- 20 Ağustos 2024
- 58
- -33
- 3
- 33
- Konu Sahibi birtanetek
-
Aile evi dediğim boş ev vefat ettiler kötü bir yer değil yani iyi bir yerNiye geri döndünüz aile eviniz nasıl bir yer de geri dönüyorsunuzşddetten sonra niye aile evine geri dönmediniz
Dönmeyeceğinizi bildiği için acımasızlık dozunu arttırmış
Siz kendinizi iyileştirin ilk önce.Peki ne yaparsam düzelir ben onu iyileştirmek istiyorum ne yaparsam normal olur aslında sokakta hayvanları besleyen bir insan yani o kadar da kötü değil zevk almıyor zaten sonra kendinden nefret ettiğini söylüyor ama o anda gözü dönüyor
Ne yapmam lazım peki nasıl iyileşeceğim ne yapacağım kopamıyorum bırakamıyorum ne yapacağım kendimi mi keseyim ne yapayım öleyim mi ne yapayım ki normal değilim zaten kabul ediyorum normalim demiyorum kendimden nefret ediyorum ben de niye niye bırakamıyorum diye bana zarar veriyor niye bırakamıyorum bu sorunun cevabı yok bulamıyorum beni öldürüyor gün geçtikçe ama ben bırakamıyorum niye yani bana bu sorunun cevabını vermiyorsanız siz anormalsiniz demeyin o zaman anormalim zaten nasıl düzelir anormal bir insan o zaman hayatta ondan başka kimsem yok bir tek o var başka kimsem yok ailem o her şeyim o annem babam her şeyim oldu çok büyük bir boşluğa düşerim nasıl düzelteceğim bu durumu bilmiyorum ne yapacağım onu iyileştirmek istiyorum iyi bir insan olsun ve benim ailem olarak kalmaya devam etsinSiz kendinizi iyileştirin ilk önce.
Hangi normal insan bu kadar kötü muameleye rağmen, o adamın ayaklarına kapanır da beni terk etme der?
Sanki kendiniz normalsiniz de eşinizi iyileştireceksiniz.
Başka bir şans dediğiniz tekrar evlenmek mi?Eğer iki gram aklın varsa 50-60 yaşında ah keşke bu hayvanı gençken boşasaydım bir şansım oldurdu belki sıfırdan başlamaya dersiniz yoksa devam geçir ömrünü bu eşekle bize ne
Doktorların kötüye ilacı yokken sizin cılız gücünüz neye yeter?Ne olur mesela başıma ne gelir ki onu iyileştiremezmıyım
Ben ne yapacağım peki şu anda boşanamıyorum yapamıyorum psikolojim elvermiyor boşanmaya… akrabalarım onun çok ama çok iyi bir insan olduğunu falan söylüyor onu bırakırsam çok mağdur olacağımı söylüyorlar ben bağımlı bir psikolojideyim bunu psikoloğun da söyledi ama hiçbir şekilde yardımcı olmuyor nasıl çözüm sağlayacağım konusunda hep eşime iltifatlar etmemi söylüyor eşimi iyileştirmeye çalışmamız gerektiğini söylüyor ama ben tükeniyorum ya o iyileşsin gerçekten ya da bir şeyler değişsin istiyorum en kolay yolu iyileşmesini için çabalamakormalDoktorların kötüye ilacı yokken sizin cılız gücünüz neye yeter?
O değişmez, siz değişeceksiniz.Ne yapmam lazım peki nasıl iyileşeceğim ne yapacağım kopamıyorum bırakamıyorum ne yapacağım kendimi mi keseyim ne yapayım öleyim mi ne yapayım ki normal değilim zaten kabul ediyorum normalim demiyorum kendimden nefret ediyorum ben de niye niye bırakamıyorum diye bana zarar veriyor niye bırakamıyorum bu sorunun cevabı yok bulamıyorum beni öldürüyor gün geçtikçe ama ben bırakamıyorum niye yani bana bu sorunun cevabını vermiyorsanız siz anormalsiniz demeyin o zaman anormalim zaten nasıl düzelir anormal bir insan o zaman hayatta ondan başka kimsem yok bir tek o var başka kimsem yok ailem o her şeyim o annem babam her şeyim oldu çok büyük bir boşluğa düşerim nasıl düzelteceğim bu durumu bilmiyorum ne yapacağım onu iyileştirmek istiyorum iyi bir insan olsun ve benim ailem olarak kalmaya devam etsin
O değişmez, siz değişeceksiniz.Ne yapmam lazım peki nasıl iyileşeceğim ne yapacağım kopamıyorum bırakamıyorum ne yapacağım kendimi mi keseyim ne yapayım öleyim mi ne yapayım ki normal değilim zaten kabul ediyorum normalim demiyorum kendimden nefret ediyorum ben de niye niye bırakamıyorum diye bana zarar veriyor niye bırakamıyorum bu sorunun cevabı yok bulamıyorum beni öldürüyor gün geçtikçe ama ben bırakamıyorum niye yani bana bu sorunun cevabını vermiyorsanız siz anormalsiniz demeyin o zaman anormalim zaten nasıl düzelir anormal bir insan o zaman hayatta ondan başka kimsem yok bir tek o var başka kimsem yok ailem o her şeyim o annem babam her şeyim oldu çok büyük bir boşluğa düşerim nasıl düzelteceğim bu durumu bilmiyorum ne yapacağım onu iyileştirmek istiyorum iyi bir insan olsun ve benim ailem olarak kalmaya devam etsin
Her şey sıfırdan bekar kafa rahat bir yaşam belki aşk belki sevgili belki evlenmek her şey inan her ihtimal bundan iyiBaşka bir şans dediğiniz tekrar evlenmek mi?
sıfırdan başlamak nedir
Psikoloğu değiştirin. Akrabalar iyi diyor çünkü bu yüzünü dışarı bi gösterse kimse yüzüne tükürmez. Siz koltuğunun altındasınız nasılsa. Bir de kimsenin sizle uğraşası yok açık konuşucam, iyi kötü koca var başında, o gütsün diyorlar. Umurlarında değilsiniz.Ben ne yapacağım peki şu anda boşanamıyorum yapamıyorum psikolojim elvermiyor boşanmaya… akrabalarım onun çok ama çok iyi bir insan olduğunu falan söylüyor onu bırakırsam çok mağdur olacağımı söylüyorlar
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum sanki ben boşanırsam onların başına kalacakmışım gibi hissediyorlar… eşim bana vuruyor diyorum hak etmissindir sakin ol falan diyorlar sinirlisin diyorlar ben sinirli falan değilim halbuki ben gerçekten bir çıkış yolu arıyorum ya düzelsin ya bitsin o psikolog eşim ayarladı haftanın dört günü gidiyorum acaba kendim bir psikolog bulsam gitsem nasıl olur ki eşim o psikoloğu bırakırsam bunu Öğrenir ve kıyameti koparır iki ayrı psikoloğa gitmek ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle olursa mecbur öyle olacakPsikoloğu değiştirin. Akrabalar iyi diyor çünkü bu yüzünü dışarı bi gösterse kimse yüzüne tükürmez. Siz koltuğunun altındasınız nasılsa. Bir de kimsenin sizle uğraşası yok açık konuşucam, iyi kötü koca var başında, o gütsün diyorlar. Umurlarında değilsiniz.
Bu psikoloğu eşim tanıyor bunu bıraktığımı öğrenirse çok büyük kıyamet koparırO değişmez, siz değişeceksiniz.
Acilen psikoloğunuzu değiştirin.
Eğitim durumunu falan iyice araştırıp düzgün birini bulun.
İlaç tedavisine ihtiyacınız olabilir, bilmiyorum.
Eşinizi bir kenara bırakın, kendinizle olan derdinizi çözün ilk önce. Bu da iyi bir psikolojik tedaviyle olur. Sağlıklı karar verecek durumda değilsiniz belli ki.
Aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama cılız bir umuda tutunmaya çalışıyorsunuz her fırsatta. Eşiniz evet kıyameti koparır, çünkü bu psikoloğu besliyor bülbül gibi o ne istiyosa onu şakısın diye. Gizli yapmaya bakacaksınız. İlla gitmenize gerek yok bi yere, online olarak işinizi görebilirsiniz.Ben de öyle olduğunu düşünüyorum sanki ben boşanırsam onların başına kalacakmışım gibi hissediyorlar… o psikolog eşim ayarladı haftanın dört günü gidiyorum acaba kendim bir psikolog bulsam gitsem nasıl olur ki eşim o psikoloğu bırakırsam bunu Öğrenir ve kıyameti koparır iki ayrı psikoloğa gitmek ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle olursa mecbur öyle olacak
Peki sizce gittiğim psikoloğa diğer psikolog da devam ettiğimi anlatsam mı evet gerçekten gitmeyi düşünüyorum araştıracağım yoksa ben gerçekten kanser olacağım ben çok üzülüyorum çok kiriliyorum benim de duygularım var benimde bir kalbim var yani hangi kadın bu kadar hakaret işitmek ister ertesi gün her ne kadar gönlümü alsa da ya hakaretler bitsin ya da ben gideyim artık ama gidemiyorum işte psikolog işini DüşüneceğimAslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama cılız bir umuda tutunmaya çalışıyorsunuz her fırsatta. Eşiniz evet kıyameti koparır, çünkü bu psikoloğu besliyor bülbül gibi o ne istiyosa onu şakısın diye. Gizli yapmaya bakacaksınız. İlla gitmenize gerek yok bi yere, online olarak işinizi görebilirsiniz.
O yüzden mi saçmalıyor psikoloğunuz?Bu psikoloğu eşim tanıyor bunu bıraktığımı öğrenirse çok büyük kıyamet koparır
Anlatın ki bir meslektaşı adına utanma duygusunu deneyimlesin.Peki sizce gittiğim psikoloğa diğer psikolog da devam ettiğimi anlatsam mı evet gerçekten gitmeyi düşünüyorum araştıracağım yoksa ben gerçekten kanser olacağım ben çok üzülüyorum çok kiriliyorum benim de duygularım var benimde bir kalbim var yani hangi kadın bu kadar hakaret işitmek ister ertesi gün her ne kadar gönlümü alsa da ya hakaretler bitsin ya da ben gideyim artık ama gidemiyorum işte psikolog işini Düşüneceğim
Bu şikayet edilebilir mi acaba? Meslek etiğinin içinden geçilmiş.O yüzden mi saçmalıyor psikoloğunuz?
Eşinizle birbirlerini tanıdıkları için mi?
O zaman içinde bulunduğunuz durumdan çıkamazsınız.
Eşinizin pinpon topu olarak hayatınıza devam edersiniz.
Neden olmasın ben bir çocukla yeniden evlendim, daha önce hiç evlenmemis biriyle şimdi 2 çocuğum var huzurlu mutlu bir hayat sürüyorum tek pişmanlığım daha erken boşanmamak . Sana boşan diyemem ama. Buda bir örnek aklında kalsinBaşka bir şans dediğiniz tekrar evlenmek mi?
sıfırdan başlamak nedir
Kesinlikle geçilmiş.Bu şikayet edilebilir mi acaba? Meslek etiğinin içinden geçilmiş.
Ama bana dedi ki benden boşanırsan kimse seninle evlenmek istemez ev temizliğinden doğru düzgün anlamıyorum yapamıyorum beceremiyorum elimden geleni yaptım ama o kadar da mükemmel olmuyoro yüzden evlenme ihtimalim yok ama evlilik olmasa da olurNeden olmasın ben bir çocukla yeniden evlendim şimdi 2 çocuğum var huzurlu mutlu bir hayat sürüyorum tek pişmanlığım daha erken boşanmamak . Sana boşan diyemem ama. Buda bir örnek aklında kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?