İşler o kadar garip ki..
Çalışmak güzeldir tabi, emek verip karşılığını almak.. Ama çalışan arkadaşlarım, çalışmayan arkadaşlarıma haksızlık ediyor..
Çalışmamak Esra Erol izlemek midir sizin gözünüzde? Bu kadar mı küçük görüyorsunuz çalışmayan kadını?
Borcu vardır, veyahut yoktur, okumuştur ya da okumamıştır ya da sırf paşa gönlü istiyor diye çalışıyordur veya çalışmıyordur..
Ben üniversite eğitimimi aldım.. Babam sigortamı ödüyor, hatta çok uzun yıllardır belki primim dolmuştur bile haberim yok.. Belki çalışanlardan daha fazla elime para geçiyor.. Neden kendimi yorayım? Allah gecinden vere, başına bişey gelse babamın, belki ayda 400 liraya bile eyvallah demek zorunda kalacağım, kalırım da. Asla gocunmam çalışmaktan..
Ama çalışmayana, aa cahiil aaa hayat esra eroldan ibaret değil, yok hazıra konmak yok bilmem ne demek yakışıyor mu?
Milyarlar geçse elinize, yine sabah çıkıp gece gelir miydiniz? 'sosyal' hayat uğruna.. Sosyallik de zaten parayla.. Parası olup çalışmayan zaten asıl sosyal hayat..
Ne var kadın kocasından destek beklediyse?
Bakmak zorunda mı eşi? Değil tabi, kimse kimseye bakmak zorunda değil, baba-anne bile zorunda değil..
Ama küçük görmek niye?
Konu sahibine gelince, size hak veriyorum ancak her geçen yorumunuz insanlarla alay ediyor gibi geliyor..