- 21 Temmuz 2015
- 6.665
- 6.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim genel itibariyle yok mu esinden kazik yiyen var tabiiki ama evliligin artik ticari bir anlasmaya cevrilmis olmasi soz konusu,bu cok yanlis
çok önemli bencede 40bin hiç önemsenmeyecek bir para değilAma yeni nesil evliliklere bu kadar güveniliyor, adamlar yoldan çıkmaya meyilli.
Hiç olmadık şeyler duymuyor muyuz, bu kadar şüphecilik böyle işledi kanımıza bence.
Benim konumu biliyorsun canım.
Eşimden hiç beklemezdim, hiç para konusu yapmış insan değilim.
Akıllıyım sanıyordum. Altınlarımız için kasa kiralayıp ortak hesap açmıştık.
Onda da bensiz alamasın diye belirtmek gerekiyormuş bilmiyordum diye uçtu altınlar bak..
Yani hadi şeytana uydu eşim, diğer huyları iyidir diye bırakmadım.
Ama şu gün bir ayrılık durumunda beş kuruşsuz boşandığımla kalacağım.
Bunları düşününce aptal gibi hissediyor insan.
Boşandıktan sonra parayı ne yapacaksın, mutlu mu olacaksın o ayrı mesele.
Ama beş kuruşsuz boşanınca mutsuzluğun yanında aptal gibi de hisseder insan yani.
Hadi benim iyi bir mesleğim var. İyi bir işi olmayan bir kadın için 40 bin çok önemli bence..
Şeriatta kiz cocukla erkek çocuk miras uzerinde ayni hakka sahip değiller. Onu diyor. Kadına bir erkeğe iki düşüyor.
İyide sende onun üzerine yatirilmasini sorun etmissin. Bir fark goremedim .
Ama yeni nesil evliliklere bu kadar güveniliyor, adamlar yoldan çıkmaya meyilli.
Hiç olmadık şeyler duymuyor muyuz, bu kadar şüphecilik böyle işledi kanımıza bence.
Benim konumu biliyorsun canım.
Eşimden hiç beklemezdim, hiç para konusu yapmış insan değilim.
Akıllıyım sanıyordum. Altınlarımız için kasa kiralayıp ortak hesap açmıştık.
Onda da bensiz alamasın diye belirtmek gerekiyormuş bilmiyordum diye uçtu altınlar bak..
Yani hadi şeytana uydu eşim, diğer huyları iyidir diye bırakmadım.
Ama şu gün bir ayrılık durumunda beş kuruşsuz boşandığımla kalacağım.
Bunları düşününce aptal gibi hissediyor insan.
Boşandıktan sonra parayı ne yapacaksın, mutlu mu olacaksın o ayrı mesele.
Ama beş kuruşsuz boşanınca mutsuzluğun yanında aptal gibi de hisseder insan yani.
Hadi benim iyi bir mesleğim var. İyi bir işi olmayan bir kadın için 40 bin çok önemli bence..
ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdığım için buraya yazmaya karar verdim.. henüz yeni evliyim.
düğünde kayın babam tarafından 5 adet adana burma bilezik takıldı.. Annem ise 1 adet burma bilezik taktı.
Görümcem kaynımda birer bilezik taktı.. ayrıca set takıltı geri kalanlar çeyrek ve nakit para..
Eşim öyle dolgun maaşlı bir işte çalışmıyor 1 400 tl maaş alıyor ama şükür borçsuz harçsız evlendik
Kayın babam yardm etti çok eşyalar su bu vs.. oğluunu borcu harcı olmadan evlendirdi.. bu parada yeter dedim bize. küçük bir şehirde yaşıyoruz ev kiram 320 lira.. kapıcım yok ve hayat diğer şehirlere göre çok daha ucuz..
Ayrıca kpss kursuna gideceğim ailemde destek olacak bazı konularda.. Yaşlarımız 22 28.. Herneyse sorunu anlatıyorum..
Eşim altınlar evde duracağına bozduralım bankada değerlensin hem aklım zaten sürekli evde vs felan dedi.. Bende tamam dedm çünkü benm dershanem işi baya zorlucak hiç değilse bi ek gelirimiz olr diye düşündüm. bozduralm dedim
Düğün günü imam nikahım kıyıldı kayın babam 15 bin tl mihir sözü verdi.. takılan altınlarda gelinin dedi.. her neyse
Ben eşime hiç birşey demedim hani altınlar kimin hesaba yatacak vs felan sadece dedğim pek altınlarımı bozdurmak istemiyorum ama varsn destek olacaksa bankada bozulsun ne yapalım dedim. kimin üzerinde kalacak banka da diye şakala karışık sormak istedim..
Oda benm üzerime yatsın dedi.. hmm neden öyle istiyorsun vs dedim.. bana güvenmedin için mi yoksa dedim.
Güvenle alakası olmadını evi o çekip çeviriyorsa paranında onun üzerinde durması gerektiğini söyledi..
Ben biraz alttan alttan karşı çıktım.. Bi bankada hesabı olduğunu ve o bankanında aynı zamanda müşterisi olduğu için en yüksek faizin orayı vereceğini söyledi benm hesabımda bir başka bankada..
Bende peki madem öyle ise oraya yatır dedim.. Faiz ne kadar dedim örnek vererek diyorum miktarını gerçekt miktarını yazmayım misal bana 100 tl dedi. GErçektende diper bankalara göre çok yüksekmiş dedim.
Bugün eşim aradı.. Faizi bşalattığını söyledi ama faizin meğerse diğer bankalardan bir farkı yokmuş hatta düşükmüş bide..
Bende dedim ki Hayatım hani sen oranın müşterisi olduğun için bu faizi sana yüksek veriyorlardı daha iyi değerlendiriyordun dedim.. keşke o zaman benm banka ma yatırsadık orası bile sen bankandan daha yülse veriyormuş dedim..
3 kuruşumu başıma kakıyorsun demez mi bana..
Bende dedim ki hayır onunla alakası yok.. SEn bana demiştin ki böyle böyle benm banka hesabım bana en yüksek faizi veriyo böyle böyle bugünde böyle deyince bende demek istedim ki madem öyle keşke benm banka hesabım olan bankaya yatırsadık hiç değilse daha cok değerlenirdi dedim konuyu saptırdı.. birazcık..daha sonra işe döndü
Şimdi benim kafama takılan .. bana göre eşim ne yaptı ne etti altın paralarını kendi hesabına yatırdı.. bana yok benm bankadaki faizim cok yüksek.. orası en yüksek aynı zamanda müşterisiyim diyerek..
Bende öyle deynce birşey demedim fakat bir gün sonra faiizin dğer bankalarla meğerse bir farkının olmadığını süresini uzun tutarsan misal 30 gün değilde 45 gün o zaman dediği miktarda gelceni dile getirdi..
Eşim beni kandırdımı anlamıyorum.. tamam belki o da bilememiş olabilir hani onaada öyle demişlerdi.. buün görmüştür 30 günde değilde 45 günde o paranın geleceğini asla günahını almak istemem fakat bunun bir gün snra para hesaba yattıkdan sonra ortaya çıkması aklımı bulndırdı..
Belkide böyle bir bahane sunarak direk altınları üzerine yatırdı bilemiyorum.. yada benm üzerime vermek istemedi bana güvenmedi anlayamıyorum şimdide diyorum eğer kötü niyetle yaptı ise allah ondurmaz onu çünkü altınlar gelinindir değil mi onun hakkıdır ama ben asla öyle düşünmedim ona güvendim.. öyle diyince direk tamam hesabına yatır dedim oysa
Ben çözemedim işin içinden cıkamadım.. bana yardımcı olabilirmisiniz çok tşk ederim..
Lütfen faizle ilgili değilde asıl sorunla ilgili Bana yardımcı olabilirmisiniz..
Benim aklımı bulandıran ise eşimin yok benm banka yüksek değerlenidirp deyipde prayı üzerine yatırıp diğer gün diğer bankalardan meğerse bi farkının olmadını söylemesi çok kötü oldum Resmen birşeyler ortada bilinçli yapılmış..