- 21 Ocak 2015
- 720
- 268
- 43
evet aynen öyle.özgür seçim yaptım ve kimse de bana dur demedi.yada dediler.ama şöyle böyle.Içinde yaşadığımız dünyayı, hayatı her gün yeni baştan biz yaratiyoruz, tanimliyoruz.
Iliskilerimizi de öyle.
Zzzt Erenköy derken bir hizlandirilmis varoluscuga (existantialism) giriş 1 ' in daha sonuna geldik dermisim gibi oldu ama ozgursun ve hem yaptığın seçimlerin ürünü hem de sorumlususun.
Kimsenin kurbanı değilsin.
Yazık üzüldüm daha ne kadarlık evlisiniz bu kadar kısa süre içinde neler yaşamışsınız eşinizin evlendiğinizde şehir dışına çıkmaları bu yaşananların en büyük etkisi sayılabilir bana göre tabi ki de iş için gitmiş ama sizi tamamen soğutmuş bu zorunlu şehir dışı işi, aniden evden gitmeniz de kötü olmuş şimdi ikna etse sizi siz de eve dönseniz erkek milleti içinden geçirir bak geri geldi diye ciddiye bile almaz, bence konuşun en azından bu annenize gitmenizden sonra konuşmaya yanaşır sizi dinler boşanmak istediğinizi anlatın bu şekilde evlilik olmaz ikimizde birbirmize iyi gelmiyoruz vs diye konuşun ona göre hareket edin![]()
dersanem olduğu için geri döncektim zaten ama ona bi zaman vermedim.burnundan kıl aldırmayan bi herif olduğu için aramaya bile grek görmedi.sonra götüm kalkar filan.ve hala bana ben sana cok yüz vermişim diyo.ben yüz falan istemiyorum.sadece seni sevmiyorum ama arada sevesim gelşiyo gel sevişelim tavrından vazgce diyorum.,
boşanalım o zaman gideyim anneme dediğimde git demiyo.ben ciddi ciddi dediğimde hiçbişzaman buna yanasmadı.beklki babasından korkuyodur.bilmyiorm.