- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
Bende bunu merak ettim. Gelir belkide düşünüldüğü kadar yüksek değildirNe kadar maaş teklif ediyorlar merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bunu merak ettim. Gelir belkide düşünüldüğü kadar yüksek değildirNe kadar maaş teklif ediyorlar merak ettim
Temizlikçiye para harcarlarsa nasıl zengin olacaklar.asil cimriler zengin oluyorO kadar varlığın içinde siz neden ev temizliyorsunuz ?
Cidden böyle kahramanlığa ne gerek varpara cebimizde kalsın diye hala ev işlerini tek başıma yürütüyorum valla.
Oku oku anan baban gibi mühendis olmavalla biz de kamuda 3 kuruşa çalışıyoruz.çocuğuma asla baban gibi mühendis olma diyorum.ya da olacaksan 2 dil bir de yazılım öğren
valla kamudakiler geçinemiyor diğerlerini bilemem.şarkıcı olsak ses yok futbolcu olsak yetenek yok.dr olsak onu kazanacak zeka yoktu.ama kızdan umutluyum bak.Oku oku anan baban gibi mühendis olma
Diş hekimleri özelde iyi kazanıyorvalla kamudakiler geçinemiyor diğerlerini bilemem.şarkıcı olsak ses yok futbolcu olsak yetenek yok.dr olsak onu kazanacak zeka yoktu.ama kızdan umutluyum bak.
ay ben hala aylık gelirleri ne onu meraktayım , sayfalarca yazılmış ama belki düşünüldüğü kadar çok değildir . Gerçi paranın değer kaybı o kadar çok ki bugün iyi olduğunu düşündüğümüz bir miktar 5 6 ay sonra iyi olmayabilir :/valla kamudakiler geçinemiyor diğerlerini bilemem.şarkıcı olsak ses yok futbolcu olsak yetenek yok.dr olsak onu kazanacak zeka yoktu.ama kızdan umutluyum bak.
dil çok çok önemli eşim elektronik müh.sırf dil bilmediğinden yurtdışı işleri ya da evden çalışma işleri olmadı.bunu gördüğümden çocuğu koleje yazdırdım bu sene.olmuyor devlet okulunda.müfredat çok çok yetersiz.ay ben hala aylık gelirleri ne onu meraktayım , sayfalarca yazılmış ama belki düşünüldüğü kadar çok değildir . Gerçi paranın değer kaybı o kadar çok ki bugün iyi olduğunu düşündüğümüz bir miktar 5 6 ay sonra iyi olmayabilir :/
çocuğum olsa heralde ilk yapacağım şey dil eğitimine odaklanmasını sağlamak olurdu .ilerde seçeneği çok olur kuzucuğun :)
İşte böyle böyle zengin oluyorlar , biz de çenemizi yoruyoruzTemizlikçiye para harcarlarsa nasıl zengin olacaklar.asil cimriler zengin oluyor
valla doğru.almancı komşusu vardı annemin.11 dairesi var türkiyede tonla da parası bankada.bu antalyadan gezer marka sandalet almış kendine.1 kere giymiş beğenmemiş onu iç anadoluda bir şehirde değiştirmeye götürdü bir mağazaya.ben şaştım kaldım.fakir halimizle o markayı giymiyoruz ayakkabı olarak üstelik giyip ilgisi olmayan bir dükkandan da değiştirmeye kalkmıyoruz. bizler zengünn olamayız anacığımmİşte böyle böyle zengin oluyorlar , biz de çenemizi yoruyoruz
evet kesinlikle yetersiz kalıyordil çok çok önemli eşim elektronik müh.sırf dil bilmediğinden yurtdışı işleri ya da evden çalışma işleri olmadı.bunu gördüğümden çocuğu koleje yazdırdım bu sene.olmuyor devlet okulunda.müfredat çok çok yetersiz.
Zenginin mali züğürdün çenesini yorarfakiriz biz fakirİşte böyle böyle zengin oluyorlar , biz de çenemizi yoruyoruz
Hem de fak fakirZenginin mali züğürdün çenesini yorarfakiriz biz fakir
Zengin olduğumuzu belli etmeliyim konusu. Başlığı görünce iş beğenip çalışmayan bir koca konusu sandım. Allah bereket versin canım. Derdin ne olduğunu tam olarak anlamadım ama umudunu kaybetme elbet bir gün düzelir
Geçen sene şortun çebinde 20 tl unutmuşum dün 2 gevrek ve çay aldım para yok artıkAyy nerde cidden ben para unutmam en fazla kabanimin cebinde bir lira falan kalmıştır yani
Lütfen avro veya dolar olmadan beni alintilamayin çay iki mi bir mı merak ettimGeçen sene şortun çebinde 20 tl unutmuşum dün 2 gevrek ve çay aldım para yok artık