eşim sadece SEVİŞMEK istediği zaman bana sevgi gösteriyor..

seks için evlenmiş bir adam daha.. seksi başkasında bulduğu an sizi boşar bu herif.. ve daha başkaca binlerce sorun.. daha ne bekliyorsunuz ? kpss öğretmen atamaları sınavı oldukça zordur. bu kafayla mı çalışacaksınız. bir an önce yolunuzu-huzurunuzu bulun, çekmeyin elin delisini.

valla ne güzel vuralım,kıralım atak geliyo durduramıyorum. daha güçsüzsünüz diye bu hafifletici bir sebep midir? önce bi öfke kontrolünüzü sağlayın.
baştan yanlış bir seçim yapmışsınız.daha fazla yıpranmadan ve yıpratmadan bu işi bitirin bence. ama mutsuzluğunuzun tek sebebi eşiniz değil,kendi içsel nedenleriniz de var gibi. yardım almayı deneyebilirsiniz. duygu durumunuz düzeldikçe daha doğru kararlar alırsınız.

"Bir an atak geliyor" güldürdü beni.
Ateşle oynamayın, rüzgar ters esebilir.

evlilikte en başta saygı gelir. eşine vurmuşsun ve o karşılık vermemiş. senin saygın yok daha, eşinden nasıl bekleyebilirsin? atak geliyor ne demek? erkekler bunu yapınca, affetmiyoruz. 5-6 defa değil, insanın hayatında bir defa tokat olduğunda dahi unutulmuyor.

düğününüz çok özel bir gün. slayt olmadı diye küsmeni de anlamadım. evlilik gibi ciddi bir karar almışsanız, kaprislerle, küçük meselelerle yıpratmayın.

ev işleri kölelik değil. evinizin düzeni için gerekli işler. ama sen tek başına yapmak zorunda değilsin. eşin de yardım edebilir. bunları da konuşarak halledebilirsiniz. hepimiz geçtik aynı şeylerden. ben de başta yapamadım. çok zor geldi. o zaman ya beraber yapacaksınız. ya da idare edeceksiniz. bunlar çözülebilecek meseleler. zamanla da öğrenirsiniz. düzeniniz oturur. ben de öğrencilikle evi, çocuğu aynı zamanda yürüttüm. gerçekten zor. eşinin destek olması gerek.

fakat istemiyorsanız uzatmayın, ayrılın eğer ikiniz de evliliğinizi yürütmek için çaba göstermeyecekseniz. ki daha birlikte yaşamaya başlayalı 1,5 ay olmuş. ilişkinin yıpranması için çok kısa bir süre. bu kadar az bir zamanda boşanma mesajlarına gelmişseniz, işiniz biraz zor.

birbirini tanıyıp ilişkinizi şekillendirmek taviz vermek değildir hiç bir zaman. evlendiğinizde sen ve ben değil, biz oluruz. ikimizden de daha büyük bir şey. ve içimizde kavga etsek de hayata karşı biz olarak durur, destek oluruz. bunun için yapılan değişiklikler taviz değil, hem kendimize hem ilişkimize saygımızdan olur. illa yürüteceksiniz diye de bir şey yok. olmuyorsa birbirinizi yıpratmayın.

eğer ev işleri, dersler, iş filan sorun oluyorsa bunları aşacağınızı bilin. zaman içinde çok da güzel yaparsınız. yapamadığınızda birbirinize destek olursunuz. ama karakterleriniz uyuşmuyorsa, o bir ömür boyu değişmiyor. benim gözlemim bu. daha ilk geceden sorunlu başlayıp 15 sene öyle çile tüketenleri biliyorum.

hakkında hayırlısı olsun.

çok güzel yazmışsınız, katılıyorum size...

ra sonra fark ettim ki sevişmek istediği zaman işten eve güler yüzlü geliyo.ben somurtkan olsam da ne yapıp edip beni güldürüyo.ama seviştiğimizin ertesi günü 5 karış surat.ya bilg. başında. ya tv başında.2 gün böylseyse 3.gün eve güler yüz geliyor.
soğuk.hep soğuk.sürekli yaptığım hiçbişeyi begenmiyor.her gün farklı yemek istiyo.o kdar dersin arasında yapmaya calışyıroum yine de bi kötülük buluyo.birini yapsam çamasır ütülenmemiş.ütüle.diğerini yapsam sen ev pis.temizle.çamaşır yıka.temizlik yap.ve o istediğinde ona zevk ver. artk dayanma gücüm kalmadı ve bu şiddete dönüştü.ama onun tarafından değil.ben ona zarar verdim.ve bu 5 6 kez oldu.onun o soğuk tavrı nefret bakışı beni delirtiyo her seferinde. canını yakmak istiroyum.o benim canımı öyle bir yakıyo ki yanlız bırakarak.kendimi su evde temizlikçi aşçı ve seks kölesi

Sizin asınıza çok üzüldüm , Allah aşkına bu adamın burcuda başak mı yoksa ?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz şuan?

Cok uzundu okuyamadim basliga gore cevap vermek istedim yapma sevisme yani bir tek o an bana ihtiyaclari dogrutusunda davranicak adam ote gitsin !

Eşinle konuş tarzı bir tavsiye veremeyeceksem verebileceğim tek tavsiye boşanın tarzı bişey olur. Kimse bu kadar yeni evliyken bunları yaşamak istemez. Bu böyle ne kadar sürer ya da baştan bozuk olan bişey sonradan nasıl düzelir bilmiyorum. Bence evlenmekle hata etmişsiniz.

Yapılacak şey belli: boşanmak.
Bu şekilde nereye kadar devam ettirebilirsin?
Ettirsen bile bu kendine eziyetten başka bir şey değil.

Bu evlilik baştan sona hata...

Bu konu sonucunda verdiğim karar; Evlenmek istemiyorum.

Evlenmeniz hata olmus zaten .
Kendinde soyluyosun sevgililik doneminde bile anlasmiyormusunuz .
Bsstan sona bir mutsuzluk var , birde olaya siddet karismis...
Erkekler.nasil siddet uygulandiginda itici ve cani geliyorsa , bayanlar icinde gecerli bu ..

ya ben uzun süre çıkıpta sonra evlenmenin yanlış olduğunu düşünüyorum bilmiyorum belki benim düşüncem yanlış ama böyle 9 yıl 8 yıl uzatmalı çıkıp sonra evlenmek bilmiyorum ilişkiyi ve kişileri yıpratıyor taraflar çok yüz göz oluyor saygı kalmıyor tabi bu herkes için geçerli değil 10 sene çıkıp beraber büyüyp sonrasında çok mutlu olanlarda var bunun da tek çıkış noktası saygı . onlar saygılarını kaybetmiyorlar. siz saygıyı kaybetmişsiniz.. aynı zaman da yıpranmışsınız.

Sorun esinizin ilgisizligi gibi görünüyor.
Ve sizde bunun acisini siddete basvurarak cikariyorsunuz.
Psikolojiniz baya bozulmus olmali, yoksa hic bir kadin siddet uygulamaz.
Evlilik terapilri var gittiniz mi hic? Bir deneyin, bence siz icin faydasi olur.
Esiniz hep mi böyle soguk bir adamdi, yoksa sonradan mi böyle oldu?
Sanki hep sogukmusta ilk baslarda cok asIk oldugu icin farkettirmemis size gibi geldi.
Erkeklerin ilgisi malesef zamanla azaliyor, ama sizin iletisim probleminiz var daha cok. Terapi diyorum.

Bana kızabilirsiniz ancak içten içe eşinize karşı kendi kendinizi dolduruyorsunuz gibi geldi bana..

haklısın galiba.gündüz dersaneye gittiğim için giremedim.o yüzden yazamadım.su an da yazılanları cevaplamıyacam.müsait olduğumda her arkadasın dedğini göz önüne alıp cevaplıcam.herkese teşekkür ederim cevap verdikleri için.iyi yada kötü.

valla ne güzel vuralım,kıralım atak geliyo durduramıyorum. daha güçsüzsünüz diye bu hafifletici bir sebep midir? önce bi öfke kontrolünüzü sağlayın.
baştan yanlış bir seçim yapmışsınız.daha fazla yıpranmadan ve yıpratmadan bu işi bitirin bence. ama mutsuzluğunuzun tek sebebi eşiniz değil,kendi içsel nedenleriniz de var gibi. yardım almayı deneyebilirsiniz. duygu durumunuz düzeldikçe daha doğru kararlar alırsınız.
evet içsel nedenim çok.zamanında üni okuyan bendim.ve havalardaydım.şimdi eşimin verdiği parayla yemeğimi yiyip dersaneme gidiyorum.ve kendimi gercekleştirememek beni delirtiyo.çevremin baskası.illa atanmam gerek.illla atanmam gerek.hep bu düşünce.ve evliliğin sorumlulukları beni en ufak seye kafa yorar hale getirdi.
sınava calışmak konusuna gelşince baya iyi gidiyorum aslında.zaten artk bi çözüm yolu bulmak ve daha iyi konsantre olmak için buraya yazma ihtiyacı duydum.maddi olarak destek alamam.ancak burada aklı selim birileri bana yol gösterirse... çünkü büyüklerimiz genelde içeriğini açmadan sunu söyle yap der gecer.ama günümüzde bu mümkün olmuyo.herkesein istekleri değişti.derinleşti..

Back