• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Bu Defa Bitti :(

Annemle yakın oturuyoruz sık görüşüyoruz. Pazar da baska programimiz vardi oraya gittik. Sonra kv gittik, anneme gitmedik anneler gununde. Zaten hep beraberiz, o gun gormesem de oldu. Birsey kaybetmedi kimse :)
Zaten çalışıyorsunuz, bebeginiz hafta içi de sizi 6 saat emmedigi oluyor, hatta daha fazla. Siz sanırım anneler gunu diye duygusallastiniz, evladiniz cennette sizi bekliyor. Uzmeyin kendinizi de esinizi de

Evet hafta içi çalışırken oğlumu emziremiyorum ama sütümü sağıyorum iş yerinde. Süt dolu olan bir göğsün ağrısını tahmin bile edemezsin eğer hiç bebek emzirmediyseniz...

Anneniz zaten yanınızdaymış, bir saat sonra kutlasanız da olurmuş bence. ben de anneler gününde eşimin kardeşinin nikahı yüzünden ayrıydım bugün iş çıkışı gideceğim. dün de annemdi bugün de annem, bir şey değişmedi. oğlunuz madem emiyor onu da götürseydiniz nişana, ben sepet gibi her yere taşırdım kızımı. bence fazla duygusal davranmışsınız, tabii bu benim düşüncem. siz farklı düşünüyorsunuzki boşanma kararına kadar götürmüş hisleriniz sizi.

Anneniz zaten yanınızdaymış, bir saat sonra kutlasanız da olurmuş bence. ben de anneler gününde eşimin kardeşinin nikahı yüzünden ayrıydım bugün iş çıkışı gideceğim. dün de annemdi bugün de annem, bir şey değişmedi. oğlunuz madem emiyor onu da götürseydiniz nişana, ben sepet gibi her yere taşırdım kızımı. bence fazla duygusal davranmışsınız, tabii bu benim düşüncem. siz farklı düşünüyorsunuzki boşanma kararına kadar götürmüş hisleriniz sizi.

Canım sorun sadece bu değil. Sorun genel olarak benim ve oğlumun 2.planda olması. Bu olay son nokta oldu sadece. Ortam gürültüsü fazla, kulağı zarar görmesin diye götürmedim oğlumu. Hem de yüksek sesten çok korkuyor...

Başka başka sorunlarımız da vardı, o zaman çok söyledim aile danışmanına gidelim diye, yok gitmiyor. Benim o kadar param yok diyor. Şimdi de ok gidelim diyor paramız olduğunda ama o paramızın olma durumu hiç olmuyor :KK43: Defalarca da konuştum bu mevzuları ve diğer problemlerimizi. 3 defa boşanma noktasına geldik, eşyalarını topladım kapıya koydum, yok boşanmak istemedi. Ama hiç dava açmadım, sanırım bu defa yapacağım bunu... :KK43:
Üniversite hastanelerinin ya da devlet hastanelerinin aile danışmanları olabilir, bir araştırın bence. İlle özele gitmeniz şart değil. Maksat sizin söylediğinizde etkili olmayan bir şeyin başkasının söylediğinde yüzüne vurunca aynı etkiyi yapmaması...
Mesela oğluma ben ne dersem deyim tınlamıyor bazı şeylerde ama öğretmeni söyleyince yapıyor. Bunun gibi. Başkasının söylemesi daha etkili olabiliyor, bir de ikiniz de hatalarınızı fark edebilirsiniz bu sayede. Boşanmak en son çözüm olsun.

Abartmışsınız, kendinizi doldurmuşsunuz.
Tabi eşinizle mutlu değilseniz 6 yıldır çabalayıp oturmayan şeyler varsa boşanın

Üniversite hastanelerinin ya da devlet hastanelerinin aile danışmanları olabilir, bir araştırın bence. İlle özele gitmeniz şart değil. Maksat sizin söylediğinizde etkili olmayan bir şeyin başkasının söylediğinde yüzüne vurunca aynı etkiyi yapmaması...
Mesela oğluma ben ne dersem deyim tınlamıyor bazı şeylerde ama öğretmeni söyleyince yapıyor. Bunun gibi. Başkasının söylemesi daha etkili olabiliyor, bir de ikiniz de hatalarınızı fark edebilirsiniz bu sayede. Boşanmak en son çözüm olsun.

İşte aslına bakarsan paramız yok değil. Ailesine pahalı pahalı hediyeler (örneğin 2bin tl.lik cep telefonu, 600tl lik kolye vs gibi) almaya her zaman parası var ama bizim sorunlarımızı çözmek için aile terapistine gidecek paramız yok...

Başın sağolsun .
Ben boşanmak için bu sebebi yeterli bulmadım.
Yok tatlım zaten sorun sadece bu değil. Bu patlama noktası oldu. Sorun beni ve oğlumuzu 2.plana atması, bizim yeni bir aile kurduğumuzun farkında olmaması, hala anne-babasına ilk okul çocuğu edasıyla bağımlı olması...

Boşanma sebebiniz sadece bu değil kanımca. Birikimlerin patlaması sanırım.

Bir de şu var. Neden bu erkekler, eşlerinin onları ailesinden uzaklaştırmaya çalıştığını düşünür. Devamlı bu böyle. Sen ailenle ne mok yiyorsan ye ama eşleri bulaştırmayın.

Bıktım bu annem annem diyip karısının ağzına gözüne edenlerden!!!!

Yeni okuyorum yorumunuzu, gözümden kaçmış. Ağzına sağlık :)

İşte aslına bakarsan paramız yok değil. Ailesine pahalı pahalı hediyeler (örneğin 2bin tl.lik cep telefonu, 600tl lik kolye vs gibi) almaya her zaman parası var ama bizim sorunlarımızı çözmek için aile terapistine gidecek paramız yok...

Calisma! Karsinin degerini bilmeyen adama para yedirme!

Ben kizimi bir yasinda birakip calismaya basladim, simdi bin pismanim, Hayalimdeki herseyi hem kizimla hemde olursa bidahaki bebegimle yasarim dedim, Rabbim bugüne kadar ikinci bir evladi nasip etmedi (vardir bunda da bi hayir)

hassas bir dönemdesiniz belli ki bebek kaybetmiş ve çok acı çekmişsiniz ancak ayrılmak çok ağır birşey bu daha büyük sorunlarla baş etmenize ve daha çok acı çekmenize sebep olabilir. oturup konuşup birşeyleri düzeltmeye çalışabilirsiniz.

Bu kadar abartı ve duygusallıkla, amazon ormanlarının beşeri yaşam şekli olan insan yaşamında (orman kanunları işliyor kısaca) nasıl sağlam ayakta kalıyorsunuz anlamıyorum. Biraz rahat olun.

Ben daha çok adamı haklı buldum. .hele gecenin üçünde uyandırmanız. Beni uyandırsa öyle eşim yastığı kafasında paralayabilirim..geceyarısı insan uykusundan çok önemli bir şey olmadıkça uyandırılmaz.

Boşanın bol bol anneler günü kutlayın, adamda daralmış zaten herkes rahat etsin.

emirvaki yapmayi denedin mi? ya da sen tek basina git ilk randevuya. belki sonrasinda o da gelir.

Ama yazamayayım diyorum da yine parmakları zaptedemiyorum, elbette sıkıntılar yaşıyorsunuzdur ama düşünsenize çocuk büyüyünce soracak anne neden aldın babamla boşanma kararını? cvp: Anneler günümü kutlamadı!
Kutlamış aslında, Çiçek almış ya. Muhtemelen konu sahibi suratını asınca sinirlendi.
Haftasonunun bir gününü sizin ailenize ayırmışsınız. Diğeri de eşinizin ailesine burda anormal Bi durum yok. Abartmayın Allah aşkına

Boşanın bol bol anneler günü kutlayın, adamda daralmış zaten herkes rahat etsin.

Beni anlayamıyorsanız yorum yapmayın lütfen. O kadar yazdığım şeyden sadece bunu mu çıkardınız!!! Diyorum ki 6 yıldır uğraşıyorum olmuyor, değişmiyor adam!!! Beni ve oğlumu 2.plana atıyor!!! Bu olay da son nokta oldu diyorum ama yok anlamamakta direniyorsunuz!!! Çünkü sizin gibi insanlar karşıdaki insanı anlamak yerine sadece saçma sapan yorumlar yapar...

emirvaki yapmayi denedin mi? ya da sen tek basina git ilk randevuya. belki sonrasinda o da gelir.

Açıkçası dün iyice düşündüm, denemediğim/denemediğimiz tek şey bu kaldı. Dün ona da söyledim. Başka yolu yok, yoksa boşanma davası açacağım dedim. Oğlumun hatrı için benim tek yapabileceğim şey bu dedim. Bana yakın zamanda bir yerden yüklü bir para gelecek, ondan kullanırız dedim. Tamam dedi... Bugün aile terapisti bulmaya çalışacağım... Benim kendi terapistim vardı oğlumu kaybedince gittiğim, belki o birine yönlendirir...

Ben daha çok adamı haklı buldum. .hele gecenin üçünde uyandırmanız. Beni uyandırsa öyle eşim yastığı kafasında paralayabilirim..geceyarısı insan uykusundan çok önemli bir şey olmadıkça uyandırılmaz.

Ertesi gün annem gelecekti ve konuşacak başka zaman yoktu. Sabah 7'de işe gitmek için evden çıkıyorum da... Mecburen uyanmak zorunda kaldı beyefendi...

Back