• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim maaş beğenmiyor

yapman gereken ilk iş bir temizlikçi tutmak. ve tutumlu olma, madem durumlar iyi, harca gitsin. aslında eşinin düşüncesi mantıksız değil, tl öylesine değersiz ki, değersiz olduğu için yorumlaya değmez diye düşünüyor insanlar. mesela ben de şu anki işimde aslında az maaş alıyorum. başka teklifleri değerlendirecek olsam en fazla 1000-1500 TL oynar ama daha fazla yorulurum ve yorulduğuma değmez. ben de rahat çalışıyorum.

krediye mrediye sok bir şekilde ev aldır ama sen bu adama. ailesinden gelen mal mülk senin için önemli değil. yarın bir gün boşansanız sana bişey kalmaz, hak iddia edemezsin o mal mülkten, en fazla nafaka alırsın. ama bi ev alabilirseniz en azından ortak ev olur. ev olmasa bile arsa marsa bi gayrimenkule bağlamak lazım bu adamı.

valla kamudakiler geçinemiyor diğerlerini bilemem.şarkıcı olsak ses yok futbolcu olsak yetenek yok.dr olsak onu kazanacak zeka yoktu.ama kızdan umutluyum bak. :KK45: :KK53:
ay ben hala aylık gelirleri ne onu meraktayım , sayfalarca yazılmış ama belki düşünüldüğü kadar çok değildir . Gerçi paranın değer kaybı o kadar çok ki bugün iyi olduğunu düşündüğümüz bir miktar 5 6 ay sonra iyi olmayabilir :/
çocuğum olsa heralde ilk yapacağım şey dil eğitimine odaklanmasını sağlamak olurdu .ilerde seçeneği çok olur kuzucuğun :)

ay ben hala aylık gelirleri ne onu meraktayım , sayfalarca yazılmış ama belki düşünüldüğü kadar çok değildir . Gerçi paranın değer kaybı o kadar çok ki bugün iyi olduğunu düşündüğümüz bir miktar 5 6 ay sonra iyi olmayabilir :/
çocuğum olsa heralde ilk yapacağım şey dil eğitimine odaklanmasını sağlamak olurdu .ilerde seçeneği çok olur kuzucuğun :)
dil çok çok önemli eşim elektronik müh.sırf dil bilmediğinden yurtdışı işleri ya da evden çalışma işleri olmadı.bunu gördüğümden çocuğu koleje yazdırdım bu sene.olmuyor devlet okulunda.müfredat çok çok yetersiz.

İşte böyle böyle zengin oluyorlar , biz de çenemizi yoruyoruz 😂😂
valla doğru.almancı komşusu vardı annemin.11 dairesi var türkiyede tonla da parası bankada.bu antalyadan gezer marka sandalet almış kendine.1 kere giymiş beğenmemiş onu iç anadoluda bir şehirde değiştirmeye götürdü bir mağazaya.ben şaştım kaldım.fakir halimizle o markayı giymiyoruz ayakkabı olarak üstelik giyip ilgisi olmayan bir dükkandan da değiştirmeye kalkmıyoruz. :KK53: bizler zengünn olamayız anacığımm

dil çok çok önemli eşim elektronik müh.sırf dil bilmediğinden yurtdışı işleri ya da evden çalışma işleri olmadı.bunu gördüğümden çocuğu koleje yazdırdım bu sene.olmuyor devlet okulunda.müfredat çok çok yetersiz.
evet kesinlikle yetersiz kalıyor
Dil çok kapı açıyor. Dil sayesinde benim bir çok arkadaşım Amerikan firmaları için çalışmaya başladı. Home office çalışıp dolarla maaş alıyorlar

Eşiniz sizin kadar düşünmüyorsun siz neden bunu kafanıza takıp stres yapıyorsunuz kendinize?
Valla hiç birimiz dünyaya gelmiycez o yüzden dilediğiniz gibi yaşamaya bakın eşiniz düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin ne istiyorsanız alın aldırın

Zengin olduğumuzu belli etmeliyim konusu. Başlığı görünce iş beğenip çalışmayan bir koca konusu sandım. Allah bereket versin canım. Derdin ne olduğunu tam olarak anlamadım ama umudunu kaybetme elbet bir gün düzelir 🙏🏻

Ayrıca yeni bir meslek dalı da öğrendik “”“mühendislik müdürü””” inandırıcı değil hemide hiçççççç

Kaygısı yok o yüzden.
Zaten aileden var.
Yarın işinden olsa ; yine maddi olarak zarar görmez.Bu yüzden beğenmiyor.
Ayrıca adam 2 saat çalışmak istiyor.
Yani biz faniler gibi 7-8 çalışınca,kayıp sayıyor kendisine.
Bacım,az çalışayım çok kazanayım diyor kocan özetle.
Yani senin tepkin normal. Biz o paraları alsak : 10 saat çalış deseler sesimiz çıkmaz.
Aileden tuzu kurular :)

Back
X