Mesela annesi küçük kardeşe diyor ki her şeyini x abin alıyor. Y abin (eşim) sana ne alıyor diyip gülüyor. Aklınca şaka yapıyor. Ortanca oğlunu yere göğe sığdıramıyor tapıyor resmen. Babası da öyle. Eve bir şeyler alıyor diye anlat anlat bitiremiyorlar.
Evlenip gittigi zaman bes kurus harcamayinca emin ol senin esin daha cok kiymete biner
Aslında bizim de sıkışık olduğumuzu söylemek gerekiyor ama öyle pat diye konuya girilmiyor. Zaten hiç sormuyorlar ne durumdasınız geçinebiliyor musunuz diye.
5 6 aylik evli iken eltimin torununu gormeye gittik tabi kaynim yine para istedi benden bende abi olsa bir esnek hesaba yatiracaz dedim kv borcumuz oldugunu ogrendi 2.500 tl neye harcadi dedi bende bana harcamadi ya avrada gitti ya kumar oynadi dedim sustu altinlarini bozdur ode dedi bende anneme verdim dedim esimle büyük kavga ettik aksamina ondan sonra hep hakli ben oldum
Ki kv kp dugun borcunu odeyemeyiz kirada surunur kendilerinin yanina tasiniriz diye cok bekledi ama ben uni de calisirken maasimin 3 te 1 ini kiraya verip gecim etmisim buyuksehirde bilemediler
Altinlari da anneannemin evini alirken borctan dustuk cokta iyi oldu esim 500 tl para istedi kp den tapu isinde lazim olur diye bize vermedi 20 gun sonra benden surekli para isteyen kaynima 1000 tl verip hele bilmem ne kadar krediye de kefil olmus
Umurumda mi asla
Esim ailesini daha iyi tanidi benim babamsa bir demeye 4000 tl cikartti verdi bana
Simdi esimi zorla ben goturuyorum koye
Sinir oldukça ondan çıkarıyorum acısını. Sessiz kalması canımı sıkıyor. Amacım gidip annesine bağırıp çağırması değil ama bi şekilde çözmesi gerektiğini düşünüyorum. Aşırı iletişimsiz. Asla hiçbir şey söylemiyor. Bu durum artık dayanılmaz oldu benim için.
Benim kv nin de psikolojik sorunları var hep esim bunu one surer ama bir de sunu der kirmadan karsilik ver altta kalma ben seni yeri gelince savunurum ama her konudada onune duramam kendi ayaklarin ustunde dur der
Ki savunduda bir kac konuda yanlis anlasilmasin
Ha bu arada bir kez bayramda tartismistik ailesinin yaninda kp kv bile beni hakli gormustu oda ayri bir olay
Lütfen biraz fikir verin ne yapayım nasıl davranayım? Her şeye rağmen kırmak de istemiyorum. Kimsenin üzüntü sebebi olmak istemem. Hele ki eşimin annesini hiç. Çünkü ne kadar beni haklı görse de annesi üzülünce muhtemelen eşim de üzülür. Hastalığı süresince çok üzülmüş çünkü annesine.
Alttan alttan karsilik ver bir uye demis ya bilmem kimin kv si gelinine neler almis falan diye ise yarar bence aileni one sur olmadi annem alisveris yapmis bize bizim borcta bitmedi depresyona girecek kocam borclar bitmezse falan filan bizim problemimiz aglayamiyoruz kayinlarim borclari olsada olmasada hep ihtiyaclari var kv kp cok uzulur bize gelince de e senin babanin annenin durumu iyi size destek cikar diyorlar onlar benim annem babam tabi ki cikacaklar ama bunu boyle dile getirmeyin bari diyorum
Esimde bunlari gordukce cani sıkılıyor
Bu arada fazla uzatmadan evlendigine iyi etmissin
Benim esim 3 4 yil calismis kp seni ben evlendirecegim deyip elindekini avucundakini almislar birikim 5 aylik o kadarken soz 5 ay sonra dugun yaptik Allah a sukur borcumuz bitti evimizi oduyoruz en iyisini yapmissiniz kp kv alissaydi esinin parasina zor evlenirdiniz