- 24 Mart 2024
- 175
- 313
- 18
- 34
- Konu Sahibi birtanetek
-
Ama siz şanslıymışsınız iyi birine denk gelmişsiniz çünkü eski eşinden böyle kötü bir muamele gören bir kadına bir erkek bu kadar değer vermez normalde bence başkası kötü davranmış demek ki bu kadında bir anormallik var falan derlerEvet bende inanmazdım yeniden evleneceğime çünkü eski eşim beni çok asagiliyordu özgüvenim berbat olmuştu beni yalnizlastirmisti. Seni benden başkası çekmez sen normal değilsin diyordu arada iyi davranırdı bende beni seviyor sanardim ahh eski ben çok zavalliydi. Şimdi Elhamdülillah çok güçlü bir kadınım ondan sonra kendimi çok geliştirdim maddi manevi olarak .o hayatıma bir engelmis sadece. Şimdi akrabalarım hakkımda o çok güçlü bir kadın tuttuğunu koparır diye biliniyorum hala özgüvenimin düştüğü yerler oluyor eşim sağolsun o beni iyilestiriyor.
Herkes yanınızdaki gibi değil, tek tip erkek yok.Ama siz şanslıymışsınız iyi birine denk gelmişsiniz çünkü eski eşinden böyle kötü bir muamele gören bir kadına bir erkek bu kadar değer vermez normalde bence başkası kötü davranmış demek ki bu kadında bir anormallik var falan derler
Hayır boşandıktan 1 yıl sonra denk geldim o zamana kadarda yalnızlığın keyfini çıkardım işe girdim arkadaslarimla takıldım her zaman ondan sonra mutlu oldum. Zor zamanlarım oldu elbette ailemle ilgili ama boşanma ile ilgisi yok . Bütün anlattıklarimdan bunu anlıyorsanız başka diyecek bir şeyim yok bu hayat bir kere veriliyor bize başka hayat olmayacak ...hadi iyi gecelerAma siz şanslıymışsınız iyi birine denk gelmişsiniz çünkü eski eşinden böyle kötü bir muamele gören bir kadına bir erkek bu kadar değer vermez normalde bence başkası kötü davranmış demek ki bu kadında bir anormallik var falan derler
DoğrudurHerkes yanınızdaki gibi değil, tek tip erkek yok.
TeşekkürlerBunları anlatmayi sevmiyorum ama sana ışık tutsun diye anlattım sen benim sanki 21 yaşımdaki halimsin bu yüzden kıyamadım şimdi 34 yasindayim
Bak mesela tek tip kadın da yok, eşiniz gibi herif elime geçecek, onu dönme dolaba bindiririm hoşaf olur beyni, o kafasındaki tilkileri toplayacam diye uğraşır durur.Doğrudur
Bence az çok değil bayağı iliklerine kadar işlemiş.evet belli ettim az çok bağımlılığımı
Her gittiğine kocam beni itip kakıyordu kapıya atıyordu deme sende alnında mı yazıyorAma siz şanslıymışsınız iyi birine denk gelmişsiniz çünkü eski eşinden böyle kötü bir muamele gören bir kadına bir erkek bu kadar değer vermez normalde bence başkası kötü davranmış demek ki bu kadında bir anormallik var falan derler
Başım ağrıdı konu sahibinden dolayı. Saflığından mıdır eşinin kendini uyanık sanmasından mıdır nedir bilemedim. Adamın hakkından gelemiyor yahu.Bak mesela tek tip kadın da yok, eşiniz gibi herif elime geçecek, onu dönme dolaba bindiririm hoşaf olur beyni, o kafasındaki tilkileri toplayacam diye uğraşır durur.
Ay sinirlerim bozulduHer gittiğine kocam beni itip kakıyordu kapıya atıyordu deme sende alnında mı yazıyor
Büyük konuşma !Eşiyle mutsuz olup hala boşanmak istemeyenler için şöyle düşünüyorum, Allah korusun bir hastalık geçirseniz bir süre boyunca yatan hasta olsanız bu eşler size yardım eder mi, bakımınızla ilgilenir mi? Belli ki sevmiyor duygularını önemsemiyor paçavra gibi davranıyor. Genç yaşlarınızda hasta olmazsınız belki ama yaşlılığın ne getireceği bilinmez. Böyle mutsuz bir evliliği sürdürüp yaşlanınca birbirinize bakım olarak muhtaç kaldığınız zaman nasıl olacak? Ta onu mu düşüneceğim diyebilirsiniz ama bu hayatta geniş düşünmeliyiz yani size kötü davranmasına karşı dişinizi sıkıyorsunuz ama yarın bir gün Allah korusun bakıma muhtaç bir hale gelirseniz bu eşler size göz ucuyla bile bakmasa o zaman psikolojinizin geleceği hali düşünün. Sevgi yanında vicdanı getirir sevmeyen erkek vicdan göstermez.
Boşanmayacağım tavsiye veren versin demişsiniz sanmıyorum ama canım şöyle yaparsan adam sana iyi davranır evliliğini kurtarmaya çalış diyen olursa okursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?