eşim "sana bakarım işten çık" diyemedi :'(

ne var yani abuk sabuk programları izlemeyi özledim resmen

ahahahah canım yaaa haklısın wallaa bazen insan özlüyor unutma beni, beni affet, esra erol hahahah az izlemedim çok emek wermiştim işe grdim 4 aydr izleyemiom =))

bazen insanın ihtiyacı oluyor dinlenmek istediği saatte uyanmak falan... ama bi süre sonrada sıkılabiliyorsun =)

sen çık en iisi eşinlede konuş biraz ewde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum de...

sonra sıkılırsa bakarsın yine borcunuzda yokmuş zaten kasmaya gerek yok =)

hatibulut konunu ve yorumların neredeyse hepsini okudum
bu konu hakkında herkesin düşüncesi farklıdır.
Bende çalışan bir bayanım ama şu aralar bende çalışmak istemiyorum işi bırakmak aklımın bir köşesinde hep var
ama hayat şartları ve borçlar beni çalışmaya zorluyor ne yazık ki..
ne bir evimiz var nede arabamız üstüne de borcumuz var
eşimin durumu iyi olsa evi geçindireceğinden emin olsam 1 dk çalışmam ama yapacak bişey yok
bebek olana kadar mecbur çalışıcam..
sende öyle yap dişini sık
bebeğin olana kadar çalış sonra nası olsa çalışamayacaksın

Mecbur olsaniz ne yapardiniz bu ise?

Bana biraz toz pembe bakıyorsunuz gibi geldi..

Başka bir ise geçmek istediğinizi söyleyip bu şekilde birlikte başka is bulabilirsiniz sana..

Ama eşine bana bakar misin demek doğru değil:/

Ya da ona buna zorlamak...

Eve gidip oturunca içiniz rahat edecek mi sizce.. Bence etmeyecek.. Esinizi de anlamaya calisin su devirde bir aileye bakmak kolay değil..

Hani annem babam kaç çocuklu eve bakiyordu diyoruz ama o zamanlarla şimdiki arasında çok fark var..ayni değerlendirme olamaz

yok bi arkadaş parayı napıyorsun yazmışta olduğu gibi BORCA YATIRIYORUM DEDM BENDE..AMA BU AY BORCUMUZ BİTTİ CANM..EVDE ÇOCUK OLMAYINCA SIKILIRIM BELKİ AMA NE BİLİM İŞTE ÇIK HAYATIM BU NE YA DEMESİNİ BEKLİYORDUM İŞTE (

Canım valla ben senin yerinde olsam, işten çatır çatır ayrılır, kimsenin dediğine kulak asmazdım. O senin kocan tabiki evini geçindirecek, hiç de zor gelmesin..Bazılarının yorumlarını es geç bence, kimse senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemez. Benim de yaklaşık 2,5 yıllık iş hayatım oldu, 3 ay oluyo ayrılalı ama çok memnunum şuan hayatımdan, iyiki de ayrılmışım, şuan eşim de çok mutlu ben de. Mutsuz bi işyeri özel hayatı da mutsuz ediyo çünkü..kafanı toplar yeni bi iş ararsın o arada dinlenirsin kendine zaman ayırırsın eşine zaman ayırırsın inan bana huzurun yerine gelir.

Bu arada ben de bayanların çalışması gerektiğini savunanlardanım yanlış anlaşılmasın:) Ama millet klavye kahramanlığı yapmasın, işi rahat olanların özellikle de devlet sektöründe çalışanların nasıl çalıştıklarını biliyoruz. Sen hazıra konmak istesen zaten en başından çalışmazdın o yüzden kimseye kendini anlatmaya çalışma anlamıyolar canım:) eşinin de boşluğuna gelmiştir sakın ona surat asıp kavga etme benden demesi, hiç bişeyi kafaya takmaya değmez sağlığından olursun Allah korusun:))

kız bazen işyerinde bile esra erolu izliyorum ne varki bunda Akşam konuşayım ama başka iş bulmadanda çıkamam burdan :)))

çalışmak istiyorsan çalış,çıkmak istiyorsan çık ..
hayatım ben sana bakarım demesi gerekirdi seninle hemfiikirim canımm

ya eşiniz(erkek) çalıştığı şirket iş aramasına izin vermezse '' Ben işten çıkarsam beni idare edeceksin o kadar'' gibi kaba bir cümle sarfederse ne yaparsınız ?

öyle yapıcam sanırım

zaten isteginiz net ve teselli icin soylenen cumlelere de aynı netlikte yanıt veriyorsunuz (bu kotu birsey degil... )

fakat eşiniz işten cıkmak istedigini soyleseydi, calısmak istemiyorum deseydi dusunceniz ne olurdu?
bosver bırak ben calısmayı seviyorum sana bakarım mı derdiniz?

evlenmeden önce toz pembeydi asıl..meğerse öyle değilmiş...

teşekkr ederm tatlım :)) ilk tüp bebeğimin tutmama sebebi stres...doktorum bile burdan çık dedi.geldi gördü işyerimi çünkü.

Her konuya yorum yazmam ama cidden sinir oldum
Hanımefendi kusura bakmayin ama kimse size bakmak zorunda degil
Bakilmak icin mi evlendiniz
Bu kafadaki insanlari anlayamiyorum
Ve anlayamayacagim da..
Esim hep soyler isi birak ben sana bakarim diye ama Allah a cok şükür kimsenin eline bakamam.......
Allah saglik sihhat verdigi surece de çalışırım. . Calismayi emek vermeyi uretmeyi seviyorum. .
Ve kimsenin de boyundurugu altina girecek degilim.
Evlenirken de esime soyledim buraya da yaziyorum
Ben esimin arkasinda degil
Tam yanindayim!
Gulerlen de aglarken de.. ekmek kazanirken de.. hep onun yardimcisiyim..

Siz fazlaca olumsuz düşünceye girmişsiniz, özel br şeyler paylaşamıyor olmanızın sebebi sizin çalışıyor olmanız değil bence. Bende çalışıyorum. Sabah 7:30'da çıkıyorum evden akşam 19:00'da eve giriyorum. Üstelik benim eşim 3 vardiya çalışıyor. Valla yemeğe de çıkıyoruz, evde özel anlar da yaşıyoruz, sinemaya da gidiyoruz. Bazen akşamları evde otururken, eşim pat diye televizyonu kapatır, bir mum yakar sohbet ederiz mesela.

bana kalırsa tek sorun çalışıyor olmanız değil. İlk mesajımda da belirttiğim gibi, başka bir işe girebilirsiniz, daha rahat bir iş bulabilirsiniz.Ama maalesef, Türkiye şartları, çalışma koşulları zor, ve maalesef hiç birimizin geleceği garanti altında değil.

canım ne zamandır çalışıyorsun? işsizlik maaşı diye birşey var bilgin var mı bu konuda?

Yorumlarımızı es geçecekse konu açmayacaksınız arkadaşım.
Pışpışlanmak için konu açılmıyo burda fikir alınıyo zira.
Klavye kahramanlığı denilecekse birine oturduğu yerden "ayy canım çık tabii kocan sana bakmak zorunda" diyenlere denmeli asıl.
Etrafta pembe tozcuklar dolaşıyo da ben mi göremiyorum.

Biraz ruhunuz okşansın istemişsiniz, bu da en doğal hakkınız bence, belki eşiniz çık gülüm dese çıkmayacaktınız işten, çalışmaya alışmış biri zaten evde sıkılır bir süre sonra.

kız bazen işyerinde bile esra erolu izliyorum ne varki bunda Akşam konuşayım ama başka iş bulmadanda çıkamam burdan :)))

Aaaaaa ne güzel yaaa izliosun demek =))

walla çalışırken iş bulabilceksen çıkma diycem ama sen brz dinlen bence çık hem daha kolay bakarsın iş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…