eşiniz siz olmadan gider mi?

Tüm yorumları okumadım ama eşiniz siz ailesiyle görüşmüyorsun diye onların özel günlerini kaçırmak zorunda değil ki elbette ki özel günlerinde ailesinin yanında olacak ,

Kp sözü hiç hoş değil ayrıca o konuda hak verdim size

kp in sözü hiç hoş değil şımarık alıştırma ne demek ya... sensiz bir defa iki defa gitmesi neyse de devamlı tek gitmesi doğru değil

İyi de sen ablasıyla görüşmüyormuşsun ki elbette ablasının kep törenine gidecek yani ee siz gitmeyeceksiniz diye o da mı gitmesin hem gecenin bir yarısı değildir ki tören evde kalamayacak ne var arkadaşlarınızda gelmiş hem. Siz görüşmüyorsunuz diye onu alıkoyamazsınız bunlar özel günler yiğeninin doğumgünü de öyle yani kadınlar varsa var hediyesini verip pastasını yiyip dönmüştür abartmayın bence.

hanımefendi yapılan yorumları geç okuyorum hepsini ciddiye aldım ama bu yaptığınız yorumun saçmalığı nedir? ben kp ile evlenmedim kocam ile evlendim. kp ilk başta böyle saçma bi insan olduğunu gösterseydi belki düşünürdüm ama eşime olan sevgimden dolayı yine evlenirdim. burda ki sorun kp nin saçma konuşması ve eşimin ağzını açmaması. umarım anlamışsınızdır. kültür dediğimiz şey konuşma şekli değildir bu arada saygı her yerde saygıdır
He he evet herkes saçma bir sen düzgün

Back