Rahmetli babam 18 sene önce üniversiteye geldiğimde (ki öğretmen olan bekar abimle yaşıyordum yurt vb ya da mutfak masrafım olmadı) cebinde 50 liradan az olsa bana haber ver derdi kızardı istanbuldasın parasız gezme derdi. Cebinde 5 lira kalması çok zor bi durum acil bir şey olsa taksiye binseniz 15 tl kısa mesafe. Eğer ciddi bir mali krizde değilse eşiniz size karşı bilerek yapıyor derim. Konuşun söyleyin aylık 1000 tl Harçlık isteyin 700-800 de anlaşın. Kuaför e girseniz boya yapmasanız kaş bıyık fön 50 tl. 100 tl ile kadınsal ihtiyaçlarınız bile giderilmez. Aynı harçlığı kendi cebine koysun bakalım yarına dayanacak mı?Elektronık uzerıne calısıyor kendı ısyerı haftalık 100 tl şöyle yetmıyor eger ogluma veya kendıme bırsey almazsam dısarı cıkdıgımda oturup bır yemek yıyemezsem , en basıtı bu yanı harcamazsam yetıyor ama arkadaslarımla oturup bır yemek yıceksem kafadan 50 lırası gıdıyor. Veya gıttıgım yerde ogluma bır oyuncak alırsam veya bı kazak bısı alırsamlıme kalıyor 10 lıra belkı heves edıp ogluma veya kendıme şahsı bısı alamıyorum kendısıde tartısarak benım kızmamla zorla alıyor. Bana verdıgı paradan ogluma kıyafet aldım dıye bosa harcıyormusum bır suru laf soyledı ve haftasonu oldu hala para vermedı bes lırayla duruyorum suan. Ben hıc hosume gıden bırseyı alamıcakmıyım anne olarak benım hevesım yok mu yanı anlatamıyorm. Daha once boyle degıldı. Bır hafta ayrı kalmamızdan berı böyle kendısı.