devamlı buraya yazarak aslında içimi döküyorum ama bekar olanlarada fikir verme amaçlı yazıyorum..evliyim ve özel bi şirkette çalışıyorum.eşimle tanıştığımda çalışmak istemediğimi söyledim.oda eşya borcumuz bitsin zorlanmayalım çıkarsın demişti.bende hak verip çalıştım.aradan bi süre geçti borç bitti işyerim özel olduğu için elli tane patron var başımda ve bıktım insanlarla uğraşmaktan.eşime iki senede 2-3 kere çıkmak istiyorum dediğimi hatırlıyorum.oda bana bekle şu tüp bebeği yapalım sonra çıkarsın diyordu.tabiki borcun sonu gelmiyordu...neyse şükürki hiç borcum yok şu an.önümüzdeki ay yine tüp bebek yaptıracağz.ama bugün işyerimdekilerle çok felaket tartıştım hatta kavga ettim.çok fazla eziliyorum haksızlığa uğruyorum.eşime hemen mesaj attım."aşkım bugün işten çıksam bana bakar mısın?" dedim.ne oldu kim ne yaptı dedi.aşkım cevap ver bugün istifa etsem bana bakabilirmisin yazdım.oranın maaşı iyi öyle bi iş bulamazsın yazdı.3.kez sorduğumda ise başka iş bakarız sana yazdı.bende sağol cevabımı aldım yazdım ve bir daha mesaj atmadım..tabi elli tane mesaj geldi ondan.ve mesajlarında hep şunu yazmış herşeyde ben haksızım ben ne dedimde küstün şimdi.hattımıda kırıyorum telefonuda..gir çık işten evinde otur.....
gerçekten o kadar üzgünüm kieşimi seviyorum.iyi anlaşıyoruz.o zor durumda kalmasın diye elimden geleni yapıyorum elime geçen parayı sırf borca yatırıyorum ne üstüme alıyorum ne yiyorum.borcumuzda yok.tüp bebeğide devlette yaptırırdık dedim.onun maaşı kiraya faturaya yemeğe hayli hayli yeterdi..ama ondan "ben sana bakarım" kelimesi çıkmadı...annem bekarken bize zar zor bakardı.bi yere girip çalıştğmzda birinin bişey dediğini duysa çık hemen ben kızımı millete ezdirmek için büyütmedim derdi..meğer koca öyle öyle olmuyormuş..çok üzüldüm gerçekten
bence sen saçmalamayı bıraksan iyi olur arkadaşım.hazıra konmak ne demek biliyormusun sen ???? alyansımı gelinliğimi oturduğum mobilyadan çamaşırıma kadar ben aldım ben ödedim.ne hazıra konmasından bahsediyorsun sen ???? asıl kocam hazıra kondu eğer konu buysa...
aynen bende öyle düşünüyorumBiraz ruhunuz okşansın istemişsiniz, bu da en doğal hakkınız bence, belki eşiniz çık gülüm dese çıkmayacaktınız işten, çalışmaya alışmış biri zaten evde sıkılır bir süre sonra.
ya eşiniz(erkek) çalıştığı şirket iş aramasına izin vermezse '' Ben işten çıkarsam beni idare edeceksin o kadar'' gibi kaba bir cümle sarfederse ne yaparsınız ?
geçen sene sonunda eşim işyeriyle bir sıkıntı yaşamıştı.eşim ne yapmalıyım diye düşünüyordu ben dedimki.sen çık işten memurluk sınavına hazırlan ben eve bakarım sen hiç canını sıkma dedim...bu bahsettiğim hayal rüya değil gerçek...zaten isteginiz net ve teselli icin soylenen cumlelere de aynı netlikte yanıt veriyorsunuz (bu kotu birsey degil... )
fakat eşiniz işten cıkmak istedigini soyleseydi, calısmak istemiyorum deseydi dusunceniz ne olurdu?
bosver bırak ben calısmayı seviyorum sana bakarım mı derdiniz?
Her konuya yorum yazmam ama cidden sinir oldum
Hanımefendi kusura bakmayin ama kimse size bakmak zorunda degil
Bakilmak icin mi evlendiniz
Bu kafadaki insanlari anlayamiyorum
Ve anlayamayacagim da..
Esim hep soyler isi birak ben sana bakarim diye ama Allah a cok şükür kimsenin eline bakamam.......
Allah saglik sihhat verdigi surece de çalışırım. . Calismayi emek vermeyi uretmeyi seviyorum. .
Ve kimsenin de boyundurugu altina girecek degilim.
Evlenirken de esime soyledim buraya da yaziyorum
Ben esimin arkasinda degil
Tam yanindayim!
Gulerlen de aglarken de.. ekmek kazanirken de.. hep onun yardimcisiyim..
canım ne zamandır çalışıyorsun? işsizlik maaşı diye birşey var bilgin var mı bu konuda?
pardon ama ne alakası varo zaman senin yapmak istediğn şey ortada.
onca şeyi ben aldım ödedim zaten
evde oturuyum biraz kendime baktırıyım da bari ödediklerimi çıkarıyım düşüncesi
yoksa eli kolu tutan meslek saihibi biri bunu kendine yediremez bence
allah esine sabır versin
Her konuya yorum yazmam ama cidden sinir oldum
Hanımefendi kusura bakmayin ama kimse size bakmak zorunda degil
Bakilmak icin mi evlendiniz
Bu kafadaki insanlari anlayamiyorum
Ve anlayamayacagim da..
Esim hep soyler isi birak ben sana bakarim diye ama Allah a cok şükür kimsenin eline bakamam.......
Allah saglik sihhat verdigi surece de çalışırım. . Calismayi emek vermeyi uretmeyi seviyorum. .
Ve kimsenin de boyundurugu altina girecek degilim.
Evlenirken de esime soyledim buraya da yaziyorum
Ben esimin arkasinda degil
Tam yanindayim!
Gulerlen de aglarken de.. ekmek kazanirken de.. hep onun yardimcisiyim..
canım teşekkr ederim konuşmalıyım galiba...
Biraz ruhunuz okşansın istemişsiniz, bu da en doğal hakkınız bence, belki eşiniz çık gülüm dese çıkmayacaktınız işten, çalışmaya alışmış biri zaten evde sıkılır bir süre sonra.
Aaaaaa ne güzel yaaa izliosun demek =))
walla çalışırken iş bulabilceksen çıkma diycem ama sen brz dinlen bence çık hem daha kolay bakarsın iş =)
kuzum çok iyi anlıyorum seni kesinlikle haklısın
akşam kavga çıkarma
herkesın bı yapısı var değiştiremezsın
Hangi devirde yaşıyoruz ya, ev gecindiremeyecekse evlenmesinmiş. Hani hayat şartları eşitti, hani eşler birbirine destek olmalıydı. Hayatın bütün yükünü adamların sırtına yüklüyorsunuz sonra da vay efendim beni sevmiyor vay efendim bana seni cok özledim demedi; sen adamın sırtına gecim derdini bindir sonra da bana gülüm desin de.
2011 den beri çalışıyorum burada.istifa edersem alamam diye biliyorum ???
Borçta olsa, zor durumda da kalsanız, bir kadın her zaman işten çıkma lüksünün bir kenarda olmasını ister. Şahsen ben öyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?