Merhaba arkadaslar valla o kadar bunaldim,çözümsüz kaldım ki sırf sizden fikir almak için üye oldum. 5 yıllık evliyim 2 evladım var ALLAH bağışlasın ınş. Eşim çok titiz ve düzenli bir insan. Bizim kavgalarimiz da hep bu yüzden olur, en son ki tartışmada bu yüzden olmuştu. Haftada bir düzenli yardımcı alıyorum ama cocuklarim çok küçük kızım daha 2,5 yaşında oğlum 6 aylik. Haliyle ne kadar olsa düzenli olmuyor ev, ama bir türlü anlatamadim.
Aslında asıl sorunum biz tartışmıyoruz hemen küser eşim, kızar söyleyeceğini söyler sonra da günlerce küser. Ben de inatlasir barismam o zaman da haftalar boyu sürer bu kusluk. Yatağını da ayırır. Kizim bu durumdan çok fazla etkileniyor, artık herşeyi anlıyor zaten zehir gibi bir kız, geçen gün bana babamla niye konuşmuyor diye sordu.
Yine 2 haftadır konuşmuyoruz ben çok sıkıldım artık bu durumdan ramazanda geldi ramazanda hiç kusluk olur mu, bunu ona anlatmam lazım ama nasıl, bunun için psikoga da gittim daha önce defalarca ama tek gidince bir ise yaramıyor, şimdi mesaj mi atsam ramazanda bari kusmeyelim diye mi bilemedim, çok inatçı bir adam zaten. Bana bir fikir verin olur ya artık bu akşam bitsin istiyorum bu kusluk, tek başıma iftar yapmak istemiyorum.