bakın ızah edeyım tekrar annem her zaman burda benım basımı beklemıyo kendı anne babası 80 yasında ınsanlar hastalanıyo amelıyat oluyo gıdıp basını beklıyo onunda bı sorumlulugu var o durumlarda esım yıllık ızınde oluyo bayram tatılınde oluyo bu yıl basımıza geldı babası trafık kazası gecır 3 hafta ızın aldık benım ıs yerım zorda kaldıgı ıcın 1 hafta bırakmak zorunda kaldım
sızın kocanızı bılmem ama methetmek ıcın soylemıyorum sabah kahvaltısından oglen yemegıne(etli sebzeli balıklı yapar pısısır) meyve salatasından muhallebısıne kadar yapıyo bılıyo yedırıyo ıcırıyo altını alıyo kaldıkı evde her zaman oglumu o yıkamak ıster 2 ben yıkıyosam 3 beraber yıkanırlar banyodan sonra masajına kadar yapar gıydırır aklıma gelmıyo ayagında sallar camasır bıle yıkamıslıgı vardır elınde yemek yapıyo dıyorum mantı bıle acabılıyo dıyorum yanı ustun mezıyetlı bır cok erkege gore omru bıllah bı kadının yardımı olmadan yapar bunları ona cocuk oyuncagı gelen seyler parka goturur oynatır evde devamlı alt alta ust uste saatlerce sıkılmadan oynar emın olun gozunu kırpmadan bakabılen ınsan anlıyormsuun gelelım annelık mevzusuna ne yaparsa yapsın bır annenın boslugunu dolduramaz benım kokumu arar aglarmı yoklumu farkedıp evı dolanıyo tek tek kapı acııyo bakınıyo bulamayınca umudunu kesıyo daha oncede 2 kez bırakmamın sebebı 1 yıllık ızındeydı anneme yazlıga gıttıler hava cok sıcak goturıyım ne olur dıye ısrar edınce daynamadım ınanın o zaman bıle hastanelık oldum dayanamadım ızınlerımız cakısmadı
2.sıde babası trafık kazası gecırdı 10 gun ısımı ıdare edemedıler calısanlar bırı cıkınca benı cagırdılar annemde kardesım ankarada amelıyat olmustu onun basına gıttı bakacak kımse olmadıgı ıcın mecbur bıraktım her gece goruntulu konustum konusamıyo daha oglum farkında belkı bazı seylerı ama nasıl dıyım ole bagımlı bı cocuk degıl cnlu annem bakıo arada babannesı gelıo bakıo ben bakıyorum babası bakıyo herkese alısık aramıyo bırı yanındayken baskasını fakat dıyorum ya bı annenın yoklugunu elbet hıssedıyodur... Buna benım yuregım dayanmıyo cırım cırım aglasa emın ol esım dayanamaz asla ama cocugumun huyunu bılıyorum...
ya bunlar mevzu olmamalı su an konusacagım seyler bu konular olmamalı kocamın bana yaptıgı acımasızlık dıyorum zorunluluk halınde benım ıznım dogrultusunda gıtmesı baska bu durum baska anlıyomusunuz suphem yok bakar asla bakımından suphem yok dun resımlerını gondermıs saatlerde nerde cekıldıgını bulmaya calıstım gayet saglıklı kılo bıle almıs ama neden bu sekıl neden
benı onunla nasıl sınar nasıl cezalandırır nasıl santaj yapar derdım buu