ne var yani abuk sabuk programları izlemeyi özledim resmen
doğrudur dediklerin fakat ben artık çalışmak istemiyorum sorun orda.eşimle aynı anda evden çıkıyor aynı anda giriyoruz.ne özel bi gün ne özel bi yemek ne özel bi giysi.ne haltsa işte.abimle yaşıyor gibiyim artık anlatabildim mi...
daha rahat bir iş bulmayı denesen...
çalışan bir bayan eve geçtiğinde çok sıkılır diye düşünüyorum kendi adıma..
ayrıca hem borcumuz yok yazmışsın hem de elime geçen parayı sırf borca yatırıyorum yazmışsın anlayamadım:26:
bide kendisine güvenememiştir belki oturup mantıklı bir şekilde konuşursanız daha iyi olur mesaj atmak yerine arasaydın keşke..ve erkeklerden net cevaplar beklemek biraz boşuna oluyo...biz kafamızda bir kelimeye veya bir cümleye odaklanıyoruz duymayınca da üzülüyoruz malesef....
başka iş ararken zamanın olacak, o zaman izlersin
3-5 güne ondan da sıkılırsın
ahahahah canım yaaa haklısın wallaa bazen insan özlüyor unutma beni, beni affet, esra erol hahahah az izlemedim çok emek wermiştim işe grdim 4 aydr izleyemiom =))
bazen insanın ihtiyacı oluyor dinlenmek istediği saatte uyanmak falan... Ama bi süre sonrada sıkılabiliyorsun =)
sen çık en iisi eşinlede konuş biraz ewde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum de...
Sonra sıkılırsa bakarsın yine borcunuzda yokmuş zaten kasmaya gerek yok =)
hatibulut konunu ve yorumların neredeyse hepsini okudum
bu konu hakkında herkesin düşüncesi farklıdır.
Bende çalışan bir bayanım ama şu aralar bende çalışmak istemiyorum işi bırakmak aklımın bir köşesinde hep var
ama hayat şartları ve borçlar beni çalışmaya zorluyor ne yazık ki..
Ne bir evimiz var nede arabamız üstüne de borcumuz var
eşimin durumu iyi olsa evi geçindireceğinden emin olsam 1 dk çalışmam ama yapacak bişey yok
bebek olana kadar mecbur çalışıcam..
Sende öyle yap dişini sık
bebeğin olana kadar çalış sonra nası olsa çalışamayacaksın
mecbur olsaniz ne yapardiniz bu ise?
Bana biraz toz pembe bakıyorsunuz gibi geldi..
Başka bir ise geçmek istediğinizi söyleyip bu şekilde birlikte başka is bulabilirsiniz sana..
Ama eşine bana bakar misin demek doğru değil:/
ya da ona buna zorlamak...
Eve gidip oturunca içiniz rahat edecek mi sizce.. Bence etmeyecek.. Esinizi de anlamaya calisin su devirde bir aileye bakmak kolay değil..
Hani annem babam kaç çocuklu eve bakiyordu diyoruz ama o zamanlarla şimdiki arasında çok fark var..ayni değerlendirme olamaz
canım valla ben senin yerinde olsam, işten çatır çatır ayrılır, kimsenin dediğine kulak asmazdım. O senin kocan tabiki evini geçindirecek, hiç de zor gelmesin..bazılarının yorumlarını es geç bence, kimse senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez. Benim de yaklaşık 2,5 yıllık iş hayatım oldu, 3 ay oluyo ayrılalı ama çok memnunum şuan hayatımdan, iyiki de ayrılmışım, şuan eşim de çok mutlu ben de. Mutsuz bi işyeri özel hayatı da mutsuz ediyo çünkü..kafanı toplar yeni bi iş ararsın o arada dinlenirsin kendine zaman ayırırsın eşine zaman ayırırsın inan bana huzurun yerine gelir.
Bu arada ben de bayanların çalışması gerektiğini savunanlardanım yanlış anlaşılmasın:) ama millet klavye kahramanlığı yapmasın, işi rahat olanların özellikle de devlet sektöründe çalışanların nasıl çalıştıklarını biliyoruz. Sen hazıra konmak istesen zaten en başından çalışmazdın o yüzden kimseye kendini anlatmaya çalışma anlamıyolar canım:) eşinin de boşluğuna gelmiştir sakın ona surat asıp kavga etme benden demesi, hiç bişeyi kafaya takmaya değmez sağlığından olursun allah korusun:))
doğrudur dediklerin fakat ben artık çalışmak istemiyorum sorun orda.eşimle aynı anda evden çıkıyor aynı anda giriyoruz.ne özel bi gün ne özel bi yemek ne özel bi giysi.ne haltsa işte.abimle yaşıyor gibiyim artık anlatabildim mi...
çalışmak istiyorsan çalış,çıkmak istiyorsan çık ..
hayatım ben sana bakarım demesi gerekirdiseninle hemfiikirim canımm
devamlı buraya yazarak aslında içimi döküyorum ama bekar olanlarada fikir verme amaçlı yazıyorum..evliyim ve özel bi şirkette çalışıyorum.eşimle tanıştığımda çalışmak istemediğimi söyledim.oda eşya borcumuz bitsin zorlanmayalım çıkarsın demişti.bende hak verip çalıştım.aradan bi süre geçti borç bitti işyerim özel olduğu için elli tane patron var başımda ve bıktım insanlarla uğraşmaktan.eşime iki senede 2-3 kere çıkmak istiyorum dediğimi hatırlıyorum.oda bana bekle şu tüp bebeği yapalım sonra çıkarsın diyordu.tabiki borcun sonu gelmiyordu...neyse şükürki hiç borcum yok şu an.önümüzdeki ay yine tüp bebek yaptıracağz.ama bugün işyerimdekilerle çok felaket tartıştım hatta kavga ettim.çok fazla eziliyorum haksızlığa uğruyorum.eşime hemen mesaj attım."aşkım bugün işten çıksam bana bakar mısın?" dedim.ne oldu kim ne yaptı dedi.aşkım cevap ver bugün istifa etsem bana bakabilirmisin yazdım.oranın maaşı iyi öyle bi iş bulamazsın yazdı.3.kez sorduğumda ise başka iş bakarız sana yazdı.bende sağol cevabımı aldım yazdım ve bir daha mesaj atmadım..tabi elli tane mesaj geldi ondan.ve mesajlarında hep şunu yazmış herşeyde ben haksızım ben ne dedimde küstün şimdi.hattımıda kırıyorum telefonuda..gir çık işten evinde otur.....
gerçekten o kadar üzgünüm kieşimi seviyorum.iyi anlaşıyoruz.o zor durumda kalmasın diye elimden geleni yapıyorum elime geçen parayı sırf borca yatırıyorum ne üstüme alıyorum ne yiyorum.borcumuzda yok.tüp bebeğide devlette yaptırırdık dedim.onun maaşı kiraya faturaya yemeğe hayli hayli yeterdi..ama ondan "ben sana bakarım" kelimesi çıkmadı...annem bekarken bize zar zor bakardı.bi yere girip çalıştğmzda birinin bişey dediğini duysa çık hemen ben kızımı millete ezdirmek için büyütmedim derdi..meğer koca öyle öyle olmuyormuş..çok üzüldüm gerçekten
Canım valla ben senin yerinde olsam, işten çatır çatır ayrılır, kimsenin dediğine kulak asmazdım. O senin kocan tabiki evini geçindirecek, hiç de zor gelmesin..Bazılarının yorumlarını es geç bence, kimse senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez. Benim de yaklaşık 2,5 yıllık iş hayatım oldu, 3 ay oluyo ayrılalı ama çok memnunum şuan hayatımdan, iyiki de ayrılmışım, şuan eşim de çok mutlu ben de. Mutsuz bi işyeri özel hayatı da mutsuz ediyo çünkü..kafanı toplar yeni bi iş ararsın o arada dinlenirsin kendine zaman ayırırsın eşine zaman ayırırsın inan bana huzurun yerine gelir.
Bu arada ben de bayanların çalışması gerektiğini savunanlardanım yanlış anlaşılmasın:) Ama millet klavye kahramanlığı yapmasın, işi rahat olanların özellikle de devlet sektöründe çalışanların nasıl çalıştıklarını biliyoruz. Sen hazıra konmak istesen zaten en başından çalışmazdın o yüzden kimseye kendini anlatmaya çalışma anlamıyolar canım:) eşinin de boşluğuna gelmiştir sakın ona surat asıp kavga etme benden demesi, hiç bişeyi kafaya takmaya değmez sağlığından olursun Allah korusun:))
yok bi arkadaş parayı napıyorsun yazmışta olduğu gibi BORCA YATIRIYORUM DEDM BENDE..AMA BU AY BORCUMUZ BİTTİ CANM..EVDE ÇOCUK OLMAYINCA SIKILIRIM BELKİ AMA NE BİLİM İŞTE ÇIK HAYATIM BU NE YA DEMESİNİ BEKLİYORDUM İŞTE(
kız bazen işyerinde bile esra erolu izliyorum ne varki bundaAkşam konuşayım ama başka iş bulmadanda çıkamam burdan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?