ki? Erkek evi geçindirmek zorunda diyen kadınlar mı? Yok cidden bizden bir 100 yıl daha bi şey olmaz.
Aynen millet ne meraklı bizi iş sahibi yapmaya yaw
Konu sahibine de hak veriyorum bir yandan, sevmediğim işte ben de çalışmak istemezdim
ben şu an çalışmıyorum ama burda bazı arkadaşların yazdığı gibi faydasız da değilim akşama kadar fasulye kırıp esra erol u izlemiyorum emzirmek de lüzumsuz bi iş değil bana göre (henüz anne olamadığım halde)eşim bana bakmıyor ben de eşime bakmıyorum ortak hayatımızı şu an böyle yürütmeyi tercih ediyoruz düzenimizin bu yönde olmasını istiyoruz ama ilerleyen zamanlarda bu değişebilir ben de tedavi sürecine gircem stresli ve psikolojik olarak kötü bi dönemdeyim hayatın şu an bana getirisi bu önümüzdeki günler ne olur bilemem ama şu an ev hanımıyım diye aşağılanmayı da haketmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?