Eşim ona soğuk davranınca bana iyi davranıyor ona sıcak davranınca bana kötü davranıyor

Ay yok ya herkes istediği yorumu yapmakta özgür sadece Bosan vesaire diyenler evet iyiliğim için söylüyor bunu ama bunu benim psikolojim kaldırmıyor işte ben de problem var diyorum zaten…
Eşimin geçmişi 15 yıl bir evlilik geçirmiş genç yaşta evlenmiş aslında beni kavga etmeye yönlendiren hiçbir şey yok ben asla kavga etmiyorum kendisi bir sıkıntı olduğu zaman bağırmaya başlıyor ve hakaret etmeye başlıyor sus geri zekalı beyinsiz beni dinle salak gibi
Ben ona bana böyle söyleme vs diye uyarı yaptigimda çok sinirleniyor mesela aradan günler geçtikten sonra konuşmaya çalışıyorum bu konuyla ilgili geçmişi hatırlayarak zehir mi edeceksin bu günümüzü de her şey güzel giderken niye geçmişle ilgili konuşuyorsun ilaç kullanmalısın bunları Unutamıyorsan vesair gibi şeyler söylüyor

Ayy ondan sonra öyle demeyin, böyle demeyin diye yazıp duruyorsunuz.
Siz onu bırakmazsaniz o sizi bırakır zaten bu egoyla merak etmeyin. Bal gibi aldatır bu adam sizi, üstüne suçlu çıkarır.
Ama bu adam bana bir sıcak davranıyor bir soğuk davranıyor bir benim için her şeyi yapıyor en değerli hediyelerle geliyor bir bakıyorum berbat davranıyor bu yüzden kendimi suçlama eğilimi içerisinde oluyorum acaba ben mi hatalı davranınca bana kötü davranıyor beni sevmediğini düşünemiyorum bana çok değerli bir şeyler yaptığı zaman evet parayla ölçülmez tabii ki ama bir erkekte hiç değer vermediği bir kadına değerli şeyler hediye etmez öyle değil mi bilmiyorum öyle mi

Eşinizin ikinci evliliği mi ? Eğer doğru anladıysam ilk eşinin niye boşandığı çok belli.

Size çok üzüldüm keşke psikologa evliliğinizi değil kendinizi kurtarmak için gitseniz
Zaten önce bu amaçla başladım ama terapistimimin ödemesini eşim yapıyor yani zaten ben çalışsam bile psikolog ücreti ödeyemem psikolog ücretleri pahalı

Terapiye devam et ama başka psikologla.
Eşine de köpek çek -düzgün bir terapist bulana kadar-. Herkese anladığı dilden...
Bu terapiste eşim gitmemi istiyor iki terapiste birden mi gideyim yani ne biliyim ben bu terapisti bırakırsam çok sinirlenir kıyameti koparır

Hatalı olduğunuz için size kötü davranmıyor, sevdiği için iyi davranmıyor. Sizi böyle sıcak soğuk yaparak kontrol altında tutmaya çalışıyor. Yarın çıkar dedenden kalan paraları dese yine berbat davranmasından korkup şak diye önüne koyacak kadar tava getircek sizi böyle böyle.

Eşinizin ikinci evliliği mi ?
Eşin çekilecek çile değil, ben sinirliyim ben agresifim küspesi altında vahşice tavırlar sergiliyor. İlk karisinin da neden ayrıldığı ya da ayrılma nedeninin temel sebebi belli olmuş. Eşin bu tarz konuşmalar yapmaya başladığında ortamı terket başka da bir çözüm gelmiyor aklıma.

Ya peki madem bir insan neden sevmedigi birine iyi davranır? Kafam karışıyor beni sevmiyorsa neden bana iyi davranıyor bazen

E hep ktou davransa gidersiniz diye kontrol altında tutmaya çalışıyor aklınca.
Size seni hastaneye kapatacağim, gerizekalı, beyinsiz diyen adam her yerinizi hediyeyle donatsa ne olur ayrıca?
Kocam bana azıcık ters davransa,hakaret falan değil anlık bir terslik gıcık oluyorum kendisine.
Siz hareketler, aşağılamalar sonrası hediye alınca bende mi problem var kafasina giriyorsunuz. Resmen kukla etmiş kendisine. Ne kadar oynamak isterse oynayıp, sıkılınca bırakır bir kenara.

E hep kötü davransa gidersiniz diye kontrol altında tutmaya çalışıyor aklınca.
Size seni hastaneye kapatacağim, gerizekalı, beyinsiz diyen adam her yerinizi hediyeyle donatsa ne olur ayrıca?
Kocam bana azıcık ters davransa,hakaret falan değil anlık bir terslik gıcık oluyorum kendisine.
Siz hareketler, aşağılamalar sonrası hediye alınca bende mi problem var kafasina giriyorsunuz. Resmen kukla etmiş kendisine. Ne kadar oynamak isterse oynayıp, sıkılınca bırakır bir kenara.

Ne alaka istediğin kadar eşin ödesin içeride ne konuştuğunu ne bilecek ki
Ya açık söylemek gerekirse psikolog her şeyi detaylı olarak bildiği için her şeyi anlattığım için eşimin bana iyi davrandigi zamanları da biliyor bak mesela eşimle o gün kavga ederiz benim kalbimi kırar ertesi gün kapıya çok değerli bir hediye ile gelir e tabii ki psikologla her şeyi konuştuğum için bunu da anlatıyorum o da bana diyor ki bakın demek ki sizi çok seviyor yoksa böyle değerli bir şeyi size alıp gelmezdi diyor yani şimdi burada anlatmaya çalıştığım şey bana değer vermesi yani kapıya bir çiçekle bile gelse o değer vermesi durumu kafamı karıştırıyor zaten

Beni evden attı gittim yalvardım şimdi madem dürüst oluyoruz her şeyi söyliyim beni evden attı gittim ayaklarına kapandım kapandım ayaklarla bana tekme attı ertesi gün çok pişman oldu karşıma geldi özür dilerim bilmem ne falan dedi psikolog da diyor ki gönlünüzü almaya Çalışmazmazdı sizi sevmese diyor

Psikologun böyle bir şey diyemez çok saçma uğradığın hakaretleri de biliyor eşinin sinirini de biliyor ama bir çiçek için bunu diyor o evde eşinin bir anlık zıvanadan çıkmasıyla başına bir şey gelse ve azıcık bile bu kadın yönlendirmiş olsa bunun vicdanı çok büyük yük bırak mesleği insan olarak diyemez o değerli şeyi tabii size alıp getircek ki iyice aklınız karışsın ya eşin narsist salağın biri amacı da sana kendini değersiz çöp gibi hissettirmek başka hiç kimsede asla böyle değer görmeyeceğine inandırmak ve bütün kavga hakaretin kaynağının sen olduğunu düşünmeni sağlamak

Senin psikologun zihinsel problemleri mi var evden kovulmana tekme yemene yorum yapmıyor mu

Evet bir gün bana dedi ki gayriihtiyari senden boşansam seninle kimse evlenmezdi dedi..
ya peki ne yapmalıyım şu an boşanamam ne yapmalıyım ne yapmalıyım ya ben güçlü olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…