eşim "sana bakarım işten çık" diyemedi :'(

Selm

Calismasam ne ypardim DİE düşünüyorum özel sektordeyim sbh 9 aksam 7 clisiyorum kizimi krese birakiyorum yeri geliyor eziliyorum yeri gliyoo azarda yiyorum evt zor ama asla isimi birakmayi calismamayi düşünmedim BN kocam bana a bksin yada birileri bni doyursun DİE isimden ayrilmazdim daha sağlambasardim yere çünkü bugün en kotu is bile işsizlikten iyidir !!!!!

HayTin ne getirecegini bilemyiz sen sn ol bu is olmazsa bile calismamazlik yapma canim kimseye güven yok !!!

zaten benmki salaklık sonuçta eş o erkek o bakmak geçindirmek zorunda olan o.ne diye sorduysam

Sorduğunuz soru biraz tuhaf olmuş. 2 gün önce iş yerimde kötü bir olay yaşadım. Ve ayrıldım. Eşimin sonra haberi oldu. Ben ağlaya ağlaya anlattım yaşadığım sorunu. Zaten mutlu değildim biliyordu. Ama hep çıkma dayan diyordu aynen sizinki gibi. çünkü benim için iyi bir adımdı burası..

Bana niye kendini sıkıyorsun aç değilsin açıkta değilsin ben çalışıyorum biraz tatil yap dedi. Ben karnım aç diye mi ağlıyorum. Amaç karın doyurmak ya da birinin bana bakması mı. Hala bunu anlayamadıysan yazıklar olsun dedim kapadım. Çok sinirlendim valla ben de.

Neyse muhtemelen sen de stresli olduğun için eşinden çıkardın biraz. Sorduğun soru itici bir soru. Ve erkekler kadınları anlayamıyor. Birinin kızdığı diğerinin hoşuna gidiyor. Sorun büyük :)

Öyle sormak yerine eşine yaşadığın tartışmayı ve işten ayrılma kararını mantıklı olarak doğrudan açıklasaydın daha güzel anlardı seni..

neden çalışmak istemiyorsunuz

size haksızlık olarak algılamayında. hayat şartları çok zor tabiki mutsuz olduğunuz işi yapmayın.bnm gibi kendi işinizi kendiniz görün yeni bi iş bakın kendinize.işten çıksanız para fln vermezler erkekler.bırakmasaydın der sonrada.iyi düşünün ona göre karar verin ama tek başınıza.erkeklerin hepsi böyle lafa gelince bakarım aşkım olurda,,, para lazım olunca paramı var der.

belki tüp bebekten korkuyor adam. devlette yapabilmeniz için rapor vs. birçok prosedür var. ondan korkuyor olabilir.

yada aklında başka birşey de olabilir... sadece bir mesajla işten çıkıyorum "iyi çık" cevabını alamazsınız ki. oturup ayrıtısıyla konuşmanız lazımdı....

Bir eş evini geçindirmek zorunda olandır buna kesinlikle lafım yok ama 'bana bakar mısın' 'bakmak' 'bakılmak' kelimeleri hoş değil.
Neticede eve giren para eşlerin parasıdır. Ortaktır.
Senin param benim param olayına girmeniz bile hatta bunu hissettirmeniz bile erkekte farklı bir algıya yol açar.
İşten çıkmanıza eşinizin rızası yoksa borç parasını da ödeyemiyorsanız mecburen çalışacaksınız.

Maaşınız nereye gidiyor? Eşiniz bu gibi durumlarda kararı size bırakmalı..

Bende neden çalışmak istemediğinizi anlamadım.Bizim çok şükür maddi durmumuz iyi,eşimin maaşı gayet rahat yetiyor ki benim çalışma kararımı tamamen bana bırakmıştı.Ama ben asla evde oturamam.Tamamen kendi isteğimle çalışıyorum,maddi ihtiyacım çok şükür olmadığı halde.Bencede işinizi değiştirin.Ben bir kadının daima çalışması taraftarıyım.Yarınların ne getirceği belli olmaz.Kendi ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız.

canım beni en iyi anlayan sen olmuşsun teşekkür ederim.rabbim bizede hayırlı evlatlar versin aminnnnnnnnn

Eşiniz sizin arzunuzu çok iyi biliyor ama işine gelmiyor. Şu anda birikim yapabiliyor musunuz? Kirada mısınız? Belki ev falan almayı planlıyordur. Bunları hep yüzyüze konuşmanız lazım.
Evet sizin sorunuza 'ben eve bakarım sen çok bunaldıysan işten çık' diye cevap vermesi gerekirdi. En başında konuşulan buymuş çünkü. Akşam bunları sakin sakin konuşun. Niye istemediğini kaçamak cevaplar verdiğini öğrenin.
Çalışmak istemiyorsanız bu sizin hakkınız ama ileride eşiniz sizi bu konuda huzursuz edecek mi? Bunu da açık açık konuşun.

tatlım demekki eşin eve kendi bakabileceğine güvenmiyor..
belkide yetiştiremem diye korkuyor olamazmı..
hemen kçtüsünü düşünme bence..
oturun akşam güzelce konuşun...

zaten öyle düşünüyordur bencede...ama neden isyan ya.zaten ben çalışmasaydım yada çalışmayan bi eş alsaydı mecbur evi o geçindirmeyecekmiydi ?

Kimileri beni elestirek kimileri hak verecek..
Valla en uyuz oldugum erkek tipi hayir evi gecindiremeyeceksen evlenme kardesim borc olur durum kotu olur tamam borcta bitmisdaha niye bu para hirsi..
Esitlik diyoruz sonra calismiyoruz demis kimileri..
Kadin calissin erkek calissin sonra kadin eve gelsin yine calissin hangi erkek acaba camasirlar kurudumua perdelerde yikanacak uff aksama yemek yok ne yicez diye dusunur..
tutturmussunuz ekonomik ozgurluk aksama kadar calisip eve gelip temizlik utu yemek yapmak mi ozgurluk...
Yoksa sabah istedigin saatte kalkip atiyorm kursun varsa kursa gitmek evini toparlamak aksam guzel yemek yapip esini beklemek alip cantani kuafore gitmekmi....
simid calisan kadinlar bana kizmasin devlette calisan yada rahat calisanlari tenzih ediyorum..rahat calisiyosa saatleri iyi haftasonu tatil maas gizelse calissin.. uada borc var calismak gerek calissin..
ama sirf ekonomk ozgurlugim olsun diyede sabah sogukta cikip taa aksamin 8 inde 9unda gelmek bana gore sacmalik herkesin kendi fikri......

eskiden bende öyleydim pat diye çıkardım kimseye hesap vermezdim ama eşim beni aptal etti

Tabiki öyle anlayabiliyorum bende yıllarda özelde çalıştım. Ama ben işi bırakmamasından yanayım. Başka bir iş bulup çalışsın, yoksa bu adamla çok problem yaşarlar.

hemen başka iş aramaya giriştim eşim öyle yazınca zaten.daha az maaşla ama rahat bi yer olsun diye araştırıyorum bilmiyorum ne olacak

eşinize helal olsun diyorum gerçekten çok anlayışlıymış

canım beni en iyi anlayan sen olmuşsun teşekkür ederim.rabbim bizede hayırlı evlatlar versin aminnnnnnnnn

inşallah canım bizler de anne olacağız stres yapma,buradaki bazı arkadaşlar evde duramam yazmış ama sen evde oturmak istiyorsun bu da senin en doğal hakkın elbette ki bir bayanın ekonomik özgürlüğü olmalı ama bu özgürlük ezilerek,hakkı yenilerek yeri geldiğinde adam gibi sigortası yatmayarak olmuyor malesef başına gelmeyen anlamaz hesabı

eşinle birbirinizi kırmadan konuşun canım erkekler bayanlar gibi inci düşünemiyor malesef odunluk kanlarında var üzülme herşey yoluna girecek inşallah

zaten öyle düşünüyordur bencede...ama neden isyan ya.zaten ben çalışmasaydım yada çalışmayan bi eş alsaydı mecbur evi o geçindirmeyecekmiydi ?

iyide canım bunu evlenmeden önce erkekler bilemezki..
tamam evlenmeden önce bakalbilirime debilirim diye düşünür..
birde şimdi tüp bebek durumunuz var bunun masrafları kolaymı..
üstelik devlette tüp bebek şartları çok zor hemen yapmıyorlar canım..
bence sende iyi düşün..
önce tüp bebeği deneyin..
sonra bebek olunca zaten ara vereceksin o dönemde karar verirsiniz eşinle..
şimdiöişten ayrılmak için erken... bende şin gibi düşünüyorum tatlım

aynen katılıyorum canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…