• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

Arkadaşlar buraya yazdığım yorum için ister kızın bana,ister alıntı yapıp amann konu sahibinin üstüne gitme deyin,bazen gerçek acı olur.

Bak Ecmel,sen iyi misin,kendinde misin bizimle dalga mı geçiyorsun.Ben günler önce bu konu başlığını okuduğumda EŞİM OĞLUMU ALIP KAYIPLARA KARIŞTI konunun içine bile girmedim.Çnükü çocuğu babası dahi olsa kaçırılan annenin burda konu açmakla işi ne.Biz zaten ne tür bir yardımda bulunabiliriz.Konu sürekli gündemde kalınca içine girdim ve okudum tüm yorumları da.Sen baştan yapman gerekenleri sona doğru yavaş yavaş yapıyorsun.

Kocan öyle veya böyle değişik bir psikoloji içine girmiş.Hala ana babayı suçluyorsun.İnsan kendini kolay değiştiremezken,ne ana babaymış ya,adamın pusuluasını şaşırtmış.Tabi etkendirler.Ama evlenmiş barklanmış çoluk çocuk sahibi olmuş bir adamada bu kadar mı tesir ediyorlar.Senin kocan ailesinin bu kadar tesiri altındaysa,seni aradığı gibi ailesini de arıyordur.Getirtsinler hadi çocuğu o zaman.

Babası çocuğa en iyi bakacak 2.insandır diyorsun.Ger-çek-ten-mi.Tamam çocuğuna fiziksel zarar vermez.
Bu forumdaki üyelere sor bakalım.Eşlerini çocuklarına bir gün gözü arkada kalmadan bırakabilirler mi?Yahu insanlar çocuğunu öz anneanne babaanneye tatile göndersem mi diye konu açıyorlar burada.İşe giden anneler,çocuğumu bırakıp işe gittim diye konu açıyorlar burada.

Sence bir çocuğa iyi bakma,yedirmek içirmek,ilaçlarını vermekmidir.21 aylık bebekten bahsediyoruz.Hiç birşeyden anlamayan bir bebeği onlarca kadın dolu bir odaya koy,gider kendi annesini tanır ve kendi annesinin peşinden ağlar.Sen çocuğunun şu an ki durumunun hissettiklerinin ne olduğunu önemsemeyen bir koca iyi bakar diyorsun.

Babam da babam diyorsun.Tamam baban baştan evliliğin konusunda doğru tespitlerde bulunmuş olabilir bu demek değil ki herş tespiti doğru.Yahu şu an acıyı çeken sensin,senin çocuğun yok hala babam ne düşünüyor neyi bekliyor bilmiyorum bekliyorum diyorsun.Bırak Allah aşkına ya,baban hala sen boşanma derdinde.Onunla konuşmuş,içini düşüncelerini biliyormuş.Çocuğu da kaçıracağını biliyor muydu.Ya da,bu adam,senin ilk sevdiğin evlendiğin zaman ki adam mı?

Adam işini gücünü bırakmış,senin ciğerinden ciğeri koparmış,senin ne hissettiğin,ne düşündüğün çekeceğin acıyı umursamamış,almuş çocuğu kayıplara karışmış,güya ailesininhaberi yok,bir debaban da avukatlarda!!!!!!! ortada boşanmayı gerektirecek bir durum yok diyorlar.İnsanlar sevgim bitti,fikir çatışması yaşıyoruz,geçinemiyoruz diye hakim boşarken,yaşam tarzlarınız çelişmiş,fiziksel görüntü olarak bile giyim kuşam birbirinize uymuyorsunuz üstüne üstelik çocuğunu alıp kayıplara karışmış seni depresyona sokmuş bir adamı mı boşamayacak hakim.Ne olmasını bekliyor baban.Kocanın gelip,karıcığım benim kafam karıştı sağlıklı düşünemedim aileme uydum affet seni anneliğinle sınadım deyip barışmanızı mı.Peki sen yıllarca her tartışmada acaba çocuğumu kaçırır mı korkusuyla yaşamayacak mısın.Çocuğu parka bile götürse,yüreğin ağzında eve döenen kadar beklemeyecek misin.Şu an seni kocan arıyor mesaj atıyor.Senin yakalama kakarı çıkarttığını duyduğu için,zaman kazanmak,seni oyalamak için aramadığını nerden biliyorsun.Yahu sağlıklı düşünen adam çocuğunu alıp karısını bir başına dertle bırakır mı?Bu nasıl bir cezalandırmaktır.İslamiyette zorla güzellik olur mu?

Bak kardeşim,ben bunları canını yakmak için yazmıyorum.Gözünü aç,aynı hataya düşme diye yazıyorum.Kalk internetin başından,DÜNYAYI AYAĞA KALDIR YA DÜNYAYI.Senin huzurun yoksa,git ailesinde huzur bırakma.Hemen boşanma davası ve velayet davası aç.Biraz korksunlar,biz ne yapıyoruz desinler ya.Hala ne kadar güveniyorsun bu kocaya da böyle bekliyorsun.

Allah tez zamanda yavruna kavuşturmayı nasip etsin.Ağlamayı,oturup beklemeyi bırak ve git çocuğunun peşine düş.

Ecmel yaşın çok genç bazı şeyleri tartamıyorsun, içinde bulunduğun durum zaten insanı panikletmeye yetecek kadar üzücü

Boşanma ve velayet davanı aç, hafta sonu geleceğini bildirmiş çocuğunu polis nezaretinde teslim al ve o adamı yanına sokma, uzaklaştırma ve koruma iste

Durum tartışılıp, konuşulacak ayarı çoktan geçmiş, kocanla başbaşa asla kalma belli ki akli muhakemesi yerinde değil. Baban zaten hep destek olmuş, işine sarıl kur hayatını. Bu adamla ilgili düşünülecek bir şey kalmamış, bu zamana kadar gayret etmişsin zaten. Bu saatten sonra ne ailesi ne de adam değişmez. İnsan olsalar, iman taşısalar haktan yana olurlardı, seni sevmeyebilirler ama küçücük bir yavruyu anneden etmeye kimsenin hakkı yok. Oğlum böyle bir harekette bulunacak redederim evlatlıktan bu nasıl bir vicdandır.

Rabbim sana güç versin, bir an önce evladına kavuşmanı diliyorum

Canım tebrik ederim seni bir anne olarak bu kadar serin kanlı ve sabırlı olduğun için... Umarım en kısa sürede evladına kavuşursun... Bundan sonrada evliliğine devam eder yada etmezsin bu senin tercihi... Bi gün su akar ve yolunu muhakkak bulur.. Sen yeterki güçlü ol:34:

Ecmel esimle sorunumuz bir takke bir cubbe ,
onu da sadece evde giyiyordu demisdin de
esinle sorunun sekli degil onun zihniyeti...

Kv sorunlarina deginmeyecegim
Simdi sana esinin karakterini soyleyecegim .
Esini kafanda aklamak icin iyi meziyetlerini siralamissin
esin iyi bir baba olabilir, fakat iyi bir koca degil .
Aile babasi boyle olmaz.
Annenin anneligini sorgulayan, mudahaleci, her attigin adima karisan bir esin var .
Seni en basit seylerde, cocugunla ilgili konularda bile hice sayan, tek basina karar almana musade etmeyen bir esin var .

Ee boyle bir adamin cocugu senden kacirmasi,
dusuncelerini dayatmasi da cok normal .

Boyle bir esle evlilige devam etmek zor .
Edeceksin de...
Ne diyelim yolun acik olsun
Umarim pisman olmazsin ...

Ne olursa olsun aman babasının yanında yabancının değil zarar vermez diye bir düşünceye katılmıyorum. Daha çok küçük bir çocuktan bahsediyoruz. Başka odaya gitsek biraz görmese annelerini yaygarayı basar çocuklar ayrıca söz ettiğimiz bir erkek ailesinin yanında değil, nerede kalıyor çocuğa nasıl bakıyor nasıl yediriyor üstünü başını nasıl yıkıyor giydiriyor. Nasıl ilgileniyor oyalıyor. Ben bunları düşünürüm. Zaten daha öncede eşinizle kavganız oldu siz alt kata inip babanızın yanında kaynananız için sözler söylediniz onlarda size, bu adam o zamanda çocuğu alıp gidiyordu ve babanız halaa hiç olmazsa sen ne yapmak istiyorsun sahipsiz mi sandınız kızı mı demiyor sabrediyor ses çıkarmıyor araya girmek istemiyor bu kadarı fazla değil mi gören göz kılavuz ister mi bunun olacağı zaten belliymiş. Bir de güvenip bu kadar olaya babayla yalnız bırakıyorsunuz. Ailem bebeğe bakmak için geçici geldi diyorsunuz ama babanızın sizinle birlikte aynı işyerinde çalıştığını da söylediniz ana sayfada yazdıklarınızda. O gün siz oradaysanız babanız eşinizin yanında kalsaydı. Anneniz bir gün için mi İzmir'e gitti ve neden gitti bunca olay varken ve sizin çalışacağınızı bilirken çok mu önemliydi oradaki işi. Babanız gitseydi anneniz kalsaydı bebeğe bakabilirdi en azından yani olayların gidişatı bunu hazırlamış ve polisler önce 24 saat geçmeden bişi yapamıyrlar dediniz şimdi boşanma davası açılmadan bir şey yapamıyorlar diyorsunuz sonuçta bir kaçırma ve saklama var polisler nasıl bir şey yapmaz. Bekleyin öyle o zaman ne diyelim biz şimdi. Yien barışın yüne güvenin. Babanızda hala ses çıkarmasın yuvanız bozulmasın diye.

eşinin ailesine söyleyecek söz bulamıyorum. işin ilginç tarafı bunların hepsi annenin babanın bir üst katında gerçekleşiyor.
şu an ki konu bu değil. senin öcelikli düşüncen çocuğuna kavuşmak olmalı. boşanmak ya da devam etmek senin kararın. ama malesef sende o kaynana ve beyni yıkanmaya bu kadar müsait bir koca oldukça huzura eremeyeceksin:50:

Son düzenleme:
polıslerden haber yok fakat kocam oalcak adamdan var haftasonu donecegını bıldırdı...

Hiç yazmadım konuya yorum hep takip ettim...
Resmen sizinle oynuyor çocukla cezalandırıyor sizi...
Ben hep bu çocuklara acıyorum olan hep onlara oluyor... :43:

Ne olursa olsun aman babasının yanında yabancının değil zarar vermez diye bir düşünceye katılmıyorum. Daha çok küçük bir çocuktan bahsediyoruz. Başka odaya gitsek biraz görmese annelerini yaygarayı basar çocuklar ayrıca söz ettiğimiz bir erkek ailesinin yanında değil, nerede kalıyor çocuğa nasıl bakıyor nasıl yediriyor üstünü başını nasıl yıkıyor giydiriyor. Nasıl ilgileniyor oyalıyor. Ben bunları düşünürüm. Zaten daha öncede eşinizle kavganız oldu siz alt kata inip babanızın yanında kaynananız için sözler söylediniz onlarda size, bu adam o zamanda çocuğu alıp gidiyordu ve babanız halaa hiç olmazsa sen ne yapmak istiyorsun sahipsiz mi sandınız kızı mı demiyor sabrediyor ses çıkarmıyor araya girmek istemiyor bu kadarı fazla değil mi gören göz kılavuz ister mi bunun olacağı zaten belliymiş. Bir de güvenip bu kadar olaya babayla yalnız bırakıyorsunuz. Ailem bebeğe bakmak için geçici geldi diyorsunuz ama babanızın sizinle birlikte aynı işyerinde çalıştığını da söylediniz ana sayfada yazdıklarınızda. O gün siz oradaysanız babanız eşinizin yanında kalsaydı. Anneniz bir gün için mi İzmir'e gitti ve neden gitti bunca olay varken ve sizin çalışacağınızı bilirken çok mu önemliydi oradaki işi. Babanız gitseydi anneniz kalsaydı bebeğe bakabilirdi en azından yani olayların gidişatı bunu hazırlamış ve polisler önce 24 saat geçmeden bişi yapamıyrlar dediniz şimdi boşanma davası açılmadan bir şey yapamıyorlar diyorsunuz sonuçta bir kaçırma ve saklama var polisler nasıl bir şey yapmaz. Bekleyin öyle o zaman ne diyelim biz şimdi. Yien barışın yüne güvenin. Babanızda hala ses çıkarmasın yuvanız bozulmasın diye.
arkadaşım ben calısan bı anne oldugum ıcın cocugum bana bagımlı yasayan bır bebek degıl elbettekı benı arıyo ama koca gun evde olmadıgım ıcın alısık helekı babasını gordugunde kı daha once 2 kez 1 hafta ve 10 gun olmak uzere ayrı kalmak zorunda kaldım ...
aılemın ızmırdkı ısını sorgulamıssınız aılemın tek cocugu ben degılım hayatlarını bana enpozelı yasamıyolar onlarında cok yaslı 2 anne babası ve benım kardeslerım var 1 haftalıgına gıtmıstı annem hatta 6 gunlugune arefe aksamı yola cıktı olayın oldugu gun saat 2 de otobusteydı telaslandırmamak ıcın soylemedık bıle gelene kadar fenalasır yollarda dıye ya uzaktan bakınca nasıl da rahat konusuyorsunuz...

bunların hepsını bu kadar ayrıntıyı merak ettıgınız ıcın anlattım su ankı tek derdım evladım lutfen ayrıntılarda gereksız yere bu kadar uzuntuluyken cabalatmayın benı 24 saat geçmeden kayıp ılanı veremıyosun yasaları ac bı oku ınanmıyosan yakalama emrı cıkarttık bulup nerdeydın esın ve aılen can guvenlıgınden endıse duydu dıye acabılıyosun bunu bosanma dvası ve velayet davası acılmadan suclu benım cocugumu kacırdı dıye yakalatma cıkaramıyosun anladın mı? kaldıkı polıslerın bıle ılk sordugu sıddet mı vardı kavga mı ettınız bılmem ne hersey normalken ben ısım ıcın evden cıkmısım kaldıkı suphelencek bır hareket yapmadı gayet ıyıydı hayırlı ısler dedı ıse ugurladı adam nasıl suphelenırdınız????soruyorum sıze bu kadar sert ıtamlarda bulunmayın ınternetın basında oturuyomusum soguk kanlıymısım gıbı seyler arkadaslar allah rızası ıcın konuya ınanmıyosanız benı cabalatmayın beklıyorum o cocuk enınde sonunda benım anlıyormusunuzz o ıstesede ıstemesede ...su anda otobus bıletı alması sehır dısına cıkması falan mumkun degıl yakalatması var aılesının haberı varmı aılecek dusundugumuz var 2 gun telasla arayıp aglayan zırlayan adamlar 3 gundur ne arıyo ne soruyo babam dun gece aradı acmadılar cevap bıle vermedıler hangı ınsanlıktan bahsedıyoruz kıı cocuklarından haber alıp rahata kavustular vıcdansızlar bırazda benı dusunsenıze allahsızlarr ınsan arayıp bıldırmez mı ? Allahından bulsunlar bu yapılanlar kımsenın yanına kar kalmaz bunlara yapılcak en gusel sey medya yoluyla rezıl etmek ama oyle ınsanlar kı adam katıl olur bunlar yuzunden serefsız haysıyetsız onursuz ahlaksızın tekıler agızlarını actılar mı? savasacak mucadele bulamıyo ınsan alacan baltayı 100 parcaya kusbası dogrıycan bunları emın olun allıyomusunuz ne demek ıstedıgımı

eşinin ailesine söyleyecek söz bulamıyorum. işin ilginç tarafı bunların hepsi annenin babanın bir üst katında gerçekleşiyor.
şu an ki konu bu değil. senin öcelikli düşüncen çocuğuna kavuşmak olmalı. boşanmak ya da devam etmek senin kararın. ama malesef sende o kaynana ve beyni yıkanmaya bu kadar müsait bir koca oldukça huzura eremeyeceksin:50:
dogrulugunu savundugum tek nokta bu
oncelıgım buda arkadaşlar bunun ıcın tek cozumu bosanma ve velayet davası acmak olarak savunuyolar turkıyedekı sıstem yanlıss
bu olmadan once belırlı yas altındakı cocuklar ıcın anneden baska kımsenın alıp goturemıycegını rızası olmadan tabı goturduklerı zamanda suç duyurusunda bulunabılecek ımkan tanımaları lazım....ben cocugumla mı ugrascam bosanmaylamı????

benim anlayamadığım tek şey şu
siz neden bu adamın kararını bekliyorsunuz
bunca yaptığı şeyden sonra bu şerefsizlikten sonra neden o adama göre karar alacaksınız
demek ki boşanmak istemiyorsunuz adamın sizin çocuğunuzu alıp gitmesi size cehennemi yaşatması bile mühim değil o zaman

arkadaşım ben calısan bı anne oldugum ıcın cocugum bana bagımlı yasayan bır bebek degıl elbettekı benı arıyo ama koca gun evde olmadıgım ıcın alısık helekı babasını gordugunde kı daha once 2 kez 1 hafta ve 10 gun olmak uzere ayrı kalmak zorunda kaldım ...
aılemın ızmırdkı ısını sorgulamıssınız aılemın tek cocugu ben degılım hayatlarını bana enpozelı yasamıyolar onlarında cok yaslı 2 anne babası ve benım kardeslerım var 1 haftalıgına gıtmıstı annem hatta 6 gunlugune arefe aksamı yola cıktı olayın oldugu gun saat 2 de otobusteydı telaslandırmamak ıcın soylemedık bıle gelene kadar fenalasır yollarda dıye ya uzaktan bakınca nasıl da rahat konusuyorsunuz...

bunların hepsını bu kadar ayrıntıyı merak ettıgınız ıcın anlattım su ankı tek derdım evladım lutfen ayrıntılarda gereksız yere bu kadar uzuntuluyken cabalatmayın benı 24 saat geçmeden kayıp ılanı veremıyosun yasaları ac bı oku ınanmıyosan yakalama emrı cıkarttık bulup nerdeydın esın ve aılen can guvenlıgınden endıse duydu dıye acabılıyosun bunu bosanma dvası ve velayet davası acılmadan suclu benım cocugumu kacırdı dıye yakalatma cıkaramıyosun anladın mı? kaldıkı polıslerın bıle ılk sordugu sıddet mı vardı kavga mı ettınız bılmem ne hersey normalken ben ısım ıcın evden cıkmısım kaldıkı suphelencek bır hareket yapmadı gayet ıyıydı hayırlı ısler dedı ıse ugurladı adam nasıl suphelenırdınız????soruyorum sıze bu kadar sert ıtamlarda bulunmayın ınternetın basında oturuyomusum soguk kanlıymısım gıbı seyler arkadaslar allah rızası ıcın konuya ınanmıyosanız benı cabalatmayın beklıyorum o cocuk enınde sonunda benım anlıyormusunuzz o ıstesede ıstemesede ...su anda otobus bıletı alması sehır dısına cıkması falan mumkun degıl yakalatması var aılesının haberı varmı aılecek dusundugumuz var 2 gun telasla arayıp aglayan zırlayan adamlar 3 gundur ne arıyo ne soruyo babam dun gece aradı acmadılar cevap bıle vermedıler hangı ınsanlıktan bahsedıyoruz kıı cocuklarından haber alıp rahata kavustular vıcdansızlar bırazda benı dusunsenıze allahsızlarr ınsan arayıp bıldırmez mı ? Allahından bulsunlar bu yapılanlar kımsenın yanına kar kalmaz bunlara yapılcak en gusel sey medya yoluyla rezıl etmek ama oyle ınsanlar kı adam katıl olur bunlar yuzunden serefsız haysıyetsız onursuz ahlaksızın tekıler agızlarını actılar mı? savasacak mucadele bulamıyo ınsan alacan baltayı 100 parcaya kusbası dogrıycan bunları emın olun allıyomusunuz ne demek ıstedıgımı

1 hafta 10 gün çocuğu babasıyla mı bıraktınız sadece? ben bırakamazdım şahsen hiçbir erkeğe çocuğa bir kadın gibi bakamaz. Mümkün değil bir ker ateşlense etse ne yapacağını bilemez. Ben sizin ana sayfada yazdıklarınızdan yola çıkarak yazdım ailem geçici süre geldiler diyorsun bir yandan, babamla aynı işyerinde çalışıyoruz diyorsun öte yandan. Daha çok yeni kavga ettiniz çk eskiye de gitmeye gerek yok başlık açmıştınız nasıl hemen güvenebiliyorsunuz. Aileniz uzak değil alt katınızda tüm kavgalardan haberleri var ama babam karışmak istemedi diyorsunuz eşinizi çekip kenara konuşmak arkanızda olduğunu göstermek sizi ayırmak demek olmaz. 24 saat olmadan aramayacakalrını biliyoruz ama sonrada boşanma olmadan harekete geçmiyorlar dediniz şimdi yakalatma kararı var dediniz. Her neyse sonuç olarak eşiniz bir şekilde gelecek siz barışacaksınız bunu da çok makul görüyorsunuz şu anda hala. Babanızda sesini çıkarmayacak yine devam edip yine burada bir gün başlık açacaksınız eşim şunu yaptı bunu yaptı diye burada size nasıl bir çare bulabiliriz ki biz. Çok rahatsınız bana göre.

dejavu one,
Hic bir erkek bir cocuga annesi gibi bakamaz, ateslense ne yapacagini bilemez demissin
ama gayet de bakar ...
Ben de mesela bir yere gitmem gerekse esime gozu kapali birakirim cocuklarimi.
Kaldi ki ben de calistigim icin oglumun bebeklik doneminde esimle donusumlu baktik.
Bilirim ki benden iyi bile bakar .
Ecmelin anlattiklarinda da cocuklari icin titizlenen, gayet de her seyiyle ilgilenen bir baba var.
Ama bunlari yaparken anne hice sayiliyorsa o es iyi bir babadir fakat iyi bir koca degildir ...
Asil sorun da bu zaten...

sana çok ihtiyacım var gofredom canım arkadasım yanımda ol nolurr kurban olayım
benı ıyı kotu herkese anlattım az cok fıkırlerı var arkadasların
esımı tanıyan bılen bırı olarak yanımda ol nolurr

canım benim dün gece uyurken hep aklımdaydın acaba haber varmı?inşallah ecmel yavruşuna kavuşmuştur dedim ama istediğim gibi olmamış neyseki o adam haftasonu gelicem demiş az daha sabırlı ol yavruşuna kavuşunca tüm bu stres biticek emin ol içini ferah tut canımm.

canım benim dün gece uyurken hep aklımdaydın acaba haber varmı?inşallah ecmel yavruşuna kavuşmuştur dedim ama istediğim gibi olmamış neyseki o adam haftasonu gelicem demiş az daha sabırlı ol yavruşuna kavuşunca tüm bu stres biticek emin ol içini ferah tut canımm.
inşallah güzelim inşallah rabbim bu cuma vakti dualarımı kabul etsın onlarıda ıslah etsın

dejavu one,
Hic bir erkek bir cocuga annesi gibi bakamaz, ateslense ne yapacagini bilemez demissin
ama gayet de bakar ...
Ben de mesela bir yere gitmem gerekse esime gozu kapali birakirim cocuklarimi.
Kaldi ki ben de calistigim icin oglumun bebeklik doneminde esimle donusumlu baktik.
Bilirim ki benden iyi bile bakar .
Ecmelin anlattiklarinda da cocuklari icin titizlenen, gayet de her seyiyle ilgilenen bir baba var.
Ama bunlari yaparken anne hice sayiliyorsa o es iyi bir babadir fakat iyi bir koca degildir ...
Asil sorun da bu zaten...

Size göre öyle olabilir ama bana göre değil. 1-2 saatliğine bırakılabilir dönüşümlü olabilir yarım gün filan sorun olmaz ama konu sahibi 1 hafta 10 gün olmadığım zaman oldu eşim baktı diyor. Bu çok fazla bana göre bir kadın yardımı olmadan. Bu çocuğu yıkaması var, maması var ayrıca çok bebekte değil bu çocuk annesini ister. Beni annemler uzak bir şehire gideceklerdi halama bıraktılar bak hatırlayabileceğim kadar büyüğüm 5 yaşında filan beni otobüs tuttuğu için götürmediler halam yani düşünün ama ortalığı yıktım neler yaptılar durmadım. Mecburen babam geldi aldı beni. O çocuk illa annesini ister. Benim arkadaşlarımda var kendi annelerine bile bıraksalar dışarı çıksak sürekli arıyorlar anne uyandı mı sağdığım süt yetti mi ne yapıyor diye. O kadarcık çocuk herşeyi de yemez büyük insan gibi özel yemekler lazım. Hem annesi aşağı kattaysa 1 hafta 10 gün neden babasına bıraktı annesi varken? Ben de eşimin iyi bir baba olacağına inanıyorum ama benim desteğimle öyle günlerce tek başına çocuğa bakamaz dilinden anlayamaz. Bir program var tv de babalar çocuklara bakıyor nasıl zorlandıklarını orada da görüyoruz. Sizin ki farklı bu çok farklı bu da benim görüşüm.

ecmel halen haber yokmuş sadece hafta sonu geleceğini söylemiş. üzüldüm ya.. inş. hafta sonu güzel haberlerle gelirsin... yavrun yanında olur....

bazı arkadaşlar demiş babası nasıl bakar anne kadar olamaz vs. bakar. gül gibide bakar... benim dayımda küçükken yiğenime bakardı. çok güzel bakardı hemde... yiğenim annesini aradığını duymadım... bebeğini babasının güzel bakacağını düşünüyorum... zaten bakamıyacağını bilse (ağladığında panik felan olsa) zaten bu işe girişmezdi... ama becerebileceğini biliyordu...

kötü yorumlara bakma. herkezin düşüncesi... babanıda sen iyi tanıyorsun. eşinide... inş. herşey düzelecek. bu arada eşini affedersin etmessin o senin bileceğin iş... sonra düşüneceğin bir durum. sen ilk önce yavruna bir kavuşta... eşinin hesabını sonra sorarsın. sakin kafayla...

Size göre öyle olabilir ama bana göre değil. 1-2 saatliğine bırakılabilir dönüşümlü olabilir yarım gün filan sorun olmaz ama konu sahibi 1 hafta 10 gün olmadığım zaman oldu eşim baktı diyor. Bu çok fazla bana göre bir kadın yardımı olmadan. Bu çocuğu yıkaması var, maması var ayrıca çok bebekte değil bu çocuk annesini ister. Beni annemler uzak bir şehire gideceklerdi halama bıraktılar bak hatırlayabileceğim kadar büyüğüm 5 yaşında filan beni otobüs tuttuğu için götürmediler halam yani düşünün ama ortalığı yıktım neler yaptılar durmadım. Mecburen babam geldi aldı beni. O çocuk illa annesini ister. Benim arkadaşlarımda var kendi annelerine bile bıraksalar dışarı çıksak sürekli arıyorlar anne uyandı mı sağdığım süt yetti mi ne yapıyor diye. O kadarcık çocuk herşeyi de yemez büyük insan gibi özel yemekler lazım. Hem annesi aşağı kattaysa 1 hafta 10 gün neden babasına bıraktı annesi varken? Ben de eşimin iyi bir baba olacağına inanıyorum ama benim desteğimle öyle günlerce tek başına çocuğa bakamaz dilinden anlayamaz. Bir program var tv de babalar çocuklara bakıyor nasıl zorlandıklarını orada da görüyoruz. Sizin ki farklı bu çok farklı bu da benim görüşüm.

bakın ızah edeyım tekrar annem her zaman burda benım basımı beklemıyo kendı anne babası 80 yasında ınsanlar hastalanıyo amelıyat oluyo gıdıp basını beklıyo onunda bı sorumlulugu var o durumlarda esım yıllık ızınde oluyo bayram tatılınde oluyo bu yıl basımıza geldı babası trafık kazası gecır 3 hafta ızın aldık benım ıs yerım zorda kaldıgı ıcın 1 hafta bırakmak zorunda kaldım

sızın kocanızı bılmem ama methetmek ıcın soylemıyorum sabah kahvaltısından oglen yemegıne(etli sebzeli balıklı yapar pısısır) meyve salatasından muhallebısıne kadar yapıyo bılıyo yedırıyo ıcırıyo altını alıyo kaldıkı evde her zaman oglumu o yıkamak ıster 2 ben yıkıyosam 3 beraber yıkanırlar banyodan sonra masajına kadar yapar gıydırır aklıma gelmıyo ayagında sallar camasır bıle yıkamıslıgı vardır elınde yemek yapıyo dıyorum mantı bıle acabılıyo dıyorum yanı ustun mezıyetlı bır cok erkege gore omru bıllah bı kadının yardımı olmadan yapar bunları ona cocuk oyuncagı gelen seyler parka goturur oynatır evde devamlı alt alta ust uste saatlerce sıkılmadan oynar emın olun gozunu kırpmadan bakabılen ınsan anlıyormsuun gelelım annelık mevzusuna ne yaparsa yapsın bır annenın boslugunu dolduramaz benım kokumu arar aglarmı yoklumu farkedıp evı dolanıyo tek tek kapı acııyo bakınıyo bulamayınca umudunu kesıyo daha oncede 2 kez bırakmamın sebebı 1 yıllık ızındeydı anneme yazlıga gıttıler hava cok sıcak goturıyım ne olur dıye ısrar edınce daynamadım ınanın o zaman bıle hastanelık oldum dayanamadım ızınlerımız cakısmadı
2.sıde babası trafık kazası gecırdı 10 gun ısımı ıdare edemedıler calısanlar bırı cıkınca benı cagırdılar annemde kardesım ankarada amelıyat olmustu onun basına gıttı bakacak kımse olmadıgı ıcın mecbur bıraktım her gece goruntulu konustum konusamıyo daha oglum farkında belkı bazı seylerı ama nasıl dıyım ole bagımlı bı cocuk degıl cnlu annem bakıo arada babannesı gelıo bakıo ben bakıyorum babası bakıyo herkese alısık aramıyo bırı yanındayken baskasını fakat dıyorum ya bı annenın yoklugunu elbet hıssedıyodur... Buna benım yuregım dayanmıyo cırım cırım aglasa emın ol esım dayanamaz asla ama cocugumun huyunu bılıyorum...

ya bunlar mevzu olmamalı su an konusacagım seyler bu konular olmamalı kocamın bana yaptıgı acımasızlık dıyorum zorunluluk halınde benım ıznım dogrultusunda gıtmesı baska bu durum baska anlıyomusunuz suphem yok bakar asla bakımından suphem yok dun resımlerını gondermıs saatlerde nerde cekıldıgını bulmaya calıstım gayet saglıklı kılo bıle almıs ama neden bu sekıl neden :14: benı onunla nasıl sınar nasıl cezalandırır nasıl santaj yapar derdım buu

Back