Eşim beni sindirmeye çalışıyor

Keşke toplamayaydiniz sabah yaptığı manzarayla karsilassaydi
İster ev hanımı ol ister çalışan seni boyle zapturap altına alamaz
Göster dişini

Pis herif
Amaç ne sen evde kalk dediği zaman kalkan otur dediği zaman oturan hayatında çocuğundan başka şey kalmamış bir esyaya çevirmek
İster annene gidersin ister kuaföre ister kafeye ne bu böyle be
Tek başına mi yapmışın çocuğu kendi çocuğu değil miymiş 2 saat bakınca bu kadar zoruna gitmiş
Sen onu bu kadar düşün cevap olsun boşuna dememisler erkeklere acimayacaksin diye

bu nasıl akademisyen Allah aşkına?
kızına bakmak zor geliyor, eşine nefes aldırmıyor, anana gönderirim diyor, kırıyor, döküyor.
makamına diplomasına bakarak sakin ve güzelce konuşur sanıyorsun ama davranışları ilkokul terk cahil biri gibi.
böyle biri zamanla tüm saygısını yitirir gözümde.
özür dilemek yerine boşayamazsın ki diye çocukça inatlaşması, ailesine karşı bir şeyleri ispat içinde olma çabası, seni kariyerin için seçtiği anlamına geliyor. kariyerli eş, bebek, itaat eden ve çalışan eş, mutlu aile tablosu. ailesi bahane, eşin ruhen hala ezik. bunun için psikolojik destek alması gerek.
yoksa kendi ezikliğini örtbas etmek için seni her fırsatta ezmeye devam edecek.
ve bir gün senin de sabrın tükenecek, psikolojin zarar görecek.
bence eşin tedavi olsun. kabul etmezse aynı ev içinde o yok gibi yaşa. son çare ayrılırsın. sonuçta sen kimsenin stres oyuncağı, bozuk psikolojisinin kobayı değilsin.
Eğitim cahilliği alıyor erkeklik baki kalıyor caım :) ben ne akademisyenler biliyorum karısına eziyet eden. Hatta geçen yıldı galiba bi profesör karısını öldürmüştü haberlerde görmüştüm.

Kızlar dün geldi aklı sıra özür diledi ama kuyruk dik hala. Hala yaptırım peşinde. Ben de şey dedim: su saatten sonra Seninle konuşacak bir şeyim olduğu u düşünmüyorum. Bazı seyler konuşularak halledilemez malesef. Yarın plan yapma. Kızınla zaman geçireceksin. Ben gün boyu dışarda olcam dedim. Şimdi alış verişteyim. Çok pis sinmiş durumda su an. Ama dur sen daha bunlar başlangıç.

Kızlar dün geldi aklı sıra özür diledi ama kuyruk dik hala. Hala yaptırım peşinde. Ben de şey dedim: su saatten sonra Seninle konuşacak bir şeyim olduğu u düşünmüyorum. Bazı seyler konuşularak halledilemez malesef. Yarın plan yapma. Kızınla zaman geçireceksin. Ben gün boyu dışarda olcam dedim. Şimdi alış verişteyim. Çok pis sinmiş durumda su an. Ama dur sen daha bunlar başlangıç.

Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis o hesap. Belki boyleden anliyor. Ise yaramis gibi.

Kemal Sunal in filmi vardi ya adam "bana mazlumu getirin" deyip adami dovuyordu. Sonra Saban dan dayak yiyince hosuna gitmisti :KK70:

Böyle adamlar nasıl tekrardan bu kadar sinebiliyor aklım almıyor Benim de

Kesik kesik anlatmişsiniz.

"Çayımı alıp döktü , içmeme izin vermedi " demek çok zalimce. Ancak , yemek yiyordu yemesine izin vermedim , o da çayını döktü demek , olayı daha çok açıklıyor.

Tamam yaptığı çok yanlış, kontrolsüz bir insan ancak herşeyi karşılıklı yaşıyorsunuz.

Bu konuyu daha sakın bir zamanda gündeme getirin. Haftanın belli bir günü sizin gününüz olsun.. Bu ayarı tatlı tatlı yapın.

Sanıyorum borçlar bunaltmiş biraz..

Ha bu arada , " ananın evine bırakırım " cümlesini hiç bir kadın kabul etmesin.
Paket değil kadınlar. Gidilmesi gerekiyorsa erkek gider. Ha kadın gitmedi gerekiyorsa kendi gider istediği yere.

merhaba kızlar. 9,5 aylık bi kızım var kızım doğduktan sonra eşimin huyu değişti. Ben bebeğimi kimseye bırakmak istemediğim için su an çalışmıyorum. Evdeyim. Ayda yılda bir dışarı çıkıyorum. Ne zmn dışarı çıkacak olsam eşim ağzımdan bunumdan getiriyor. Surat yapıyor, sonra kavga çıkarıyor. En son bugün yaşandı. Dışarı çıktım kızımı eşime bıraktım. Bugün resmî tatil olduğu içimin evdeydi. Ben de iki saatliğine dışarıya çıktım. Kuaföre gittim. Saçlarımı kestirdim. Ancak zaman bulabildim. Eve geldim yer yerinden oynadı resmen. Yok gitmeyeceksin de. Yarın da günüm var. Borç ödüyoruz gün iyi oluyor toplu para geçiyor elimize. Yarın güne gidersen asla para vermem annene de derim ki al götür evine gönderme buraya . O an öyle kırıldım ki. Neye uğradığımı şaşırdım. Yok çay içmeyeceksin dedi döktü çayın hepsini hiç içmeden. Kapıyı kırmış. Her yeri dağıttı deffoldu gitti yattı odasına. Hala temizlik yapıyorum. Halı çay ve cam parçaları içinde. Bağlık gürültü kopardı. Elim ayağım titriyor su an. O orda öyle rahat uyurken ben hala uğraşıyorum. Kırıldığım çabası. Nedir bu sindirme çabası hiç anlam veremedim.
bu ne ya ah kadın olmak ah

Ilk baslarda benim eşimde öyleydi tipik bir odundu hatta kütüktü dayilari gelir bana bağırır şunu yap bunu yap onlar yokken adam süt liman birini gordumu aslan gibi pençeler açılıyor yanlızken sanırsın melek valla ilk yılın çok zor geçti 5 yıl oldu şuan başkasına beni ezdirmek geri dursun kendisi bile demez şunu getir bunu götür oraya gitme bunu yapma ben yonttum valla inşallah sende yontarsın
Nasil yonttun ? Bize de soyle

Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis o hesap. Belki boyleden anliyor. Ise yaramis gibi.

Kemal Sunal in filmi vardi ya adam "bana mazlumu getirin" deyip adami dovuyordu. Sonra Saban dan dayak yiyince hosuna gitmisti :KK70:
Öyle çok severim ki o sahneyi :KK70:

B Bezdimcicegi bazı insanlar yumuşak davranışlardan bazıları da böyle restten anlıyor. Tartışmada yemeği yedirmeme çayı dökme kısımlarından ziyade annenin evine yollarım lafları çok çirkin adam olanın bunu söylememesi lazım. Saygı öyle önemli ki yitirmemek gerek inşallah siz de yitirmezsiniz daha fazla.

Nasil yonttun ? Bize de soyle
Aslında ben sadece kendim olduğum gibiydim eşim benden başka kimseden annesinden bile çok guvendigi dayısından bile fayda olmadığını görünce 180 derece değişti tamamen farklılaştı bana daha çok bağlandı ona bişey olsa en çok üzülecek olan insan ben olacağımı anladı en önemliside aslında bebeğimi kaybedip kürtaj olduğumda en önemli değişimi gördüm onda bu suredede evliligimiz oturdu daha iyi tanıdık birbirimizi ve yontuldu gerçekten eşim şuan herkes sen buna naptın diyor ama bu seferde ben hep olmasada yeri geldiğinde hala hıncımı çıkarıyorum ondan bana bunu demiştin bunu yapmıştın bunların yanında böyle davranmıştın diye burnundan getirme politikası uyguluyorum suçlu olduğu için sesini çıkaramıyor

Dün burdan bir arkadaşım onun hayatındaki yeri göster sesi ben de onu yaptım. Gidersem basına neler geleceğini biliyor artık. Su an çok normal hatta oldukça titiz davranıyor. Eve yemi geldim ben de yokmuş gibi davranıyorum.
Aynen ışte böyle yapacaksın çok ustune düşersen erkeklerin popo havaya doğru yol alıyor ama bilmiyorlar bir kadın sabır sabır der ama en son o sabır tükenince öyle bir indirir ki erkek tepetaklak olur

Arkadasım..Bu adama besbellı eş ve cocuk sorumlulugu agır gelmıs ondan bu azması! Benım babam 70 yasında hala bırseylerın borcunu oduyor borc odemeyen kım var aramızda? Ama kalkıpta ezıyet etmıyor anneme..Bu boyle basladıyla katlanarak devam eder. Bu psıkolojık şiddet bence ima ettıgı sey eve para getırmen gerektıgı. Su erkekler gercekten aptal Calıssan bakıcı tutatacaksın ee bu kadın sonucta evınde calısan dolabı doldurmak zorundasın artık sıgorta zorunluluda var astarı yuzunden pahalı! Kısacası kımse ıkıncı bır sansı haketmez ınsanlar degısmez arkadasım ben olsam onume bakarım

Dün burdan bir arkadaşım onun hayatındaki yeri göster sesi ben de onu yaptım. Gidersem basına neler geleceğini biliyor artık. Su an çok normal hatta oldukça titiz davranıyor. Eve yemi geldim ben de yokmuş gibi davranıyorum.

Anlattığınız şeyler bir anlık kızgınlık ya da bir şeye karşı tepki gibi durmuyor. Psikolog değilim ama Eşinizin kişilik bozukluğu var sanki. Ve sizin tek seferde gösterdiğiniz karşı tepkiniz bu adamı ıslah etmemiştir emin olun. Biraz otelemistir bazı şeyleri. Biraz tepki gösterdim hemen iyi oldu... yok böyle bir dünya. Daha profesyonel bir adım lazim

Eşim çok titiz davranıyor demiştim daha önce. Şimdi eski titiz, dikkatli, sağ duyulu adam geri gelmiş gibi görünüyor. Özürler havalardan uçuşuyor falan ben de yokmuş gibi davranmaya devam ettim. İzin gününde bizim için bir yerden yer ayırtmış. annemi aramış rica etmiş kızımızı oraya bıraktık. Neyse yemeğe giderken ben birden durdum vazgeçtim dedim içimden gelmedi. Eve gitmek istiyorum dedim. Çok şaşırdı. Sonra sormaya başladı ne yapmalıyım çok üzülüyorum neden affedemiyorsun falan. Dün de aile danışmanından randevu almış. Gittim. Konuştuk uzun uzun. Çok iyi geldi bana da ona da. Su an hala ambargoda eşim burnu iyice sürtülsün. Temmuz'un sonunda balayı yaptığımız otelden rezervasyon yaptırmış. Ama hala benim pek de tavrım değişmeyecek gibi görünüyor.

Back