eşim sadece SEVİŞMEK istediği zaman bana sevgi gösteriyor..

Yazık günah sana da ona da
Bence bu evlilik iflah olmaz. Daha ilk andan nefretle başlamış .Kendini daha fazla kullandırma sakın..
Bu olayları gördükçe cidden eşime 1 kez daha aşık oluyorum adam 1,5 yıl benim vajinismusumu çekti..

Canım daha yeni evliyken bu durumları yaşamak hiç normal değil yeni evliyken insan bir gün bile eşinden ayrılmak istemez siz şimdiden soğumuşsunuz birbirinizden bana kalırsa sakın çocuk yapma baktın olmuyor hayatın sonu değil ayrıl gitsin

evlenmeden önce o kadar kavga etmişsiniz, neden evlendiniz ki? hiç mi sorgulamıyordunuz "ya biz sürekli kavga ediyoruz, evlenirsek böyle yürütemeyiz, mutsuz olurum" diye... böyle evliliklerde hata her iki tarafta da oluyor.

genç kızlar bunları okuyup ders çıkarıyorlardır umarım.
evet bende bunu düşündüm
sanırım takıntı haline geliyor nişanlıyım evlenmem lazım kesin diye
çok beklenti içerisine girmiş arkadaş
bide dövmüş adamı falan
bu adamın çalışmak için gideceği belliymiş.. iş için gitmek zorunda kalmış
3 günlük evli insanların düştüğü durumlara bak

Kusura bakmayın ama ne sizde ne de eşinizde yeterince olgunluk var.
Bir kere birbirinizi tanımıyorsunuz.
Eşiniz iş için şehirdışına mı gitti arada boş günlerinde siz de yanına gidip kalın otelde ya da o nerde kalıyorsa (müsait ortam varsa) Bunun için bile başkasının lafına göre hareket ediyorsunuz.
Onu geçtim, eşiniz özür dilemeyi bilmeyen biri. Sizin demenizle özür dilemez, konuşmaz ki. Bağırarak değil sakince istediğinizi söyleyin ona dikte ederek değil. Çünkü bu yönteminiz adamda ters tepiyor belli ki.
Yatak odası kısmında ise, sanırım birşeyler yaşanınca aranızdaki soğukluk bitecek diye düşünüyor.
İki taraf da ayrı ayrı ilişki sonrası konuşmaya yanaşmadığı için soğukluk aynen devam ediyor.
Sırf eşinizde değil, sizde de hata buluyorum ben.
Neden derseniz, eşinizin ne kadar tembel olduğunu bile bile ona slayt hazırla demek yerine birlikte hazırlayabilirdiniz. Teşvik edebilirdiniz. Bunun yerine yapmadığı için ona düğün gününüzde 'nefret dolu' olmanızdan bahsediyorsunuz.
Bence siz evlilik için henüz hazır değilsiniz.
Bir süre görüşmeyin ve evliliğin hayatınızdaki yerini düşünün. Bana kalırsa da boşanın en iyisi bu.

Allah büyük ya katiyen hamile kalma daha 4 aylık evlisin hemen boşan..dahası yok.

Mutsuz bir ewliliğin var, eğer eşinin düzelmeyeceğini düşünüyorsan bu ewliliği bitirr...

o kadar uzun yazmışşın ki okumaya üşendim.
başlıktan yola çıkacak olursam sevişmeyin derim.

eşinde sende hatalısınız ve bu kadar saygısız bir ortamda bişeyleri düzltmek çok zor heleki erkek buna yanaşmıyosa. Allah yardımcınız olsun.

evlilikte en başta saygı gelir. eşine vurmuşsun ve o karşılık vermemiş. senin saygın yok daha, eşinden nasıl bekleyebilirsin? atak geliyor ne demek? erkekler bunu yapınca, affetmiyoruz. 5-6 defa değil, insanın hayatında bir defa tokat olduğunda dahi unutulmuyor.

düğününüz çok özel bir gün. slayt olmadı diye küsmeni de anlamadım. evlilik gibi ciddi bir karar almışsanız, kaprislerle, küçük meselelerle yıpratmayın.

ev işleri kölelik değil. evinizin düzeni için gerekli işler. ama sen tek başına yapmak zorunda değilsin. eşin de yardım edebilir. bunları da konuşarak halledebilirsiniz. hepimiz geçtik aynı şeylerden. ben de başta yapamadım. çok zor geldi. o zaman ya beraber yapacaksınız. ya da idare edeceksiniz. bunlar çözülebilecek meseleler. zamanla da öğrenirsiniz. düzeniniz oturur. ben de öğrencilikle evi, çocuğu aynı zamanda yürüttüm. gerçekten zor. eşinin destek olması gerek.

fakat istemiyorsanız uzatmayın, ayrılın eğer ikiniz de evliliğinizi yürütmek için çaba göstermeyecekseniz. ki daha birlikte yaşamaya başlayalı 1,5 ay olmuş. ilişkinin yıpranması için çok kısa bir süre. bu kadar az bir zamanda boşanma mesajlarına gelmişseniz, işiniz biraz zor.

birbirini tanıyıp ilişkinizi şekillendirmek taviz vermek değildir hiç bir zaman. evlendiğinizde sen ve ben değil, biz oluruz. ikimizden de daha büyük bir şey. ve içimizde kavga etsek de hayata karşı biz olarak durur, destek oluruz. bunun için yapılan değişiklikler taviz değil, hem kendimize hem ilişkimize saygımızdan olur. illa yürüteceksiniz diye de bir şey yok. olmuyorsa birbirinizi yıpratmayın.

eğer ev işleri, dersler, iş filan sorun oluyorsa bunları aşacağınızı bilin. zaman içinde çok da güzel yaparsınız. yapamadığınızda birbirinize destek olursunuz. ama karakterleriniz uyuşmuyorsa, o bir ömür boyu değişmiyor. benim gözlemim bu. daha ilk geceden sorunlu başlayıp 15 sene öyle çile tüketenleri biliyorum.

hakkında hayırlısı olsun.

Yazık üzüldüm daha ne kadarlık evlisiniz bu kadar kısa süre içinde neler yaşamışsınız eşinizin evlendiğinizde şehir dışına çıkmaları bu yaşananların en büyük etkisi sayılabilir bana göre tabi ki de iş için gitmiş ama sizi tamamen soğutmuş bu zorunlu şehir dışı işi, aniden evden gitmeniz de kötü olmuş şimdi ikna etse sizi siz de eve dönseniz erkek milleti içinden geçirir bak geri geldi diye ciddiye bile almaz, bence konuşun en azından bu annenize gitmenizden sonra konuşmaya yanaşır sizi dinler boşanmak istediğinizi anlatın bu şekilde evlilik olmaz ikimizde birbirmize iyi gelmiyoruz vs diye konuşun ona göre hareket edin :KK14:

Taaa nişan evresinde baslamis anlasamamazlik,nisan birbirini tanimak icindir,denemek icindir,sizinki olmamis belliymis bastan,neden devam ettirdiniz ki,duzeliriz ayni evin icindeyken,o da degisir istediginiz gibi biri olur diye düsundunuz degil mi.oyle olmuyor ama iste,düzelmiyor birseyler.aksine daha da kötüye gidebiliyor ayni sizinki gibi..
En bastan baslamis sorunlar,esinizin bir haftalikken is icin sehir disina cikmasi,somut baslangic iste.alisma döneminizde ayri kalmisiniZ,birbirinizi ozleyip arzulayacaginiz zamanlarda bile,tel.de birbirinizi yemisiniz..kinle dolmusunuz haliyle kavusmanizda daha kötu bir hal almis..ailenizin yada onun ailesinin bu huzursuzluktn haberleri varmi,yasabilan seylerin ne kadar ev icinde kalmasi taraftarkysam da,eger konusulmasina,ugrasilmasina ragmen halen hicbirsey yoluna girmiyorsa,son care olarak aileleri devreye sokmanin gerekli oldugunu düsünüyorum.

Cocuk Olmadan bosan cunku ÇOCUK oldugunda malesef Boşanmak DAHA Zor
ilk önce şu iki şeyi belirtmek istiyorum.hesabımı yeni açtım.aslında eski üyelerdenim ancak şifreyi unuttum.mail adresim de değiştiği için geri alamadım.yeni hesap açmak zorunda kaldım.ikincisi yazacağım şeyler için git eşinle konuş diyebilirsiniz.bunu çok denedim.ancak eşimle konuşmak imkansız.ya da ben beceremiyorum !
evleneli daha 4 buçuk ay oldu.1 haftalık evliyken eşim görev gereği şehir dışına gitti ve 3 ay sonra geldi.ben doğru annemin evine gittim.ve psikolojim alt üst oldu.(milletin lafı bitmez.)
yani yaklaşık 1 buçuk aydır daha beraber bu evde yaşıyoruz.
2006 yılından beri birbirimizi tanıyoruz.liseden beri.ayrılıp barışmalarımız oldu.ancak benim üniveristeyi bitirdiğim eşim bana evlenme teklifi etti.herkesin hayal edip istediği gibi.çok romantikti.ama bende ters giden bir şey vardı.o günden sonra hep kavga ettik.her gün ama her gün.istemeye gelecekleri günün akşamında bile deli gibi kavga ettik.bisürü küfürler...

öyle yada böyle isteme oldu.beni rahatsız eden bi çok şeye rağmen.2 yıl düğün olmıcak şartı vardı.ama aradan 3 ay geçmeden kayınvalidemler düğün demeye başladı.meğer tek dertleri oğullarının karnına sıcak yemek gitmesiymiş..aylar geçti bin bir güçlükle çeyiz alındı.düğün yapıldı.eşyaları kendimiz aldık.parasını biz ödicez diye kimseyi çağırmadım.gittik eşimle ikimiz aldık.evi tuttuk.haziran gibiydi bunlar. ama düğün yaklaştıkça bir sürü alışveriş gelinlik vs. işlerde eşim hep kendini geri çekti.maddi olarak da var ama daha çok manevi.hiç bir şekilde yanımda olmadı.damatlığını düğüne 1 gün kala seçti.
düğünde ilk dans yaparken aşık değil nefret doluyduk.çünkü istediğim slayt gösterisi olmamıştı.ve bu bir çok boş vakti olmasına ragmen ilgilenmeyen eşim yüzünden olmuştu.onlar konvoyla çıktık geliyoruz derken ben gelinliğimi giymemiş daha slayt yapmaya uğraşıyordum.kısacası hiç bişeyle ilgilenmedi.

düğün gecesi otelde kaldık.altınlar bizdeydi.meger annesi emir vermiş altınlar köyde kalcakmış.eşim de bana bunu söyledi.ben de senin ailen benim benim dışımda başkasıyl karar alma dedim.daha 1 günlük evliyken kavga ettik.ve suratlar 5 karış kendi evimize geldik.ankaraya.
10 gün sonra eşim başka şehire gitti.ben geri annemlere.arada köye onun annesine gittim.ve bu süreçte çok yıprandık.ben eşimi çok boğdum.etrafın lafı beni çok bunalttı.onun ailesiyle 3 gün kalmak bana tan bir eziyet!!!!! ve en son şu raddeye geldik.ankaraya bir geleyim ilk işim boşanma davası açmak olcak.senden nefret ediyorum.seni sevmiyorum.senle evlendiğim güne lanet olsun...
aradan zaman gecti ben ankaraya geldim.çünkü kpssye hazırlancaktm dersanem başladı.kendim kaldım evde.kimseyi tanımıyodum.kimseyle konuşmuyodum.bi de eşim beni yanlız bırakıyodu.kendi sesimi unutur olmuştum.
sonra eşim geldi.ama biz alışamadık birbirmize.geleli daha bir hafta olmadan izin alıp köye gitti.ben kendim kaldım.bnim iznim uyuşmadı diye.
sonra sonra fark ettim ki sevişmek istediği zaman işten eve güler yüzlü geliyo.ben somurtkan olsam da ne yapıp edip beni güldürüyo.ama seviştiğimizin ertesi günü 5 karış surat.ya bilg. başında. ya tv başında.2 gün böylseyse 3.gün eve güler yüz geliyor.
soğuk.hep soğuk.sürekli yaptığım hiçbişeyi begenmiyor.her gün farklı yemek istiyo.o kdar dersin arasında yapmaya calışyıroum yine de bi kötülük buluyo.birini yapsam çamasır ütülenmemiş.ütüle.diğerini yapsam sen ev pis.temizle.çamaşır yıka.temizlik yap.ve o istediğinde ona zevk ver. artk dayanma gücüm kalmadı ve bu şiddete dönüştü.ama onun tarafından değil.ben ona zarar verdim.ve bu 5 6 kez oldu.onun o soğuk tavrı nefret bakışı beni delirtiyo her seferinde. canını yakmak istiroyum.o benim canımı öyle bir yakıyo ki yanlız bırakarak.kendimi su evde temizlikçi aşçı ve seks kölesi olarak görüyorum.bunların hepsini ona da söyledim.ama edebiyat yapmakla suçlandım.en son cuma aksamı beni delirtti.beni 5 dk dinlesene adam gibi.ama yok yatağın içine girmiş.uyumaya çalışıyo.ben başında beni dinle 5 dk diyorum yok.sabrım taştı artık vurmaya başladım.kendimi sakinleştiremiyorum.bi an bi atak geliyo resmen.sonra ertesi sabah 6 da evden esyalarımı toplayıp gittim anneme.bn otagardayken aramış.açtım sonra ben gidiyorum dedim.niye haber vermedin dedi.
2 gün boyunca beni sadece 2 kere aradı.1.annemlere gittin mi ? 2.ne zaman geliyosun ?
eve geldim.çok hastaydım.belim karnım çok ağrıyodu.banyo yapmıştım.yattım yatagın içine.geldi sokulmaya başladı.napıyosun dedim.cilve yapıyorum dedi.bende yapma dedim.senin karın sabahın köründe kaçar gibi geliyo ve iki gün sonra sen ona hiçbişey sormuyosun.tek istediğin kendini tatmin etmek.bu nasıl bişey dedim.bidaha suratıma bakan yok o günden beri.yani 2 gündür.
o evden gitsin istiyorum.arkadaslarına gidiyo.hiç aramıyorum.napıyosun diye.önceden kızardı hep arıyosun diye.şimdi umrumda değil.başkasıyla yatsa diye düşünüyorum bazen.kılım kıpırdamaz heralde.
temmuzda sınavım var.ve cok önemli öğretmenlik için.ben artık kendi benliğimi kaybettim.her şeyde kendimi yetersiz hissediyorum.çünkü öyle hissettiriyo bana.napcamı bilmiyorum.daha çok şey var aslında.

Sakin hamile kalma ve bosan arkadaşım ne kendine eziyrt ediyorsun...

bence her yeni evli çiftin yaşadığı alışma evresi sorunlarını yaşıyorsunuz.
nişan döneminde olan şeyler büyütülecek sorunlar değil bence. erkeklerin % 95 i detayları önemsemez. basit düşünür. seninle konuşmaktan kaçınması da bundan olabilir. ona göre yeni evlisiniz ve sorun çıkması normal, evliliğinizin zamanla rayına oturacağını düşünüyor.
size sorumluluklar ağır gelmiş olabilir. eşinizle ilk günlerde ayrı kalmanız da önemli tabi. bunlar aşılır yeter ki olumlu bakın.
ben öyle büyük boşanacak kadar bir şey görmedim.
cinsellik evliliğin ilk evresinde en önemli madde, kabul etseniz de etmeseniz de böyle. daha sonra alıştıkça paylaşımlar artar, çeşitlenir.

Back