eşim sadece SEVİŞMEK istediği zaman bana sevgi gösteriyor..

seks için evlenmiş bir adam daha.. seksi başkasında bulduğu an sizi boşar bu herif.. ve daha başkaca binlerce sorun.. daha ne bekliyorsunuz ? kpss öğretmen atamaları sınavı oldukça zordur. bu kafayla mı çalışacaksınız. bir an önce yolunuzu-huzurunuzu bulun, çekmeyin elin delisini.

valla ne güzel vuralım,kıralım atak geliyo durduramıyorum. daha güçsüzsünüz diye bu hafifletici bir sebep midir? önce bi öfke kontrolünüzü sağlayın.
baştan yanlış bir seçim yapmışsınız.daha fazla yıpranmadan ve yıpratmadan bu işi bitirin bence. ama mutsuzluğunuzun tek sebebi eşiniz değil,kendi içsel nedenleriniz de var gibi. yardım almayı deneyebilirsiniz. duygu durumunuz düzeldikçe daha doğru kararlar alırsınız.

"Bir an atak geliyor" güldürdü beni.
Ateşle oynamayın, rüzgar ters esebilir.

çok güzel yazmışsınız, katılıyorum size...

Sizin asınıza çok üzüldüm , Allah aşkına bu adamın burcuda başak mı yoksa ?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz şuan?

Cok uzundu okuyamadim basliga gore cevap vermek istedim yapma sevisme yani bir tek o an bana ihtiyaclari dogrutusunda davranicak adam ote gitsin !

Eşinle konuş tarzı bir tavsiye veremeyeceksem verebileceğim tek tavsiye boşanın tarzı bişey olur. Kimse bu kadar yeni evliyken bunları yaşamak istemez. Bu böyle ne kadar sürer ya da baştan bozuk olan bişey sonradan nasıl düzelir bilmiyorum. Bence evlenmekle hata etmişsiniz.

Yapılacak şey belli: boşanmak.
Bu şekilde nereye kadar devam ettirebilirsin?
Ettirsen bile bu kendine eziyetten başka bir şey değil.

Bu evlilik baştan sona hata...

Bu konu sonucunda verdiğim karar; Evlenmek istemiyorum.

Evlenmeniz hata olmus zaten .
Kendinde soyluyosun sevgililik doneminde bile anlasmiyormusunuz .
Bsstan sona bir mutsuzluk var , birde olaya siddet karismis...
Erkekler.nasil siddet uygulandiginda itici ve cani geliyorsa , bayanlar icinde gecerli bu ..

ya ben uzun süre çıkıpta sonra evlenmenin yanlış olduğunu düşünüyorum bilmiyorum belki benim düşüncem yanlış ama böyle 9 yıl 8 yıl uzatmalı çıkıp sonra evlenmek bilmiyorum ilişkiyi ve kişileri yıpratıyor taraflar çok yüz göz oluyor saygı kalmıyor tabi bu herkes için geçerli değil 10 sene çıkıp beraber büyüyp sonrasında çok mutlu olanlarda var bunun da tek çıkış noktası saygı . onlar saygılarını kaybetmiyorlar. siz saygıyı kaybetmişsiniz.. aynı zaman da yıpranmışsınız.

Sorun esinizin ilgisizligi gibi görünüyor.
Ve sizde bunun acisini siddete basvurarak cikariyorsunuz.
Psikolojiniz baya bozulmus olmali, yoksa hic bir kadin siddet uygulamaz.
Evlilik terapilri var gittiniz mi hic? Bir deneyin, bence siz icin faydasi olur.
Esiniz hep mi böyle soguk bir adamdi, yoksa sonradan mi böyle oldu?
Sanki hep sogukmusta ilk baslarda cok asIk oldugu icin farkettirmemis size gibi geldi.
Erkeklerin ilgisi malesef zamanla azaliyor, ama sizin iletisim probleminiz var daha cok. Terapi diyorum.

Bana kızabilirsiniz ancak içten içe eşinize karşı kendi kendinizi dolduruyorsunuz gibi geldi bana..

haklısın galiba.gündüz dersaneye gittiğim için giremedim.o yüzden yazamadım.su an da yazılanları cevaplamıyacam.müsait olduğumda her arkadasın dedğini göz önüne alıp cevaplıcam.herkese teşekkür ederim cevap verdikleri için.iyi yada kötü.

evet içsel nedenim çok.zamanında üni okuyan bendim.ve havalardaydım.şimdi eşimin verdiği parayla yemeğimi yiyip dersaneme gidiyorum.ve kendimi gercekleştirememek beni delirtiyo.çevremin baskası.illa atanmam gerek.illla atanmam gerek.hep bu düşünce.ve evliliğin sorumlulukları beni en ufak seye kafa yorar hale getirdi.
sınava calışmak konusuna gelşince baya iyi gidiyorum aslında.zaten artk bi çözüm yolu bulmak ve daha iyi konsantre olmak için buraya yazma ihtiyacı duydum.maddi olarak destek alamam.ancak burada aklı selim birileri bana yol gösterirse... çünkü büyüklerimiz genelde içeriğini açmadan sunu söyle yap der gecer.ama günümüzde bu mümkün olmuyo.herkesein istekleri değişti.derinleşti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…