• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

Bir baba evladına bakar da bir anne ''ya o babanın başına bir iş gelirse evladım ne yapar'' diye düşünmez mi yaa...

Düşünüyorsa ilaçlarla işe gittim dermi, hele ki iş babasının işiyken...

Tanımadığı insanlara sayfa sayfa yazacağına tanıdıklarını kapı kapı dolaşmazmı?

Gel diye aradığında ''sana güvenmiyorum'' diyeceğine geliyorum deyip polis eşiliğinde gitmezmi?

Benimde 23 aylık bir kızım var...

Çok şey var daha yazacak ama şimdilik yazmıyorum....

İsteyen istediğini söylesin bana ben sana inanmıyorum...

İ-NA-NA-MI-YO-RUM....

Bir baba evladına bakar da bir anne ''ya o babanın başına bir iş gelirse evladım ne yapar'' diye düşünmez mi yaa...

Düşünüyorsa ilaçlarla işe gittim dermi, hele ki iş babasının işiyken...

Tanımadığı insanlara sayfa sayfa yazacağına tanıdıklarını kapı kapı dolaşmazmı?

Gel diye aradığında ''sana güvenmiyorum'' diyeceğine geliyorum deyip polis eşiliğinde gitmezmi?

Benimde 23 aylık bir kızım var...

Çok şey var daha yazacak ama şimdilik yazmıyorum....

İsteyen istediğini söylesin bana ben sana inanmıyorum...

İ-NA-NA-MI-YO-RUM....

gitmediğimi kapı kapı dolaşmadıgımı nerden bılıyosun ?İstanbulda sayılı kısı tanıyoruz kımsemız yok buralarda dolasabılecegım sorabılecegım her yere gıttım baktım baktırdım anlıyomusun benım beynımde saman degıl bu kadarını akıl etmeyecek...
calıstıgım ıs sıradan bır ıs degıl babam ıdare etsın kanunla saatle gunle ıs yetıstırmeye calısıyoruz bırımızın yaptıgı ısı bı baska ıscı tamamlasa yerım bura olmazdı hanfendı...

Inanman ıcın cabalamıyorum burda senorya yazıp oynacak halde degılım kımsenın ahını gunahını almak degıl cabam ayırdıgınız vaktın bıle kul hakkı oldugunu bılıyorum zamanınızı calmayayım herseyı tum cıplaklıgıyla yazıyorum

Merhametsız duygusuz kalpsız Gaddar Aşagılık bır anneyım ben oldumu ıcınızın yağları erıdı mı mutlu oldumuz mu????

Ecmel noldu yoklarmi daha :( cok uzuluyorum oglunu gormeden kacinci gunun

dun resımlerını gondermıs saatlerde nerde cekıldıgını bulmaya calıstım gayet saglıklı kılo bıle almıs ama neden bu sekıl neden :14: benı onunla nasıl sınar nasıl cezalandırır nasıl santaj yapar derdım buu

google görsellerden arat resimlerde belirgin bina park falan varsa

Kadın üzüntüsünden kahroluyor zaten,
birde açıklama yapmak zorunda kalıyor size,
çocuğuna kavuşsun ondan sonra anneliğine eleştri yaparsınız.

kkda da bu çok fazla.
hepimiz yargılayıcıyız,hesap sorgulayıcıyız.
burda hiç kimse ecmelin çocuğunu ondan daha fazla düşünemez.durumuna üzülüyoruz hepimiz ama onun yaşadığı acıyı hafife alıp,çok üzücü yorum yapmaya ne gerek var.

babasının ılımlı olmasını çok makul görüyorum.çünki şu an ona mahkum.çocukla döndüğünde bence yapacağını yapacak eşine.
polise verdi diye hemen yakalayıp getirebilecekler mi bakalım?

şu an çok hassas bir durumdalar o yüzden öfkenin yerine mantıklı,ılımlı davranmaya çalışıyorlar.
dönüşü olmayan bir yola girmemek için..........

Son düzenleme:
gitmediğimi kapı kapı dolaşmadıgımı nerden bılıyosun ?İstanbulda sayılı kısı tanıyoruz kımsemız yok buralarda dolasabılecegım sorabılecegım her yere gıttım baktım baktırdım anlıyomusun benım beynımde saman degıl bu kadarını akıl etmeyecek...
calıstıgım ıs sıradan bır ıs degıl babam ıdare etsın kanunla saatle gunle ıs yetıstırmeye calısıyoruz bırımızın yaptıgı ısı bı baska ıscı tamamlasa yerım bura olmazdı hanfendı...

Inanman ıcın cabalamıyorum burda senorya yazıp oynacak halde degılım kımsenın ahını gunahını almak degıl cabam ayırdıgınız vaktın bıle kul hakkı oldugunu bılıyorum zamanınızı calmayayım herseyı tum cıplaklıgıyla yazıyorum

Merhametsız duygusuz kalpsız Gaddar Aşagılık bır anneyım ben oldumu ıcınızın yağları erıdı mı mutlu oldumuz mu????

Bir annenin saydığın vasıflara haiz olması beni mutlu etmez üzer sadece...
Ve bende tüm forum üyelerinin yaptığı gibi açılan bir konuya düşüncemi yazdım...

Düşüncem sana yada bir başkasına insafsızca gelebilir bu benim doğrumu değiştirmez üzgünüm...

Beni inandırmak zorunda değilsin....
Kimseyi inandırmak zorunda değilsin....
Allah yolunu açık etsin...

bakın ızah edeyım tekrar annem her zaman burda benım basımı beklemıyo kendı anne babası 80 yasında ınsanlar hastalanıyo amelıyat oluyo gıdıp basını beklıyo onunda bı sorumlulugu var o durumlarda esım yıllık ızınde oluyo bayram tatılınde oluyo bu yıl basımıza geldı babası trafık kazası gecır 3 hafta ızın aldık benım ıs yerım zorda kaldıgı ıcın 1 hafta bırakmak zorunda kaldım

sızın kocanızı bılmem ama methetmek ıcın soylemıyorum sabah kahvaltısından oglen yemegıne(etli sebzeli balıklı yapar pısısır) meyve salatasından muhallebısıne kadar yapıyo bılıyo yedırıyo ıcırıyo altını alıyo kaldıkı evde her zaman oglumu o yıkamak ıster 2 ben yıkıyosam 3 beraber yıkanırlar banyodan sonra masajına kadar yapar gıydırır aklıma gelmıyo ayagında sallar camasır bıle yıkamıslıgı vardır elınde yemek yapıyo dıyorum mantı bıle acabılıyo dıyorum yanı ustun mezıyetlı bır cok erkege gore omru bıllah bı kadının yardımı olmadan yapar bunları ona cocuk oyuncagı gelen seyler parka goturur oynatır evde devamlı alt alta ust uste saatlerce sıkılmadan oynar emın olun gozunu kırpmadan bakabılen ınsan anlıyormsuun gelelım annelık mevzusuna ne yaparsa yapsın bır annenın boslugunu dolduramaz benım kokumu arar aglarmı yoklumu farkedıp evı dolanıyo tek tek kapı acııyo bakınıyo bulamayınca umudunu kesıyo daha oncede 2 kez bırakmamın sebebı 1 yıllık ızındeydı anneme yazlıga gıttıler hava cok sıcak goturıyım ne olur dıye ısrar edınce daynamadım ınanın o zaman bıle hastanelık oldum dayanamadım ızınlerımız cakısmadı
2.sıde babası trafık kazası gecırdı 10 gun ısımı ıdare edemedıler calısanlar bırı cıkınca benı cagırdılar annemde kardesım ankarada amelıyat olmustu onun basına gıttı bakacak kımse olmadıgı ıcın mecbur bıraktım her gece goruntulu konustum konusamıyo daha oglum farkında belkı bazı seylerı ama nasıl dıyım ole bagımlı bı cocuk degıl cnlu annem bakıo arada babannesı gelıo bakıo ben bakıyorum babası bakıyo herkese alısık aramıyo bırı yanındayken baskasını fakat dıyorum ya bı annenın yoklugunu elbet hıssedıyodur... Buna benım yuregım dayanmıyo cırım cırım aglasa emın ol esım dayanamaz asla ama cocugumun huyunu bılıyorum...

ya bunlar mevzu olmamalı su an konusacagım seyler bu konular olmamalı kocamın bana yaptıgı acımasızlık dıyorum zorunluluk halınde benım ıznım dogrultusunda gıtmesı baska bu durum baska anlıyomusunuz suphem yok bakar asla bakımından suphem yok dun resımlerını gondermıs saatlerde nerde cekıldıgını bulmaya calıstım gayet saglıklı kılo bıle almıs ama neden bu sekıl neden :14: benı onunla nasıl sınar nasıl cezalandırır nasıl santaj yapar derdım buu

Bakın ben neden işe gittiniz demiyorum arada çıkıp bakabilirdiniz babanız bakabilirdi. Resim göndermiş de kilo almış öyle mi. Birkaç günde resimden farkedilecek kadar kilo almış yani ne yedirmişte o kadar kilo aldırabilmiş acaba resimden anlaşılması için baya süre kalması lazımda. 80 yaşında annesi varsa o zaman İzmir'de yaşasalardı neden geldiler siz de çalışıyorsunuz bakıcıya bırakırdınız zaten işinizde alt katta sürekli bebeğinizi kontrol ederdiniz. Daha çok yeni başlık açtınız diyorum kavga ettik çocuğu götürmekle tehdit etti diye babanızın evine kadar indiniz kavga kıyamet çocuğu bu durumda babasıyla nasıl bırakırsız diyorum olaylar çok tazeyken ala anlatamıyorum çocuğa ne kadar iyi bakılsa da o çocuk annesini ister ağlar yaa. Hem babası aradığında seni polise şikayet ettim boşanıcam diyen tersleyen de sizsiniz söyleyince de polise tebligat imzaladım bununla ilgili dediniz polis zaten bulmak istiyor eğer ılımlı konuşup çağırdığı gibi gitseydiniz biraz yumuşak davransaydınız şimdi çocuğunuz sizinleydi. Polisinde istediği bu olurdu zaten. Hala babanızın ses çıkarmamasını da savunuyorsunuz onca kavgadan sonra. Ben çocuğumu bir gün görmesem merak ederdim siz burara her yoruma cevap yazabilecek kadar vakit geçirebiliyorsunuz. Neyse nasılsa herşeye cevabınız var. Güzel yedirmiş resimden anlaşılacak kadar kilo da almış birkaç gün içinde. Resmini yolluyor, iyi bakıyor tamam sizin için sorun yok o zaman. Peki biz ne yapabiliriz. Ortada sorun yok işte zaten size göre çocuk babasıyla mutlu mesut.

afedersiniz de kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz..ben de oğlumu ilk bıraktığımda 8 aylıktı. işi için yurtdışına çıkmam gerekiyordu..ev 2-3 ayda bir 1 haftalığına bıraktım..bıraktığım da babası,babaanne,dede,gündüz kendi ailem vs...
bu benim kötü ya da düşüncesiz anne olduğum göstermez..konu sahibi de bırakmak sorunda kaldı diye kimse sorgulayamaz ki.. üstelik niye kendi annesine değil de kocasına bıraktı diye..çocuğun babasına bırakacak tabii ki de...

arkadaşım şöyle bir önerim var; kocan sana devamlı yola gel diyor ya,sen de çocuğunu getirene kadar yola gelmiş gibi konuşsam,işte gerçeği gördüm sen haklısın tekrar başlayalı falan diyip ikna etsen adamı.. çocuğunu aldıktan sonra da ,çeker gidersin...ne dersin??

Konuyu yeni okudum
Gelişme nedir diye soracaktım endişelendim de
Bi yoruma rastladım son sayfada alıntılandığı için ' resim gönderdi, çocuğum iyi kilo bile almış' yazıyor
Birkaç günde nasıl kilo alınır ki :44:

Ama çok garip bi durum
Eşin memlekete gidip orda mı inancını yaşamayı düşünüyo
Düşünüyosa da kendi bilir de çocuğu kaçırmasaydı bari

Haydaaa Ecmel eşinin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil anlattıklarından anlaşılan bu...

Sen daha önce farkına varmadın mı?

Bir erkegin bu tarz bir şeyler yapması kolay değildir?

Çocugun küçüktü hatırladıgım kadarıyla_

Memleket demişsiniz ? Kime gidiyor annesine mi?

Haberim yok denmiş ama küçük ayda bir bebekle yola çıkan adam bakamayacagını bilir muhakkak birilerine güvendi--güvence aldı?

Allah ım bu insanlarda hiç akıl fikir yok mu? nedir bu içten pazarlıklılık hali?

Ölçüp biçip delirip bir karar alıyorsun,kanun var ,hukuk var,hak var...

Bence tek sıkıntın kaynananın dedikleri değilmiş bunca zaman...

Eşin hayatın içinde başka yöne sen başka yöne dağılmışsınız...

Hakkınızda hayırlısı diyelim...İyi ki başında lafı sözü dinlenir,halden anlar,yol yordam bilen bir baban var.

ALLAH BAŞINDAN EKSİK ETMESİN...DANIŞIN BİR AVUKATA BAKALIM NE DİYECEK?

Yada atlayın gidin sizde memlekete ,kötü şeyler olmaz umarım...

aynen katılıyorum sana.

Kadın üzüntüsünden kahroluyor zaten,
birde açıklama yapmak zorunda kalıyor size,
çocuğuna kavuşsun ondan sonra anneliğine eleştri yaparsınız.

İyi de anneye yapması gerekenler söyleniyor burada.
Mantıklı olmaması kabul edilebilir ama burada konu açmak birilerine cevap yetiştirmeyi de aklım almıyor.
Aynı şeyleri yaşasam burada yazmak aklıma gelmez.
Ben olsam adamı kandırırım. Tamam pişmanım gel derim.
Yakalatırım.
Bir de uzaklaştırma kararı çıkarır yanına yaklaştırmam evladımın.
Değil babası babam yapsa yapacağım şey budur.
Öncelik evladına kavuşmaktır.
Saçmalıklarla dolu herşey.
Aile aile değil.
müftülere gidiliyor.
Boşanılır mı boşanılmaz mı bunun cevabı aranıyor.
Çocuk yok ortada çocuk.
Resimlere bakılıp kilo aldı diye rahatlamaz bir anne.
Bir arkadaş yazmış babaya birşey olsa diye.
Hakikaten babaya birşey olsa ne olacak.
Kalp krizi geçirse.
Nerelerde bulunacak.
Şu durumda buradan cevap yetiştirmeyi tercih eden kendisi.
Okuyup yorum yapan kendisi.

Her iki taraf ve aileleri de çok enteresandı zaten
Küfürler havada uçuşuyodu geçen kayınvalide ile olan kavgada

Ayrıca ikinizin arasında da problemler varmış ama
Çocuk kaçırmak bambaşka birşey
Daha ne olmasını bekliyosunuz bilmiyorum

Adamı boşayıp çocuğun velayetini alırdı sanırım birçok kişi
Benim çocuğum olmadığı halde böyle düşünüyorum yani

Her iki taraf ve aileleri de çok enteresandı zaten
Küfürler havada uçuşuyodu geçen kayınvalide ile olan kavgada

Ayrıca ikinizin arasında da problemler varmış ama
Çocuk kaçırmak bambaşka birşey
Daha ne olmasını bekliyosunuz bilmiyorum

Adamı boşayıp çocuğun velayetini alırdı sanırım birçok kişi
Benim çocuğum olmadığı halde böyle düşünüyorum yani

Hiçbir hnakim ikinci celseye bırakmazdı bence.
Velayet mi??
Eminim anne istese gözetimsiz çocuk bile göstermezlerdi böyle bir babaya.
Herşeyi geçtim de.
Tek üzüldüğüm o çocuk.
Ne yaşır nasıl bir ruh hali içinde.
Nasıl toparlanacak.
Şu yaşlar o kadar önemli ki hayatının geri kalanının şekillenmesinde.
Nasıl hesabını verecekler bu çocuğa yaşatılan bu travmanın..
Nasıl olur da bulunamaz çocuk bunu da anlamıyorum..

Hiçbir hnakim ikinci celseye bırakmazdı bence.
Velayet mi??
Eminim anne istese gözetimsiz çocuk bile göstermezlerdi böyle bir babaya.
Herşeyi geçtim de.
Tek üzüldüğüm o çocuk.
Ne yaşır nasıl bir ruh hali içinde.
Nasıl toparlanacak.
Şu yaşlar o kadar önemli ki hayatının geri kalanının şekillenmesinde.
Nasıl hesabını verecekler bu çocuğa yaşatılan bu travmanın..
Nasıl olur da bulunamaz çocuk bunu da anlamıyorum..

Bulunmak istenirse bulunur aslında :31:

Az önce bi konuda da 3 çocuğu babasına bıraktım diyodu birisi mesela

Ben daha şunu da çözemedim aslında.
Polise gidildi mi gidilmedi mi.
Müftülüğe gidilmiş sorulmuş boşanma konusu onu anladım.

Konu sahibi aramadıysa kk dakiler arayacak nerdeyse :31:
Bende bilmiyorum çok sayfa ilerlemiş yeni gördüm ben

ben polise gidildiğini yazdığını hatırlıyorum.
ebru 72 arkadaşım ne demek istediğimi anladığını düşünmüyorum.
bak çekirge arkadaşımızda yazmış ki konu sahibi aramadıysa kk dakiler arayacak neredeyse.
sanki biz, çocuğu annesinden daha çok düşünüyoruz.
bu şekilde yargılamak,eleştirmek niye.
uslup farklı işte,yol gösterirsin ama uslup çok yanlış

ben polise gidildiğini yazdığını hatırlıyorum.
ebru 72 arkadaşım ne demek istediğimi anladığını düşünmüyorum.
bak çekirge arkadaşımızda yazmış ki konu sahibi aramadıysa kk dakiler arayacak neredeyse.
sanki biz, çocuğu annesinden daha çok düşünüyoruz.
bu şekilde yargılamak,eleştirmek niye.
uslup farklı işte,yol gösterirsin ama uslup çok yanlış

Ama ben son yorumunu okuyup yazdım
Bilmeden yazmak adetim değildir

Resmini gördüm çocuğum kilo almış diyo
Bu kadar mı
Bakımından eminse yani sorun yok mu

İznim dışında yapılması, şantaj benim sorunum diyo
Yani adam izin istese buyur götür mü denecekti

Tuhaf geldi bana, size gelmeyebilir
Ben neden demem, herkesin düşüncesi farklıdır ve farklı görüşleri de dinlemek adına konu açılır

Back