- 24 Mart 2024
- 175
- 313
- 18
- 34
- Konu Sahibi birtanetek
-
Şikayet edilemez çünkü ben boşanmak istemediğimi söyledimBu şikayet edilebilir mi acaba? Meslek etiğinin içinden geçilmiş.
Başka birine giderse belki bu konuda bir şey yapabilir sorumluluk hissedip. Açikçası bu etiksizliğin cezalandırılacağı bir makam var mı, kayıt oldukları bir oda var mı bilmiyorum.Kesinlikle geçilmiş.
Niye bu kadar saçma şeyler söylüyor psikolog diyorumz o mesleği bırakıp kocanın sözcüsu olmuş hatır, gönül ve büyük ve tamamen duygusal sebeplerle
Şikayet kısmını bilmiyorum ama konu sahibi başka birine gitmeyi becersinde orası eksik kalsın.
Bende yapmıyorum ev işi güzelce , hatta berbatim bu konuda eşim beni el üstünde tutuyor birlikte yapabildiğimiz kadar yapıyoruz, eski eşimde derdi seni kimse almaz diye oysa çok fazla kapıma gelen olduAma bana dedi ki benden boşanırsan kimse seninle evlenmek istemez ev temizliğinden doğru düzgün anlamıyorum yapamıyorum beceremiyorum elimden geleni yaptım ama o kadar da mükemmel olmuyoro yüzden evlenme ihtimalim yok ama evlilik olmasa da olur
Size inanılmaz bir şey söyleyeceğim, herkes karısını hizmetçi gibi görmüyor. Ev işi dediğiniz üstün yetenek isteyen bir şey de değil zaten. Sizin algılarınızla oynanmış resmen.Ama bana dedi ki benden boşanırsan kimse seninle evlenmek istemez ev temizliğinden doğru düzgün anlamıyorum yapamıyorum beceremiyorum elimden geleni yaptım ama o kadar da mükemmel olmuyoro yüzden evlenme ihtimalim yok ama evlilik olmasa da olur
Bende yapmıyorum ev işi güzelce , hatta berbatim bu konuda eşim beni el üstünde tutuyor birlikte yapabildiğimiz kadar yapıyoruz, eski eşimde derdi seni kimse almaz diye oysa çok fazla kapıma gelen oldu
Şu herif pis gözlerini kimin üstüne dikse bildiğini de unutur zaten.Ama bana dedi ki benden boşanırsan kimse seninle evlenmek istemez ev temizliğinden doğru düzgün anlamıyorum yapamıyorum beceremiyorum elimden geleni yaptım ama o kadar da mükemmel olmuyoro yüzden evlenme ihtimalim yok ama evlilik olmasa da olur
Bana YouTube’dan ev düzeni yapan kadınların videolarını atıyordu bak bunlar gibi olacaksın evliliği kolay mı zannediyorsun çocuk oyuncağı mı evlilik dediğin böyledir ben dışarıda çalışıp sorumlulugunu yerine getiriyorum sana bugün para getiremedim demiyorum ama sen ev temizliği konusunda beni memnun etmiyorsun falan demiştiSize inanılmaz bir şey söyleyeceğim, herkes karısını hizmetçi gibi görmüyor. Ev işi dediğiniz üstün yetenek isteyen bir şey de değil zaten. Sizin algılarınızla oynanmış resmen.
Eski eşimde söylemezdi oysa normalin üstünde güzelliğe sahibim , narsistler böyledir duzelmezler onlardan kurtulmak için ansızın bavulu toplayıp kaçmak gerek bir dahada asla telefonlara kapılara çıkmamak lazım.. şimdiki eşim her an güzelliğim ile ilgili şiir yazıyor aşktan başımı döndürüyor .ben güzel yemek güzel temizlik yapmak zorunda değilim ama eşim bana böyle davranmak zorunda çok istiyorsa temizlikçi alabilir...almıyorsa beraber yaparız olduğu kadar. Tek başıma yapmam.Evet aslında ben de evlenmeden önce kapıma gelen olmuştu ama işte evlendikten sonra özgüvenim bayağı bir sarsıldı bazı eşler eşinin çok güzel olduğunu söylemekten çekinmiyor ama benim eşim bunu söylemek istemiyor neden bilmiyorum
Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuğunuzla boşanıp böyle bir yuva kurmanız çok güzelEski eşimde söylemezdi oysa normalin üstünde güzelliğe sahibim , narsistler böyledir duzelmezler onlardan kurtulmak için ansızın bavulu toplayıp kaçmak gerek bir dahada asla telefonlara kapılara çıkmamak lazım.. şimdiki eşim her an güzelliğim ile ilgili şiir yazıyor aşktan başımı döndürüyor .ben güzel yemek güzel temizlik yapmak zorunda değilim ama eşim bana böyle davranmak zorunda çok istiyorsa temizlikçi alabilir...almıyorsa beraber yaparız olduğu kadar.
Oturup sapık gibi temizlik videosu çeken insanları mı araştırmış akşama kadar, işi gücü bırakıp? Dünyanın en boş, en gereksiz herifi.Bana YouTube’dan ev düzeni yapan kadınların videolarını atıyordu bak bunlar gibi olacaksın evliliği kolay mı zannediyorsun çocuk oyuncağı mı evlilik dediğin böyledir ben dışarıda çalışıp sorumlulugunu yerine getiriyorum sana bugün para getiremedim demiyorum ama sen ev temizliği konusunda beni memnun etmiyorsun falan demişti
Deli herhalde.Bana YouTube’dan ev düzeni yapan kadınların videolarını atıyordu bak bunlar gibi olacaksın evliliği kolay mı zannediyorsun çocuk oyuncağı mı evlilik dediğin böyledir ben dışarıda çalışıp sorumlulugunu yerine getiriyorum sana bugün para getiremedim demiyorum ama sen ev temizliği konusunda beni memnun etmiyorsun falan demişti
Evet bende inanmazdım yeniden evleneceğime çünkü eski eşim beni çok asagiliyordu özgüvenim berbat olmuştu beni yalnizlastirmisti. Seni benden başkası çekmez sen normal değilsin diyordu arada iyi davranırdı bende beni seviyor sanardim ahh eski ben çok zavalliydi. Şimdi Elhamdülillah çok güçlü bir kadınım ondan sonra kendimi çok geliştirdim maddi manevi olarak .o hayatıma bir engelmis sadece. Şimdi akrabalarım hakkımda o çok güçlü bir kadın tuttuğunu koparır diye biliniyorum hala özgüvenimin düştüğü yerler oluyor eşim sağolsun o beni iyilestiriyor.Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuğunuzla boşanıp böyle bir yuva kurmanız çok güzel
Ya birde asgarî düzeyde temizlik ve düzenden sonrası kişinin kendi bileceği iş. Bazı insanlar seviyor ev işlerini, düzenini, o mesuliyeti. Herkes aynı olmak zorunda değil.Temizlik videosu çeken insanlar video attıkları platformdan gelir elde ediyorlar, siz Allah'ın günü karın tokluğuna iki oda bi salon evi 40 kere silmekten ne öğreneceksiniz?
Erkekler bu kadar takmıyor ince işe. Gözleri seçmiyor öyle. Oturduğu yer temizse, yemeği çayı geliyor, donu yıkanıyorsa kalanı umurlarında olmaz, öyle ince ince işler olduğunu bilmezler bile. Bu adam iyice kafayı bozmuş. Dışarda bi tane ciddiye alan yok galiba, iyi ki bulmuş bi gariban didikleyip duruyor.Ya birde asgarî düzeyde temizlik ve düzenden sonrası kişinin kendi bileceği iş. Bazı insanlar seviyor ev işlerini, düzenini, o mesuliyeti. Herkes aynı olmak zorunda değil.
Bu şekilde ev işini mesele eden erkeğin derdi geçinmek değil, sorun çıkarmak zaten.
evet belli ettim az çok bağımlılığımıBağımlıyım asla boşan demeyin vs vs şeklindeki tehlikeli cümlelerinizi eşiniz de biliyor mu? Hani ona muhtaç olduğunuzu falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?