• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Bu Defa Bitti :(

Kutlamış aslında, Çiçek almış ya. Muhtemelen konu sahibi suratını asınca sinirlendi.
Haftasonunun bir gününü sizin ailenize ayırmışsınız. Diğeri de eşinizin ailesine burda anormal Bi durum yok. Abartmayın Allah aşkına

Yok canım ben o esnada ağlamakla meşguldüm oğlumun mezarından yeni ayrılmıştım çünkü. Evet haklısınız evladım yanımda yokken bütün günü eşimin ailesiyle geçirmem çok normal bir durum, ben abartıyorum...

hassas bir dönemdesiniz belli ki bebek kaybetmiş ve çok acı çekmişsiniz ancak ayrılmak çok ağır birşey bu daha büyük sorunlarla baş etmenize ve daha çok acı çekmenize sebep olabilir. oturup konuşup birşeyleri düzeltmeye çalışabilirsiniz.

Sakin kafayla düşününce haklısınız aslında...

Yalnız arkadaşlar ben normal bir anne değilim. Bunu düşünüp o şekilde yazsanız. Hem onun annesinin anneler günü kutlanıyor da benim ki neden kutlanmıyor?

Tüm sıkıntı burda başlıyor.
Sizin sıkıntılarınızı asla küçümsemiyorum yanlış anlamayın.
Ama geçip gitti.
Siz evladınızı kaybettiniz eşiniz de aynı şekilde.
Çok fazla hassas davranıyorsunuz.
Anneniz zaten uzun süredir sizinleymiş.
Ben sizi haksız buldum.

Beni anlayamıyorsanız yorum yapmayın lütfen. O kadar yazdığım şeyden sadece bunu mu çıkardınız!!! Diyorum ki 6 yıldır uğraşıyorum olmuyor, değişmiyor adam!!! Beni ve oğlumu 2.plana atıyor!!! Bu olay da son nokta oldu diyorum ama yok anlamamakta direniyorsunuz!!! Çünkü sizin gibi insanlar karşıdaki insanı anlamak yerine sadece saçma sapan yorumlar yapar...

Bu nasıl nefret, nasıl bir saygısız üsluptur ya? Tamam kimse sizi anlamıyor, benide boşayın olsun bitsin. Bu nedir...

Tüm sıkıntı burda başlıyor.
Sizin sıkıntılarınızı asla küçümsemiyorum yanlış anlamayın.
Ama geçip gitti.
Siz evladınızı kaybettiniz eşiniz de aynı şekilde.
Çok fazla hassas davranıyorsunuz.
Anneniz zaten uzun süredir sizinleymiş.
Ben sizi haksız buldum.

Benim ki neden kutlanmıyor derken benim anneler günüm neden kutlanmıyor anlamında yazmışta canım. Geçip gitmiyor ayrıca... Bunu anlamınızı bekleyemem sizden çünkü bu acıyı yaşamayan herkes geçip gitti diyor... Ama geçmiyor. Rabbim kimseye yaşatmasın bunu. Bazı arkadaşlar da çok arabesk yazmışsın, çok duygusalsın vs yazmış ama dediğim gibi bunu yaşamayan kimse anlayamaz.

Şöyle düşün, abartmadan sadece olanı yazıyorum ve eğer bu duyguları abartı bulan arkadaşlar varsa bebeğini kaybeden diğer annelerin yazdığı mektupları vs okusunlar bu forumda. Bir ömür boyu bir daha asla ve asla içten gülümseyemeyeceksin, Bebeğinle yaşıt bir çocuk gördüğünde için yanacak benim de evladım şimdi bu kadar mı olacaktı diye, her özel günde şimdi meleğimde burda olsaydı diyeceksin, nefeslerin bile yarım olacak, içinde sürekli yanan bir ateşle hayatını devam ettireceksin... Ben hala 6 aylık oğlumun nefes alıp almadığını kontrol ediyorum geceleri yataktan kalkıp biliyor musun? Evet eşim de bir evlat acısı yaşadı ama benim gibi değil. Ben yaşadım, ben hissettim onu sadece. O hiç bir şey yaşamadı, hiç bir şey paylaşmadı onunla...

Bazı insanlar güçlüdür, bazı insanlar güçsüz. Ben kendimin çok güçlü olduğunu düşünürdüm ta ki bu olaya kadar...

Benim ki neden kutlanmıyor derken benim anneler günüm neden kutlanmıyor anlamında yazmışta canım. Geçip gitmiyor ayrıca... Bunu anlamınızı bekleyemem sizden çünkü bu acıyı yaşamayan herkes geçip gitti diyor... Ama geçmiyor. Rabbim kimseye yaşatmasın bunu. Bazı arkadaşlar da çok arabesk yazmışsın, çok duygusalsın vs yazmış ama dediğim gibi bunu yaşamayan kimse anlayamaz.

Şöyle düşün, abartmadan sadece olanı yazıyorum ve eğer bu duyguları abartı bulan arkadaşlar varsa bebeğini kaybeden diğer annelerin yazdığı mektupları vs okusunlar bu forumda. Bir ömür boyu bir daha asla ve asla içten gülümseyemeyeceksin, Bebeğinle yaşıt bir çocuk gördüğünde için yanacak benim de evladım şimdi bu kadar mı olacaktı diye, her özel günde şimdi meleğimde burda olsaydı diyeceksin, nefeslerin bile yarım olacak, içinde sürekli yanan bir ateşle hayatını devam ettireceksin... Ben hala 6 aylık oğlumun nefes alıp almadığını kontrol ediyorum geceleri yataktan kalkıp biliyor musun? Evet eşim de bir evlat acısı yaşadı ama benim gibi değil. Ben yaşadım, ben hissettim onu sadece. O hiç bir şey yaşamadı, hiç bir şey paylaşmadı onunla...

Bazı insanlar güçlüdür, bazı insanlar güçsüz. Ben kendimin çok güçlü olduğunu düşünürdüm ta ki bu olaya kadar...

Dediğim gibi acınızı küçümsüyorum sanmayın.
Ya da acınızı hiçe sayın da demiyorum.
Ama hayat bir şekilde devam ediyor.
Hassaslığınız çok.
Karşı taraftanda aynı şeyi bekliyorsunuz.
Allah evladınıza uzun ömürler versin.

Dediğim gibi acınızı küçümsüyorum sanmayın.
Ya da acınızı hiçe sayın da demiyorum.
Ama hayat bir şekilde devam ediyor.
Hassaslığınız çok.
Karşı taraftanda aynı şeyi bekliyorsunuz.
Allah evladınıza uzun ömürler versin.
Amin canım, cümlemizinkine...

Canim biraz fazla abartmamis misin ? Kocan annesine çok bağlı anlaşılan. Ama bunlar boşanmaya sebep mi şu yazdıkların? ? Adam durmuş sana çiçek almış daha napsin sen fazla abartmissin adam da dırdır bıkmış yalnız yatmis.

Canim biraz fazla abartmamis misin ? Kocan annesine çok bağlı anlaşılan. Ama bunlar boşanmaya sebep mi şu yazdıkların? ? Adam durmuş sana çiçek almış daha napsin sen fazla abartmissin adam da dırdır bıkmış yalnız yatmis.

Whatsapp tan yazdıktan sonra hiç bir şey demedim, tek bir kelime bile... Gitti ayrı yattı, sebep de düğünden erken kalkmak istemem...

Tek sorun bu değil canım. Bu patlama noktası sadece. Problem ben ve oğlumun 2.planda kalması, eşimin bizim bir aile olduğumuzu kabullenememesi kendi iç dünyasında...

Bence sen plan bozuldugu icin abartmayacagin varsa da sinir olup inada bindirip abartmissin. Adamin dusuncesiz olduguna sahiden inaniyorsan bence de bosan. Ama bi insan basitce kendi oldu diye kizamazsin. Seni dusunmuyorsa senin icin anlami olan seyler adamin umrunda degilse bagirarak sitem ederek uzulerek bunun önüne gecemezsin.
Ben dedim diye bi çiçek alip ustume atan adamla ben de birlikte olmak istemem ama biraz gec kalmissin sanki cocugunuz olmus artik. Adam da bence senin icinde sinsilik sezdigi icin yapmiyor yapacağı varsa da.

Sizin üslubunuza karşılık bir üslup sadece...

Ağzınızdan çıkanı kulaklarınız duymuyor sanırım.
Eğer laflarımıza uygun bir karşılık verseydim diyeceğim şey ne kadar saçma sapan konuştuğunuz, anlayışsız olduğunuz ve anlamamakta direttiğiniz kıt kişiliğinizin betimlemesi olurdu. Bunları dedim mi demedim ama sen dedin. Neyin karşılığıymış bu, yaptığınız şey sadece saygısızlık, buyrun saçmalamaya devam edin. Ama bilin ki sonuna kadar haksızsınız hayati herkesin burnundan getirip getirip sonra burda konu açıp istediği pışpışlamayı bulamayan her üye neden böyle çıldırıyor Allahım?

Boşanın bol bol anneler günü kutlayın, adamda daralmış zaten herkes rahat etsin.
Dediğim laf bu

Beni anlayamıyorsanız yorum yapmayın lütfen. O kadar yazdığım şeyden sadece bunu mu çıkardınız!!! Diyorum ki 6 yıldır uğraşıyorum olmuyor, değişmiyor adam!!! Beni ve oğlumu 2.plana atıyor!!! Bu olay da son nokta oldu diyorum ama yok anlamamakta direniyorsunuz!!! Çünkü sizin gibi insanlar karşıdaki insanı anlamak yerine sadece saçma sapan yorumlar yapar...
Aldığım cevap bu.

Bir daha konu açarken altına beni pışpışlamayacak olan cevap yazmasın diye uyarı levhası asında herkes arkasına bakmadan kaçsın. Bu yaptığınız gerçekten çok ayıp.

Boşanmak için çok gecerli bir sebep olarak görmedim ben bu durumu.. oturup konuşulabilir, güzelce, kırmadan, dökmeden tatlı dille... Belki senin annenin sürekli sizde kalması bunaltmis olabilir ses de çıkarmıyordur. Eee hal böyle olunca onun annesi anne de benim mı taş mı diye misilleme yapıyor olabilir.

sanmıyorum ben çünkü kendi ailesi uzakta da olsa aynı şeyi yapan biliyorum. fikriyatları bozuk bu erkeklerin.kendi ailesi burnunun dibinde olsa her hafta görüşse gıkı çıkmaz. sen ailenle vakit geçirmek iste kıyamet kopar. sanırım konu sahibinin eşide bu cinsten

Ayy ben oglumla ilgili bi konu acmistim almadigim cvp kalmadi sizinkide oyle olmus.

Annemde annem diye tutturup devamli esinin annesi ile mukayese eden kocalari sevmiyorum ben. Bizimkide oyle cunku. Gecen bizde bu raddeye geldik. Bebeginiz icin idare edin derim bende suan oyle yapiyorum.

sanmıyorum ben çünkü kendi ailesi uzakta da olsa aynı şeyi yapan biliyorum. fikriyatları bozuk bu erkeklerin.kendi ailesi burnunun dibinde olsa her hafta görüşse gıkı çıkmaz. sen ailenle vakit geçirmek iste kıyamet kopar. sanırım konu sahibinin eşide bu cinsten
Haneden uzak olsunlar..

Calisma! Karsinin degerini bilmeyen adama para yedirme!

Ben kizimi bir yasinda birakip calismaya basladim, simdi bin pismanim, Hayalimdeki herseyi hem kizimla hemde olursa bidahaki bebegimle yasarim dedim, Rabbim bugüne kadar ikinci bir evladi nasip etmedi (vardir bunda da bi hayir)
Keşke çıksaydınız işten kızınızla vakit geçirseydiniz

Konu sahibi ben seni çok iyi anladım.Bende anneler gününü oğlumla eşimle kaynanamın evinde geçirdim çünkü benim kendi annem şehir dışında sadece telefonla kutlayabildim.Keşke cocugunla birlikte gitseydin oğlun anneler gününde yanında olurdu nişanda biraz oturup kaynanana geçerdiniz esinle aranız bozulmamış olurdu.Kendi anneni devamlı görüyon zaten canım

Back