Ramazanda bile küslüğe devam eden esim

Temizlik yüzunden ettiğiniz kavgadaki sözleri çok merak ettim. Yoksa kimse kolay kolay yatak ayırmaz...
Eskiden cevap verirdim, artık cevapta vermiyorum o sinirleniyor, bağırıyor konuşuyor bıktım bu evin halinden gibi, artık onun don kozu yatak ayırmak o da bu sene çıktı, bence güya beni o şekilde cezalandırıyor belki de altında başka sebepler de vardır ama bilmiyorum ki işte konuşamadığımız için

Ay inanmıyorum ya ciddi misin, geçen ki küsmemiz de dedim annemlere gideyim biraz ayrı kalalım diye kabul etmedi sonra barıştık, bu yüzden de boşanılmaz gibi geliyor, evin alışverişini yapar bana paramı bırakır, çocuklarla oynar. İşten eve evden işe. Market alışverişi yapar sürekli bana da sevdiğim şeylerden alır ama konuşmaz. İyiyken aşırı iyi ve ilgili biri, özel günleri asla atlamaz.

Aynı babami anlattın boşan demiyorum sadece korkut biraz hatasını anlasın 14 15 yaşındayken bir gün babamin bana kuseceğini ve hiç konuşmayacağını düşünmüştüm hatta annemle kusken bunu ona söylemiştim sanırım o zaman hatasını biraz olsun anlamıştı evet bize hiç küsmedi
Ama annemle kusken asik suratli gezerdi ve haliyle pek konuşmak istemezdik yemeğini kendi yapardı o dönemde
Ben büyüyünce de bana yaptirirdi yani inadına onun elinden yememek için

Hatta annemde kıyafetlerini ütülemezdi hani işi düşüp konuşsun diye konuşmak yerine yeni kıyafet alırdı filan çocuk için çok kötü onu diyebilirim güvensizlik veriyor bence bu durumun çocukları etkilediğini falan söyleyin en azından süreyi azaltsin 1 2 gün kus kalsın en fazla dinde bile 3 gün e izin var

Babamda yatak ayırırdı;) altın da neden aramayın

Küslük döneminde evi alt üst edin:)
Küslük dönemi sizin olayı alttan almanız küslüğünün işe yaradığını bu yönteme devam etmesinin kendince doğru olduğunun ispatı olur:)

Bu
Bu şekilde cezalandırarak onu körüklemeyin bence. Bu şekilde suçluluk hissetmez ve haklılığından daha da emin bir şekilde inatçı tavrını sürdürür. Herkesin muhakak direncinin kırılacağı bir nokta vardır buna emin olun. Sadece sabırlı ve sakin olmanız gerekiyor. Günlük rutinlerinize devam edin ve kendi başınıza çocuklarınızla mutlu bir profil çizin. Bir süre bunu izlesin ve yalnızlığını iletişimsizliğini idrak etsin.
bu dediğinizi de yaptım geçen küsmemiz de yine değişen birşey olmadı maalesef 2,5 hafta küslükten sonra ben barıştım yine.

Eskiden cevap verirdim, artık cevapta vermiyorum o sinirleniyor, bağırıyor konuşuyor bıktım bu evin halinden gibi, artık onun don kozu yatak ayırmak o da bu sene çıktı, bence güya beni o şekilde cezalandırıyor belki de altında başka sebepler de vardır ama bilmiyorum ki işte konuşamadığımız için
Mesela ev nasil oluyor ki bu kadar tepki veriyor?

Aşırı mi kirleniyor dağılıyor ?

Aynı babam ya,insanı hayattan soğutur bu tipler.

Babam tavanda bir örümcek görse önce ağzına geleni sayar sonra tüm ev halkına günlerce kuserdi.

Bu

bu dediğinizi de yaptım geçen küsmemiz de yine değişen birşey olmadı maalesef 2,5 hafta küslükten sonra ben barıştım yine.

Bekleyebilseydiniz bence olacaktı. İkiniz arasında tek bir fark var siz dayanamıyorsunuz fakat o dayanabiliyor. Kendi haklılığınızdan emin olun, fırsat verin adım atması için. Bunu kızgınlıkla yapmayın gerçekten sizi kırdığını anlamasını sağlayın. Sizin de bir sabrınız olduğunu ve bu sabrın sonsuz olmadığını belirtin eşinize.

Küslük yok ki arada :) Siz küs değilseniz sizi ilgilendiren bir durum yok.Günahı onun boynuna çünkü o küs.Ve çok gereksiz bir tavır.Sanki sürekli olan bir tartışma hali var gibi geldi bana.Birikmiş gibi.

Bence esine ben boyleyim ancak bu kadar yapabiliyorum.
Beni böyle kabul ediyorsan edersin etmezsen de ömür boyu küslügü sürdürelim de. Olmazsa ben gideyim anneme sen duzenli evinde istedigin gibi yaşa de. Ben yapamiyorum isine gelirse seklinde konus iste
Bakalim ne diyecek.

Küsen insana asla katlanamam. Ne arkadaşlıkta, ne ilişkide. Kalkacak 1 ay veya 1 hafta küsecekte konuşmayacak? defolsun gitsin toptan. Bu tarz insanları özellikle arkadaş ilişkilerimde, küstüklerinde tamamen hayatımdan cıkartırım. Küsme tripleri bittiğinde ve dönüp baktıklarında beni bulamazlar. Çocuğunuz varmış kesip atın diyemem böyle insana katlanması çok zor, düzelmesi ayrı zor bunu bilin yalnız.

Yok zaten bebek olduğu için insani şartları mecburen sağlıyorum Zaten dediğim gibi haftada bir düzenli kadın geliyor, adam işten geldiğinde jilet gibi ev istiyor oda mümkün değil 2 küçük çocukla

Şu şartlar altında eğer bunun yolunu soruyorsanız, zor :)
Belki eviniz de ayrı oturma odası ve salon varsa, salonu kocanızdan başka kimsenin kullanmaması çözüm olabilir.
Banyo zaten çocukların karıştıracağı bir yer değil, mutfağı da halledersiniz.
Salon yoksa çocuk odasını kullanın diğer odayı kullanmayın.
Yada eşinize söyleyin kendi yapsın.
Sihirli değnek yok, yapılacaklar belli..

evin altını üstüne getir elinide birşeye sürme görsün dağınıklık nasıl oluyor..bir de not yaz barışmak istediğinde haber ver evi beraber toplayabiliriz diye..
şımarık çocuk gibi koca adam bu ne böyle..

Acaba ev mı çok dağınık yoksa tepkileri mı çok fazla ? Bende sevmem dağınık pis evi... Dağılır iş görülür tekrar toplarım, huzursz olurum dağınık evde

Kızlar sanırım bi çok erkek böyle:))
4 yıllık evliyiz çok şeylerden küsüyordu.
Ilk zamanlar hep ben alttan aldım. Haklı olsam dahi ilk adımı ben attım..
Ilk adımı ben atmazsam öyle uzayıp gidiyordu..
Yatak falan ayırıyordu.. ona rağmen ben alttan alıyordum..
Bu yatak ayırmaların olduğu dönemler, yine bi küstü benim adım atmamla barıştık ve o gün çok büyük yemin ettim " bir daha küçük tiriplerin yüzünden yatak ayırırsan yüzümü göremezsin" dedim... o gün bugündür hiç yatak ayırmaz...
Ama küskünlükleri geçen yıla kadar devam ediyordu..
Baktım ki hep ben alttan alıyorum bırakıverdim ipin ucunu..
Dedim ki kendi kendime "inceldiği yerden kopsun" dedim..
Tv kumandası eğer ondaysa o nereyi açarsa orayı izlerdim canım sikılıncada kalkar giderdim yatağıma..
Kumanda eğer bendeyse oda benim izlediğim yerleri izlemek zorunda kalırdı..
Tv de komedi filmleri falan olursa sanki hiç o yokmuş gibi kahkaha atarak izlerdim...
Baktı ki bende artık ona karşı yaprak oynamıyor..
Ben uyumaya gittiğim zaman erkenden tv yi kapatıp hemen geliyor yanıma sokuluyor özür diliyor...
Son zamanlarda artık küsmüyoruz bile çok şükür:)))
Ama küssekte uzun sürmüyor hemen geliyor barışıyoruz..
Ama senin eşin gibi değil Allah'tan...
Benimki her türlü yardımı eder yemekleri beraber yapariz..
Ramazan aylarında misafirlere yemekleri eşim hazırlar..özel günleri unutmaz..
Sende benim taktiği uygula önemseme bile gül eğlen çocuklarınla vakit geçir...
Onu görmezlikten gel..
Zaten oda sana kendi çapında kur yapmış oluyor senin sevdiğin şeyleri yaparak..

Haftada bir gün gelen yardımcıyı her gün çağır evi jilet gibi yapsın. Biraz fazla para versin belki aklı başına gelir.

Ben kadın başıma 2 gün küsünce kocama 3. gün gülesim geliyo:D nasıl dayanıyomuş haftalarca aboo

Küslük döneminde evi alt üst edin:)
Küslük dönemi sizin olayı alttan almanız küslüğünün işe yaradığını bu yönteme devam etmesinin kendince doğru olduğunun ispatı olur:)
Çocukla zaten alt üst oluyor ama toparlanıyor nihayetinde ne kadar dağınık durabilirim ki eninde sonunda ben yapi cam yine :)

Işte daha önceki durumlarda çözüme ulaşmadığı için birikim var ama o konu hep aynı düzen
Küslük yok ki arada :) Siz küs değilseniz sizi ilgilendiren bir durum yok.Günahı onun boynuna çünkü o küs.Ve çok gereksiz bir tavır.Sanki sürekli olan bir tartışma hali var gibi geldi bana.Birikmiş gibi.[/QUOTE

Back