• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Bu Defa Bitti :(

Ağzınızdan çıkanı kulaklarınız duymuyor sanırım.
Eğer laflarımıza uygun bir karşılık verseydim diyeceğim şey ne kadar saçma sapan konuştuğunuz, anlayışsız olduğunuz ve anlamamakta direttiğiniz kıt kişiliğinizin betimlemesi olurdu. Bunları dedim mi demedim ama sen dedin. Neyin karşılığıymış bu, yaptığınız şey sadece saygısızlık, buyrun saçmalamaya devam edin. Ama bilin ki sonuna kadar haksızsınız hayati herkesin burnundan getirip getirip sonra burda konu açıp istediği pışpışlamayı bulamayan her üye neden böyle çıldırıyor Allahım?
Tatlimmm asıl kıt kişiliğe sahip olan biri varsa o da sensin. Sensin ki empati yapamıyor, üstüne bir de dalga geçer gibi yorum yapıyorsun. Yani konu sahibine bu kadar sandirmak niye anlamıyorum. Her konu açana aynı tepkileri veriyorsunuz (genelleme yapıyorum ) biz kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar maalesef. Birbirimizi anlamayı hiç denemiyoruz...

Bence sen plan bozuldugu icin abartmayacagin varsa da sinir olup inada bindirip abartmissin. Adamin dusuncesiz olduguna sahiden inaniyorsan bence de bosan. Ama bi insan basitce kendi oldu diye kizamazsin. Seni dusunmuyorsa senin icin anlami olan seyler adamin umrunda degilse bagirarak sitem ederek uzulerek bunun önüne gecemezsin.
Ben dedim diye bi çiçek alip ustume atan adamla ben de birlikte olmak istemem ama biraz gec kalmissin sanki cocugunuz olmus artik. Adam da bence senin icinde sinsilik sezdigi icin yapmiyor yapacağı varsa da.

Sorun planın bozulması değil, ben ve oğlumun 2.plana konulması. Sorun benim anneler günümü kutlamaması değil sorun zaten kısıtlı bir zaman diliminde görebildiğim oğlumla anneler gününde de ayrı kalmak. Sorun uzun süre bebeğim beni emmedigi ya da sütümü sagamadigim zaman sutumun azalması ki eşim de bunu gayet iyi biliyor. Ve anne-babasını eve bırakmak için yapiyor bunları... ayrıca sinsiliği nerden çıkardınız onu anlayamadım valla... Pes!

Ayy ben oglumla ilgili bi konu acmistim almadigim cvp kalmadi sizinkide oyle olmus.

Annemde annem diye tutturup devamli esinin annesi ile mukayese eden kocalari sevmiyorum ben. Bizimkide oyle cunku. Gecen bizde bu raddeye geldik. Bebeginiz icin idare edin derim bende suan oyle yapiyorum.
Benimki de aynen öyle canım... hayır yani evlenmeseydi o zaman .annesinin dizinin dibinde otursaydi...

Tatlimmm asıl kıt kişiliğe sahip olan biri varsa o da sensin. Sensin ki empati yapamıyor, üstüne bir de dalga geçer gibi yorum yapıyorsun. Yani konu sahibine bu kadar sandirmak niye anlamıyorum. Her konu açana aynı tepkileri veriyorsunuz (genelleme yapıyorum ) biz kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar maalesef. Birbirimizi anlamayı hiç denemiyoruz...
Ben hak edene hak ettiği cevabı veririm, şu forumdada benden boncuk bir cevap almayan ilk kişi sensin. Kişiliğime kıt diyecek kadar kişilik sahibi olduğunu bile sanmıyorum. Seviyesiz laflarında umrumda değil. Herkes ona buna saldırıyor, kadınlar şöyle yapıyor yol böyle tepki veriyor diye kendi içinizi hiç rahatlatmayın, burada konu bizzat kendiniz. Pışpış yapmadık diye saldırgan dedi bize ya, empatimizide yaptık çok şükür okuma yazmamızda var ne gördüysek ona göre fikrimizide söyledik. Sana dediğim toplam tek satır iki cümle bişey, ne anlayışsızlığımız kaldı ne kıtlığımız ne laflar ne laflar, herşeyi aşırı büyüyütüyorsun bak bana bile 2 dk da illallah dedirttin dile kolay 6 yıllık otur düşün taşın diyeceğim ama sen gene haklı hep haklısın nasıl olsa valla uğraşamayacağım ben sen gene kıt mı diyen saçma mı dicen de bitsin gitsin of yani.

10 kez annesine gidin, 11.'de annenize, yine de hep annenize gidiyor olursunuz. Mantık asla değişmez. O yüzden boşanmayı bırakın kenara, canınızın istediği, mantığınızın desteklediği gibi planınızı yapın. Diretmeyi öğrenmemiz lazım.

Çok hatalısınız zaten nişana 1 de gitmediniz mi saat daha 3.30 yani daha 2 saat geçmiş çocuğunuzu emzirmeniz ne alaka anlayamadım zaten gün içinde iştesiniz tüm gün o zaman bu çocuk nasıl emiyor? sağıp bırakıyorsunuz ya da muhtemelen mama takviyesi var? ayrıca eşiniz haklı zaten anneniz hep sizde kalıyor eşiniz hep sizin annenizle beraber yani.

O da anneler gününde kendi annesiyle olmak isteyebilir 6 aydır anneniz zaten yanınızda illa anneler gününde yanında olacağım demenin anlamı yok kaldı ki 1 saat daha otururdunuz yine giderdiniz annenize yani zaten gideceksiniz. 6 aylık çocukla da neyi dertleşiyorsunuz onu da anlamadım şahsen. Eşinize de hak verin sizin anneniz tüm hafta sizde ama kaynana nıza pazardan pazara gidiyorsunuz. Yarım saat 1 saat için kavgaya değmezdi ki. Adam sonra annesine hadi kalkalım demiş mi demiş, size çiçek almış mı almış daha ne?

Yasemincim boşanmayı düşünmek çok hata. Mustafa'nın öteki dünyada annesi babasıyla beraber cennete girmek istemicek mı? Çocuk anne baba ayrı olursa boyun bükük cennete girerse üzülmez mısın? Ben de boşanmayı çok düşündüm.ama yapamadım oğlum öteki tarafta çok üzülür dedim. Yapamadım..
Ben seni çok iyi anlıyorum o herif seni hep ikinci plana atması ailesine çok düşkün olduğu belli etmiş. Adamla oturup konuşmalısin en iyi çözüm konuşmak..

Öncelikle Allah bu evladınıza ve olacaklara sağlıklı uzun ömürler versin.
Ben de bu konuda sizi fazla tepki vermiş gördüm. Siz bu konuda görüşlere hep tepki vermişsiniz ama biraz tarafsız düşünün. Tamam evlat kaybetmişsiniz ben de 3 tane kaybettim sizinki kadar büyümeden de olsa Ama bunun üzüntüsünü eşinizden çıkarmayın.
Bu anlattığınız çok basit bir olay bence, vardır oğlunuza bıraktığınız süt illaki. Siz fazla hassas olduğunuz için çok tepki vermişsiniz sanırım. Bence kendinizi de eşinizi de üzmeyin. O her ne kadar gösteremesede oda bi evlat kaybetti. Burda bi cevabınızda dediğiniz gibi eşinize de " o hissetmedi, kaybetmedi ben kaybettim" gibi konuştuysanız hiç olmamış Bence erkekler eşlerinin üzüntüsünü geçircek birşey yapamayınca bi noktadan sonra sinirleniyorlar hem kendilerine hem bize.
Birde hep beni ve oğlumu 2.plana attı demişsiniz örneklermisiniz? Tabi kimse sizinle yaşamadı bilemeyiz ama ben bu anlattıklarınızdan çok öyle kötü bi adam izlenimi almadım.
Bence naçizane tavsiyem kaybınızdan gelen korkuları hayatınıza, eşinize, evladınıza yansıtmayın. Rabbim herşeyin hayırlısını versin, olcak olan olur. Siz elinizdekilere tutunun, onların tadını çıkarın. KORKMAYIN Mutlu olun inşallah.

Sorun planın bozulması değil, ben ve oğlumun 2.plana konulması. Sorun benim anneler günümü kutlamaması değil sorun zaten kısıtlı bir zaman diliminde görebildiğim oğlumla anneler gününde de ayrı kalmak. Sorun uzun süre bebeğim beni emmedigi ya da sütümü sagamadigim zaman sutumun azalması ki eşim de bunu gayet iyi biliyor. Ve anne-babasını eve bırakmak için yapiyor bunları... ayrıca sinsiliği nerden çıkardınız onu anlayamadım valla... Pes!

Tekrar tekrar yazmana gerek yoktu kuantum fiziği anlatmiosun sonucta anlasilio. Cok diretmissin hala diretiosun kendi dedigin olmayinca duygusala baglamissin ama adam pek yememis burdan sinsilik sezio. Aklı sıra vicdan yaptirip hakli cikacak diyo icinden. Ben sana sinsi demiorum. Biraz düşün.

Çok hatalısınız zaten nişana 1 de gitmediniz mi saat daha 3.30 yani daha 2 saat geçmiş çocuğunuzu emzirmeniz ne alaka anlayamadım zaten gün içinde iştesiniz tüm gün o zaman bu çocuk nasıl emiyor? sağıp bırakıyorsunuz ya da muhtemelen mama takviyesi var? ayrıca eşiniz haklı zaten anneniz hep sizde kalıyor eşiniz hep sizin annenizle beraber yani.

O da anneler gününde kendi annesiyle olmak isteyebilir 6 aydır anneniz zaten yanınızda illa anneler gününde yanında olacağım demenin anlamı yok kaldı ki 1 saat daha otururdunuz yine giderdiniz annenize yani zaten gideceksiniz. 6 aylık çocukla da neyi dertleşiyorsunuz onu da anlamadım şahsen. Eşinize de hak verin sizin anneniz tüm hafta sizde ama kaynana nıza pazardan pazara gidiyorsunuz. Yarım saat 1 saat için kavgaya değmezdi ki. Adam sonra annesine hadi kalkalım demiş mi demiş, size çiçek almış mı almış daha ne?

Canım benim lütfen yazdıklarımı dikkatli okur musun?

1.si 6yıldır her hafta sonu ailesiyleyiz ve annem 2 aydır bizde.
2.si dertleştiğim 6 aylık oğlum değil. Kaybettiğim evladım...
3.sü oğlumdan saat 11den 7 ye kadar ayrı kaldım, 8 saat yapıyor. 8 saat emziremedim ve sağamadım. Hafta içi bile bu kadar uzun sağılmadan kalmadı göğüslerim... Ben ısrar etmeseydim de kim bilir saat kaçta kalkılacaktı o düğünden...

Öncelikle Allah bu evladınıza ve olacaklara sağlıklı uzun ömürler versin.
Ben de bu konuda sizi fazla tepki vermiş gördüm. Siz bu konuda görüşlere hep tepki vermişsiniz ama biraz tarafsız düşünün. Tamam evlat kaybetmişsiniz ben de 3 tane kaybettim sizinki kadar büyümeden de olsa Ama bunun üzüntüsünü eşinizden çıkarmayın.
Bu anlattığınız çok basit bir olay bence, vardır oğlunuza bıraktığınız süt illaki. Siz fazla hassas olduğunuz için çok tepki vermişsiniz sanırım. Bence kendinizi de eşinizi de üzmeyin. O her ne kadar gösteremesede oda bi evlat kaybetti. Burda bi cevabınızda dediğiniz gibi eşinize de " o hissetmedi, kaybetmedi ben kaybettim" gibi konuştuysanız hiç olmamış Bence erkekler eşlerinin üzüntüsünü geçircek birşey yapamayınca bi noktadan sonra sinirleniyorlar hem kendilerine hem bize.
Birde hep beni ve oğlumu 2.plana attı demişsiniz örneklermisiniz? Tabi kimse sizinle yaşamadı bilemeyiz ama ben bu anlattıklarınızdan çok öyle kötü bi adam izlenimi almadım.
Bence naçizane tavsiyem kaybınızdan gelen korkuları hayatınıza, eşinize, evladınıza yansıtmayın. Rabbim herşeyin hayırlısını versin, olcak olan olur. Siz elinizdekilere tutunun, onların tadını çıkarın. KORKMAYIN Mutlu olun inşallah.

Bir kaç örnek vermem gerekirse;

İlk evlendiğimiz yıllarda k.v.nin evinde kalmıştık, ben ilk zamanlarda iş bulamamıştım ve sadece eşimin maaşıyla geçinemeyiz diye mecbur kaldık orada. ben işe girince de eşim kazandığımız tüm parayı ailesine veriyordu. Diyordum ona bak biz ayrı eve çıkacağız para biriktirmemiz lazım, hepsini ailene verirsen nasıl ayrı eve çıkacağız? Yok devam etti. En sonunda kredi çektik de öyle çıktık...
Her hafta sonu ailesinin yanına gitmek ister. Ben derim çok yorgunum, bu hafta evde kalalım, evi temizlemem lazım vs, yok sen beni ailemden ayırmak istiyorsun der ve dırdırından kurtulmak için gideriz...
Yaşadığımız problemleri çözemediğimiz için çift terapistine gitmeyi defalarca söyledim ama ona verecek parasının olmadığını söyledi, ama ona rağmen ailesine pahalı pahalı hediyeler almaya devam etti...
Annesi bana saçma sapan laflar eder, susar. Beni hiç korumaz. Sürekli bir laf sokma çabası içersindedir kv ( beni hiç istememiş de kv, biz eşimle severek evlendik.)
Benim ilk anneler günümü kutlamamıştı ama kardeşinin karısının anneler gününü kutlamıştı...
Eşimin bir akrabasının bize gönderdiği hediyeleri kv eltime göstermiş, işine yarayan varsa al diye; eşim buna rağmen sesini bile çıkarmadı aman ara bozulmasın diye. Ben laf söyleyince de bana küstü, günlerce konuşmadı...
Mesela 8 aylık hamileyim pazar günü annesine giderdik, saat 23'e kadar otururdu ailesiyle, ertesi günü saat 6 da kalkıp işe gidecek olan benim... vs, vs. Bunlar ilk aklıma gelenler... Oturup düşünsem daha neler neler çıkar...

Back